Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mellékelt képekből nem is csodálkozom, hogy élveznédCharlie írta:Bárcsak ott lehetnék( durvaság, keménykedés, alantas szabálytalanságok és egyebek ) .Jó dolog ez a torna!
C.
Bárcsak ott lehetnék( durvaság, keménykedés, alantas szabálytalanságok és egyebek ) .
'Csak úgy' kettéosztjuk az ott lévő embereket (akik a tornán voltak, azok lehetőleg együtt), és 6-os meccseket játszunk, de az eredmény egyáltalán nem fontos, csak az, hogy minnél jobban megismerjük egymást és összeszokjunk.retek írta:Leírja valaki hogy milyen a meccseitek eredménye és hohy fociztok???
Köszi az aggódást, holnapra talán már összeszedem magam. Szerdán meg kivizsgálnak vmi rózsadombi klinikán, mert anyáméknak se tetszik ez :/Melkor írta:Természetesen nem azokra értettem, akik betegek.
Gyógyulj meg! (ja és nagyon vigyázz ezzel a sokáig tartó magas lázzal, mert úgy tudom elég veszélyes lehet!!)
Természetesen nem azokra értettem, akik betegek.Boogess írta:39 fokos lázzal szenvedtem itthon, ebben a hónapban már negyedszer (még mindig nem t'om miért..). Ha rajtam múlott volna, mentem volna.Melkor írta:Hát srácok nagyon kevesen voltunk ma, csak 8-an.......![]()
![]()
Egy kicsit komolyabb hajlandóságot szeretnék kérni az érintettektől, mert akik nem jönnek, azokra tornán sem számítunk (akinek nem inge az ne vegye magára)!!
39 fokos lázzal szenvedtem itthon, ebben a hónapban már negyedszer (még mindig nem t'om miért..). Ha rajtam múlott volna, mentem volna.Melkor írta:Hát srácok nagyon kevesen voltunk ma, csak 8-an.......![]()
![]()
Egy kicsit komolyabb hajlandóságot szeretnék kérni az érintettektől, mert akik nem jönnek, azokra tornán sem számítunk (akinek nem inge az ne vegye magára)!!
Akkor mé nem mingyá aranybugyit.Boogess írta: Hm, nem lehetne minden focira hozni vmi kis kinder tojás serleget v. vmi hasonlót, amiért játszanánk? Ha tét van, jobban hajtok:)))
Jól nyomta a kissrác, szerintem még veszélyesebb is volt kapura, mint teSilvanus írta:MÁS! Mucs1 már írta, de én sem állom meg (bíztatván ezzel a többi fiatalt), hogy ne szóljak róla: most szombaton volt lent egy igen fiatal srác, azt hiszem Ricsinek hívták, lehetett vagy 10-12 éves (?), és úgy kevert-kavart a pályán, és rohangált két órán keresztül megállás nélkül, hogy azt csak néztük mi 'nagy öregek'...
Védekezésnél hátul volt, támadásnál elöl, egyszóval nem volt semmi a srác, EZ ÚTON GRATULA NEKI, és remélem jön még sokszor!!!