Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.24. 11:34:34

Számomra az érdekes,hogy Mascherano ellen itt milyen sokan tiltakoznak. Így favágó,úgy favágó...Alves ellen is sokan tiltakoztak,amikor érkezett a modora miatt és most mégis az egyik kedvenc. Annyiban más a helyzet,hogy Mascherano nem alapembernek jönne,hanem Busquets mellé,hogy lehessen pihentetni a spanyolt,valamint egy-egy Inter-hez vagy Chelsea-hez hasonló csapat ellen többet ér egy favágó vkp,mint egy művész. Ezzel nem kicsit erősödne a taktikai repertoárja a csapatnak. Valdes nyilatkozatából pedig az következik,hogy a játékosok nem tiltakoznak ellene,szívesen fogadnák. Masche mellett nekem még hiányérzetem van ,mert a támadó kp szekció elég sovány. A Xavi Iniesta kettős klasszis,de nekik nincs megfelelő cseréjük. JDS és Thiago még fele annyira se képes,mint a két alapember külön-külön. Ettől függetlenül megértem Pep-et,hogy nem igazol ide nagy nevet,meghagyja majd Fabregasnak azt a posztot és bízik benne,hogy Iniesat és Xavi megússzák a szezont. Szerintem ez nem profi mentalitás,de ettől függetlenül bejöhet.Mindenben tökéletes keret úgysincs. A fiatalok közül pedig Talán Dos Santos felnőhet a feladathoz már idén,Keitánál mindenképp hasznosabb a támadásoknál.

Ibra esete nálam nagyon kétoldalú. Először is én sosem voltam a híve, és most sem hiszem,hogy ő beleillik ebbe a csapatba. (Megjegyzem Mascherano inkább idevaló,mint Ibra)
Ettől függetlenül az átigazolási időszak ebben a szakaszában már nem kellene tőle megválni. Egyetlen egy esetben érné meg őt a Milánba küldeni,mégpedig,ha megkapnánk cserébe Pato-t és még valamennyi pénzt. Pato gyorsaságával, cselezőképességével inkább lenne hasznos bal oldalon és Villa középcsatárként játszana. Nekem a Pato-Villa-Messi szimpatikusabb,mint a Villa-Ibra-Messi trió. A brazil inkább képes a Barceloan stílusához hasonló játékra,mint Ibra.
Egyéb esetben viszont meg kellene tartani mostmár a svédet, annyi pénzért kaphat még egy évet és ráérünk jövőre eladni, így Pepnek sem kell azon agyalni,hogy jövőre melyik sztárjától váljon meg vérfrissítés gyanánt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkeptikus06 2010.08.24. 11:37:17-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.24. 11:34:22

albicelesteX írta:Azért Ibra helyében lehet én is elmennék a p*csába.Az ami egész nyáron folyik körülötte vicc kategória.0 bizalom felé.Nagyon hasonlít Eto'o utolsó éve előtti nyárra.Szóval szerintem,ha idén nyáron marad is,jövőre úgyis mennie kell.1 évet kap bizonyításra,azért ,megtapsolom az egész vezetőséget,ha elzavarják és mondjuk megfő a csapat akkor remélem jövőre más sem kap újabb egy éves szerződést. :evil:
hasonlít persze, kivéve h akkor még őszinte volt Pep és megmondta, kit akar elküldeni... a folytatást úgyis tudod ;)
albicelesteX
A Vadász

2010.08.24. 11:30:20

Azért Ibra helyében lehet én is elmennék a p*csába.Az ami egész nyáron folyik körülötte vicc kategória.0 bizalom felé.Nagyon hasonlít Eto'o utolsó éve előtti nyárra.Szóval szerintem,ha idén nyáron marad is,jövőre úgyis mennie kell.1 évet kap bizonyításra,azért ,megtapsolom az egész vezetőséget,ha elzavarják és mondjuk megfő a csapat akkor remélem jövőre más sem kap újabb egy éves szerződést. :evil:
Kép
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 11:29:17

Barca_10 írta:
nagyatyesz írta: Miért menne a Milanba? Folyamatosan játszana, de se bl-t, se bajnokságot nem nyerne! Nem hinném, hogy ez motiválná! Akkor már elment volna a Citybe, ahol még agyon is fizetik!

A Milanba sem férne be szerintem,nem túl öreg hozzá,ott maximum 3-4 év múlva lehetne stabil kezdő :lol:
Persze Inzaghi még kiszorítja :D :D
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.24. 11:22:44

nagyatyesz írta: Miért menne a Milanba? Folyamatosan játszana, de se bl-t, se bajnokságot nem nyerne! Nem hinném, hogy ez motiválná! Akkor már elment volna a Citybe, ahol még agyon is fizetik!

A Milanba sem férne be szerintem,nem túl öreg hozzá,ott maximum 3-4 év múlva lehetne stabil kezdő :lol:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
senzu
Entrenador del Barça

2010.08.24. 11:17:54

Ibrát eladni hatalmas hiba lenne!
Mielőtt a Barcába jött volna nem igazán szerettem, de most már sikerült megkedvelnem, az előszezonban egész bíztató játékot mutatott, és hiába van a padon Bojan és Pedro, Ibrában azért jobban bízok, mint bennük.
P_e-d_r-o
Barça B

2010.08.24. 11:17:11

Én már nemtom hol,de azt olvastam hogy Ibrát kölcsönbe szeretné a Milan,és 6 milliót állna a fizujából,a többit meg mi fizetnénk!De sztem ez tuti kacsak,kölcsönbe em fogjuk elngedni,és úgy ő sem megy el!De adják oda Patot és akk Ibra mehet is! :D
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.24. 11:14:33

Én nagyon remélem, hogy Ibra marad! Lehet tavaly nem volt túl jó formában, de az első szezonja volt nálunk! Henry sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott az első Barcás évében, mint Ibra! Szerintem idén jobb lesz!
Miért menne a Milanba? Folyamatosan játszana, de se bl-t, se bajnokságot nem nyerne! Nem hinném, hogy ez motiválná! Akkor már elment volna a Citybe, ahol még agyon is fizetik!
A vezetőségnek nyilván a magas fizetése jelenthet problémát, és talán ezért akarják elpasszolni. De ha csak kölcsönveszik, és a Milan 6 milliot fizet, a többit meg mi álljuk, akkor ez nagyon rossz biznisz lesz! Akkor már rásóztam volna a Cityre, akik meg is veszik, sokat is fizetnek érte és Ibra is sokat kereshet náluk!
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 11:10:38

daffy írta:és ki lőné csatárként a gólokat? villa egyedül? akkor erős lenne a pad a kp poszton,de minőségi csatár csere nem maradna
Bojan Krkic :wink: :wink:
BarcaBaku
Barça B

2010.08.24. 11:10:15

Daffy!

Egy rugalmas 4-2-2-2-t játszanánk!
A négy védő Busi kicsit előtte Xavi ő előttük Ini-Cesc bal illetve jobb oldalon előttük meg Villa-Messi ha Ibrának nem fog menni vagy eladják én simán ezt favorizálnám vmi hasonló volt a Sevilla ellen is!
daffy
Madridista

2010.08.24. 10:55:26

BarcaBaku írta:Na az azért vicces lenne ha eladnánk Ibrát azt utána abból a pénzből kiegészítve ami maradt megvennénk Mascheranot meg Fabregast.
Wengerhez bemenne az Arsenal elnöke:"A Barca dobott egy 70 milliós ajánlatot és mi elfogadtuk" :arrow: Wenger rögtön össze is esne! :lol: :wink:
és ki lőné csatárként a gólokat? villa egyedül? akkor erős lenne a pad a kp poszton,de minőségi csatár csere nem maradna
BarcaBaku
Barça B

2010.08.24. 10:53:02

Na az azért vicces lenne ha eladnánk Ibrát azt utána abból a pénzből kiegészítve ami maradt megvennénk Mascheranot meg Fabregast.
Wengerhez bemenne az Arsenal elnöke:"A Barca dobott egy 70 milliós ajánlatot és mi elfogadtuk" :arrow: Wenger rögtön össze is esne! :lol: :wink:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.24. 10:41:09

Poulsen-t is megvették már,szóval utód van bőven :roll:
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 10:36:21

Cali írta:Ha ennek van igazságtartalma, akkor valószínűleg már keresik is Mascherano utódját.
Tegnap is Lucas játszott már helyette,úgyhogy az utód is meglenne,ha szó lenne a transzferről. :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.24. 10:36:10

Azért én egy Ibra-Pato cserét lehet elfogadnék... :D

Nem lesz itt semmi,Ibra marad,Masche nem jön.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2010.08.24. 10:35:45

Cali írta:A madridistán ezt olvastam:

José Mourinho: "Történelmi távlatokban a Manchester City nem tudja felvenni a versenyt a Real Madriddal, de pénzügyileg igen. A City meg tudja tartani a játékosait, miközben újakat igazol. Nem hiszem, hogy Adebayor egy év után eladó lenne." Ugyanakkor a Liverpool vinné Mahamadou Diarrát.

Ha ennek van igazságtartalma, akkor valószínűleg már keresik is Mascherano utódját.
mint madridista mondom h van alapja,hiszen maha posztján 5(!) játékos van,így távozni kell.
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.24. 10:34:03

A madridistán ezt olvastam:

José Mourinho: "Történelmi távlatokban a Manchester City nem tudja felvenni a versenyt a Real Madriddal, de pénzügyileg igen. A City meg tudja tartani a játékosait, miközben újakat igazol. Nem hiszem, hogy Adebayor egy év után eladó lenne." Ugyanakkor a Liverpool vinné Mahamadou Diarrát.

Ha ennek van igazságtartalma, akkor valószínűleg már keresik is Mascherano utódját.
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 10:32:17

Ha Pep hajlandó lenne 38 meccs alatt egyszer is leültetni Busquetset a padra,akkor jöhet Mascherano.Ha nem akkora vele is beállna a Touré\Marquez szindróma. :oops: Amire senkinek sincs szüksége 15-20 milláért! :oops: :oops:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.24. 10:25:02

pityi írta:Nagyon remélem hogy Ibra marad,és csak hírlapi kacsa hogy megállapodott a Milánnal. :? :( Nem kellene elpazarolni egy ilyen klasszis játékost.De én úgy gondolom hogy maradni fog.
Megmondom őszintén,hogy bár mindenki lenyilatkozta,hogy Ibra marad,bennem azért van egy kis para a Gamper miatt. Ott összeülnek a vezetők és ki tudja mi (ki) kerül szóba....

Mascherano-t meg nem tudom. Bár nem vagyok elragadtatva tőle,de nem is tartom rossz játékosnak. Igazából nekem azzal van problémám,hogy Busi a kedvenc,s ráadásul jó is,szóval mikor játszhatna az argentin? Ha Pep megtudja oldani,hogy mindenki elégedett legyen akkor felőlem jöhet.
Mondjuk elnézve a La Liga erejét ( az angolok sem panaszkodhatnak mikor minden 2. csapat 6-ot rúg az ellenfélnek) 1-2 csapatot kivéve (Real 2x,Atma idegenben,Espanyol 2x,Sevilla idegenben,Valencia??) simán lehetne pihentetni a bajnokságban akár Init akár Xavit (egyszerre csak egyiküket) s olyankor Busi lehet a helyettes és Masch is játszhat, De ez még a jövő zenéje,még az sem biztos hogy jön.
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.24. 10:16:10

bence-barca írta:http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=83
Ezt azért nem hiszem mert évi 6 millió lenne csak a fizuja? Itt 10m körül volt asszem és nem hinném, h így alábbhagyna...DE REMÉLEM NEM IGAZ!

http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=79

Citybe nem hinném, h elmenne, de hát ki tudja...

U.i.: Nem tudom milyen hitelességgel bír az oldal!
ennek a hírnek annyi esélye van az igazságtartalomra mint nekem a lottó ötösre...
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.24. 10:03:27

http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=83
Ezt azért nem hiszem mert évi 6 millió lenne csak a fizuja? Itt 10m körül volt asszem és nem hinném, h így alábbhagyna...DE REMÉLEM NEM IGAZ!

Citybe nem hinném, h elmenne, de hát ki tudja...

U.i.: Nem tudom milyen hitelességgel bír az oldal!
pityi
Jugador del Barça

2010.08.24. 09:25:27

Nagyon remélem hogy Ibra marad,és csak hírlapi kacsa hogy megállapodott a Milánnal. :? :( Nem kellene elpazarolni egy ilyen klasszis játékost.De én úgy gondolom hogy maradni fog.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.24. 09:20:04

Mindenki azt gondol amit akar.
Én úgy gondolom Masch bele illene ebbe a Barcába. Hogyha Barcelonába igazolna akkor semmi kifogásom ellene mert szükség van egy új középpályásra.
Ha Ő tényleg érkezni fog (mert ugyebár ő nagyon szeretne) akkor szerintem ez lenne a Barca utolsó nyári igazolása.
baas11
Entrenador del Barça

2010.08.24. 09:15:01

Rivaldo11 írta:Mascherano totál testidegen elem lenne a játékunkban.
Ide nem elég egy vkp-tól az, ami máshol kielégítő.
Ezt értsük már meg!
Azon túl meg nem kell az idegbaj. Emlékszem, amikor anno egy bizonyos David Albeldát üldöztük, a fél fórum háborgott, minek ide. Pedig nem kicsit lett volna jobb igazolás, mint ez az elmebeteg.

Testidegen, ugyan miért ?? Mert "ritka"argentin vagy a magassága miatt kilógna?Ne viccelj.... :) Ez maximum IBararól mondható el .....

"Ide nem elég egy vkp-tól az, ami máshol kielégítő."-ahhoz képest Keita egész jól megél az alibi játékával ! :roll:

Nem hiszem h idegbajt okozna...és ugye azt se felejtsük el h az ő poszton azért nem éppen őzikét szoktak simogatni !!!!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.08.24. 09:14:06

P_e-d_r-o írta:Nekem nagyon úgy néz ki ez az Ibra dolog,hogy Rosell ki akarja paterolni,Pep adna neki még egy esélyt,de Rossell-é lesz az utolsó szó!Egyébként sok helyen sok mindent lehet hallani hogy a Milan-nak így megy úgy nincs pénze,lenne pénzük csak...!Berlusconi azt mondja 1-2-éve hogy rengeteget költött a Milánra,és nem kell még többet költeni,mert elég erős ez a keret! Emiatt az elmúlt 12-évben az eredménytelenség miatt berágtak a szurkolók,és emiatt szerintem most elszánta magát hogy akkor jön egy sztár aki tényleg nagy erősítés,és a szurkolók akkor csendben maradnak!
Berlusconi az elmúlt években megmutatta, h jófomán sz*rik a szurkolókra. jobban akarták, szerették vna Kaká megtartását,mint Zlatan leigazolását, és nézdd meg, hol is van most Kaká? ennyi. ez a silvio meg a kopasz spanja nem nézik a csapat, a szurkolók érdekeit, ennyi év alatt ezt megtanulhattuk. nem tudom, mi a céljuk azzal, hogy a Milant tönkreteszik, de jó úton haladnak...

boccs, az offért, vissza a barca igazolásokhoz :roll:
Kép
Lezárt