Szerintem a sorsolásnál a Valenciát,vagy a Bayernt fogják kapni

Valóban. Az elmult sok sok év leggyengébb nyolcasa sztem...sasi1 írta:Chelsea, Liverpool, Manchester, Roma, Milan, Psv, Valencia, Bayern.
Nagyon gyenge felhozatal.......
Szinte biztos, hogy angol nyeri, könnyű dolguk lesz.
Azért a Valenciában bízom .
Raziel írta:nincs,itt két ág van,akik kedden játszottak és továbbmentek,azokat sorsolják egymás ellen,ill. a szerdaiakat is ugyan igy,tehát:kedd-liverpool,roma,chelsea,valencia ; szerda-Bayern,Psv,Milan,Man utd ez a legjobb 8.tehát mondjuk a bayern nem kaphatja meg a Romat,a liverpool a milant.stb...
Bizony, nem kérte a 9 métert, így elrúghatta a sípszó előtt.barca99 írta:Én megértem, hogy nem szereted a MU-t, de miért lett volna szabálytalan a gól? Ha megkérdezi a bírót és nem kéri a 9 métert, miért nem rúghatná el? Egyébként meg sztem már megye II-be tanítják, hogy szabadrúgásnál oda kell állni a labda elé, hogy ne lehessen gyorsan elvégezni...LG írta:ami ugye teljesen szabálytalan volt,+ Henry-nek is volt már ilyen gólja, pl. a Chelsea ellen.
Én megértem, hogy nem szereted a MU-t, de miért lett volna szabálytalan a gól? Ha megkérdezi a bírót és nem kéri a 9 métert, miért nem rúghatná el? Egyébként meg sztem már megye II-be tanítják, hogy szabadrúgásnál oda kell állni a labda elé, hogy ne lehessen gyorsan elvégezni...LG írta:ami ugye teljesen szabálytalan volt,
ozsimiki írta:Mai program 20.45-től:
Bayern München-Real Madrid (2-3)remélem elég jó meccset láthatunk,a Németeket ismerve az utolsó pillanatig kérdéses lesz,hogy ki jut tovább
Mindkét csapatot rühellem,nem kicsit,nagyon! Most mégis német továbbjutásért szorítok,és egy jó meccsért!
Tippem: 2-1
AC Milan-Celtic (0-0)ha reális akarok lenni,akkor egy mákos,utolsó 10percben szerzett,vagy első félidőben szerzett,majd eredményet örző 1 gólós hazai siker születik
Szeretném ha a Celtic meglepetést okozna,de nagyon nincs benne a pakliban
![]()
Tippem: 1-0
Arsenal-PSV (0-1)hmm,érdekes meccs lessz,szerintem ha első félidőben nem szerez vezetést a hazai csapat,akkor kiestek (sajnos tegnap ez a megérzésem beváltt a BARCával kapcsolatban
![]()
) ,ha viszont viszonylag hamar betalálnak,akkor többgólós győzelmet arathatnak...
Tippem: 2-0 amit szeretnék: 1-1
És ezek közül az 1iket sem szabad leirnisasi1 írta: SZINTE bizos.
Miért?
Roma, Milan, Psv, Valencia, Bayern.
SZINTE bizos.LG írta:Miért lenne biztos h angol nyerisasi1 írta:Chelsea, Liverpool, Manchester, Roma, Milan, Psv, Valencia, Bayern.
Azért a Valenciában bízom .Mert az elmult husz évben nyertek kb. 2x
Nem kell ugy elájulni tőlük, a VB is hányan mondták az angolokat, aztán meg a szokásos sirás-rivás, fogcsikorgatás
Miért lenne biztos h angol nyerisasi1 írta:Chelsea, Liverpool, Manchester, Roma, Milan, Psv, Valencia, Bayern.
Azért a Valenciában bízom .
Ez nem az én BL-fordulómRonaldinho 17 írta:Arsenal kiesett![]()
Vagy revansot vesznek a németekBoixos írta:ha még egy kanyart megyünk, akkor a Roma nyeri a bl-t úgy, ahogy az olaszok a vb-t.
a kutya sem várta őket oda, és mégis
Ja, néztem én is a meccset. Ha Capello ezek után a biroval jön majd megint, akkor fogok 1 pajszert, elmegyek madridba oxt megegyengetem.Boixos írta:nem mázli, kéz volt. kapott egy kamu 11est a margit, plusz nem fújták be a másik oldalon ramos kínai figuráját, szal nem nagyon ugathatnak.
bár kapello úgyis fog.
utána megnézi a menetrendet olaszországba.