Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen gyenge volt az ellenfél, de mi legalább hozzuk a kötelezők nagy részét, az ellenlábasaink viszont a gyengébb csapatok ellen is meg-megbotlanak. A sevilla sociedad ellen, mallorcától vereség, valencia pontvesztés tarragonában stb. A margitot meg ne is említsem.Enrique írta:Valóban tökéletes meccset hoztak le a fiúk, de én ezt nagyban betudom a bilbao hullagyengeségének...
Túl szélsőséges a csapat az idei szezonban, hogy egy meccs alatt megforduljon a világ, és mostantól ala legyen mindenki ellen. A mai mérkőzést én nem tartom mérvadónak, egy edzőmeccs szintjét érte el maximum. Majd a Zaragoza és a Sevilla ellen visszatérhetünk arra, változott-e a csapat, vagy lesz-e szenvedés a jövőben is.
Természetesen örülök a 3-0-nak, csak félek, nehogy csak egy pillanatnyi fellángolás legyen ez a mai..
Nem hiszem. Természetesen gyenge volt nagyon a bilbao, de azért a játékot ha megnézed, akkor egész egyszerűen stílus beli különbségek, megjegyzem a végén ahogy kiált Eto'o, és Dinho abbahagyta a magánakciózást is, megállt a játék.Enrique írta:.
Természetesen örülök a 3-0-nak, csak félek, nehogy csak egy pillanatnyi fellángolás legyen ez a mai..
Jah akkor jó.. azt hittem sérülés...barca99 írta:5 sárga? Nem?lionel19 írta:Zambrotta hogyhogy nincs benne a várható kezdőben?
5 sárga? Nem?lionel19 írta:Zambrotta hogyhogy nincs benne a várható kezdőben?
Igaz a legtöbb kommentátor... alvilági, lédrr meg az ilyenek tényleg senkik...Capon írta:A sport klubos közvetitésekre visszatérve. Eleinte idegesitet milyen baromságokat mondanak, de rájöttem nem direkt ilyen hülyék szóval nem direkt csinálják. Egyszerüen ez a csatorna szinvonala.
Biztos hogy Horti lesz? Ha igen akkor nagyon fas*a leszLos Banditos írta:Horti csak nyomja az unalmas szövegeit...
Força Barça!
Horti kolléga nagyon király, múltkor egy német bajnokit közvetített, és majdnem elaléltam, amikor ezt mondta: "Kontra, rekontra, mollkontra, Fedák Sári": Azt hittem, eldobom az agyam. Az a jó benne, hogy mindig az igazta mondja, néha egy kicsit elrugaszkodik a földtől de jó. Csupán azt utálom benne, mikor a Barca TV-n a Figót gúnyolja, az viszont tetszik ahogy Van Gaalt fikázza: Pulykanyakú, egybenyakú, gál lajos. Király a csácó!Barcaforever írta:Jaj akkor megint az a Humor Herold fogja nyomni a szöveget, azt úgy utálom.varga tamás írta:A Sportkluib este 21 órakor egyenesben közvetíti a Barca-meccset.SINCE 1899 írta:Nem tudjátok véletlenül hogy a sportklub adja ma a meccsünket??![]()
![]()
![]()
Ha Hortira gondolsz, én szeretem, a legrosszabb meccseken is lefordulok a székről...ha nem akkor bocs!Barcaforever írta:Jaj akkor megint az a Humor Herold fogja nyomni a szöveget, azt úgy utálom.varga tamás írta:A Sportkluib este 21 órakor egyenesben közvetíti a Barca-meccset.SINCE 1899 írta:Nem tudjátok véletlenül hogy a sportklub adja ma a meccsünket??![]()
![]()
![]()
Jaj akkor megint az a Humor Herold fogja nyomni a szöveget, azt úgy utálom.varga tamás írta:A Sportkluib este 21 órakor egyenesben közvetíti a Barca-meccset.SINCE 1899 írta:Nem tudjátok véletlenül hogy a sportklub adja ma a meccsünket??