Barca vs Real
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Nem láttam a meccset valaki tudna egy elemzést írni, am C.R. gólja szép volt? Vagy a megszokott 11-es volt?
Meg úgy összességébe, hogy játszottak.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
ez nem biztos h mindig így leszbarcafan0911 írta:
Én is várom Riberyt. Minél több sztárt vásárolnak fel annál rosszabb teljesítményt fognak nyújtani.
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Én is várom Riberyt. Minél több sztárt vásárolnak fel annál rosszabb teljesítményt fognak nyújtani. Ugye Benzema, Ronaldo, Kaká és Ribery mind a klubjuk meghatározó játékosai, vezéregyéniségei voltak (vannak). Ha most Pelle egyberakja őket, akkor kioltják egymás játékát, nem fog egyik sem kitünni a sok közül. Biztos lesz egy, két jó meccsük, de tartós jó teljesítményt nem fognak nyújtani. Az a sok sztár úgy játszani már nem fog mint az előző klubjában, legalábbis tartósan. Persze lehet hogy rám cáfolnak, majd meglássuk.Mr. Master írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.
Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában. Nálunk pont jó az arány és van kellő saját nevelés, akik a lelkesedésükkel huzzák a többieket is magukkal. De náluk, ha beüt a krach két-három rosszabb mecs után és az edző nem fogja tudni megfelelően kezelni a dolgokat... De remélem, hogy jó lesz a Madrid, kicsit több izgalommal egy jó Real ellen nagyobb sikerélmény lenne győzedelmeskedni a bajnokság végén. Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapataÉs utána megkockáztatom, hogy elkerülhető egy Rijkaard-féle visszaesés, mert egyelőre itt a motivácio, hogy minden idők legjobb csapatává váljanak, következő nyáron pedig egy izgalmas elnökválasztás Rossell és a mostani társaság között.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Barça B
Ki tudja , sokan azt mondják hogy Pellegrininek nincs nagy tekintélye , de hogy ha CR-t és Kaká is rá vette hogy védekezzenek is az eléggé jó . SAF nak se sokszor sikerültMr. Master írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.
Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában.
Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata![]()
Ahhoz még eléggé sok időnek kell még eltelnie , 91 évnek .

"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Mourinho
Sneijder sokat nem oszt, nem szoroz, Robbennel viszont valóban csökkentek a variációs lehetőségek és a keret legjobb formájában lévő támadója távozott. Szerintem is hiba volt.Robben és Sneijder ment sztem gyengültek!
Robben pl a felk meccsein hátán vitte a csapatot de Perez edzőnek nem kellet!!
Nem csak a Real Madrid, hanem számos más csapat mérkőzésére is szoktak érkezni hírességek kezdőrúgást elvégezni. Nem hiszem, hogy kivetnivaló van abban, ami történt. Nem csináltak felhajtást, egy közös ebéd és kb. 1 perc jutott neki.Madridnál mekkora felhajtást csinálnak e körül a Bolt körül, csoda hogy a s****t még nem nyalták ki.
Ez teljesen korrekt megjegyzés, én is így érzem. A tegnapi és a mai mérkőzés után egyértelmű, hogy az újak még nem illeszkedtek be, ez Ibrahimovicra ugyanannyira igaz, mint több Real-szerzeményre, a mérkőzéseken pedig nem volt nagy színvonal. A Barcelona jelenleg annyival jobb, hogy kevesebb az érkezőjük, így a többiek jobban együtt vannak.nálam viszont bravo Real, és sztem a tegnapi produkció után ne szóljunk semmit...
na most aztán jól megmondtad. akkor fogalmazok úgy, hogy benzema csinál is valamit. hö2009.08.23
Barcelona - Ath.Bilbao 3-0(Messi2,Bojan)
Zlatan gólpassz.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.
Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában. Nálunk pont jó az arány és van kellő saját nevelés, akik a lelkesedésükkel huzzák a többieket is magukkal. De náluk, ha beüt a krach két-három rosszabb mecs után és az edző nem fogja tudni megfelelően kezelni a dolgokat... De remélem, hogy jó lesz a Madrid, kicsit több izgalommal egy jó Real ellen nagyobb sikerélmény lenne győzedelmeskedni a bajnokság végén. Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata
És utána megkockáztatom, hogy elkerülhető egy Rijkaard-féle visszaesés, mert egyelőre itt a motivácio, hogy minden idők legjobb csapatává váljanak, következő nyáron pedig egy izgalmas elnökválasztás Rossell és a mostani társaság között.
Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában. Nálunk pont jó az arány és van kellő saját nevelés, akik a lelkesedésükkel huzzák a többieket is magukkal. De náluk, ha beüt a krach két-három rosszabb mecs után és az edző nem fogja tudni megfelelően kezelni a dolgokat... De remélem, hogy jó lesz a Madrid, kicsit több izgalommal egy jó Real ellen nagyobb sikerélmény lenne győzedelmeskedni a bajnokság végén. Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- jakkal
- Barça C
de nem is rosszabb..lluisllach89 írta:Az biztos h nem jobbjakkal írta:
Semmivel sem jobb az itteni szerkesztőségnél..
Felesleges lenne meg illetlenség.jakkal írta:Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni.
Ha már nyertünk
de látom te nem látod a fától az erdőt, maximum Messit...
Szóval veled kár is vitatkozni.
az én fajtám nem lesz birkanyáj
Fordul itt még a szél, nem is kicsit, nagyon. Vihar lesz majd belőle.
-
- Director del Fútbol
Az biztos h nem jobbjakkal írta:

Felesleges lenne meg illetlenség.jakkal írta:Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni.
Ha már nyertünk

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Barça B
Én Benzemat emelném ki igaz hogy ma nem lőtt gólt de volt kettő ordító nagy helyzete , látszik rajta hogy góllövésre született .
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Mourinho
nem gond, csakh értsd mire céloztammarci. írta:Sorry ,félreértettem a mondanivalódatnem is tudtam, h a Marcát 16 éves madridista.hu olvasók szerkesztik

A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.
(tegnapi hír a madridistán;) )
- jakkal
- Barça C
igen, a hírek mindig frissek és hitelesek, már amennyire a világ futbalmédiája hiteles híreket közöl.Ez a jó az ottani rövidhírekben: mindig, friss, ropogós, hiteles
Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni.

-
- Director del Fútbol
Ez a jó az ottani rövidhírekben: mindig, friss, ropogós, hitelesFecooo írta:a madridistán is megjelent a 4 érv Robben eladása mellett, és köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába...jah rá egy napra meg kétszer annyit adnak ki...jakkal írta:senki sem állítottahát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?
Persze ettől függetlenül nem örülök neki. Így is rengeteg az új arc.
Perez azt hiszi hogy fifázik...
Sneider eladásával még egyet is értek ugy-ahogy. De az már a pofátlanság netovábbja, hogy Pellegrini állítolag délelőtt azt mondta neki hogy marad. Erre estére már Interes pizsamája van.
Ebből 2 dologra lehet következtetni.
1. Pelle egy [auto_cenzúra] alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.
2. Perez/Valdano azt hiszi magáról hogy ő az edző és Pelle akarata/tudta ellenére elad egy játékost.
Vicc. Ettől függetlenül Sneidernek mennie kellet, de nem értem miért nem lehetett nyíltan, egyenesen a szemébe mondani.

Első bajnokinak viszont nem is volt ez rossz

Kaká mellett azért emeljük ki Lasst, mert most télleg már-már Touré-i magasságokba emelkedett

Gól, no meg Raulnak adott kiugratása szép volt, Kakával adtak 2 nagyon fontos és szép passzt ma.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
nem is tudtam, h a Marcát 16 éves madridista.hu olvasók szerkesztikmarci. írta:
..és akkor az úgyis van?Te hiszel egy 16 éves,madridista hozzászólónak ,hogy a spanyol Real Madridnál válság van?![]()

köszi az infót

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.08.29. 22:11:48-kor.
Egyetértek veled. Egy szórakoztató mecsen viszonlag jól játszva nyert a Real egy jó Deportivo ellen.danko94 írta:Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat!
Látszik rajtuk, h még teljesen nincsenejűk összeszokva de azt gondolom, h összességében a Real hivei elégedettek lehetnek.
Casillas kijövetelei elég érdekesek voltak.
Grat. a győzelemhez.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
[quote="marci." Aki szidná a Real-t,annak azt mondom emléxünk a tavalyi Barca első meccsre?Kikaptak,aztán 6 kupa.[/quote]
Akkor örülök, h nyertetek
(és még csak az 5. kupánk volt
)
Akkor örülök, h nyertetek
(és még csak az 5. kupánk volt

-
- Barça B
Elég rosszul ment a csapatnak , de a 3 pont meg van . A védelem eléggé sebezhető , kell az idő hogy összeérjenek + Ramos is visszatér . Kaká és CR is kezd egyre jobban belelendülni .
- jakkal
- Barça C
ezt valamelyik idióta spanyol ujságiró találta ki.a madridistán is megjelent a 4 érv Robben eladása mellett, és köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába...jah rá egy napra meg kétszer annyit adnak ki...
Robben sokat tudott volna még tenni a csapatért. Mondom ezt ugy hogy sosem kedveltem őt igazán. csakarajul

- marci.
- Jugador d'estrella
..és akkor az úgyis van?Te hiszel egy 16 éves,madridista hozzászólónak ,hogy a spanyol Real Madridnál válság van?s köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába

Kell Ribéry,szerintem.
Köszönjük ,danko!Még ha nem is érdemeljük meg..Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat!
csakamadrid
- danko94
- Entrenador del Barça
Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat! 

2009.08.23zlatan is megtarhatja a szokását, benzema legalább gólpasszt ad Wink
Barcelona - Ath.Bilbao 3-0(Messi2,Bojan)
Zlatan gólpassz.
kisokos
a madridistán is megjelent a 4 érv Robben eladása mellett, és köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába...jah rá egy napra meg kétszer annyit adnak ki...jakkal írta:senki sem állítottahát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?
Sneider eladásával még egyet is értek ugy-ahogy. De az már a pofátlanság netovábbja, hogy Pellegrini állítolag délelőtt azt mondta neki hogy marad. Erre estére már Interes pizsamája van.
1. Pelle egy [auto_cenzúra] alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.
2. Perez/Valdano azt hiszi magáról hogy ő az edző és Pelle akarata/tudta ellenére elad egy játékost.
Vicc. Ettől függetlenül Sneidernek mennie kellet, de nem értem miért nem lehetett nyíltan, egyenesen a szemébe mondani.
- jakkal
- Barça C
senki sem állítottahát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?

1. Pelle egy sz@r alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.
Benzema érzésem szerint ma még a gólvonalról se tudna gólt lőni..Isten tartsa meg jó szokását
zlatan is megtarhatja a szokását, benzema legalább gólpasszt ad

nincs, és nem is volt.hát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?