Maicon mit csinált?

Az igenmadridista írta:15:53 - Példát statuáló büntetés a Valencia-Inter meccs után! Navarro hét hónapig nem szerepelhet (bajnokin sem); Marchena négy meccset hagy majd ki, a klubjuk pedig 111 ezer fontot fizet. Az Interből Burdisso és Maicon hat meccsig kénytelen lelátóról figyelni, míg Cordoba és Cruz három, illetve két meccsen nem szerepelhet.
Lesznek eltiltások isGame90 írta:Sztem egy kisebb csapatban focizónak sem lenne olyan sok![]()
Egy pár meccs eltiltás simán belefért volna
6000 euró???Game90 írta:Botrányos körülmények között ért véget a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója Valenciában múlt héten kedden: a házigazda spanyol együttes és a vendég Inter játékosai egymásnak estek a lefújás után. A főbűnösnek kikiáltott David Navarro 6000 euró büntetést kapott klubjától, amelynek felét viszont Carlos Marchena átvállalná.
Nyerje mondjuk a Roma...Enrique írta:Innentől mindenkinek szorítok, csak ne murinnyó és a cselszkij nyerje a BL-t. Rajtuk kívül bárki.
Legyen igazad! Arról az ágról se a Chelseat,se a Valenciát nem bírom,persze oroszokat jobban rühellem,szóval vagy PSV (ami kisebb csoda lenne),vagy Pool legyen a döntőben,és nagyon Remélem,hogy a Manchester felteszi majd a koronát idei teljesítményére! Ahogy MI is tettük tavaly! Szóval Bajnokság+BLSilvanus írta: Liverpool-Manchester United döntőt jósolok, ManU győzelemmel! És meg is fogják érdemelni, az is biztos...
én meg annyira szeretem, mint a barcát és a fradit. nem tudok, és nem is akarok köztük különbséget tenni. ennyi.sasi1 írta:Boixos írta: ha a mu jön, akkor rajtuk keresztül megyünk a négybe.![]()
Ezt a többesszámot nem is értem.
HAHÓ![]()
Ez itt az eurobarcaHU![]()
![]()
![]()
Én a Romat kb. annyira utálom, mint a Chelsea-t, és a Realt.
Boixos írta: ha a mu jön, akkor rajtuk keresztül megyünk a négybe.
AKi ide eljutott, az már eleve nem esélytelen.Raziel írta:kiesik a roma simán,esélytelenBoixos írta:akár így is fogalmazhattam volna![]()
mindegy, ez van, ezt kell szeretni.
ha a mu jön, akkor rajtuk keresztül megyünk a négybe.
sokat kell majd viszkiznie a pirosorrú fergussonnak, h túltegye magát a kudarcon.
kiesik a roma simán,esélytelenBoixos írta:akár így is fogalmazhattam volna![]()
mindegy, ez van, ezt kell szeretni.
ha a mu jön, akkor rajtuk keresztül megyünk a négybe.
sokat kell majd viszkiznie a pirosorrú fergussonnak, h túltegye magát a kudarcon.