Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy!Zsolti írta:sry..nem tudjátok hogyan lesz ma?
hogy ugye az m1-en megy az egyik,a másikon meg másik,és ami az m1-en megy..asszem a liverpúlos..szóval azt a meccset majd u úgy megismétlik a viasaton a másik meccs után?
(remélem érthetően fogalmaztam)
Talán Lg kicsit...Rivaldo11 írta:Hát feszültség az lenne. Sajnos úgy gondolom, hogy ha továbbjut most a Chelsea, akkor meg is nyeri a BL-t. Azt meg nem szeretném. De gondolom senki sem itt közülünk.
Két különböző futballkultúra találkozna. valencia csaka spanyol csapatokhoz mérve sótlan. Elegem van a sótlan, fűrészporos, angol futballból. A múltban volt elég chelsea-pool...ki is ráz a hideg, annyira sz*rok voltak.ozsimiki írta: Sznted egy Valencia Pool jobb lenne![]()
Ők se játszanak semmilyen színben sem idén
+Chelsea-Pool-nak nem akármilyen mútlja van,nem is olyan régről....dúrva meccsek lennének,inkább azt nézném,mint Val-Poolt...
Sznted egy Valencia Pool jobb lenneRivaldo11 írta:Az kéne még csak...Chelsea-Pool elődöntő. Garantáltan esik vagy 1 gól a két meccsen. Tömény unalmas darálás, de hát ma az angol futball a divat.
Hát én nem követem.
Na igenGame90 írta:Ha ez megvalósulna, akkor José távozása biztosra vehetőozsimiki írta:Rafa Koma kiüti Mouri papát...amit nem fog tudni elviselni![]()
Se bajnokság, se BL
Ha ez megvalósulna, akkor José távozása biztosra vehetőozsimiki írta:Rafa Koma kiüti Mouri papát...amit nem fog tudni elviselni![]()
A Pool megérdemelten ment tovább, mi ebben az évben nem érdemeltünk többet. Ha pedig az elkövetkezendőkben is ilyen szintem tudnak játszani akkor nyerjék csak meg. Győzzön a legjobb!Vito írta:hihetetlen ez a pool.![]()
a francé' nem bírtuk őket kiejteni. innentől kezdve max a Romanak szurkolok.
hajrá Roma
bele sem merek gondolni, hogy újra a pool nyerjen. bár elnézve a hatékony bl játékukat, bizony számolni kell velük, hogy a fene enné meg