Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.20. 13:54:52

DaNiAlVeS8 írta:esetleg egy arsenal kezdőt tudna valaki mondani? :roll:
A meccsük 4-kor kezdődik... :roll:

szerk.: Hehe, még az előtt kijavítottam, hogy idézted! :P :wink: Rájöttem, hogy a livescore az ottani idő mutatja... :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.20. 13:58:32-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2010.02.20. 13:52:00

esetleg egy arsenal kezdőt tudna valaki mondani? :roll:
Daniel Alves da Silva a példakép...
LM10
Director del Fútbol

2010.02.13. 19:30:51

MaiconvsDani írta:Remélem hogy még az Arsenal visszatér a versenybe mert már nagyon rájuk férne valamilyen trófea már nem tudom mikor nyertek utoljára valami kupát.Meg amúgy akkor még érdekes is lehetne a bajnokság. :twisted:
Utoljára: 2005 FA kupa.

OFF: Vedd kisebbre az aláírásképedet.
MaiconvsDani
Barça C

2010.02.13. 19:26:58

Remélem hogy még az Arsenal visszatér a versenybe mert már nagyon rájuk férne valamilyen trófea már nem tudom mikor nyertek utoljára valami kupát.Meg amúgy akkor még érdekes is lehetne a bajnokság. :twisted:
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.02.13. 18:30:36

Te jó ég milyen góllal vezet a City! :shock: :lol: :lol:
Mondjuk ez nekem fain, mert megraktam őket tippmixen. :P 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.11. 22:19:32

Csak azért írtam,mert a megint szócskát odaírtad, holott ez a közelmúltban,és elég valószínű,hogy most se ér nektek sokat :wink: míg a másik oldal legalább mostanában Europában vigasztalódhatott így-úgy.

no de az a Ti dolgotok (te-gekko) én egyik csapat iránt se érzek pozitívat :lol:

felbosszantani ezzel még nem igen tudsz,max megerősítesz bizonyos gondolatokat feléd :D amit utcsó hszedben is bizonyítasz,de ahogy érzed. ettől biztosan keményebb Arsenal fannak tűnsz, kétségtelen :P
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.11. 22:01:51

Mikaos írta:
Nemcsak a Liverpool, hanem a Chelsea is elég jól járna ezzel az ítélettel...
De miért nem az lenne az ítélet, hogy a többi csapat kapjon 3-0-át és 3 pontot a Portsmouth elleni további meccseken? Jó, nyilván a szabály előírja ezt, de kissé igazságtalannak tartom annak fényében, hogy a többi csapat lejátszotta ezeket a meccseket és meg is nyerte azokat.
Magyarul: Miért az bűnhődjön, aki jól végezte a dolgát?
Nem rosszból, de a te verziód még igazságtalanabb lenne.
Ami a szabadrúgást illeti: az első "szabálytalankodás" sztem nem volt az, de a második igen. Azt hiszem a bíró is azt fújta be, szóval korrekt ítélet.
Miklós! Ne haragudjál, nem tudtam, h így felbőszítelek ezzel 8) De azért mégis van különbség a rasszista megnyilvánulás és a tehénbőgés között. Meg akárhogy is nézem, a mu tehénbőgés, hiszen ezt mondják a tehenek. Különben nem róttam fel neki, csak megjegyeztem, h a szerinte majmokból álló csapat csapat leverte a szeretett púlját.
Amúgy meg nemtudom, h jött ide, most az, h mit ért el a Pool a nemzeti porondon, jó h nem soroltad föl az összes címüket madridista módra :roll: Amúgy ha itt tartunk, azért az Arsenal is volt mostanában BL döntőben, meg elődöntőben is, szóval azért ezt sem kéne semminek nevezni. Persze nem olyan eredményesek, mint a Barca, Chelsea, Pool, tehénbőgés, Milan, de ezeket a csapatokat leszámítva mindenkinél többet mutattak a BL-ban a közelmúltban, olyan csapatoknál többet mint a Real, Bayern, Inter, Juventus, Lyon stb...Szóval azért a "majmoknak" sem kell szégyenkezniük.
levproff
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:53:34

Nem erre céloztam.
Hanem, hogy végre egyszer az Arsenalnak kedvez a bíró, akkor már megy mindjárt minden, amikor meg az Arsenal ellen, az meg oké.Úgy átugorjuk.

Bezzeg, ha a MU-val történne ilyen, akkor nem lenne szabálytalanág.

majd kiderül,ha lesz ilyen a M.U. meccsén, most az Arsenalnal volt ilyen,ennyi. Ozsi
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.11. 21:48:37

levproff írta:Elég gyökérség, ami itt megy. :roll:
ozsimiki írta:csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
Meg a 10 öngólt is. :lol: :twisted:
:lol: hú tényleg mennyi köze van annak ehhez :D

nem szabad a meccsről beszélni? nem írta egyikünk sem,hogy jobb volt a Pool,csak azt,h elnézte a végén a bíró, nem volt úgy? mekkora gyökérség fújjj...

szerk:

Mikaos! édes mind1,h ki milyen, független vagy sem, azért nézd vissza,aztán utána írj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.02.11. 21:54:26-kor.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:42:41

Nemcsak a Liverpool, hanem a Chelsea is elég jól járna ezzel az ítélettel...
De miért nem az lenne az ítélet, hogy a többi csapat kapjon 3-0-át és 3 pontot a Portsmouth elleni további meccseken? Jó, nyilván a szabály előírja ezt, de kissé igazságtalannak tartom annak fényében, hogy a többi csapat lejátszotta ezeket a meccseket és meg is nyerte azokat.
Magyarul: Miért az bűnhődjön, aki jól végezte a dolgát?
Barcaforever írta:A szabadrúgás annyira kamu volt, h már Gerrard ellen is szabálytalakodtak, amiből lett az előszabály, de ahogy továbbvitte Kuyt, őt is felvágták.Ez sztem nem igazán vitatárgya, mert én, mint semleges néző is úgy láttam, h jogos volt.
Egy másik semleges néző meg azt mondta, hogy nem volt jogos. Most akkor mi lesz? :)
Ilyen nincs, hogyha van egy valaki, aki semleges nézőnek érzi magát, akkor annak ezáltal megkérdőjelezhetetlen lesz a véleménye.
ozsimiki írta:Igen,visszanéztem és simán fújható volt, úgyh Mikaos ez most nem nyert,persze láttunk már ennél durvább dolgokat is focipályán,csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
Az nem kérdés, hogy amatőr hiba volt nem észrevenni azt a kezezést.
De a szabadrúgásos esetben nem fogunk egyetérteni :)
levproff
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:40:38

Elég gyökérség, ami itt megy. :roll:
ozsimiki írta:csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
Meg a 10 öngólt is. :lol: :twisted:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.11. 21:27:06

Igen,visszanéztem és simán fújható volt, úgyh Mikaos ez most nem nyert,persze láttunk már ennél durvább dolgokat is focipályán,csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.11. 21:09:22

ozsimiki írta:
Mikaos írta: Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.
vezessük vissza szerintem az 1.percre az egészet,nem?

lényegében két rosszabb közül a rosszabb vesztett :P
A szabadrúgás annyira kamu volt, h már Gerrard ellen is szabálytalakodtak, amiből lett az előszabály, de ahogy továbbvitte Kuyt, őt is felvágták.Ez sztem nem igazán vitatárgya, mert én, mint semleges néző is úgy láttam, h jogos volt.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.11. 21:00:07

LG írta:...
amíg te tehénbőgésezel,addig nem kellene kioktatni mást (banánválogatott,majmom,stb) én nagyon nem bírom az ágyúsokat,még is le tudom írni: Arsenal,yééé nem nehéz,látod? nem olyanokat írok,h a szArsenal,stb,stb,stb, nem is fogok,még ha egyesek nem tudnak normálisan írni a riválisról, akkor sem. /Gekko megnyilvánulása sem tetszett,csak fura hogy olyan rója fel,aki szintén nem épp szalonképesen ír egy-egy riválisról/

Pool legalább Európai szinten mutatott valamit az évek során (Uefa kupa győzelem,két Bl döntő,egy győzelem).

más téma:

sajnos a Chelsea-t legalább olyan stabilnak érzem,mint a M.U.t,de ettől függetlenül nekik van több veszíteni valója,és ez betehet nekik :P M.U.n nincs akkora nyomás zsinórban 3 bajnoki cím után 8) épp ezért leeshet a 4. is,hogy még szebbnek halljuk azt a bizonyos tehénbőgést,egész Anglia felett :wink:
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.02.11. 20:44:32

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.11. 10:00:03

gergo9 írta:
Game90 írta:...
Ugráspól nyújtott páros lábbal próbálta szerelni Milnert, nem tudom vhogy portugálokba kódolva van az aljasság, undorító volt jogos piros.
Szerencsénkre égett a Chelsea is így 1pontra sorvadt az előny ám ezzel nem hiszem hogy az Arsenal visszaszállt volna a versenybe, két szereplős maradt ez így és lélektanilag a MU-nál az előny hogy otthon játszik a cselzivel.
Sztem meg visszaálltak a versenybe, ne feledjük, ősszel már 1x feljöttek nagyon mélyről. Ettől függetlenül a pénzbe kéne fogadnom, én se rájuk tennék. Leginkább a kapu előtti töketlenkedés zavar, többek között ennek köszönhető, a 4 rangadón csupán két gól szereztünk. Ezért dühít, h télen nem jött támadó. Egy jó befejező csatár góljai meghozhatták volna hőn áhított bajnoki címet. Szomorú dolog, h a Chelsea-mú páros ellen nem szereztünk 1 pontot se, de az viszont szép, h a Villa-Pool páros ellen 10-t.

A Chelsea-vel az a baj, h náluk benne vannak a váratlan pontvesztések, és ez könnyen a bajnoki címbe kerülhet. Ha jelenleg tippelnem kéne, a tehénbőgésre tennék, de ez még változhat, és nagyon remélem fog is.

gekkodan! A banánválogatott a majmokkal megint elkente a csapatod száját.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.11. 08:42:55

Az eredményekből ítélve ez az Arsenal fordulója volt! :) Némiképp kijavították az elmúlt hetek botladozásait. Továbbra is tartom hogy egy kis szerencsével még odaérhetnek a végén!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.10. 23:11:33

Game90 írta:MOM: Gallas, Rosicky.
Mikaos! Hogy tetszett a meccs?
Részemről is ők a MOM. Cesc nagyon lassan vette fel a meccs ritmusát, és igazából nem is tudta a végére sem megtalálni önmagát. Az utóbbi rangadókon most játszott leggyengébben - ennek ellenére nyert a csapat.

A labdatartás szokásos döntő Arsenal-fölényt hozott, szinte végig 60-40% arányban - az utolsó 15 percben mondjuk a Pool ezt ledolgozta valamennyire a nagy hajrájával, amikor feladták a védekezésüket.

Azért tetszett a meccs, mert végre bepattant az a gól, aminek be kellett. Nem úgy, mint az utóbbi 2 meccsek első 20 percein.
Egy hajszálnyival jobb volt a csapat védekezése, mintha nem támadtak volna ki annyira, mint a Che-MU duó ellen. Lehet, hogy ez számított?! (Bár az igazsághoz tartozik, hogy ez a Pool sem ér fel egy jelenlegi Chelsea-vel, vagy MU-val, tehát így nehéz az összehasonlítás).

És így van, izgalmas lehet még ez a bajnokság, ha az Arsenal játékosok egészségesek maradnak, és javul a helyzetkihasználásuk.
Fernando írta:...
Szerintem egyrészt Gerrard esését fújta le a bíró. Másrészt Kuyt esését sem tartom szabinak - de ezzel mondjuk lehet egy kicsit vitatkozni. Mondjuk úgy, hogy a spanyol bajnokságban ezen lehet, hogy nem akadnék fenn, de az angolban azért igen... ilyen apró taszítások az egész meccs alatt vannak, és a nagy részüket le sem fújják a bírók - nagyon helyesen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.10. 23:11:09

Game90 írta: Azért komoly az a 10 öngól :lol:
azért a legtöbbje amúgy is gól lett volna,ha nem ér bele az ellen,vagy épp nem próbál meg lehetetlen helyzetben menteni (így sikerül)...kb 2-3 volt valós öngól (amikor valószínű amúgy nem lett volna belőle gól)

inkább idegesít,hiszen a támadóink elől veszik el a gólokat azok a bénák :lol: :twisted:

Mikaos, megnézem majd párszor még a szitut,de nem tűnt fals fújásnak a bíró részéről

:wink:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.02.10. 23:08:28

Game90 írta:...
Ugráspól nyújtott páros lábbal próbálta szerelni Milnert, nem tudom vhogy portugálokba kódolva van az aljasság, undorító volt jogos piros.
Szerencsénkre égett a Chelsea is így 1pontra sorvadt az előny ám ezzel nem hiszem hogy az Arsenal visszaszállt volna a versenybe, két szereplős maradt ez így és lélektanilag a MU-nál az előny hogy otthon játszik a cselzivel.
miihii
KHAL

2010.02.10. 23:07:24

Game90 írta: Nanit miért állították ki?

Everton - Chelsea 2-1
Egy igen csúnya belépő miatt.Kábé olyan volt,mint Ibráé,amikor pár meccsel ezelőtt beugrott páros lábbal az ellenfélnek.Csak ez jobban célt talált kicsit.
Hozzáteszem hasonló kategóriájú belépők voltak még ezen a meccsen (na azért nem sok) itt is-ott is,de ezek már majd' mind lap -és néhány még szabadrúgás nélkül is- maradt... :roll: :-#

Köszi,Saha! :wink:
(2 gól és még egy tizit is kihagyott).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.02.10. 23:08:49-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.10. 23:06:02

Felvételről megy a Tottenham meccs az eurosport2-n. Gudjohnsen nagyon jól játszik. Az az ő bajnoksága. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
PCsabi
aka Game90

2010.02.10. 22:58:09

ozsimiki írta:az egyik kameraállásból úgy tűnt,bődületes gól lett volna,de nem ez számít,hanem,h vagy még1 szabi,vagy 11es.
11-es biztos, hogy nem lett volna, kívül állt Fabregas.
miihii írta:A Egy Giggs lövés megpattant egy védőn,így a 10. öngól is megvan a MU "ellen" 8)
NAni kiállítása miatt több,mint egy félidő emberhátrányban nyomjuk,meleg lesz ez... :?
Azért komoly az a 10 öngól :lol:
Nanit miért állították ki?

A majmok pedig nyertek a Liverpool ellen, Diaby volt a gólszerző. MOM: Gallas, Rosicky, Diaby. Fabregas viszont nagyon idegesen játszott, rengeteg rossz passza volt.

Mikaos! Hogy tetszett a meccs?

Everton - Chelsea 2-1, még izgalmas lehet a bajnokság :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.02.10. 23:09:54-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.10. 22:57:50

Ezaz! Chelsea kampo mára. Méghozzá Saha általi. Már akkor is szerettem mikor nálunk volt, most mégjobban. :D

Mikaos? Mi volt azon kamu? Hogy ellökték Kuyt-öt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.02.10. 22:58:45-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.10. 22:57:26

ozsimiki írta:
Mikaos írta: Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.
vezessük vissza szerintem az 1.percre az egészet,nem?
ha durván akarsz túlozni, akkor mindenképp!
de tudom, hogy a helyemben te is azt írtad volna, amit írtam.
egy jogtalanul megadott szabadrúgásból születő gól szerintem mindenkit "zavarna"
Lezárt