a francé' nem bírtuk őket kiejteni. innentől kezdve max a Romanak szurkolok.
hajrá Roma

bele sem merek gondolni, hogy újra a pool nyerjen. bár elnézve a hatékony bl játékukat, bizony számolni kell velük, hogy a fene enné meg
Tuti hogy igazam vanRaziel írta:nem ugyvan.ha tovább megy a tegnapi két csapat akkor bayern - pool lesz mert az az egyik ág...a másik meg a mai csapatok.Ez igyvan, és bayern - pool lenneozsimiki írta:RAZIEL!
Ha a M.U. és a Németek is továbmennek akkor tuti együtt játszanak,míg a másik ágon Chelsea-Pool várható![]()
Részemről is GO M.U.![]()
![]()
nem ugyvan.ha tovább megy a tegnapi két csapat akkor bayern - pool lesz mert az az egyik ág...a másik meg a mai csapatok.Ez igyvan, és bayern - pool lenneozsimiki írta:RAZIEL!
Ha a M.U. és a Németek is továbmennek akkor tuti együtt játszanak,míg a másik ágon Chelsea-Pool várható![]()
Részemről is GO M.U.![]()
remélem az Man Utd nyeri a BL-tLG írta:Akkor most kivételesen szorkolok nekik, h jussanak tovább, h a Bayern takarhassa meg őket.ozsimiki írta:LG![]()
![]()
Akkor szntem 75-25 arányban fogadnék a M.U.ra,na de előbb mindkét csapatnak tovább is kellene jutnia![]()
![]()
Tovább is fognak
Jó, de egy Arsenalnak azért illett volna továbbjutnia. Alex egy jó védő, de ha a posztokat tekintjük, akkor az Arsenal 10-1-re simán nyerneozsimiki írta:Azért nem egészen ez a PSV ejtett ki TiteketGame90 írta:És ez a PSV ejtette ki az Arsenalt![]()
![]()
Alex pl nem játszott most...bár vele se lettek volna klasszisokkal jobbak,bár...
Akkor most kivételesen szorkolok nekik, h jussanak tovább, h a Bayern takarhassa meg őket.ozsimiki írta:LG![]()
![]()
Akkor szntem 75-25 arányban fogadnék a M.U.ra,na de előbb mindkét csapatnak tovább is kellene jutnia![]()
![]()
Tovább is fognak
A Bayern nyeri a BLt, és elkapja mut isozsimiki írta:Megfelelő topic,szóval ide lehet írni szntem a már lezajlott meccsről is,hiába adja felvételről Viasat...addig nem kell benézni ideHa mindig mindenki csak a megfelelő topicba írta volna..
![]()
![]()
Szóval egyértelmű,hogy Pool továbbmegy! Milán meg ki fog esni,utána szépen a Bayern is,és nem lesz olyan csapat több,akit nagyon utálnám,h megnyerte a Bl-t
Azért nem egészen ez a PSV ejtett ki TiteketGame90 írta:'Pool továbbjutás egyértelmű. Sztem hazai pályán is lőnek még 1-2 gólt. És ez a PSV ejtette ki az Arsenalt![]()
ozsimiki az a neve a bírónak kérlek h bas.zkakovozsimiki írta:Na jóóóóóóóbarca99 írta:Milyen szitura adott 11est a bíró?![]()
![]()
Kaká persze bevarrja.Szívből útálom ezt a bagázst (kivétel Kaka)de az ilyen bírót áááá nem is tudom mit tennék vele....és nem is vagyok Bayern fan
![]()
LG képzelem mit káronkodhat...
csaló***********ku..a életbe... hol votl ez 11es???
Na jóóóóóóóbarca99 írta:Milyen szitura adott 11est a bíró?![]()
![]()
Kaká persze bevarrja.