Nem kell Kaladze maradjunk csak Militonál az a legjobb ha ő jön!dickricsi írta:Állítólag Kaladze leigazolásán is gondolkodnakn Txikiék, ha esetleg nem jönne létre a deal a Zara-val Gaby-ért. A hír a Tribalfootball-ról származik (amely hírportál hitelessége erősen megkérdőjelezhető) de már máshol is láttam. Sztem Kaladze nem kéne a Barca-nak. Nem hasonlítanám Gaby-hoz, vagy Andrade-hez. (akit már a Juve meg is szerzett, vagyis nekünk meg kéne állapodni a Zara-val, ha akarunk egy klasszis középső védőt)
Barça Igazolások 2007-08
- Ádám02
- Entrenador del Barça
- barca0417
- Entrenador del Barça
sztem nem kéne Elano, teljesen fölösleges mégegy középpályás. Drenthe helyett pedig én Olmot favorizálnám, sokat játszott már a felnőttekkel, nem is rosszul, ugyhogy megérdemelné, hogy jövőre a nagycsapatban játszon.
Állítólag Kaladze leigazolásán is gondolkodnakn Txikiék, ha esetleg nem jönne létre a deal a Zara-val Gaby-ért. A hír a Tribalfootball-ról származik (amely hírportál hitelessége erősen megkérdőjelezhető) de már máshol is láttam. Sztem Kaladze nem kéne a Barca-nak. Nem hasonlítanám Gaby-hoz, vagy Andrade-hez. (akit már a Juve meg is szerzett, vagyis nekünk meg kéne állapodni a Zara-val, ha akarunk egy klasszis középső védőt)
Ha Fabregas igazi katalán lenne vagy legalább tudná,mi az,akkor fel se merülne benne,hogy a Real-ba menjen!A mási kaz,hogy szerintem Deco még jobb,mibnt Fabregas,lehet h később már Cecs lesz jobb,de akkor majd hozunk egy nagyobb tehetséget arra a posztra,mint ő...!!!!!!
.
Állítólag a csapat leigazolná Elano-t a Shaktar-ból. Nem igazán látom, miért is lenne rá szükség?! Kinek a helyére? Kizárólag Deco helyett jöhetne, viszont ő állítólag maradna és a vezetőség sem akarná eladni.
KATT
KATT
Valaki tudna nekem valami pontos hírt közölni Fabregas-ról! Arra gondolnék, hogy a Barcának csak elővételi joga van, vagy más előnyben is részesülne a Barca a többi csapattal szemben?
Azért lennék kiváncsi, mert a nemzeti sport oldalán azt irják, hogy a real bejelentkezett Fabregas-ért, ha ez igy lenne, akkor véleményem szerint törjünk borsot a real orra alá, és szerezzük meg Fabregas-t, és sajnos, de adjuk el Deco-t!
Azért lennék kiváncsi, mert a nemzeti sport oldalán azt irják, hogy a real bejelentkezett Fabregas-ért, ha ez igy lenne, akkor véleményem szerint törjünk borsot a real orra alá, és szerezzük meg Fabregas-t, és sajnos, de adjuk el Deco-t!
Én nem tudom, hogy Drenthe alapvetően milyen poszton játszik (még nem láttam játszani) de a Sport-on balbekként írtak róla. Egyetértek Varga Tamással: igazoljuk le a srácot, és inkább ő legyen Abidal cseréje, mint az öregecskedő Syl. Syl-t pedig el lehetne adni. Én inkább minden poszton fiatalokat látnék szívesen cserének. (pl: vkp: nem Edmilkát, hanem Motta-t favorizálnám, ha nincs Yaya, vagy Rafa)
Forca Barca!!!
Forca Barca!!!
-
- Llegenda del Barça
Akkor elmondom még1szer:
Ez a Drenthe most az aktuális felfedezett, mert az U mittoménhanyas(talán most, az U20on) meccsen megcsinált 2 cselt, és a Real rögtön a figyelem középpontjába állította azzal, hogy érdeklődtek utánna. Mi sosem arról voltunk híresek, hogy az ilyeneket leigazoljuk. Ott az utánpótlás, azon belül is Olmó vagy Orlandi, akiknek inkább meg kéne adni a lehetőséget.
Plusz ez a srác elől cselezget, a kapu előtt, és mi védőnek akarjuk...
Ez a Drenthe most az aktuális felfedezett, mert az U mittoménhanyas(talán most, az U20on) meccsen megcsinált 2 cselt, és a Real rögtön a figyelem középpontjába állította azzal, hogy érdeklődtek utánna. Mi sosem arról voltunk híresek, hogy az ilyeneket leigazoljuk. Ott az utánpótlás, azon belül is Olmó vagy Orlandi, akiknek inkább meg kéne adni a lehetőséget.
Plusz ez a srác elől cselezget, a kapu előtt, és mi védőnek akarjuk...
Igen én is erre gondoltam, hogy most leigazolnánk, aztán jövőre idejönne, addig maradhat a Feyenoornál.Zsoma írta:
Abidalra nem használnám a fiatal kifejezést, 28-29 éves, pont úgy, mint Gio, mikor idejött. Drenthét ott kellene hagyni a Feyenoord-nál még 1 szezonra, jövőre úgyis lejár Silva szerződése, ha jól emlékszem, aztán jöhetne Drenthe.
Abidalra nem használnám a fiatal kifejezést, 28-29 éves, pont úgy, mint Gio, mikor idejött. Drenthét ott kellene hagyni a Feyenoord-nál még 1 szezonra, jövőre úgyis lejár Silva szerződése, ha jól emlékszem, aztán jöhetne Drenthe.sasi1 írta:De, ha azt nézed, hogy ennek a fiatal bal bekknek a cseréje egy nem éppen fiatal Sylvinho, és ha ez a Drenthe gyerek tényleg olyan jó...... akkor már nem biztos, hogy csak egy agyszülemény.lionelmessi19 írta:
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Ezt most a Sport agyszüleményének vélem.
De, ha azt nézed, hogy ennek a fiatal bal bekknek a cseréje egy nem éppen fiatal Sylvinho, és ha ez a Drenthe gyerek tényleg olyan jó...... akkor már nem biztos, hogy csak egy agyszülemény.lionelmessi19 írta:
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Ezt most a Sport agyszüleményének vélem.
- Andris
- Adminisztrátor
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Rumig írta:Ez esetben bocs. Akkor valóban számít, h mit is akar a játékos. Viszont továbbra is feleslegesnek tartom.![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Akkor rosszul vetted észre.Rumig írta:Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Teljes mértékben igazad lenne, ha nem Chivu aktáról lenne szó! Hiszen ha figyelemmel követed az igazolást rájöhettél, hogy az oldal hírei nem mindig tudta követni a Chivu aktuális híreit (csoda lett volna ha igen)! Így mivel nagyon érdekel az igazolás így próbáltam az aktuális hírhez jutni!ozsimiki írta:Szntem nem egyből fórumra kellene belépni,hanem kicsit olvasgatni főoldalonHa már eléggé le vagy maradva....
A válaszokat ezúton is köszönöm!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Állítólag tárgyalunk Drenthe gyerekért.Ha igazak a hírek,akkor a Mardid, a Cselzi és Mi versenyzünk érte.Rumig írta:Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog. Inkább Drenthe akar ideigazolni, nem a vezetőség akarja, h jöjjön.![]()
![]()
Erre a feltételezésemre írtam, amit írtam, miszerint nem kell mindenkit megvenni, aki ide vágyik.
Off:Miki, megkaptam(gyakrabban kéni megnézni az üzeneteket

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog. Inkább Drenthe akar ideigazolni, nem a vezetőség akarja, h jöjjön.barca99 írta:Ez mind szép és nagyon jó. Csak az a baj, hogy a VEZETŐSÉGet érdekli a gyerek.

Erre a feltételezésemre írtam, amit írtam, miszerint nem kell mindenkit megvenni, aki ide vágyik.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- noname
- Llegenda del Barça
Chivurl szinte biztos h véglegesen lemondtunk, Milito pedig már 95%, vele megegyeztünk,a Zaraval is nagyon közel az egyezség.Scorpio írta:Mi? Vagy mi már Militora hajtunk?
Tényleg nem ártana visszaolvasnod.

A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem nem egyből fórumra kellene belépni,hanem kicsit olvasgatni főoldalonScorpio írta:Mi? Vagy mi már Militora hajtunk?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Na igen, de az hogy játszottak egy-egy meccset a felnőtteknél még nem azt jelenti, hogy az első csapatban kerettagok. Az ismert tényekkel, pl Olmo esetében, kösz, hogy aggódsz, de tisztában vagyokvarga tamás írta:gyerekek! Jobb lenne több Barca meccset néznetek. Jesús Olmo Lozano tavaly, az utolsó fordulóban végigjátszotta az Athletic Bilbao elleni meccset, és az idén is edzett a nagyokkal. Ha jól emlékszem Jordi - teljes nevén Jordi Gómez - is játszott a felnőtt csapatban pár percet. Szóval, a transfermarkt annyira nem áll messze az igazságtól.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mi? Vagy mi már Militora hajtunk?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A legutolsó hírek szerint az interhez igazol.Scorpio írta:Biztos le van írva, de Chivuval mi van?
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Biztos le van írva, de Chivuval mi van?