Barca vs Real
Nagyon lagymatag a játék, ötlettelen a margit... össze kell még állniuk, ez nem vitás! Az viszont már most kirajzolódni látszik, hogy a nagy szerzemények és sztárok közül nem Ronaldo, hanem Kaká lesz a kulcsember.
Sneijder kezdő az Interben !!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Mert tegnap nem ment az élet a Barca meccsnél a madridistán...marci. írta:Hogy meglendült egyből a topic![]()
![]()

Egyébként most kapcsolodok be, Casillas véd a madridnál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.08.29. 20:45:08-kor.
-
- Director del Fútbol
Raúl gól, kiharcolta repülésével a 11est, nem kell ide más, veszélyes az öregSanama írta:2-1
Istenem ez a kommentátor:
Elkezdi KETTŐŐ NÚÚÚL.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
nálam viszont bravo Real, és sztem a tegnapi produkció után ne szóljunk semmit...marci. írta:Hogy meglendült egyből a topic![]()
![]()
Kaksi ez a játék,minden tekintetben,jobb a Depoj.
2-1
Elkezdi KETTŐŐ NÚÚÚL.
Elkezdi KETTŐŐ NÚÚÚL.
Mondom én...
Kaká lesz ebben a Madridban a lényeg. Milyen zsugát adott már most is a gól előtt?
szép volt.
1-1
Kaká lesz ebben a Madridban a lényeg. Milyen zsugát adott már most is a gól előtt?

szép volt.
1-1
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Eddig semmi ötlet a játékban,egy Kaká villanás miatt vezet a real.Például Benzema nevét nem is hallottam egész meccsen,de adott egy "gólpasszt" Raúlnak.
Idő kell még a Realnak,de ez természetes.
Közben 1-1.
Idő kell még a Realnak,de ez természetes.
Közben 1-1.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rikiiiiiiiiiiiiii 

- marci.
- Jugador d'estrella
Valamibe csak bele kell kötni..Madridnál mekkora felhajtást csinálnak e körül a Bolt körül, csoda hogy a s****t még nem nyalták ki.

Eddig 1 kalap .. a meccs.

csakamadrid
-
- Barça B
Valaki múltkor, amikor volt a Bilbao elleni kupa visszavágó, akkor valaki a sport1tv-nek a linkjét megadta és lehetett neten nézni a sport1-et!!!Aki tudja a sport1 linkjét legyen szives bemásolni, mert meg meg akarom nézni a real-t h rajtolnak!!Köszi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem hiába, a meccs egyetlen látványossága és érdekessége leszab1daL írta:Madridnál mekkora felhajtást csinálnak e körül a Bolt körül, csoda hogy a s****t még nem nyalták ki.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Madridnál mekkora felhajtást csinálnak e körül a Bolt körül, csoda hogy a s****t még nem nyalták ki. Ez legyen a legnagyobb örömük, hogy Bolt megtekinti a meccsüket, sőt a kezdőrúgást ő fogja elvégezni ha jól tudom. Durca....
:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2009.08.29. 17:40:12-kor.
Hát Seijderért én sem értem, miért sirnak igy, egy középfos holland, ennyi. Sajnálom, h az Inter, akit csipek, pont őt kukázta ki, pl. Decot sokkal olcsóbban vihette volna, és még igy is, h nem a régi, ezerszer többet ér mint a túlsztárolt holland.
VdVról hasonló a véleményem, csak őt még Veslinél is ganébbnak tartom. Őt is el kell adni
Robben viszont nagy játékos, ő érte kár! Egy hibája van, nagyon sérülékeny.
VdVról hasonló a véleményem, csak őt még Veslinél is ganébbnak tartom. Őt is el kell adni

Robben viszont nagy játékos, ő érte kár! Egy hibája van, nagyon sérülékeny.
Nah most tedd be a 2 név helyére Etoo-t és tedd fel újra a kérdést.Nem látjuk, miért kellett Robbent, Sneijdert eladni? Tegnapelőtt még istenítettétek, most meg mehetnek! Ők voltak a megváltók, most meg ejtve vannak.
Persze, valamelyest elfogultak vagyunk, de akkoris. Azt hiszem, érthető a reakciónk.
Bajnokság végén istenkirály volt aztán mehetett...
Sneijder sosem volt istenítve, 1,5 éve kritikán alul teljesít(buli,csajok,válás...).
Anno Ronaldinho-val is hasonló dolog történt, el is adtátok szépen, teljesen hasonló a dolog.
Robben hol van ejtve??
Ha átnéznél a szomszédba, akkor láthatnád, hogy mindenki sajnálja a távozását.
Senki nem mondja, hogy rosszabb játékos lett attól, hogy eladtuk.
Senki nem tudja a miérteket, ahogyan ti sem, csak találgattok és próbáljátok beállítani, hogy megint a szemét real...
Biztosra veszem, hogy játékosokat kellett eladni az (eg pontosan)259 millás költekezés után. Mivel a realt nem tömik az arab olajmágnások, valahogyan csökkenteni kellett a kiadásokat.
Még egy madrid sem engedheti meg magának, hogy 20-30 milliós játékosok üljenek a padon, 5-6 millás fizuval.
Teljesen ésszerű dolog, hogy ha pénz kell, akkor ezektől a játékosoktól kell megválni, vagy ti kit adnátok el, ha nem a padozó játékosokat?.
Nem azt kell nézni, hogy Robben el lett adva 25-ért és akkor sokra mennek vele a 250hez képest..., a végső eredményt kell nézni, ami az összes eladásból befolyt.
Ez pontosan 89,5 millió és ezzekkel az eladásokkal sikerült lejjebb vinni 170 millióra a kiadásokat.
Persze ez is csak feltételezés, de sokkal ésszerűbb, hogy kiadáscsökkentő célja volt az eladásoknak, mint az, hogy Perez eladja, mert nem szimpatikus neki, meg az ehhez hasonló zöldségek...
Ill. még az is lehet, hogy Robben Ribery miatt lett eladva.
Az meg csúnyán hajaz az Ibra-Etoo transferre.
antimadridizmus olé!
grat a szuperkupához, bár a meccs és a csapatok kritikán aluliak voltak, altató, és irtózatosan rossz, de behuzta a barca és az a lényeg.
robben eladása nem tűnik okos döntésnek, de sneijderrel nem tudom mit akartok, egy semmi volt az ember 1 évig, és meg volt a lehetősége sokszor a bizonyításra. remélem majd az interben visszanyeri a régi formáját.
grat a szuperkupához, bár a meccs és a csapatok kritikán aluliak voltak, altató, és irtózatosan rossz, de behuzta a barca és az a lényeg.
robben eladása nem tűnik okos döntésnek, de sneijderrel nem tudom mit akartok, egy semmi volt az ember 1 évig, és meg volt a lehetősége sokszor a bizonyításra. remélem majd az interben visszanyeri a régi formáját.