Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én azért bevallom egy kicsit szurkolok Messinek.Mr. Master írta:Messi és Riquele majd elintéz minket!Ordog írta:Megnyugató volt látni a Helguera-Pavon kettőst...Woodgate még pár hónapig a kezdő közelében sem lesz.
Amúgy nem hiszem, hogy meglepetést okozhatnánk az Argetínoknak, mert ott lesz a pályán Messi, aki helyén kezeli majd a meccset![]()
![]()
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!
Egyébként azt hallottátok, hogy az rtl Ronaldinho nevével fémjelzi a horvátok elleni meccset, pedig ő pályára se fog lépni?
Messi és Riquele majd elintéz minket!Ordog írta:Megnyugató volt látni a Helguera-Pavon kettőst...Woodgate még pár hónapig a kezdő közelében sem lesz.
Amúgy nem hiszem, hogy meglepetést okozhatnánk az Argetínoknak, mert ott lesz a pályán Messi, aki helyén kezeli majd a meccset![]()
![]()
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!
A nagy motiváció (meg kell verni a ReáltColin írta:Egyébként jól játszottak a magyarok, akár az argentínokat IS meglephetik... Sztem a real nem számított ilyen jó magyar játékra, és még úgyis h real drukker vagyok, felüdülést tett ez a "csoda" ahogy a kommentátor nevezte...
És minden meccsen bizonyítja h nem véletlen spanyolország legjobb sportolója és a világ legjobb kapusa...Mr. Master írta:Casi nálatok szerintem minden meccsen nagyon is edzésben van.Colin írta:Ronaldinho... ritka gyenge focival igaz, de 3at rugtunk... Elismerem, nem voltunk nagy formában, sebaj, legalább Casi is edzésben marad.
Casi nálatok szerintem minden meccsen nagyon is edzésben van.Colin írta:Ronaldinho... ritka gyenge focival igaz, de 3at rugtunk... Elismerem, nem voltunk nagy formában, sebaj, legalább Casi is edzésben marad.
Persze én értem! De szerintem a válogatott 5-öt is rúghatott volna, de hát a Reál profin kihasználta helyzeteinek kb. 70%-át!Colin írta:Ronaldinho... ritka gyenge focival igaz, de 3at rugtunk... Elismerem, nem voltunk nagy formában, sebaj, legalább Casi is edzésben marad.
Megint Kitfisto: "Egyébként nem leszek mérges ha így kapunk ki mert mindenki jól tudja hogy ezen a meccsen jobbak vagyunk. " Neked örömet okoz h valamit többször leírsz? vagy csak a hsz-eid számát akarod növelni?Kitfisto írta:Szép volt fiuk!Mindenki tudja hogy jobbak voltunk.
Ez a Real!Egy kalap........
Visca el Barça!!!Visca El Catalunya!!Hajrá Magyarok!!!
Hát pedig ők a világ legjobb csapata!!!Petixy írta:Számomra öröm nézni ezt a real-t.
Tavaly is kb így nyomták,de több mákjuk volt