Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:18:59

A bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.
NAAAAAAAA
2 nehéz meccs vár ránk Real, Athletico........
Meg lesz a bajnoki cím ettöl a meccstől függetlenül, de a BL-ben már én sem nagyon hiszek
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:18:53

Rivaldo11 írta: Alvest remélem nem kell meglátnom soha Barca mezben.
Pont ezt akartam írni :!:

Mert én lexa.om,hogy segíti a támadásokat,ha vki ekkora egy patkány :!: Még jó,hogy nem a Mi szavazásunk alapján döntik el,hogy kit vegyenek meg,mert akkor EZ jönne :!:
Gyulát kiszórják,az meg vígan rugdos mindenki után :?: :evil: NO COMMENT!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:18:17

azért most szerintem elég jól pörög a fórum
(meglátszik ha a sport1 adja a meccset azért többen látjuk)
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:18:01

Tegye már meg mindenki azt az aprócska szívességet, h nem idéz be 26 hsz-t, hanem kitörli, és csak egyet, azt amire reagálni akar, hagyja bent.

Köszönöm!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csiles
Jugador del Barça

2007.03.04. 00:17:51

mademan írta:
csiles írta: panelban lakok ahol 10 után kuss van, először valóban figyelmeztetést kaptam a csendháborítás miatt, de ha a rendőrök vért látnak akkor a tettest beviszik éjszakára...., meg látták a kupit is...
és is panelos vagyok, de nálunk még nem volt vér, meg kupi sem mert becsuktunk minden ajtót! de ha jó fej akkor no para...
kárfelmérés... monitor,tv,teló,hifi,házi mozi halott, azaz totál kár....
a gépemnek "csak" a ház oldala sérült
régi monitort halásztam elő...
most a faterom idegbajoskodik...
én meg mért vagyok ténylegesen idegbajos egy rossz barcameccs miatt... :cry: :cry: :cry:
11. éve Barca-drukker vagyok.....
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 00:17:46

Jajj ne legyetek már ennyire száénalmasak csak magunknak köszönhetjük.Inkább örüljünk, hogy nem kaptunk még egyet, vagy kettőt így legalább jobb az egymás elleni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.04. 00:17:42

Azt gondolom, hogy a kihagyott 11-es után szánalmasak voltunk, esélyünk sem volt, nemhogy a győzelemre, de még a döntetlenre sem. Úgy vélem, a vereségnek több oka van.
1. Ronie kihagyott büntetője.
2. Rijkaard hülyesége. Egyrészt Eto'o mi a francnak nem kezdett? 2-1-nél miért hozza le Ronie-t, talán feladta a meccset? Ha igen, akkor nagyon gyorsan keressen magának másik állást, ezt nem engedheti meg. Amikor űzni-hajtani kéner a csapatot, miért ül a padon, mint egy rakás szerencsétlenség? Miért nem üvölt, áll fel, irányít, tüzeli a játékosokat? Nem Neeskens feladata ez. Mikor láttátok, hogy Sir Alex helyett Queiroz ugrabugrál. Soha, mert nem az ő feladata.
3. Oleguer mi a jó büdös francot keres még ebben a csapatban? Egy jó megmozdulása nem volt. Utálom, mint a sz.rt, el kell küldeni. Oszt kövesse őt Edmilson, Giuly, Ezquerro.
4. Márquez maradhat, egy feltétellel: hajlandó focizni. Ha nem, akkor mehet, mert amit ma is művelt, az kritikán aluli volt.
5. Messi sajna még messze van a legjobb formájától, de vele türelmesnek kell lenni.
6. A bíró - vele ne foglalkozzunk: megadta a büntit, kiállította Aitort, szóval a kezünkben volt a meccs. Zambrotta pirosa teljesen jogos, Giuly-é vitatható, de vele úgyis csak a világ több.
Konklúzió: asszem így nem leszünk bajnokok, ugyanis a rangadókat idegenben mindet elbuktuk: real, sevilla, valencia. Még megyünk Zaragozába, a villarrealhoz, az atlético madridhoz - sok jóval nem kecsegtet. És jövő szombaton ilyen produkcióval a margit is megver minket, erre mérget vehettek. Édesapám azt mondta a szünetben, hogy a fiúk nem érdemlik meg, hogy drukkoljak nekik, mert engem jobban izgat a meccs kimenetele, mint a játékosokat. Azért én szurkolok nekik továbbra is, de az akaratot, ma sem láttam rajtuk 1-0 után. Pedig mi álltunk nyerésre, ehelyett gólokkal kaphattunk volna ki.
Én nem törtem össze semmit, de néhány hangos szó és káromkodás elhagyta a számat, remélem a szomszédok nem ébredtek fel. VISCA EL BARCA! Ja, és a BL-től mondjunk búcsút, ne erőltessük, mert ott semmi esélyünk sincs. A mai pool egy hármast gurít nekünk kedden. Lehet, hogy élőben meg se nézem, hogy ne idegesítsem fel magam.
balboa7
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:17:34

...rijkaard igen fantasztikus húzásait élvezhettük...:

...nyilvánvaló, hogy én is a hónapok óta pocsék teljesítményt nyujtó guily-vel kezdtem volna egy rangadón...
...az is szinte 100%, h 10 perccel a vége előtt lehoznám, vesztett állásba ronaldinho-t, és behoznámm edmilson-t, mer végülis gólt nem kell rugnunk, meg már nem mind1 h 1-2 v 1-3 lesz...

...az is teljesen jó taktika, h ha rugunk egy gólt akkor alibizünk...hát, megszoptuk nem egyszer, és megszoptunk 1000szerre...

...ilyen hozzáállással, illetve játékkal, pool-tidegenbe felejtsük el...ma az mu ellen lehetett látni, h h is harcolnak ők, és mi h küzdöttünk ma...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:17:06

Zozzy 5 írta:Oleguer is borszasztó volt
na most akkor mi van a PRESASSAL???
most jó vagy sem???
ha ennyien írjuk hogy gáz akkor csak van valami... és itt nem csak a játéktudásával van a baj hanem az egész emberrel! Volt ez a szélsőséges balhéja is... szóval én szerintem ez senkinek sem hiányzik
Forca Barca!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:16:17

Szerintem meg pont egy Albelda tipusú ember kellene igenis!Aki oda MER LÉPNI,és nincs besz*rva!
Alvest remélem nem kell meglátnom soha Barca mezben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:15:51

lionel19 írta:
Game90 írta:
lionel19 írta:a meccsről pedig ha Ronaldinho berugja nyerünk!! az utolsó 20 percben még x lehetett volna ezt köszönjük MADRIDI biróknak!
De sajnos nem rúgta be és utána nem csinált semmit :?
épp az a baj hogy nem csinált semmi pedig volt Messi meg később Eto'o

Rijkardnak nyáron sztem menése van...
Saviola, Ezquerro, Guily, Gudjohnsen, Oleguer, Sylvinho, Marquez ... nekik is mind menésük kellene, hogy legyen. Hozni kell Dos Santost, egy épkézláb középső védőt, egy épkézláb védekező középpályást oszt annyi.
VISCA EL BARCA!
lionel19

2007.03.04. 00:15:18

Eto'o rég kezdhetne... Erre Zambi a belső kp... Deco a keretbe sem... Giuly kezdőben Ronaldinho ék

megint a fantasztikus cseréje...
2-1nél támadni kell nem??
Erre a csatár mert Ronaldinho azt jáccott behoz egy vkp-t röhögök kinomba :D
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 00:15:00

Nem a bírón múlt egyáltalán, be kellett volna lóni a tizit, és akkor már vége az csak felhozta a Sevillát, akik teljesen MEGÉRDEMELTEN nyertek, még ha ez fájó is, csak magunkat okolhatjuk sajnos.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:14:53

BarcasKrisz írta:
lionelmessi19 írta:
Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk... :roll:
Bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok: nem lesz meglepő, mert ez a csapat BÁRMIRE képes, de most már a BL-ben és a bajnokságban is csak a csoda-faktor segíthet. A bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.
Te eddig mit néztél? Melyik bajnokságot :!: :?: Pfff reális cél a 2.hely...mert a Sevilla baromi meggyőző az egész idényben,h a többieket ne is soroljam... vezettek már 1 ponttal előttünk,jó sokáig bírták :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:14:30

Ezt nem tudom felfogni...Miért hozzuk fel az ellenfelet?Miért?
Zaragozában még megúsztuk,itt már nem.A bajnoki cím más téma,mert a sevilla bőven ad majd esélyt nekünk,ha kimozdulnak otthonról,halottak.
Egyszóval:Meg fogjuk nyerni a ligát,de néha hihetetlen amatőr dolgokat csinálunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:14:26

Szánalmas az egész. Rijkaard katasztrófális húzásai, az egész csapat motiválatlansága. Frank ma ismét bebizonyította hogy semmi különsre nem képes, sőt óriási baklövéseket követ el Henk nélkül. Marquez ismét katasztrófális volt, Giulyről nem is beszélve. Dinho nem tudom mit gondol magáról, akkor nem támadta le a kapust amikor elvehette volna tőle. Oleguer is borszasztó volt, azonban eddig ez az első rosszabb teljesítménye. Gio-ról a középpályán nem is beszéve.
A spnanyol játékvezetés ismét hozta a szintjét. Legalapvetőbb szinészkedéseknek dőlnek be és dobálóznak a lapokkal legtöbbször ok nélkül.
Ez az Alves kell itt egyeseknek?! Ez az aljas, rájátszó, szinészkedő, tomboló $eggfej?! Nekem ilyen játékos nem kell.
Jónéhányszor élvezkedett Horváth Feri a Sevilláról. Ez a csapat közel sem nőtt fel a nagycsapatokhoz, mostanság a Barca sűllyedt le ezeknek a pizsamásoknak a szintjére. Semmi különöset nem tudnak, egy ilyen Barca ellen ezt az eredményt gond nélkül hozta volna a Getafe is. A mostanság nagy csapatai( MU, Inter stb) gond nélkül söpörték volna le őket.
Igazából elment a kedvem a Pool elleni meccstől is, nem akarom látni ahogy elvernük majd bennünket. Ez a realista hozzáállás. A Bajnokságot sem érdemeljük meg és szerintem nem is tenne jót ha megint megnyernénk. Már túl sok a magát szupersztár Istenségnek gondoló játékos akik naon meg vannak magukkal elégedve. Egy újjabb bajnoki cím csak tovább fokozná ezt, és a vezetőség sem igazolna mert jöhetnének a szokásos dumájukkal.
Új arcok szükségesek akiket majd motivál a Barca meze. És egy új edző.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.03.04. 00:16:30-kor.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:14:24

Rijkaardot nem kell bántani, nem ő tehet arrol, hogy Ronaldinho ilyen rosszul helyezte a 11-eset (Ronaldinhot sem kell bántani, mert jó volt az 1. félidőben ) Daniel Alvest meg igenis lekéne igazolni, mert sokan azt mondják mint védő van nála jobb is, igen, de amit a támadásokhoz hozzá tud tenni az nem semmi, és hasonlítsuk a mai védői teljesítményét a mi jobbhátvédőnk teljesítményéhez...........

Aki nekem mostmár meccsek óta nagy csalódás, az Messi..........
shearer09
Barça B

2007.03.04. 00:13:57

Most itt mindenki mondja hogy így meg úgy, elvesztettek egy megnyert meccset. Na de azért az a tetves bíró keze jócskán benne volt.
Egyik barca kiállítás sem volt kiállítás, főleg giulyé, hát az már nevetséges volt.

És nem csak a kiálltás miatt, nem igazán jó ha a bírókat okoljuk, de ani sok az már sok.
Azt a büdös füles f..szt is már réges rég kiállíhatta volna.

És ami még felhborított az nyilasi nyilatkozata....
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:13:41

lionel19 írta:
Game90 írta:
lionel19 írta:a meccsről pedig ha Ronaldinho berugja nyerünk!! az utolsó 20 percben még x lehetett volna ezt köszönjük MADRIDI biróknak!
épp az a baj hogy nem csinált semmi pedig volt Messi meg később Eto'o
Rijkardnak nyáron sztem menése van...
igazából nem varnám rijkard nyakába a vereséget. most a gólokról nem tehetett, amiket kaptunk. egyedül a GYULA játszatása róható fel rá, meg eto'o talán későn jött.
De ha belegondolunk hogy mekkor a favágók vannak a sevillába...
És ezek vertek meg minket... (meg a Bírók)

te jó isten
Forca Barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.03.04. 00:11:52

hihetetlen hogy ezektől a sz@roktól kikaptunk....taps a vidéki versenyző bírónak...nem értem h mért hiszik azt a bírók h ha megadnak egy tizit egy csapatnak,akkr többet nem lehet adni,felfoghatatlan.rohadt ideges vok ez a meccs miatt,mert egy megnyert meccset vett el a srácoktól a bíró......
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.04. 00:11:44

lionelmessi19 írta:
Los Banditos írta:Remélem mostmár a legelfogultabbak is rájöttek hogy morzsányi esélyünk sincs a Liverpool ellen.A Real ellen talány egy döntetlent,de azt sem hiszem...
A Liverpool elleni vereséget is megjósoltam :)
in to exile
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2007.03.04. 00:11:09

lionelmessi19 írta:
Bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok: nem lesz meglepő, mert ez a csapat BÁRMIRE képes, de most már a BL-ben és a bajnokságban is csak a csoda-faktor segíthet. A bajnokságban reális cél a 2. hely megtartása.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:10:59

Ezt pammparamm. Nem kicsit. Nagyon. Európában csapat még ilyen böszmeséget nem csinált... :cry: Egyébként ezért nem fogunk továbbjutni a pool ellen. A középpálya, csatársor lehet veszélyes, de a védelem még tíz ember ellen is sebezhető. Nagyon. Oleguer egy analfabéta. Puyol egyszerűen rosszul helyezkedik. Marquez pedig most már meccsenként összehoz egy gólt. Most is ugyanazt csinálta mint anno a cselzi elleni odavágón. Hihetetlen. 10 ember ellen vezethettünk volna 2-0-ra, erre tessék... Biztos, hogy már a pool ellni meccs járt a fejükben, de ez a meccs nyerhető lett volna. Ezen a meccsen mi vertük meg saját magunkat. Ennyi.

Lio
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:10:50

Game90 írta:
Azért Ronaldinhora sem lehet fogni...bőven nem. Örüljünk, h rúgott egy gólt.

Én azt mondom minden esetben meglett volna a győzelem, egyet kivéve: ha a játékvezető kiállítja a Sevillait.
Így gondolom, ezek után törlesztett, h semmiért kiálllította Giulyt, és amikor már nem bírta kézben tartani a meccset, akkor egy beszólásért Zambrottát is.
Azt gondolom, alapvetően mindegyikért járhat a szabály szerint, de egy ekkkora rangadóba így belenyúlni....
Másik, h emberelőnyben voltunk , vezettünk, és nem csináltunk semmit.
több ponton is hibázott ez az egész meccs.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:10:50

csiles írta: panelban lakok ahol 10 után kuss van, először valóban figyelmeztetést kaptam a csendháborítás miatt, de ha a rendőrök vért látnak akkor a tettest beviszik éjszakára...., meg látták a kupit is...
és is panelos vagyok, de nálunk még nem volt vér, meg kupi sem mert becsuktunk minden ajtót! de ha jó fej akkor no para...
Forca Barca!
Lezárt