Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hasonlít persze, kivéve h akkor még őszinte volt Pep és megmondta, kit akar elküldeni... a folytatást úgyis tudodalbicelesteX írta:Azért Ibra helyében lehet én is elmennék a p*csába.Az ami egész nyáron folyik körülötte vicc kategória.0 bizalom felé.Nagyon hasonlít Eto'o utolsó éve előtti nyárra.Szóval szerintem,ha idén nyáron marad is,jövőre úgyis mennie kell.1 évet kap bizonyításra,azért ,megtapsolom az egész vezetőséget,ha elzavarják és mondjuk megfő a csapat akkor remélem jövőre más sem kap újabb egy éves szerződést.
Persze Inzaghi még kiszorítjaBarca_10 írta:nagyatyesz írta: Miért menne a Milanba? Folyamatosan játszana, de se bl-t, se bajnokságot nem nyerne! Nem hinném, hogy ez motiválná! Akkor már elment volna a Citybe, ahol még agyon is fizetik!
A Milanba sem férne be szerintem,nem túl öreg hozzá,ott maximum 3-4 év múlva lehetne stabil kezdő
nagyatyesz írta: Miért menne a Milanba? Folyamatosan játszana, de se bl-t, se bajnokságot nem nyerne! Nem hinném, hogy ez motiválná! Akkor már elment volna a Citybe, ahol még agyon is fizetik!
Bojan Krkicdaffy írta:és ki lőné csatárként a gólokat? villa egyedül? akkor erős lenne a pad a kp poszton,de minőségi csatár csere nem maradna
és ki lőné csatárként a gólokat? villa egyedül? akkor erős lenne a pad a kp poszton,de minőségi csatár csere nem maradnaBarcaBaku írta:Na az azért vicces lenne ha eladnánk Ibrát azt utána abból a pénzből kiegészítve ami maradt megvennénk Mascheranot meg Fabregast.
Wengerhez bemenne az Arsenal elnöke:"A Barca dobott egy 70 milliós ajánlatot és mi elfogadtuk"Wenger rögtön össze is esne!
![]()
Tegnap is Lucas játszott már helyette,úgyhogy az utód is meglenne,ha szó lenne a transzferről.Cali írta:Ha ennek van igazságtartalma, akkor valószínűleg már keresik is Mascherano utódját.
mint madridista mondom h van alapja,hiszen maha posztján 5(!) játékos van,így távozni kell.Cali írta:A madridistán ezt olvastam:
José Mourinho: "Történelmi távlatokban a Manchester City nem tudja felvenni a versenyt a Real Madriddal, de pénzügyileg igen. A City meg tudja tartani a játékosait, miközben újakat igazol. Nem hiszem, hogy Adebayor egy év után eladó lenne." Ugyanakkor a Liverpool vinné Mahamadou Diarrát.
Ha ennek van igazságtartalma, akkor valószínűleg már keresik is Mascherano utódját.
Megmondom őszintén,hogy bár mindenki lenyilatkozta,hogy Ibra marad,bennem azért van egy kis para a Gamper miatt. Ott összeülnek a vezetők és ki tudja mi (ki) kerül szóba....pityi írta:Nagyon remélem hogy Ibra marad,és csak hírlapi kacsa hogy megállapodott a Milánnal.![]()
Nem kellene elpazarolni egy ilyen klasszis játékost.De én úgy gondolom hogy maradni fog.
ennek a hírnek annyi esélye van az igazságtartalomra mint nekem a lottó ötösre...bence-barca írta:http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=83
Ezt azért nem hiszem mert évi 6 millió lenne csak a fizuja? Itt 10m körül volt asszem és nem hinném, h így alábbhagyna...DE REMÉLEM NEM IGAZ!
http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=79
http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=79
Citybe nem hinném, h elmenne, de hát ki tudja...
U.i.: Nem tudom milyen hitelességgel bír az oldal!
Rivaldo11 írta:Mascherano totál testidegen elem lenne a játékunkban.
Ide nem elég egy vkp-tól az, ami máshol kielégítő.
Ezt értsük már meg!
Azon túl meg nem kell az idegbaj. Emlékszem, amikor anno egy bizonyos David Albeldát üldöztük, a fél fórum háborgott, minek ide. Pedig nem kicsit lett volna jobb igazolás, mint ez az elmebeteg.
Berlusconi az elmúlt években megmutatta, h jófomán sz*rik a szurkolókra. jobban akarták, szerették vna Kaká megtartását,mint Zlatan leigazolását, és nézdd meg, hol is van most Kaká? ennyi. ez a silvio meg a kopasz spanja nem nézik a csapat, a szurkolók érdekeit, ennyi év alatt ezt megtanulhattuk. nem tudom, mi a céljuk azzal, hogy a Milant tönkreteszik, de jó úton haladnak...P_e-d_r-o írta:Nekem nagyon úgy néz ki ez az Ibra dolog,hogy Rosell ki akarja paterolni,Pep adna neki még egy esélyt,de Rossell-é lesz az utolsó szó!Egyébként sok helyen sok mindent lehet hallani hogy a Milan-nak így megy úgy nincs pénze,lenne pénzük csak...!Berlusconi azt mondja 1-2-éve hogy rengeteget költött a Milánra,és nem kell még többet költeni,mert elég erős ez a keret! Emiatt az elmúlt 12-évben az eredménytelenség miatt berágtak a szurkolók,és emiatt szerintem most elszánta magát hogy akkor jön egy sztár aki tényleg nagy erősítés,és a szurkolók akkor csendben maradnak!