NAAAAAAAAA bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.
2 nehéz meccs vár ránk Real, Athletico........
Meg lesz a bajnoki cím ettöl a meccstől függetlenül, de a BL-ben már én sem nagyon hiszek
NAAAAAAAAA bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.
Pont ezt akartam írniRivaldo11 írta: Alvest remélem nem kell meglátnom soha Barca mezben.
kárfelmérés... monitor,tv,teló,hifi,házi mozi halott, azaz totál kár....mademan írta:és is panelos vagyok, de nálunk még nem volt vér, meg kupi sem mert becsuktunk minden ajtót! de ha jó fej akkor no para...csiles írta: panelban lakok ahol 10 után kuss van, először valóban figyelmeztetést kaptam a csendháborítás miatt, de ha a rendőrök vért látnak akkor a tettest beviszik éjszakára...., meg látták a kupit is...
na most akkor mi van a PRESASSAL???Zozzy 5 írta:Oleguer is borszasztó volt
Saviola, Ezquerro, Guily, Gudjohnsen, Oleguer, Sylvinho, Marquez ... nekik is mind menésük kellene, hogy legyen. Hozni kell Dos Santost, egy épkézláb középső védőt, egy épkézláb védekező középpályást oszt annyi.lionel19 írta:épp az a baj hogy nem csinált semmi pedig volt Messi meg később Eto'oGame90 írta:De sajnos nem rúgta be és utána nem csinált semmitlionel19 írta:a meccsről pedig ha Ronaldinho berugja nyerünk!! az utolsó 20 percben még x lehetett volna ezt köszönjük MADRIDI biróknak!
Rijkardnak nyáron sztem menése van...
Te eddig mit néztél? Melyik bajnokságotBarcasKrisz írta:Bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok: nem lesz meglepő, mert ez a csapat BÁRMIRE képes, de most már a BL-ben és a bajnokságban is csak a csoda-faktor segíthet. A bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.lionelmessi19 írta:
Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk...
igazából nem varnám rijkard nyakába a vereséget. most a gólokról nem tehetett, amiket kaptunk. egyedül a GYULA játszatása róható fel rá, meg eto'o talán későn jött.lionel19 írta:épp az a baj hogy nem csinált semmi pedig volt Messi meg később Eto'oGame90 írta:De sajnos nem rúgta be és utána nem csinált semmitlionel19 írta:a meccsről pedig ha Ronaldinho berugja nyerünk!! az utolsó 20 percben még x lehetett volna ezt köszönjük MADRIDI biróknak!
Rijkardnak nyáron sztem menése van...
A Liverpool elleni vereséget is megjósoltamlionelmessi19 írta:Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk...Los Banditos írta:Remélem mostmár a legelfogultabbak is rájöttek hogy morzsányi esélyünk sincs a Liverpool ellen.A Real ellen talány egy döntetlent,de azt sem hiszem...
Bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok: nem lesz meglepő, mert ez a csapat BÁRMIRE képes, de most már a BL-ben és a bajnokságban is csak a csoda-faktor segíthet. A bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.lionelmessi19 írta:
Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk...
Azért Ronaldinhora sem lehet fogni...bőven nem. Örüljünk, h rúgott egy gólt.Game90 írta:De sajnos nem rúgta be és utána nem csinált semmitlionel19 írta:a meccsről pedig ha Ronaldinho berugja nyerünk!! az utolsó 20 percben még x lehetett volna ezt köszönjük MADRIDI biróknak!
és is panelos vagyok, de nálunk még nem volt vér, meg kupi sem mert becsuktunk minden ajtót! de ha jó fej akkor no para...csiles írta: panelban lakok ahol 10 után kuss van, először valóban figyelmeztetést kaptam a csendháborítás miatt, de ha a rendőrök vért látnak akkor a tettest beviszik éjszakára...., meg látták a kupit is...