2010.08.24. 11:34:34
Számomra az érdekes,hogy Mascherano ellen itt milyen sokan tiltakoznak. Így favágó,úgy favágó...Alves ellen is sokan tiltakoztak,amikor érkezett a modora miatt és most mégis az egyik kedvenc. Annyiban más a helyzet,hogy Mascherano nem alapembernek jönne,hanem Busquets mellé,hogy lehessen pihentetni a spanyolt,valamint egy-egy Inter-hez vagy Chelsea-hez hasonló csapat ellen többet ér egy favágó vkp,mint egy művész. Ezzel nem kicsit erősödne a taktikai repertoárja a csapatnak. Valdes nyilatkozatából pedig az következik,hogy a játékosok nem tiltakoznak ellene,szívesen fogadnák. Masche mellett nekem még hiányérzetem van ,mert a támadó kp szekció elég sovány. A Xavi Iniesta kettős klasszis,de nekik nincs megfelelő cseréjük. JDS és Thiago még fele annyira se képes,mint a két alapember külön-külön. Ettől függetlenül megértem Pep-et,hogy nem igazol ide nagy nevet,meghagyja majd Fabregasnak azt a posztot és bízik benne,hogy Iniesat és Xavi megússzák a szezont. Szerintem ez nem profi mentalitás,de ettől függetlenül bejöhet.Mindenben tökéletes keret úgysincs. A fiatalok közül pedig Talán Dos Santos felnőhet a feladathoz már idén,Keitánál mindenképp hasznosabb a támadásoknál.
Ibra esete nálam nagyon kétoldalú. Először is én sosem voltam a híve, és most sem hiszem,hogy ő beleillik ebbe a csapatba. (Megjegyzem Mascherano inkább idevaló,mint Ibra)
Ettől függetlenül az átigazolási időszak ebben a szakaszában már nem kellene tőle megválni. Egyetlen egy esetben érné meg őt a Milánba küldeni,mégpedig,ha megkapnánk cserébe Pato-t és még valamennyi pénzt. Pato gyorsaságával, cselezőképességével inkább lenne hasznos bal oldalon és Villa középcsatárként játszana. Nekem a Pato-Villa-Messi szimpatikusabb,mint a Villa-Ibra-Messi trió. A brazil inkább képes a Barceloan stílusához hasonló játékra,mint Ibra.
Egyéb esetben viszont meg kellene tartani mostmár a svédet, annyi pénzért kaphat még egy évet és ráérünk jövőre eladni, így Pepnek sem kell azon agyalni,hogy jövőre melyik sztárjától váljon meg vérfrissítés gyanánt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
szkeptikus06 2010.08.24. 11:37:17-kor.