Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szerk: mindegy. mennem kell. részemről befejeztem.Vito írta:
...akkor innentől kezdve cenzúrázni kell LG, Boixos, Vito (hirtelen ennyi jutott eszembe) hsz-eit is, mert van benne f.sz, k.csög stb...
erre meg no comment:
Üdvözöllek!
Tisztelettel szeretném megkérdezni Tőled a következőt.
Lenne-e lehetőség arra, hogy a nicknevemet nagy kezdőbetűre írjátok át. Tehát így: Varga Tamás.
Tudom, hogy amikor regeltem, akkor kellett volna naggyal írnom, de figyelmetlen voltam. Ha megoldható lenne, nagyon örülnék neki. Fontos lenne a számomra.
Köszönettel: Varga Tamás.
...akkor innentől kezdve cenzúrázni kell LG, Boixos, Vito (hirtelen ennyi jutott eszembe) hsz-eit is, mert van benne f.sz, k.csög stb...Homér írta:Perrero kitiltásának oka elsősorban az volt, hogy folyamatosan káromkodott, rombolta a topicokat, forma1-től barca vs. realig 8 perc alatt 5 topicban anyázta és népmuvészeti cserépedényözte le a GoDJonzent, illetve tegnap este egyszer cigányozott egyszer pedig volt az ominózus spar-os hozzászólása (már nem emlékszem, hogy beidéztem-e ide).
Főleg ez utóbbiért lett kitiltva, erre 3 hülyegyerek, a ganajtúróbogár értelmi szintjén viselkedve "forradalomba kezd", s elkezd párhuzamosan privátban és közösben engem leköcsögözni, [auto_cenzúra].
Szerinted, a 4 érintett ember ill. a kb 20 barátja mellett nem zavarta a többséget?
Gondolod, hogy az itt naponta megforduló pár ezer (néha közel 10000) ember azt akarja olvasni, hogy valaki cigányoz, meg külseje alapján leműveletlenparasztoz más embereket és erre még büszke is?
szégyen.
Főleg ez utóbbiért lett kitiltva, erre 3 hülyegyerek, a ganajtúróbogár értelmi szintjén viselkedve "forradalomba kezd", s elkezd párhuzamosan privátban és közösben engem leköcsögözni, [auto_cenzúra].
nem hiszem el, hogy nem látod a fától az erdőt. ezt a hsz-t az első betűtől az utolsóig tartom! (külön kihangsúlyozva, hogy nem áll szándékomban olyan színben feltüntetni magam, mint aki kérdőre von Téged az inaktivításod miatt).vito írta: Tamás! akiket Te 'vérpistának' és '1-2 modinak' nevezel, akkor is itt vannak/voltak, amikor Te inaktív voltál és nem moderáltál. vitték a honlap hírét, szolgáltattak beolvasnivalót Horváth Feriéknek, próbáltak ügyelni a rendre, próbáltak ügyelni arra, hogy színvonalas hsz-ek legyenek a fórumban.
ha Te őket vérpistának és 1-2 modinak hívod, akkor azt kell mondjam, hogy
az én értékrendembe nem fér bele, hogy Neked (mint üzemeltetőnek) dolgozzak.
részben a vérpistáknak köszönhető, hogy nem 'Leo Messi a király!' szintű hszekkel van tele a fórum. úgy gondolom, hogy egy kis tiszteletet megérdemelnének, ugyanis ők a fogyasztók, ha még nem állt feje tetejére a világ, akkor elviekben értük is csináljátok a honlapot.
Idéznékeszembe sem jutott felróni Neked!
Vito, lehet, hogy meg foglak sérteni, de beírom, így a vita hevében:Tamás! akiket Te 'vérpistának' és '1-2 modinak' nevezel, akkor is itt vannak/voltak, amikor Te inaktív voltál és nem moderáltál.
Vagy ,hogyNa idefigyelj, te emberi ürülék= sárgafejű komikfigura!
Te csak ne szerkesztgesd úgy a hozzászólásiamat, hogy az én tekintélyemet ásd alá. A saját kis provokatív genny szövegedet meg kitörlöd. Te aztán egy egyenes ember vagy! Büszke lehetsz magadra.
Tilsts ki engem is, de kis beképzlet bájgúnár!
Tényleg nem értem.U.i.: Pelenkagyárban dolgozok
most sem a lényeget fogtad meg a mondandómban.Ne haragudj, már hadd döntesm el, kivel vitázgatok közgazdasági kérdésekkel (megjegyzés 1: a PSZF nem azonos a közgázzal, megjegyzés 2: nem vitatkozok senkivel közgazdasági kérdésekben. Pl. azért mert első éven tanultam összesen 2 hónapot közgazdaságtant, ugyanis üzleti képzésen vagyok.
A kúltúrált szórakozás meg arról szólt, hogy miért kell "feldugom a seggedbe" meg hasonló dolgokat irogatni.Vito írta:ne haragudj Homér, de milyen választ vársz egy olyan embertől, akit előtte
egy tízéves suhanc szellemi szintjére degradálsz?
komolyan kérdem.
Ez két külön dolog volt, nyilván azért is van elválaszta egy sortöréssel.De, ezért nem is töröltem. Fogok nyitni egy ovi sarkot, hogy 50-es IQ alatt is lehessen irogatni valahova, ott szabad kezet kaptok, ígérem.
Miért nem lehet kultúráltan szórakozni?
Az 50es IQ alatti dolog az arról szól, hogy miért kell beszólnom, hogy mások mit irogatnak.
ha szakmai fórumot akarsz csinálni az eurobarcaból, akkor mondjad azt, jelentsd be és nem fogsz ilyeneket látni.miért nem volt kúltúrált a szórakozás? az offtopicban történt, sokaknak tetszett. ha pedig neked nem tetszik, akkor az nem vonhatja maga után azt, hogy leminősítsd. ha leminősíted, akkor mezei júzerként viseld a követzkezményeit. ha nem tűnt volna fel egy másik gondolatoddal is belegázoltál grecki becsületébe, amikor azt írtad, hogy nem vele fogsz vitázni közgazdasági kérdésekben.
modi sem kell annyi, mert naponta 5-6 hsz-nél több biztos nem lesz.
Már ne is haragudj. Bár grecki állítja, egyetlen egy hozzászólásba szerkesztettem bele, utána annak tartalmát kiidézgettem és elnézést is kértem, mert rossz gombot nyomtam meg, amit csak akkor vettem észre, amikor elküldtem.Vito írta:azért maradjunk annyiban Tamás, hogy akik a pü-ket küldték, azok a törölt, szerkesztett hsz-eket nem látták.
Nem értek egyet. Az, hogy azt állítom, nem vele fogok tőkemegfelelési mutatóról (vagy mit mondott) beszélgetni, az nem bunkóság. Ha nem haragszol, veled se fogok.greckivel egész egyszerűen bunkó voltál, ezen nincs mit szépíteni. mondhátnám azt is, hogy magas lóról beszéltél vele. válaszd ki, h melyik tetszik.
Nem hiszem, hogy változott volna a dolog, ha a szent tehét előtt GoDJonzent (aki greck iszerint halljon meg) tiltom ki. Öröm az ürömben, előbb lejár az 1 hét warn-ja, előbb visszajöhet.Perrero 4 éve tagja az eurobarca fórumcsapatának. a stílusa eddig is ilyen volt, követői nem nagyon akadtak eddig. annyit mindenféleképpen megért volna a dolog, h megbeszéld a többiekkel és legalább ne őt függeszd fel először.
Talán mielőtt bannolsz valakit velünk is megoszthatnád.Homér írta:Mondjuk először is - főleg 1 hét moderátorkodás után - elsősorban a modis fórumon kellene ezt megbeszélni, nem az eurobarca topicban.
miért nem volt kúltúrált a szórakozás? az offtopicban történt, sokaknak tetszett. ha pedig neked nem tetszik, akkor az nem vonhatja maga után azt, hogy leminősítsd. ha leminősíted, akkor mezei júzerként viseld a követzkezményeit. ha nem tűnt volna fel egy másik gondolatoddal is belegázoltál grecki becsületébe, amikor azt írtad, hogy nem vele fogsz vitázni közgazdasági kérdésekben.De, ezért nem is töröltem. Fogok nyitni egy ovi sarkot, hogy 50-es IQ alatt is lehessen irogatni valahova, ott szabad kezet kaptok, ígérem.
Miért nem lehet kultúráltan szórakozni?
Iyen ember ír cikekket az eurobarcán?Na idefigyelj, te emberi ürülék= sárgafejű komikfigura!
Te csak ne szerkesztgesd úgy a hozzászólásiamat, hogy az én tekintélyemet ásd alá. A saját kis provokatív genny szövegedet meg kitörlöd. Te aztán egy egyenes ember vagy! Büszke lehetsz magadra.
Tilsts ki engem is, de kis beképzlet bájgúnár!
1. pirossal írt.raulreal írta:nyáron jön a 2. X-Akták film, a stáblistán eddig még csak Fox és Dana van az eredetiek közül
ellentétben veled, nekem minden tetszik![]()
Egyből nem törölhetem, mert akkor a szememre hányja valaki, hogy miért nem teszem ezt mással is (pl. Perrero)
u.i.: egy nap alatt 20 pü-t még nem kaptam. És a várakozással ellentétben csak 2 volt negatív hangulatú, az egyik miatt felfüggesztés lett, a másikat meg Zozzy-val megbeszéltük