Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccsük 4-kor kezdődik...DaNiAlVeS8 írta:esetleg egy arsenal kezdőt tudna valaki mondani?
Utoljára: 2005 FA kupa.MaiconvsDani írta:Remélem hogy még az Arsenal visszatér a versenybe mert már nagyon rájuk férne valamilyen trófea már nem tudom mikor nyertek utoljára valami kupát.Meg amúgy akkor még érdekes is lehetne a bajnokság.
Nem rosszból, de a te verziód még igazságtalanabb lenne.Mikaos írta:Nemcsak a Liverpool, hanem a Chelsea is elég jól járna ezzel az ítélettel...levproff írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=52994
De miért nem az lenne az ítélet, hogy a többi csapat kapjon 3-0-át és 3 pontot a Portsmouth elleni további meccseken? Jó, nyilván a szabály előírja ezt, de kissé igazságtalannak tartom annak fényében, hogy a többi csapat lejátszotta ezeket a meccseket és meg is nyerte azokat.
Magyarul: Miért az bűnhődjön, aki jól végezte a dolgát?
levproff írta:Elég gyökérség, ami itt megy.![]()
Meg a 10 öngólt is.ozsimiki írta:csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.![]()
Nemcsak a Liverpool, hanem a Chelsea is elég jól járna ezzel az ítélettel...levproff írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=52994
Egy másik semleges néző meg azt mondta, hogy nem volt jogos. Most akkor mi lesz?Barcaforever írta:A szabadrúgás annyira kamu volt, h már Gerrard ellen is szabálytalakodtak, amiből lett az előszabály, de ahogy továbbvitte Kuyt, őt is felvágták.Ez sztem nem igazán vitatárgya, mert én, mint semleges néző is úgy láttam, h jogos volt.
Az nem kérdés, hogy amatőr hiba volt nem észrevenni azt a kezezést.ozsimiki írta:Igen,visszanéztem és simán fújható volt, úgyh Mikaos ez most nem nyert,persze láttunk már ennél durvább dolgokat is focipályán,csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
Meg a 10 öngólt is.ozsimiki írta:csak egy fej feletti kezezést illene észrevenni.
A szabadrúgás annyira kamu volt, h már Gerrard ellen is szabálytalakodtak, amiből lett az előszabály, de ahogy továbbvitte Kuyt, őt is felvágták.Ez sztem nem igazán vitatárgya, mert én, mint semleges néző is úgy láttam, h jogos volt.ozsimiki írta:vezessük vissza szerintem az 1.percre az egészet,nem?Mikaos írta: Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.
lényegében két rosszabb közül a rosszabb vesztett
amíg te tehénbőgésezel,addig nem kellene kioktatni mást (banánválogatott,majmom,stb) én nagyon nem bírom az ágyúsokat,még is le tudom írni: Arsenal,yééé nem nehéz,látod? nem olyanokat írok,h a szArsenal,stb,stb,stb, nem is fogok,még ha egyesek nem tudnak normálisan írni a riválisról, akkor sem. /Gekko megnyilvánulása sem tetszett,csak fura hogy olyan rója fel,aki szintén nem épp szalonképesen ír egy-egy riválisról/LG írta:...
Sztem meg visszaálltak a versenybe, ne feledjük, ősszel már 1x feljöttek nagyon mélyről. Ettől függetlenül a pénzbe kéne fogadnom, én se rájuk tennék. Leginkább a kapu előtti töketlenkedés zavar, többek között ennek köszönhető, a 4 rangadón csupán két gól szereztünk. Ezért dühít, h télen nem jött támadó. Egy jó befejező csatár góljai meghozhatták volna hőn áhított bajnoki címet. Szomorú dolog, h a Chelsea-mú páros ellen nem szereztünk 1 pontot se, de az viszont szép, h a Villa-Pool páros ellen 10-t.gergo9 írta:Ugráspól nyújtott páros lábbal próbálta szerelni Milnert, nem tudom vhogy portugálokba kódolva van az aljasság, undorító volt jogos piros.Game90 írta:...
Szerencsénkre égett a Chelsea is így 1pontra sorvadt az előny ám ezzel nem hiszem hogy az Arsenal visszaszállt volna a versenybe, két szereplős maradt ez így és lélektanilag a MU-nál az előny hogy otthon játszik a cselzivel.
Részemről is ők a MOM. Cesc nagyon lassan vette fel a meccs ritmusát, és igazából nem is tudta a végére sem megtalálni önmagát. Az utóbbi rangadókon most játszott leggyengébben - ennek ellenére nyert a csapat.Game90 írta:MOM: Gallas, Rosicky.
Mikaos! Hogy tetszett a meccs?
Szerintem egyrészt Gerrard esését fújta le a bíró. Másrészt Kuyt esését sem tartom szabinak - de ezzel mondjuk lehet egy kicsit vitatkozni. Mondjuk úgy, hogy a spanyol bajnokságban ezen lehet, hogy nem akadnék fenn, de az angolban azért igen... ilyen apró taszítások az egész meccs alatt vannak, és a nagy részüket le sem fújják a bírók - nagyon helyesen.Fernando írta:...
azért a legtöbbje amúgy is gól lett volna,ha nem ér bele az ellen,vagy épp nem próbál meg lehetetlen helyzetben menteni (így sikerül)...kb 2-3 volt valós öngól (amikor valószínű amúgy nem lett volna belőle gól)Game90 írta: Azért komoly az a 10 öngól![]()
Ugráspól nyújtott páros lábbal próbálta szerelni Milnert, nem tudom vhogy portugálokba kódolva van az aljasság, undorító volt jogos piros.Game90 írta:...
Egy igen csúnya belépő miatt.Kábé olyan volt,mint Ibráé,amikor pár meccsel ezelőtt beugrott páros lábbal az ellenfélnek.Csak ez jobban célt talált kicsit.Game90 írta: Nanit miért állították ki?
Everton - Chelsea 2-1
11-es biztos, hogy nem lett volna, kívül állt Fabregas.ozsimiki írta:az egyik kameraállásból úgy tűnt,bődületes gól lett volna,de nem ez számít,hanem,h vagy még1 szabi,vagy 11es.
Azért komoly az a 10 öngólmiihii írta:A Egy Giggs lövés megpattant egy védőn,így a 10. öngól is megvan a MU "ellen"
NAni kiállítása miatt több,mint egy félidő emberhátrányban nyomjuk,meleg lesz ez...
ha durván akarsz túlozni, akkor mindenképp!ozsimiki írta:vezessük vissza szerintem az 1.percre az egészet,nem?Mikaos írta: Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.