Barça vs. Real
Robinho a bicikli cselen kívul mást nem is tud, sztem Baptista jobb játékos, Roninho meg mehet a rejálba vagy ahova akar, nem érdekel. En 1átalán nem vok tole ugy elájulva.
-
- Capitá del Barça
na bemutatkoztam... ehh...redlions írta:Ez csak zrika!Colin írta:redlions: nagyon nagyon remélem hogy ezt 1 picit se gondoltad komolyan... Már írtam hogy én a társaság miatt vagyok itt. de ha azok az emberek akiknek adok a véleményére aztmondják hogy zavarok akkor megyek. ennyi:)![]()
![]()
Üde színfoltja vagy a társaságnak!![]()
A portrékban is bemutatkozhatnál!

Tudom h ez off, és hogy régen történt de ezt akkor sem tudom megállni: Kulcsár Anita 4eveR! kint voltam Debrecenben a meccseiken. Nagyon jó volt. Szörnyű rágondolni hogy elhunyt...

REAL MADRID C. DE F.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez csak zrika!Colin írta:redlions: nagyon nagyon remélem hogy ezt 1 picit se gondoltad komolyan... Már írtam hogy én a társaság miatt vagyok itt. de ha azok az emberek akiknek adok a véleményére aztmondják hogy zavarok akkor megyek. ennyi:)

Üde színfoltja vagy a társaságnak!

A portrékban is bemutatkozhatnál!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kinek kell egy 26 éves Robinho, mikor lehetne egy 32 éves Henry is?Petixy írta:Ennek tudjátok,mi lesz a vége?!![]()
Jövőre felszed 5-10 kilót,és követi a NAGY R-betűseket!!!!!
![]()
Most:Xavi,Deco,Ronie,Eto
5év múlva:Iniesta,Robinho,Messi,és a 30 éves Ronaldinhode szép is lenne
-
- Jugador d'estrella
Ennek tudjátok,mi lesz a vége?!
5év múlva:Iniesta,Robinho,Messi,és a 30 éves Ronaldinho
de szép is lenne

5év múlva:Iniesta,Robinho,Messi,és a 30 éves Ronaldinho

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ilyen korán nem hiszem, hogy ki lehet jelenteni, hogy a Robinho téma lezárult... Annyi baromság elhangzik állandóan a foci világában nyáron... Nem lennék abban biztos, hogy Robinho marad a Santosban...
Ez szép mondat voltredlions írta: Tudom! Te akarsz a legnépszerűbb Barçás madridsta létére!![]()

-
- Capitá del Barça
redlions: nagyon nagyon remélem hogy ezt 1 picit se gondoltad komolyan... Már írtam hogy én a társaság miatt vagyok itt. de ha azok az emberek akiknek adok a véleményére aztmondják hogy zavarok akkor megyek. ennyi:)
Sacchi nyilatkozata: "A barcelona megérdemelte a bajonki címet. ők játszokkat a legjobban". szóval még1x grat de jövőre bízom benne hogy másképp lesz:)
Sacchi nyilatkozata: "A barcelona megérdemelte a bajonki címet. ők játszokkat a legjobban". szóval még1x grat de jövőre bízom benne hogy másképp lesz:)
REAL MADRID C. DE F.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tudom! Te akarsz a legnépszerűbb Barçás madridsta létére!Colin írta:találd ki miért járok ideBoixos írta:semmi provokálót nem mondott vito odaát. azzal nem lehet mit kezdeni, ha néhány hülyegyereket egyből elkap a harctéri ideg, ha vmi ellenkezőt lát, mint amit ő gondol. de ez nem a vito problémája.
nagyon kipihent egy-két gyerek nálatok, ha már az ilyenekre is ugranak.

By red
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jóhogy!Azt is mondta,hogy jövőre mindent viszünk!A. Gábor írta:Mivan Zsolti: beszereztél 1 jósolni tudó guminőt???Zsolti írta:Tudtam,hogy ez lesz!
Robinho marad a santosban,aztán jövőre elviszi a cselzi.
Már látom előlre.![]()

-
- Capitá del Barça
De miért vettük biztosra? mert fél éve mindenhol ezek olvashatók: Robinhora előszerződésünk van Robinhoval már már megállapodtak... Ha ti is ilyeneket olvasnátok Henryvel kapcsolatban és a legutolsó napkor emg jön 1 olyan infó h nem lesz a minek. nem lennétek csalódottak? Csak 1 kis megértést kérek semmi többet...Maxi írta:Nem biztos hogy csak ő csinált belőlük hülyét hanem saját maguk is ha véletlenül nem menne mert mindenki biztosra vette már amikor tudták h megakarják vvenni!Boixos írta:ettől nem félek. de ha végül télleg nem megy oda, az nekik ciki, nem nekünk. már legalább fél éve fényezik a gyereket. szal ha már annyira robbantgatni akarnának, akkor nyugodtan küldhetnék a csomagokat a kedvenc főnöküknek, aki ennyire hülyét csinált belőlük.
REAL MADRID C. DE F.
-
- Entrenador del Barça
Nem biztos hogy csak ő csinált belőlük hülyét hanem saját maguk is ha véletlenül nem menne mert mindenki biztosra vette már amikor tudták h megakarják vvenni!Boixos írta:ettől nem félek. de ha végül télleg nem megy oda, az nekik ciki, nem nekünk. már legalább fél éve fényezik a gyereket. szal ha már annyira robbantgatni akarnának, akkor nyugodtan küldhetnék a csomagokat a kedvenc főnöküknek, aki ennyire hülyét csinált belőlük.
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
ettől nem félek. de ha végül télleg nem megy oda, az nekik ciki, nem nekünk. már legalább fél éve fényezik a gyereket. szal ha már annyira robbantgatni akarnának, akkor nyugodtan küldhetnék a csomagokat a kedvenc főnöküknek, aki ennyire hülyét csinált belőlük.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Jajj! A végén még robbanni fog a madridista!Boixos írta:azt sem lehet. max. HA-HA.A. Gábor írta:És azt lehet hogy HI-HIVito írta:akkor meg ne próbálja leírni azt, hogy HE-HE![]()
![]()
Bruhaha!!
-
- Capitá del Barça
www.nso.huVito írta:Honnan van a hír?Bodi írta:Nah olvastátok a hírt????
Robinho marad a Santosban,visszautasították a real ajánlatát....
Ennyit az előszerződésről és a megállapodásról!
Ha igaz, akkor ezennel felruházom magam moderátori titulussal és felszólítok minden Barcás-érzeletű szurkolót, hogy ne menjen a Madridistára, de, ha mégis megy, akkor meg ne próbálja leírni azt, hogy HE-HE
REAL MADRID C. DE F.
-
- Llegenda del Barça
Honnan van a hír?Bodi írta:Nah olvastátok a hírt????
Ha igaz, akkor ezennel felruházom magam moderátori titulussal és felszólítok minden Barcás-érzeletű szurkolót, hogy ne menjen a Madridistára, de, ha mégis megy, akkor meg ne próbálja leírni azt, hogy HE-HE

-
- Capitá del Barça
majd meglátjuk... legyünk optimistákBodi írta:Nah olvastátok a hírt????

REAL MADRID C. DE F.