Silva is megmutatta eddig hogy milyen ügyes kölök.

DSF adja livebangrecki írta:Srácok, ti neten nézitek a Valnecia meccset? Mert nem tudom mi van, de nálam a Viasaton rohadtul nem az megy... Nem is tudom mikor volt olyan, hogy BL fordulóban szerdán ne lett volna meccs ott...
Ebben egyet értek veledFCB_gábor írta:Hát én nem akarok 1 angol csapatot sem a bl döntőben látni. De, ha mégis megtörténik, hogy 1 bejut remélem kikap.![]()
Legjobban a Valencia győzelmének örülnék. Nagyon rájuk férne már, megérdemelnének egy bl trófeát.
Ugyis bemákolják majd vhogy a továbbjutást a 120. percben... egy öngóllal.. és döntőig csak a pool állitja meg őket ha megállitja.. de őket sems szeretném ha nyernének.. ebből a mezőnyből csak a munak tudnák örülni meg a psvnekel fuero írta:Miért kéne cselszki győzelmet látnod?lionel19 írta:Remélem kikap a Roma nagyon - nemakarok Chelsea bl győzelmet látni
Amugy Chivu és Mexes mais megváltják a világot azért miket hibáznak hátul..Valencia úgy kiejti őket mint a sz.rt
nagyon remélem, h sz.ar estéd lesz. azt viszont nem értem, h miért következik egy roma zakóból a cselzi bl-győzelme? pláne, h ők is égnek.lionel19 írta:Remélem kikap a Roma nagyon - nemakarok Chelsea bl győzelmet látni
Amugy Chivu és Mexes mais megváltják a világot azért miket hibáznak hátul..
Miért kéne cselszki győzelmet látnod?lionel19 írta:Remélem kikap a Roma nagyon - nemakarok Chelsea bl győzelmet látni
Amugy Chivu és Mexes mais megváltják a világot azért miket hibáznak hátul..