Na értékeljük a játékosokat:
Valdes: Nem volt dolga, amit kellett megoldotta, mivel jó kedvem van, ezért megér egy 3ast.
Gio: támadásban viszonylag jól feljött, védekezésben folyton ki kellett segíteni Puyolnak, Zambrotta marad ezen a poszton. 2eske
Oleguer: támadásban nulla, védekezésben legkevesebb dolga sem volt, ugyhogy 1es, és inkább Belletti.
Edmilka: nem volt rossz a támadásoknál a passzjátékban, de egyébként meg semmi különöset nem csinált, és alig mozgott. 2es
Puyol: Szokásosnál kevesebbet hajtott, de hát nem volt dolga, ami volt azt meg tökéletesen, ezért lenne 3as, esernyő miatt 4es
Thuram: kezdőbe vele, magabiztos, érzik egymást Puyollal, jó lesz ez nagyon.
Xavi: gólja gyönyörű, nagyon nehéz volt azt így belőni, és tökéletesen megoldotta. Emelett mutattták végig a statisztikáit, amik 90% körül mozogtak, fantasztikus jól játszott. 4es
Iniesta: A legjobb meccse 2007-ben. Labdátszerez, kicselez mindenkit, védkezik, higgadt, zseniális, 4es.
Giuly: kiharcolta a vezetést, és mivel Etoot lehetett indítani, ezért volt pár jó beadásszerűsége. Egyébként meg nem tud labdátkezelni, cselezni, elfárad 30 perc alatt. Messi amint tud, kezdjen. 2es
ETo'o: kezdjük azzal, hogy 4es fölé, 5 hónap után először, gólpassz, gól, védekezés, hajtás, játékkedv, jó elfutások, beindulások, és most már kitűnik a lényeg: ő volt a kulcsember, aki hiányzott.
Ronaldinho: Xavi gólja előtti passz Samuhoz nagyszerű, Samunak gólpassz nagyszerű, egyéni akció fantasztikus, szabadrúgások kicsit most gyengére sikerültek, de hajtott, cselezett, lendületesen játszott, mosolygott, és végül jól odatett a madridi sajtónak

4 fölé neki is.
Saviola: bejött, volt azért ideje, sztem labdához sem ért...nem illik ebbe a játékrendszerbe, és amugy sem tudna sokat játszani, ugyhogy szerintem a legjobb lenne az ő szempontjából, ha elhagyná a klubbot, bár sajnálnám, mert szeretem őt, mint játékost.
Frank Rijkaard: Eto'o kezdőbe tétele a legjobb húzás volt, amit csak csinálhatott. most már egyértelműnek tűnik számomra, h pool ellen is be lehetett volna vetni, ez most egy büntetés vége volt, és jól zárult.
Cseréi elfogadhatóak, végülis tök mind1 volt azt leszámítva, h nem láthattuk megint a hármast, sztem egy komolyabb meccsre tartogatja.
3ast kap tőlem.
Ennyit mára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila