Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mademan
Capitá del Barça

2007.02.26. 14:44:52

most azért nagy dilemma előtt a vezetőség:

1. ha a kupameccsre a "B" csapatot küldjük ki akkor tuti kiesünk!!! amennyiben az "A" team-et 8) akkor talán benmaradunk a kupában de a sevilla ellen fáradtak leszünk

2. ha az A-team pihen a sevilla ellen akkor is 3 esélyes a meccs és szerintem nagyon fognak aprítani mindeket ezek a favágó barmok, szóval lesz sérülésveszély!!!

3. ha átvészeljük sérülés nélkül a sevilla elleni rangadót akkor ott a liverpool elleni kikimeccs idegenben!!! ugye ez is 3 esélyes valamint a liverpool játékosai sem a technikai tudásukról híresek.

4. amennyiben valamilyen csoda folytán szeretett fiaink túlélik ezt a 3 könnyűnek nem nevezhető meccset akkor jön az real amit ugye vernünk kell!!!

összefoglalva a következő 2 hét sorsdöntő lehet az egész idény szempontjából!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.26. 13:51:56

Na végre! Végre jól játszott a csapat, végre itt van Eto'o és végre mosolyog és megy előre Dinho! Végre jól aludtunk a csapat miatt
és remélem ugyanígy fog menni minden meccsen...persze nem szabad
elbízni magunkat de azért....Visca el BaRca! :D :D
JOEY20
Jugador del Barça

2007.02.26. 13:45:23

Tegnap nem kicsit örűltem főleg Eto'o góljánál!Fantasztikusan játszott és Ronaldinho kedve is megjött a játékhoz!Láttam és rajta hogy eddig is akart de hát pl a második gólnál egy ilyen labdát amit R10 adott Guddy le se tudta volna kezelni és ilyenre Saviola sem lett volna képes mint Eto'o!Harmadik gólnál is Guddynál remegtem volna hogy kihagyja-e!Ezek után R10nak jó hogy volt kedve játszani!Iniesta pazar amit csinált!Deco nem is tudom hogy hiányzott-e?Xavi és Ini is kiválóan futbalozott nem tudom ki helyére férne be.
Már csak Zambrotta kell és kész!Csak így tovább!! :P
Forca BARCA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.26. 13:03:41

Ezekkel az eredményekkel kiegyeznék én is.A kupa lényegtelen,a Sevilla ellen jó az x,a Liverpool és a real legyőzése viszont fontos feladat!
Bár hozzátenném,hogy ha vernénk a Sevillát és a realt,eldölne a liga.Tekintve,hogy a Sevilla,Valencia,Real hármas majd még meccsel egymással...
Vagy ha el nem is dőlne,de hogy hatalmas lépést tennénk,az tuti.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.26. 12:07:40

Szabó Lajos írta:Remélem bírják tartani ezt a formát a "félelmetes" 4es ellen is...Zaragoza,Sevilla,Liverpool,Real ellen...Alap h tartsák :D Menni fog..SIMÁÁÁN! Forza Barca!!
Ősszel volt hasonló,hogy mentünk Chelseahez,majd Realhoz,előtte nagyon nagyon jónak ítéltük volna meg,ha hozzuk mindkettőt,sajnos mindkettőt buktuk,most-bár Bízok a fiúkban mindig- szinte maga lenne a Csoda ha mind a 4 meccsen nekünk kedvező eredmény születne :!: Az több lenne minden jónál, és hihetettlen nehéz lenne,lesz!

Reálisan,ezzekkel az eredményekkel maximálisan beérném,és ehhez is a maxot kell nyújtani!
:arrow: Zara ellen kiesünk,Sevilla ellen egy X, Poolt óriási küzdelemben vhogy kiejtjük az Anfielden,Madridot megverjük otthon!
Szerintem ha ezek már bejönnének egy szavunk sem lehetne! Sőt!

Ha ezen felül tudunk teljesíteni,akkor kánaán 8) ,Viszont benne van rendesen,hogy pl Zara ellen továbbmegyünk,viszont Pool ellen elvérzünk...szóval maradok az én kívánságlistámnál inkább :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Silvanus
Director del Fútbol

2007.02.26. 10:20:50

Én épp az imént láttam az összefoglalót a tegnapi meccsről, és hát... nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek!?... Sírok, mert utoljára kb. akkor játszott így a csapat, amikor még év elején Eto'o is játszott és én ezt most nem láthattam... de nevetek is, nem is kicsit, mert a csapat ismét régi önmaga!!! Még ha ez egy meccs is volt, de a bíztató jelek nagyon pozitív jövőképet vetítenek nekünk... Csak így tovább, Eto'o -val nem lehet baj a ligában, ott biztos nem!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.26. 09:56:32

Én azért Edmilkát nem értékelném le így,nagyon sok labdát szerzett és az első gólnál az a 40 méteres passza Gyulának élményszámba ment. :)
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.26. 09:46:29

de jó, hogy nem láttam a meccset :evil:
tiborpapp
Barça B

2007.02.26. 09:38:32

Nem tudja valaki, hogy mi lesz a program a ligában? Vagy egy link hogy hol lehet megnézni a következő pár meccset programját? Kivel játszunk és mikor!

Amugy végre már jól játszott a Barca....
A következő pár meccs nagyon fontos lesz, ezért nagyon oda kell figyelni.
robag
Jugador d'estrella

2007.02.26. 08:11:19

Fél istenek voltak a srácok este! Gratulálok! Így tovább!
Ronit ebben a szezonban csak a Werder ellen láttam így játszani!
Eto'o csodálatos volt! Öröm látni hogy a két csillagunk így focizik együtt!
Iniesta klasszis teljesítményt nyújtott! Deco-i magasságokba emelkedett a tegnapi meccsel! Hajrá André! Ez az amire mindenki várt!
Kirakták a rubik kockát a fiúk! Bravó!!!!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.26. 00:56:09

Végre....ezen a meccsen több helyzetet dolgoztt ki a Barca,mint az elmúlt 5-ön együttvéve!Végre acélos volt a társaság és végre akarták a győzelmet!Ronaldinho parádézott ma bejöttek a cselek,a trükkök és magával ragatta a társaságot is!Eto'o szenzációsan indult be,na ez az ,amit senkisem tud rajta kívül ebben a Barcában...remélem így folytatjuk és .....de majd meglátuk.Remélem ez nem csak pünkösdi királyság volt!ugyhogy csak annyit tudok mondani,hogy VÉGRE! :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.25. 23:48:18

Végre egész értékelhetően játszottunk,a csatárok meg kimondottan jó teljesítményt nyújtottak..Ronaldinho újra a régi volt,Eto'o is villantott..de kiemelném még Iniesta játékát,mert hihetetlenül jól tolta a srác.

Csak így tovább fiúk. 8)

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szabó Lajos
Barça C

2007.02.25. 23:43:10

Remélem bírják tartani ezt a formát a "félelmetes" 4es ellen is...Zaragoza,Sevilla,Liverpool,Real ellen...Alap h tartsák :D Menni fog..SIMÁÁÁN! Forza Barca!!
Visca el Barca!A világ legjobb csapata!!...ennyi:D
gianni
Entrenador del Barça

2007.02.25. 23:39:56

Gratulálok az egész csapatnak,
fantasztikusak voltak ma.
Csak a BARCA!!!
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.25. 23:29:24

lionelmessi19 írta:Xavi: gólja gyönyörű, nagyon nehéz volt azt így belőni, és tökéletesen megoldotta. Emelett mutattták végig a statisztikáit, amik 90% körül mozogtak, fantasztikus jól játszott. 4es
Ugyan, csak 88 %-os volt a passzmutatója, nálam 2es :twisted: :twisted: :D :D :D
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.25. 23:25:48

Rivaldo11 írta:És még valami:Ne feledjük,hogy A sérültjeink nélkül is tartottuk az első helyet!Nélkülük az élen maradtunk,velük csak nem adjuk alább! :D
Ebben tökéletesen igazad van erre nem is gondoltam!!!Remélem mostmár nem sokat látjuk gudyt:P:P a pályán! Eto cseréje remélem saviola lesz!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.25. 23:24:19

Na értékeljük a játékosokat:

Valdes: Nem volt dolga, amit kellett megoldotta, mivel jó kedvem van, ezért megér egy 3ast. :)

Gio: támadásban viszonylag jól feljött, védekezésben folyton ki kellett segíteni Puyolnak, Zambrotta marad ezen a poszton. 2eske

Oleguer: támadásban nulla, védekezésben legkevesebb dolga sem volt, ugyhogy 1es, és inkább Belletti.

Edmilka: nem volt rossz a támadásoknál a passzjátékban, de egyébként meg semmi különöset nem csinált, és alig mozgott. 2es

Puyol: Szokásosnál kevesebbet hajtott, de hát nem volt dolga, ami volt azt meg tökéletesen, ezért lenne 3as, esernyő miatt 4es :D

Thuram: kezdőbe vele, magabiztos, érzik egymást Puyollal, jó lesz ez nagyon.

Xavi: gólja gyönyörű, nagyon nehéz volt azt így belőni, és tökéletesen megoldotta. Emelett mutattták végig a statisztikáit, amik 90% körül mozogtak, fantasztikus jól játszott. 4es

Iniesta: A legjobb meccse 2007-ben. Labdátszerez, kicselez mindenkit, védkezik, higgadt, zseniális, 4es.

Giuly: kiharcolta a vezetést, és mivel Etoot lehetett indítani, ezért volt pár jó beadásszerűsége. Egyébként meg nem tud labdátkezelni, cselezni, elfárad 30 perc alatt. Messi amint tud, kezdjen. 2es

ETo'o: kezdjük azzal, hogy 4es fölé, 5 hónap után először, gólpassz, gól, védekezés, hajtás, játékkedv, jó elfutások, beindulások, és most már kitűnik a lényeg: ő volt a kulcsember, aki hiányzott.

Ronaldinho: Xavi gólja előtti passz Samuhoz nagyszerű, Samunak gólpassz nagyszerű, egyéni akció fantasztikus, szabadrúgások kicsit most gyengére sikerültek, de hajtott, cselezett, lendületesen játszott, mosolygott, és végül jól odatett a madridi sajtónak :D 4 fölé neki is.

Saviola: bejött, volt azért ideje, sztem labdához sem ért...nem illik ebbe a játékrendszerbe, és amugy sem tudna sokat játszani, ugyhogy szerintem a legjobb lenne az ő szempontjából, ha elhagyná a klubbot, bár sajnálnám, mert szeretem őt, mint játékost.

Frank Rijkaard: Eto'o kezdőbe tétele a legjobb húzás volt, amit csak csinálhatott. most már egyértelműnek tűnik számomra, h pool ellen is be lehetett volna vetni, ez most egy büntetés vége volt, és jól zárult.
Cseréi elfogadhatóak, végülis tök mind1 volt azt leszámítva, h nem láthattuk megint a hármast, sztem egy komolyabb meccsre tartogatja.
3ast kap tőlem. :)

Ennyit mára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.25. 23:22:39

Hát nagyon örülök, remélem, innen már csak a csillagos ég a határ (ahogy mondani szokás).
Holnap reggel elmegyek síelni, így nem fogom látni a kupameccset. Elképzelhetőnek tartom, h leadjuk a meccset, inkább pihenni fognak az alapemberek, de remélem, ehelyett megfeszülünk a győzelemért, márcsak azért is, mert az jó főpróbája lenne a Pool elleni visszavágónak (igaz, itt gyengébb csapat ellen játszunk, + a 2-1 már nekünk jó). Hisz h akarunk ott fordítani, ha Zaragozában sem tudunk. Persze azért más prioritás a két meccs.
Mivel a BL-meccsünk kedden lesz, gondolom (ill. biztos vagyok benne) h a Sevilla ellen szombaton játszunk, így valszeg azt sem látom. Nagyon remélem, h amikor megjövök, két győzelemről szóló cikket olvashatok itt, az Eurobarcán!
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.25. 23:22:33

És még valami:Ne feledjük,hogy A sérültjeink nélkül is tartottuk az első helyet!Nélkülük az élen maradtunk,velük csak nem adjuk alább! :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
lionel19

2007.02.25. 23:20:17

Miért mondja mindig hog az ellenfél a gyenge? arra nem gondoltok hogy mi nem hagytuk jáccani?
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.25. 23:19:26

Igen nem volt valami nehéz ellenfél az athletic, de az elmúlt 3 hónapban még az ilyen csapatok ellen is nyögve nyelősen ment a döni!!! Úgyhog yremélem most valami elindult és most már ez lesz az etalon. nagyon hiányzott már egy jó játék szerintem itt mindenki ki volt éhezve már erre ami ma itt történt! Voltak helyzeteink kapufáink és ami nem mellékes lőttünk 2,5 AKCIÓ GÓLT!! Roni trükközött szóval nagyon hiányzott ez már!!!!
FORCA BARCA!!!!!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.02.25. 23:18:30

lionelmessi19 írta:Enrique, ha vmikor, akkor most nem kell aggódni, mert a különbség sztem alapvetően a játék stílusában, és nem az ellenfél játékerejében mutatkozott meg leginkább.

Én azért kétkedem még, az idei szezon bebizonyította, hogy sosem lehet előre inni a medvére meg a bőrére.
Persze elismerem, sőt!, hogy sokkal gyorsabb, frissebb, motiváltabb volt a társaság (vagy annak tűnt), de még mindig tartom az álláspontomat, hogy ez a meccs nem ad reális képet a Barça jelenlegi helyzetéről.
Önbizalomnövelére jó volt.
És a hitem is visszatért.
:)

Viszont sajnos egy darab rangadót sem nyertünk igazán az évben. (Kivéve Werder, + Sevilla). Nálam ez az irányadó.
:roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.25. 23:17:35

Enrique írta:Valóban tökéletes meccset hoztak le a fiúk, de én ezt nagyban betudom a bilbao hullagyengeségének...
Túl szélsőséges a csapat az idei szezonban, hogy egy meccs alatt megforduljon a világ, és mostantól ala legyen mindenki ellen. A mai mérkőzést én nem tartom mérvadónak, egy edzőmeccs szintjét érte el maximum. Majd a Zaragoza és a Sevilla ellen visszatérhetünk arra, változott-e a csapat, vagy lesz-e szenvedés a jövőben is.

Természetesen örülök a 3-0-nak, csak félek, nehogy csak egy pillanatnyi fellángolás legyen ez a mai..
Eddig is voltak "hullagyenge ellenfeleink"a játékunk mégsem volt ilyen.
Ne essünk abba hibába,hogy túlértékeljük a győzelmet.
De abba se,hogy nem értékeljük kellőképp!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.25. 23:14:57

Ez már foci volt!Rég éreztem ilyen jól magam.A csapat szinte minden tagja jól,Hárman pedig-Eto'o,Iniesta,Ronaldinho-egészen extra teljesítményt nyújtottak!Ha újra együtt játszhat a félelmetes hármasunk,a ligát hamar elintézzük.Eto'o visszatérése nagyban befolyásolta Ronaldinho játékát,hatalmas kedvvel játszottak mindketten.
Az,hogy a Bilbao volt az ellenfél,nos...A Bilbao hagyományosan nehéz ellenfél,megverni lehet,parádézni viszont sosem könnyű ellenük,épp ezért-no meg azt figyelembe véve,hogy a ligában eddig nem nagyon tudott parádézni senki,főleg nem a real,mindegy ki az ellenfél-igenis becsülendő a mai teljesítmény!
A mai játékot látva azt hiszem jócskán van okunk a derülátásra a ligát illetően,és bizakodásra a Bl-ben...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt