Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Joffy84
Barça B

2009.08.28. 15:53:16

Leverjük őket idén is,én szinte biztos vagyok benne :lol: !
Hiába igazoltak sztárokat,amig a labdát nem tudják elvenni tőlünk(pedig nem fog menni nekik),addig mi vagyunk a nyerők!
fly20

2009.08.28. 15:52:49

hát kísértetiesen hasonlít a 6-2 kezdőjére... (jók lesznek ők
Akkor te másik meccset néztél.
Mivel a 10-ből 5 arcnak köze nincsen ahhoz a csapathoz.
Nisty,Diarra,Granero...
A másik, hogy ez a pad lenne és nem a kezdő és azt továbbra is tartom, hogy a padra bőven jók ezek a játékosok.
Egyértelmű, hogy nem lehet 30-40 millás jó korban lévő játékosokat a padon jegeltetni...
De ezt ti is látjátok, csak jó mindenbe belekötni. :roll:
nemespatro
Jugador del Barça

2009.08.28. 15:41:14

a realnak igy is sok maradt az adóssága ami újabb játékosok eladásához fog vezetni ha nem is most de a télen biztos és a kispad egyre rövidebb lesz és nem lesz minőségi cseréjük amit mi meg fogunk nekik köszönni meg ronaldónak is a a gyenge formáját:P
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.28. 15:33:37

gekkodan írta:Hát már Perez az edző...És még mondogatták, hogy ebben a ciklusban nem ez lesz már. Novemberben a padra is leül. Ahogy Del Bosque idején akarta.

Persze Pellegrini is jó nagy csicska, ha tűri ezt az egészet és nem vágja le, hogy szava nincs kb.
Ennyi pénzért én is elcsicskáskodnék ott fél évet amíg kirúgnak....

fly20, te meg amilyen kispadot leírtál, hát kísértetiesen hasonlít a 6-2 kezdőjére... (jók lesznek ők :D )
fly20

2009.08.28. 15:27:10

Pontosan, Mostmár garantáltan nincsen kispadjuk.
Akkor mondom a kispadot robben nélkül:

védők:arbeloa,garay,metzi,drenthe

szűrő kp: diarra,gago

támadó,szélső kp: guti,granero

támadók: higuain,nistelroy

Elég sok helyen kezdők lennének, szval bőven korrekt a kispadunk.
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.28. 15:26:42

Srácok VdV-t már eladták? mert én még hivatalos infót nem hallottam a dologról. Ha igen hova került?

Jaja... A realnak ezzel a kispadjuk szinte nulla. Perez túlzott költekezése itt ütött vissza, nincs pénz és a legjobbakat is el kell adni.A végén csődbe mennek.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.28. 15:20:06

bali 15 írta:
danikaa10 írta:
zsoltfree írta:Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
Most szerintem mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok? :lol:
Nekünk sem hosszabb a padunk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.28. 15:20:00

bali 15 írta:
Azért nekünk se épp a legjobb a kispadunk. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.28. 15:14:13

danikaa10 írta:
zsoltfree írta:Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
Most szerintem mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok? :lol:
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.28. 15:12:11

Most szerinted mert eladták Robbent nem lehetnek bajnokok? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.08.28. 15:23:30-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.08.28. 15:10:26

Hát Perez barátunk épp most esett bele a régi hibájába és ennek örülök! Jött egy halom nagy sztár, erre elment 2 olyan ember, aki cseppet se szolgált rá arra h elküldjék. Snejdernek a legutóbbi szeonja valóban gyenge volt, de sérülések hátráltatták. Láthattuk h egy jó formában játszó Snejder nagyon is beleillik a spanyol bajnokságba. Helyette VdVot kellett volna elküldeni, hiszen ha Snejder elkapja a fonalat, lenne esélye h a kezdőbe kerüljön, míg VdV nincs olyan jó. Robben eladásáról pedig :arrow: :lol: . Ezt egyszerűen nem bírom felfogni. Idén a Realban Robben és Higuain voltak egyedül, akik a játékuk alapján bizonyították h igenis elég jók oda. Robben, ugyan sérülékeny, de a világ 5 legjobb szélsőjének egyike. Messi és Ronaldo kiemelkednek, utána Robben, Robinho, Ribery azok, akik a legjobbak.

MOst egy kicsit azon elmélkednék, hogy miért is adták el Robbent. Egyszerűen túlköltekeztek. Perez lehet azt hitte h tud olcsóbban szerezni játékosokat, de mindenki akit vett, valóságos vagyonba került, így hiába folyt be elég szép összeg Huntelaarból és Negredoból, kellett még pénz, így olyan játékosokat kellett eladni, akik amúgy hasznára lehettek volna a csapatnak, márpedig ezek közül Robben és Snejder volt a legpiacképesebb. Robben eladása az év baklövése, ahogy annak idején Robinhoé volt. Akkor is eladták Robinhot és láthatóan visszaesett a játékuk.

UI: sokan írják h azért ment el Robben, mert biztosan jön Ribery. Erősen kétlem. A Bayern tuti nem fogja elengedni, a Realnak pedig nincs már pénze a kasszában h akkora ajánlatot tegyen, amiért gondolkodóba ejti a Bayern vezetőit. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2009.08.28. 15:14:09-kor.
A Fifa egy szégyen
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.08.28. 15:08:52

bali 15 írta:Most nézem a Madridista "Átigazolások, mágnestábla (Legyél Pellegrini...)"
nevű topicját. Nézzétek meg. :D. Teljes a fejetlenség. Atomdühösek néhányan Perez-re. A Real leteríti előttünk a vörös szőnyeget a bajnoki cím felé szerintem. :D
Ez a legjobb hsz

---------------x----------------
x--------x---------x----------x
------------------x-------------
-----------x--------------------
-----x-----------------x-------
---------x-----Raúl-----------

bajnok csapat :x :x (*,)

Teljes kilátástalanság uralkodik náluk. :D ]
azér korai még a kardokba dőlni,mivel nem tudjuk h mi a helyzet ribery ügyével...még van pár nap! :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.28. 14:58:48

Most nézem a Madridista "Átigazolások, mágnestábla (Legyél Pellegrini...)"
nevű topicját. Nézzétek meg. :D. Teljes a fejetlenség. Atomdühösek néhányan Perez-re. A Real leteríti előttünk a vörös szőnyeget a bajnoki cím felé szerintem. :D
Ez a legjobb hsz

---------------x----------------
x--------x---------x----------x
------------------x-------------
-----------x--------------------
-----x-----------------x-------
---------x-----Raúl-----------

bajnok csapat :x :x (*,)

Teljes kilátástalanság uralkodik náluk. :D ]
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.08.28. 14:46:46

Így a Real sikeresen kivonta magát a BL-bajnokság megnyeréséért folytatott harcot. Sokan drukkolnak ellenük és most még többen...
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.28. 14:44:30

Fecooo írta:A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.
(madridista...jah és tudom, h volt már, csak most idézek)

legyen bármennyi valóságalapja ennek, nem kicsit pofátlanság a válságot felhozni érvnek az eladáshoz... amikor költekeztek, akkor nem volt válság? jaaah igen, az a bankok pénze volt...
1. Maximálisan megvolt elégedve az nem tetszett neki hogy kispadoznia kell.
2. Elmulasztott 36 meccset ez talán igaz nem tudom.
3. Ja igen befolyt a kasszába 25 millió így már csak 150 millió-val adós a Madrid.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.28. 14:25:48

Fecooo írta:A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.

legyen bármennyi valóságalapja ennek, nem kicsit pofátlanság a válságot felhozni érvnek az eladáshoz... amikor költekeztek, akkor nem volt válság? jaaah igen, az a bankok pénze volt...
Akkor nem volt válság, mikor CR jött, meg Kaká :)
Vagy Benzema, Xabi.
Nevetséges.

2. Elmúlt 2évben hány meccset köszönhetett neki a Madrid? sokat
3. Nem hiszem,hogy távozni akart volna ...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.28. 14:23:54

A Marca mai száma 3+1 érvet sorakoztat fel amellett, hogy a Madrid jó boltot csinált Robben eladásával. 1. Távozni akart, mivel elégedetlen volt, 2. Jó játékos, de az elmúlt 2 évben 36 meccset is elmulasztott, 3. A válság közepén 25 millió folyt be a kasszába, +1. Ribery 2010-ben érkezik.

Nazario
Jugador del Barça

2009.08.28. 14:23:04

Varga Tamás írta:Csak a madridistákat sajnálom: tegnap még Schneijderék istenek voltak, most meg a szemétbe kerültek. Ez aztán a tudatos csapatépítés. Nem is értem!
Sneijder miatt kár. Ő sehol nem volt isten a madridisták szemében. :) Maximum Mijatovic és Calderon szemében, akik odaadták neki a 10-es mezt.
A holland munkáscsapatnak vége van szerencsére.
Robben mondjuk többet érdemelt volna, ebben egyetértek.
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.08.28. 14:22:42

A Madrid szerintem nem játékostemető, hanem játékos- és edzőtemető.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.28. 14:22:13

Eléggé szemét dolog tényleg. Hazudozni, meg egyröl a kettöre kirakni Robbent, meg multkor még Salgado-nál olvastam, hogy sms-ben rugták ki nemtudom menyi év után. 10, vagy annál több, nemtudom. De valahogy meg sem lepödöm, Real Madrid, bennem pontosan ilyen kép alakult ki róluk, bár lehet hogy téves, ez van, ezek a hirek igazolnak. :)
De azért azt se feledjük, hogy nálunk Eto'o-val sem bántak valami jól. Pep nem is beszélt vele, csak egyszer ugy gondolta, hogy nem kell. Azért ez sem példaértékü viselkedés, föleg ugy, hogy elmondása szerint tényleg nem is tett semmi rosszat Eto'o, csak ontotta a gólokat...
Mes que un club! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.08.28. 14:23:46-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.08.28. 14:19:56

Ezek nagyon készek! Most megint nincs szélső Madridban. Ronaldo az egyetlen, meg talán még Marcelo tud szélsőt. Lehet mégis elfogyott a lóvé? Kb középpályás cseréjük sem lesz, ha a Van der Vaart is elmegy. Ezek full nem normálisak. Össze vissza vesznek eladnak. Követhetetlen ez a mozgás. Annyira így nem is erősödtek előző évhez képest már.... Élvezet lesz év végén látni a bukást. Pellegrini addigra már szerintem Panamát fogja edzuni.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.28. 14:18:08

Hát már Perez az edző...És még mondogatták, hogy ebben a ciklusban nem ez lesz már. Novemberben a padra is leül. Ahogy Del Bosque idején akarta.

Persze Pellegrini is jó nagy csicska, ha tűri ezt az egészet és nem vágja le, hogy szava nincs kb.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.28. 14:17:42

Az előttem szóló Gekkodan és Fecoo leírták a lényeget!

Úgy tűnik, megint nem az edző döntött az igazolásokról. Pellegrininek annyi beleszólása volt az újakba, a régiek elküldésébe, mint nekem. Azaz: semennyi. Lehetséges, hogy októberben már Perez lesz az edző is a Bernabeu-ban.
Csak a madridistákat sajnálom: tegnap még Schneijderék istenek voltak, most meg a szemétbe kerültek. Ez aztán a tudatos csapatépítés. Nem is értem!
Nem baj, Schneijder Interbe igazolásának örülök, mert majd jól ellátja zsugákkal Samut.
És bebizonyosodott: Pellegrini egy báb, egy zsinóron rángatott emberke. Csak azt nem értem, hogy adhatta ehhez a nevét, a tudását? Ennyit nem ér egyetlen csapat kispadja sem...
No, mindegy.

VISCA BARCA!
VISCA CATALUNYA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.28. 14:16:40

gekkodan írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8269

Na ez az amit rühellek a Madridban és ez az ami miatt az életbe nem igazolnék oda, ha mondjuk ilyen szinten játszanék. És nem a Barca-szív beszél belőlem. Hanem az a tény, hogy kilóra, eszköznek veszik a játékosokat, majd kifacsarják és a marketingnek alárendelve ha már elkoptak, kivágják őket, mindezt úgy, hogy még őszinték sem tudnak lenni.

Rohadt nagy sz@rkeverés van egész nyáron. És nem Robben az első. Sneijder, Van der Vaart, Salgado...

Ezekért a fiúkért még nem is olyan régen vagyonokat fizettek, hogy ők legyenek a csapat vezérei. Aztán jön egy C.Ronaldo meg egy Kaka és mindenki mehet a kukába.

Kritikán aluli.
Pereznek senki és semmi sem számit. Ő csak számokban és euro miiliókban gondolkdik.
Ha igaz a cikk, akkor ténleg felháboritó. Ezek a dolgok nem méltóak a Real Madridhoz.
Nem szeretek bele emnni a Barca és a Real közötti külömbségekbe, de elképzelhetetlen, h a mostani vezetés ilyenre lett volna képes.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.28. 14:15:02

gekkodan írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8269

Na ez az amit rühellek a Madridban és ez az ami miatt az életbe nem igazolnék oda, ha mondjuk ilyen szinten játszanék. És nem a Barca-szív beszél belőlem. Hanem az a tény, hogy kilóra, eszköznek veszik a játékosokat, majd kifacsarják és a marketingnek alárendelve ha már elkoptak, kivágják őket, mindezt úgy, hogy még őszinték sem tudnak lenni.

Rohadt nagy sz@rkeverés van egész nyáron. És nem Robben az első. Sneijder, Van der Vaart, Salgado...

Ezekért a fiúkért még nem is olyan régen vagyonokat fizettek, hogy ők legyenek a csapat vezérei. Aztán jön egy C.Ronaldo meg egy Kaka és mindenki mehet a kukába.

Kritikán aluli.
Abszolút !
És én tartom azt, hogy vissza fog ez ütni a Realnak. Ki fogja pótolni Cr-t, Kakat, esetleg Xabit?
Szép és jó,hogy vettek 4világsztárt, de ők is lesérülhetnek.
No akkor milyen jó lett volna egy Sneijder, vdv,Robben...

Sneijder, pont olyan cipőben járt mint nálunk Titi. Nagy játékos, de pont közbejött a saját válása, és meglátszott rajta. Fogadok, hogy Interben remek lesz!

Robben, a tavalyi Real legjobbja, szerintem ennyi elég is.

VDV- Ő is egy remek játékos, a padról nem lehet nagyot alkotni.

Na mind1. Sok Sikert a Hollandoknak, én mindegyiket bírom.
Lezárt