2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
4, azaz szinte semmi. A 34. forduló után meg 1...bali 15 írta:Ha nyer a Real mennyi lesz a pontkülönbség?
Mivel a hazai őszit a Sportklub adta, így a tavaszi madridi a Sport1-é!ElBartimaeus írta:Huh.Sanama írta:Nyugi.
SportTv adja,tegnap mondták a meccs után,csak nem volt biztos az időpont.
De a Sport1 v 2 adja.Azért ezt megúszta a sport klub, pedig simán felégettem volna!
![]()
Huh.Sanama írta:Nyugi.
SportTv adja,tegnap mondták a meccs után,csak nem volt biztos az időpont.
De a Sport1 v 2 adja.
ElBartimaeus írta:Ugye ez nem azt jelenti, hogy a sport klub fogja adni?LM10 írta:Nem tudom, hogy tudjátok e már.
A 2008/2009-es szezon második El Clasicóját május 2-án, szombaton 20 órától rendezik meg. A Spanyol labdarúgó Liga Játékvezetői Testülete a navarrai Undiano Mallencót nevezte a mérkőzésre.![]()
Mert ha igen, akkor húzzanak el a fenébe!
Ugye ez nem azt jelenti, hogy a sport klub fogja adni?LM10 írta:Nem tudom, hogy tudjátok e már.
A 2008/2009-es szezon második El Clasicóját május 2-án, szombaton 20 órától rendezik meg. A Spanyol labdarúgó Liga Játékvezetői Testülete a navarrai Undiano Mallencót nevezte a mérkőzésre.
Bár nem ide tartozik, de ma este 19:00-kor a Sport2-n lesz!Ilúvatar írta:Mikor lesz a real meccs? azt tudom, hogy a real meccs nézése olyan mintha sajtreszelővel rejszolnál, de drukkolni fogok, hogy kikapjanak.
Az első félidőt 5-10 percen kívül végig aludtuk. Odáig Ini-n kivül kb. senki sem csinált semmit. Xavi borzasztó volt az első félidőben, Puyol végig, Leo pontatlan volt, Keita-nak 1 értelmes megmozdulása volt, Sergi egyedül kevés volt szűrőnek( főleg, h ilyen védelem állt mögötte), Samu probálkozott, labdát nm kapott, Titi nm volt rossz, felpörgette a játékot, Pique volt a legjobb védőnk, voltak megingásai, de jó volt, Abi-n nm látszott a küzdés, nem volt rossz, Dani közepes, Valdes benne volt az első gólban, am jó volt, Guddy jó csere volt.kennyke04 írta:szerintem ezek közül Abidalt pont kiemelni kell, sokat hajtott futott, megosztotta elöl a védők figyelmét. Puyol nagyon gyenge volt sajnosOvaMind írta:Szerintem Xavi, Puyol, Abidal és Messi gyenge teljesítménye alapvetően meghatározta a meccs képét, de a Valencia érdeme, hogy nem hagyták élni a klasszisainkat.de ezért fog dupla szívvel játszani legközelebb, Xavi az év leggyengébbjét adta, és biztos is vagyok h egyben az utolsót... sorolhatnám még a többieket is, de felesleges, kedden ismét csodát látunk és el is feledjük ezt a nehéz meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=tN_mPToBMJgBarcaman14 írta:Valaki nem tudna küldeni egy összefoglaó vidit a meccsről mert lemaradtam sajnos!előre is köszi...