Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 22:45:32

Nem láttam a meccset valaki tudna egy elemzést írni, am C.R. gólja szép volt? Vagy a megszokott 11-es volt? :lol: Meg úgy összességébe, hogy játszottak.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.08.29. 22:42:01

barcafan0911 írta:
Én is várom Riberyt. Minél több sztárt vásárolnak fel annál rosszabb teljesítményt fognak nyújtani.
ez nem biztos h mindig így lesz
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.29. 22:38:30

Mr. Master írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.

Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában. Nálunk pont jó az arány és van kellő saját nevelés, akik a lelkesedésükkel huzzák a többieket is magukkal. De náluk, ha beüt a krach két-három rosszabb mecs után és az edző nem fogja tudni megfelelően kezelni a dolgokat... De remélem, hogy jó lesz a Madrid, kicsit több izgalommal egy jó Real ellen nagyobb sikerélmény lenne győzedelmeskedni a bajnokság végén. Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata :) És utána megkockáztatom, hogy elkerülhető egy Rijkaard-féle visszaesés, mert egyelőre itt a motivácio, hogy minden idők legjobb csapatává váljanak, következő nyáron pedig egy izgalmas elnökválasztás Rossell és a mostani társaság között.
Én is várom Riberyt. Minél több sztárt vásárolnak fel annál rosszabb teljesítményt fognak nyújtani. Ugye Benzema, Ronaldo, Kaká és Ribery mind a klubjuk meghatározó játékosai, vezéregyéniségei voltak (vannak). Ha most Pelle egyberakja őket, akkor kioltják egymás játékát, nem fog egyik sem kitünni a sok közül. Biztos lesz egy, két jó meccsük, de tartós jó teljesítményt nem fognak nyújtani. Az a sok sztár úgy játszani már nem fog mint az előző klubjában, legalábbis tartósan. Persze lehet hogy rám cáfolnak, majd meglássuk. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.08.29. 22:30:54

Mr. Master írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.

Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában.

Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata :)
Ki tudja , sokan azt mondják hogy Pellegrininek nincs nagy tekintélye , de hogy ha CR-t és Kaká is rá vette hogy védekezzenek is az eléggé jó . SAF nak se sokszor sikerült
Ahhoz még eléggé sok időnek kell még eltelnie , 91 évnek . :wink:
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.08.29. 22:26:18

Robben és Sneijder ment sztem gyengültek!
Robben pl a felk meccsein hátán vitte a csapatot de Perez edzőnek nem kellet!!
Sneijder sokat nem oszt, nem szoroz, Robbennel viszont valóban csökkentek a variációs lehetőségek és a keret legjobb formájában lévő támadója távozott. Szerintem is hiba volt.
Madridnál mekkora felhajtást csinálnak e körül a Bolt körül, csoda hogy a s****t még nem nyalták ki.
Nem csak a Real Madrid, hanem számos más csapat mérkőzésére is szoktak érkezni hírességek kezdőrúgást elvégezni. Nem hiszem, hogy kivetnivaló van abban, ami történt. Nem csináltak felhajtást, egy közös ebéd és kb. 1 perc jutott neki.
nálam viszont bravo Real, és sztem a tegnapi produkció után ne szóljunk semmit...
Ez teljesen korrekt megjegyzés, én is így érzem. A tegnapi és a mai mérkőzés után egyértelmű, hogy az újak még nem illeszkedtek be, ez Ibrahimovicra ugyanannyira igaz, mint több Real-szerzeményre, a mérkőzéseken pedig nem volt nagy színvonal. A Barcelona jelenleg annyival jobb, hogy kevesebb az érkezőjük, így a többiek jobban együtt vannak.
zsuni
Capitá del Barça

2009.08.29. 22:24:04

2009.08.23
Barcelona - Ath.Bilbao 3-0(Messi2,Bojan)
Zlatan gólpassz.
na most aztán jól megmondtad. akkor fogalmazok úgy, hogy benzema csinál is valamit. hö
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.08.29. 22:22:26

A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.

Remélem ez a hir most igaz. Eddig a Realnál szerintem nehezen, de pont kezelhető mennyiségű sztár és egyéniség van. De ha még Ribery is érkezik, akkor már tényleg annyira túlzás lesz a sztárok száma, mint anno 12-aranylabdás Perez-csapatban. Ennyi dudás nem fér meg egy csárdában. Nálunk pont jó az arány és van kellő saját nevelés, akik a lelkesedésükkel huzzák a többieket is magukkal. De náluk, ha beüt a krach két-három rosszabb mecs után és az edző nem fogja tudni megfelelően kezelni a dolgokat... De remélem, hogy jó lesz a Madrid, kicsit több izgalommal egy jó Real ellen nagyobb sikerélmény lenne győzedelmeskedni a bajnokság végén. Hátha most tényleg sikerül elhóditani mind a hat kupát és felülni a világ tetejére, mint a 21. szd legjobb csapata :) És utána megkockáztatom, hogy elkerülhető egy Rijkaard-féle visszaesés, mert egyelőre itt a motivácio, hogy minden idők legjobb csapatává váljanak, következő nyáron pedig egy izgalmas elnökválasztás Rossell és a mostani társaság között.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
jakkal
Barça C

2009.08.29. 22:21:57

lluisllach89 írta:
jakkal írta:
Semmivel sem jobb az itteni szerkesztőségnél..
Az biztos h nem jobb :wink:
jakkal írta:Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni. :wink:
Felesleges lenne meg illetlenség.
Ha már nyertünk :P
de nem is rosszabb..
de látom te nem látod a fától az erdőt, maximum Messit...
Szóval veled kár is vitatkozni.
az én fajtám nem lesz birkanyáj

Fordul itt még a szél, nem is kicsit, nagyon. Vihar lesz majd belőle.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.08.29. 22:19:33

jakkal írta:
Az biztos h nem jobb :wink:
jakkal írta:Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni. :wink:
Felesleges lenne meg illetlenség.
Ha már nyertünk :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.08.29. 22:15:49

Én Benzemat emelném ki igaz hogy ma nem lőtt gólt de volt kettő ordító nagy helyzete , látszik rajta hogy góllövésre született .
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:14:49

marci. írta:
nem is tudtam, h a Marcát 16 éves madridista.hu olvasók szerkesztik
Sorry ,félreértettem a mondanivalódat :)
nem gond, csakh értsd mire céloztam ;)

A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.
(tegnapi hír a madridistán;) )
jakkal
Barça C

2009.08.29. 22:13:37

Ez a jó az ottani rövidhírekben: mindig, friss, ropogós, hiteles
igen, a hírek mindig frissek és hitelesek, már amennyire a világ futbalmédiája hiteles híreket közöl.
Legalább ebben az egyben ne akarjatok versenyre kelni. :wink:

marci.
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:12:51

nem is tudtam, h a Marcát 16 éves madridista.hu olvasók szerkesztik
Sorry ,félreértettem a mondanivalódat :)
csakamadrid
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.08.29. 22:09:50

Fecooo írta:
jakkal írta:
hát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?
senki sem állította :D
Persze ettől függetlenül nem örülök neki. Így is rengeteg az új arc.
Perez azt hiszi hogy fifázik...

Sneider eladásával még egyet is értek ugy-ahogy. De az már a pofátlanság netovábbja, hogy Pellegrini állítolag délelőtt azt mondta neki hogy marad. Erre estére már Interes pizsamája van.
Ebből 2 dologra lehet következtetni.
1. Pelle egy [auto_cenzúra] alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.
2. Perez/Valdano azt hiszi magáról hogy ő az edző és Pelle akarata/tudta ellenére elad egy játékost.

Vicc. Ettől függetlenül Sneidernek mennie kellet, de nem értem miért nem lehetett nyíltan, egyenesen a szemébe mondani.
a madridistán is megjelent a 4 érv Robben eladása mellett, és köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába...jah rá egy napra meg kétszer annyit adnak ki...
Ez a jó az ottani rövidhírekben: mindig, friss, ropogós, hiteles :D

Első bajnokinak viszont nem is volt ez rossz :)
Kaká mellett azért emeljük ki Lasst, mert most télleg már-már Touré-i magasságokba emelkedett :D
Gól, no meg Raulnak adott kiugratása szép volt, Kakával adtak 2 nagyon fontos és szép passzt ma.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:07:18

marci. írta:
..és akkor az úgyis van?Te hiszel egy 16 éves,madridista hozzászólónak ,hogy a spanyol Real Madridnál válság van? :)
nem is tudtam, h a Marcát 16 éves madridista.hu olvasók szerkesztik ;)

köszi az infót :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.08.29. 22:11:48-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:06:51

danko94 írta:Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat! :wink:
Egyetértek veled. Egy szórakoztató mecsen viszonlag jól játszva nyert a Real egy jó Deportivo ellen.
Látszik rajtuk, h még teljesen nincsenejűk összeszokva de azt gondolom, h összességében a Real hivei elégedettek lehetnek.

Casillas kijövetelei elég érdekesek voltak.
Grat. a győzelemhez.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:06:40

[quote="marci." Aki szidná a Real-t,annak azt mondom emléxünk a tavalyi Barca első meccsre?Kikaptak,aztán 6 kupa.[/quote]

Akkor örülök, h nyertetek

(és még csak az 5. kupánk volt :D )
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.08.29. 22:05:59

Elég rosszul ment a csapatnak , de a 3 pont meg van . A védelem eléggé sebezhető , kell az idő hogy összeérjenek + Ramos is visszatér . Kaká és CR is kezd egyre jobban belelendülni .
jakkal
Barça C

2009.08.29. 22:05:16

a madridistán is megjelent a 4 érv Robben eladása mellett, és köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába...jah rá egy napra meg kétszer annyit adnak ki...
ezt valamelyik idióta spanyol ujságiró találta ki.
Robben sokat tudott volna még tenni a csapatért. Mondom ezt ugy hogy sosem kedveltem őt igazán. csakarajul :D :D

marci.
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:03:26

s köztük volt, h válság van, kellett a 25 milla a kasszába
..és akkor az úgyis van?Te hiszel egy 16 éves,madridista hozzászólónak ,hogy a spanyol Real Madridnál válság van? :)

Kell Ribéry,szerintem.
Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat!
Köszönjük ,danko!Még ha nem is érdemeljük meg..
csakamadrid
danko94
Entrenador del Barça

2009.08.29. 22:01:37

Grat a Real-nak jol játszottak(és végre játszottak) és szép gólokat lőttek!! Az első gól már-már a Barcát idézte amikor Kaka elindult befele és keresztbe visszapasszolta Benzemának! Elég jo csapat lesz ott idén! És nem utolsó sorban egy elég erős Depor-t vertek meg! Grat! :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:00:54

zlatan is megtarhatja a szokását, benzema legalább gólpasszt ad Wink
2009.08.23
Barcelona - Ath.Bilbao 3-0(Messi2,Bojan)
Zlatan gólpassz.

kisokos
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:00:22

jakkal írta:

Sneider eladásával még egyet is értek ugy-ahogy. De az már a pofátlanság netovábbja, hogy Pellegrini állítolag délelőtt azt mondta neki hogy marad. Erre estére már Interes pizsamája van.
1. Pelle egy [auto_cenzúra] alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.
2. Perez/Valdano azt hiszi magáról hogy ő az edző és Pelle akarata/tudta ellenére elad egy játékost.

Vicc. Ettől függetlenül Sneidernek mennie kellet, de nem értem miért nem lehetett nyíltan, egyenesen a szemébe mondani.
jakkal
Barça C

2009.08.29. 21:58:07

1. Pelle egy sz@r alak, nagyon jól tudta hogy Sneidernek mennie kell, de nem volt mersze egyenesen megmondani neki.

zsuni
Capitá del Barça

2009.08.29. 21:57:14

Benzema érzésem szerint ma még a gólvonalról se tudna gólt lőni..Isten tartsa meg jó szokását

zlatan is megtarhatja a szokását, benzema legalább gólpasszt ad :wink:
nincs, és nem is volt.
Lezárt