Nos. Jó, SŐT - NAGYON JÓ ötletnek tartom azt, hogy kimondva-kimondatlan csináljunk magunkból egy EuroBarca A, egy EuroBarca B, és esetleg egy EuroBarca C csapatot!!! Közeleg a torna és valóban nagy szükség van arra, hogy legyen egy olyan "A" csapat, akik nagyon jól ismerik egymást, és jól megy nekik az összjáték! A többiek persze nem kerülnek úgymond 'kispadra', de azért mindannyian tudjuk, hogy ez azért így normális! Mindenki kap lehetőséget, ez is TERMÉSZETES!!!
Mucs1 - nagyon kedves tőled, hogy engem máris betennél az 'A" keretbe, és nagy szerénységre vall, hogy magadat nem tetted be középre, IRÁNYÍTÓNAK, LABDAOSZTOGATÓNAK, pedig neked ABSZOLÚT OTT A HELYED!!! Nagyon jól húzogatsz, és jól osztogatod a labdákat, szóval: "A"-s vagy, és kész!!!
Melkor, Bercy és Ronaldinho17 helye sem kérdéses a csapatban, AHOGY NORBIÉ SEM, róla se feledkezzünk meg, ő is nagyszerűen lát a pályán!!!
A kapus kérdése még fent áll, ez komoly probléma!!!
Szóval az ötlet jó, én támogatom, és ÍGÉREM, hogy megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy ezen túl többször tudjak elmenni az 'edzésekre', egyrészt mert jó ott veletek focizni, másrészt mert küzdeni szeretnék a biztos helyemért a csapatban!!!
Sajnos most szombaton megint nem tudok menni, a jövő hét még kérdéses, de utána már nyáron szerintem végig tudok majd menni, mert vége lesz lassan a másik focimnak, és nem is kezdek újat, annak érdekében, hogy VELETEK FOCIZHASSAK!!! Tényleg!!!