kennyke04 írta:OvaMind írta:Szerintem Xavi, Puyol, Abidal és Messi gyenge teljesítménye alapvetően meghatározta a meccs képét, de a Valencia érdeme, hogy nem hagyták élni a klasszisainkat.
szerintem ezek közül Abidalt pont kiemelni kell, sokat hajtott futott, megosztotta elöl a védők figyelmét. Puyol nagyon gyenge volt sajnos

de ezért fog dupla szívvel játszani legközelebb, Xavi az év leggyengébbjét adta, és biztos is vagyok h egyben az utolsót... sorolhatnám még a többieket is, de felesleges, kedden ismét csodát látunk és el is feledjük ezt a nehéz meccset.
Az első félidőt 5-10 percen kívül végig aludtuk. Odáig Ini-n kivül kb. senki sem csinált semmit. Xavi borzasztó volt az első félidőben, Puyol végig, Leo pontatlan volt, Keita-nak 1 értelmes megmozdulása volt, Sergi egyedül kevés volt szűrőnek( főleg, h ilyen védelem állt mögötte), Samu probálkozott, labdát nm kapott, Titi nm volt rossz, felpörgette a játékot, Pique volt a legjobb védőnk, voltak megingásai, de jó volt, Abi-n nm látszott a küzdés, nem volt rossz, Dani közepes, Valdes benne volt az első gólban, am jó volt, Guddy jó csere volt.
jó hosszú mondat lett
Fontos egy pont, ami picit kevés lehet, Classicot ha nyerjük jók vaunk, ha döntetlen, sem állunk rosszul, vereség, minden meccs kötelező. Koncentráljunk a hazai Chelsea meccsre.
A valencia jól szűrt, bár helyenként az volt az érzésem, h vmelyik játékosunk megsérül, nm voltak sportszerűek.