Hiába igazoltak sztárokat,amig a labdát nem tudják elvenni tőlünk(pedig nem fog menni nekik),addig mi vagyunk a nyerők!
Akkor te másik meccset néztél.hát kísértetiesen hasonlít a 6-2 kezdőjére... (jók lesznek ők
Ennyi pénzért én is elcsicskáskodnék ott fél évet amíg kirúgnak....gekkodan írta:Hát már Perez az edző...És még mondogatták, hogy ebben a ciklusban nem ez lesz már. Novemberben a padra is leül. Ahogy Del Bosque idején akarta.
Persze Pellegrini is jó nagy csicska, ha tűri ezt az egészet és nem vágja le, hogy szava nincs kb.
Akkor mondom a kispadot robben nélkül:Pontosan, Mostmár garantáltan nincsen kispadjuk.
Nekünk sem hosszabb a padunk.bali 15 írta:Pontosan, Mostmár garantáltan nincsen kispadjuk.danikaa10 írta:Most szerintem mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok?zsoltfree írta:Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
Azért nekünk se épp a legjobb a kispadunk.bali 15 írta:
Pontosan, Mostmár garantáltan nincsen kispadjuk.
Pontosan, Mostmár garantáltan nincsen kispadjuk.danikaa10 írta:Most szerintem mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok?zsoltfree írta:Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
Most szerinted mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok?zsoltfree írta:Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
azér korai még a kardokba dőlni,mivel nem tudjuk h mi a helyzet ribery ügyével...még van pár nap!bali 15 írta:Most nézem a Madridista "Átigazolások, mágnestábla (Legyél Pellegrini...)"
nevű topicját. Nézzétek meg.. Teljes a fejetlenség. Atomdühösek néhányan Perez-re. A Real leteríti előttünk a vörös szőnyeget a bajnoki cím felé szerintem.
Ez a legjobb hsz
---------------x----------------
x--------x---------x----------x
------------------x-------------
-----------x--------------------
-----x-----------------x-------
---------x-----Raúl-----------
bajnok csapat![]()
(*,)
Teljes kilátástalanság uralkodik náluk.]
1. Maximálisan megvolt elégedve az nem tetszett neki hogy kispadoznia kell.Fecooo írta:A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.
(madridista...jah és tudom, h volt már, csak most idézek)
legyen bármennyi valóságalapja ennek, nem kicsit pofátlanság a válságot felhozni érvnek az eladáshoz... amikor költekeztek, akkor nem volt válság? jaaah igen, az a bankok pénze volt...
Akkor nem volt válság, mikor CR jött, meg KakáFecooo írta:A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.
(madridista...jah és tudom, h volt már, csak most idézek)
legyen bármennyi valóságalapja ennek, nem kicsit pofátlanság a válságot felhozni érvnek az eladáshoz... amikor költekeztek, akkor nem volt válság? jaaah igen, az a bankok pénze volt...
Sneijder miatt kár. Ő sehol nem volt isten a madridisták szemében.Varga Tamás írta:Csak a madridistákat sajnálom: tegnap még Schneijderék istenek voltak, most meg a szemétbe kerültek. Ez aztán a tudatos csapatépítés. Nem is értem!
Pereznek senki és semmi sem számit. Ő csak számokban és euro miiliókban gondolkdik.gekkodan írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8269
Na ez az amit rühellek a Madridban és ez az ami miatt az életbe nem igazolnék oda, ha mondjuk ilyen szinten játszanék. És nem a Barca-szív beszél belőlem. Hanem az a tény, hogy kilóra, eszköznek veszik a játékosokat, majd kifacsarják és a marketingnek alárendelve ha már elkoptak, kivágják őket, mindezt úgy, hogy még őszinték sem tudnak lenni.
Rohadt nagy sz@rkeverés van egész nyáron. És nem Robben az első. Sneijder, Van der Vaart, Salgado...
Ezekért a fiúkért még nem is olyan régen vagyonokat fizettek, hogy ők legyenek a csapat vezérei. Aztán jön egy C.Ronaldo meg egy Kaka és mindenki mehet a kukába.
Kritikán aluli.
Abszolút !gekkodan írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8269
Na ez az amit rühellek a Madridban és ez az ami miatt az életbe nem igazolnék oda, ha mondjuk ilyen szinten játszanék. És nem a Barca-szív beszél belőlem. Hanem az a tény, hogy kilóra, eszköznek veszik a játékosokat, majd kifacsarják és a marketingnek alárendelve ha már elkoptak, kivágják őket, mindezt úgy, hogy még őszinték sem tudnak lenni.
Rohadt nagy sz@rkeverés van egész nyáron. És nem Robben az első. Sneijder, Van der Vaart, Salgado...
Ezekért a fiúkért még nem is olyan régen vagyonokat fizettek, hogy ők legyenek a csapat vezérei. Aztán jön egy C.Ronaldo meg egy Kaka és mindenki mehet a kukába.
Kritikán aluli.