MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kapufa!
Most már gólt kéne lőni!

in to exile
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Thorgelle

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ő meg Gera lennének ketten a Ronaldinho-Kaka páros kicsibenBoixos írta:az ottó a legjobb gyerek!

-
Ennek a Gravesennek is ki járna vmi.Mondjuk a piros kártya.Most megint jó nagy helyzetünt vót.
A Torgellének meg szerintem nincs helye a Magyar Válogatottban...

in to exile
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Itt a egy hülye szóvicc volt. Vincze ottó a nagyobbikKitfisto írta:Nem tudom az elöbb ki mondta de jól mondta.
"Itt Magyarországon szinte mindenki nyalja a reál seggét" ez így van!Ez a nem is tudom hogy hívják kommenátor elég idegesítő.Az 1. mondta hogy sok lúd disznót győz mert Vicze Ottóék elszerezték a labdát egy szép csellel.Mire a másik.Vincze volt a Disznó.

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Hát én azért kétlem, hogy a Real félgőzzel sem megy!
Szerintem azért a Rengeteg játékosságon kívül
igencsak komolyan veszik, hiszen felkészülési meccs!

-
Nem tudom az elöbb ki mondta de jól mondta.
"Itt Magyarországon szinte mindenki nyalja a reál seggét" ez így van!Ez a nem is tudom hogy hívják kommenátor elég idegesítő.Az 1. mondta hogy sok lúd disznót győz mert Vicze Ottóék elszerezték a labdát egy szép csellel.Mire a másik.Vincze volt a Disznó.
Elég undórtó amit müvelnek ezek a kommenátorok!A Bárányos meg simán belöhette volna.
Elég undórtó amit müvelnek ezek a kommenátorok!A Bárányos meg simán belöhette volna.
in to exile
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ilyet meg hogyan lehet kihagyni

- Mr. Master
- Director del Fútbol
11Colin írta:Ja mondjuk kispályán a magad 12 vagy már 13?

-
- Capitá del Barça
Ja mondjuk kispályán a magad 12 vagy már 13? éveddel tényleg ugyanaz a helyzet...Kben meg ahhoz kapni kell egy JÓ labdát! na megyek emggnézem a 2. félidőt... addig szidjátok a realt nyugodtan, ugyis az a hobbytok..

REAL MADRID C. DE F.
-
Minden játékos megcsinálja.Ha kapok egy jó labdát simán megy az ollózás szerintem mindenkinek.A cselezés meg nem egy egyedi dolog.Az a futball tudáshoz tartozik.minden focistának tudni kell cselezni.Akár kis cseleket akár nagyokatColin írta:És hány csinálja meg 1 meccsen? Mikor láttál te ilyet h a kapust elfekteti aztán beadja ollózásra Webotól pl? hmm? hány MERI megcsinálni?Kitfisto írta:amit most csinál a Real azt még egy Osasuna is megcsinál.Mi volt.Cselezett nem nagy ügy.És ollózott.
Azt minden jó játékos megcsinálja.Még akár egy Webo vagy 1 Tevenet is

in to exile
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Persze, belátom, de Ronaldinho melyik meccsen nem sarkazgat? Xavi és Deco megRonaldinho mikor nem ad olyan ütempasszokat mint most Helguera? De azért Gravesenre visszatérve, tényleg nem volt szándékos, de azért látszik, h milyen játékos: ha már arra jár egy ellenfél, eltöri az orrát. Ja és az utolsó aláírásként elnézést kérek az összes moditól a piramis miatt. Meg Collintól is, ha esetleg megbántanám vmivel.Colin írta:Csak neked válaszolok mert a másik 2 hsz nem ér sokat... szóval: Lehet h nem játszunk szépen de Luxával nagyon jók az eredményeink, és ilyenkor igyekszünk maximálisan kiszolgálni a közönséget... Mert szted nem játszik látványos focit? olló, sarok, cselek, meg minden. Ja! És remélema zt belátjátok h Böőr-nél nem volt szándékos.Mr. Master írta:igen, erre Colin minden ellenségeskedés nélkül csak azt tudom mondani, h nekünk nem kell egy Puskás Fenec Válogatott, h a közönséget tudjuk szórakoztatni. Mi tétmeccseken is látványosan játszunk. Sokkal látványosabban, mint ahogyan ti játszotok egy gálameccsen, ha nem haragszol meg.Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Csak neked válaszolok mert a másik 2 hsz nem ér sokat... szóval: Lehet h nem játszunk szépen de Luxával nagyon jók az eredményeink, és ilyenkor igyekszünk maximálisan kiszolgálni a közönséget... Mert szted nem játszik látványos focit? olló, sarok, cselek, meg minden. Ja! És remélema zt belátjátok h Böőr-nél nem volt szándékos.[/quote]
Hát a te Hsz-ed marha sokat ér okoska, mit nyomod magad, ha nem megy jól a csapatnak, akkor egyből hősködni kell?

Hát a te Hsz-ed marha sokat ér okoska, mit nyomod magad, ha nem megy jól a csapatnak, akkor egyből hősködni kell?

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
tudod,én mindíg magamból indulok ki,és nekem szünetben ilyenre nem lenne időm!én ott tolonganék a büfénél a sörömért szünetben!Mr. Master írta:honnan tudod, h nem egy laptoppal és egy mobillal nyomja a B középből?Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....
amugy meg:hogyhogy te nem mentél meccsre?![]()
-
- Capitá del Barça
És hány csinálja meg 1 meccsen? Mikor láttál te ilyet h a kapust elfekteti aztán beadja ollózásra Webotól pl? hmm? hány MERI megcsinálni?Kitfisto írta:amit most csinál a Real azt még egy Osasuna is megcsinál.Mi volt.Cselezett nem nagy ügy.És ollózott.
REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
Már nem azért de látszik h a real abszolut nem veszi komolyan a meccset... Mert mit csinálnak? hátrapasszolgatnak, fárasztják a magyarokat... néha 1-1 szép megmozdulás... de ha csak félgőzzel nyomnák sztem akkor is mgasan vernénk a magyarokat...Enrique írta:Colin, tudod, jól h bírlak, de ez egy neveccccséges kijelentés volt részedről. Az egész..![]()
Hát ha Neked ez LÁTVÁNYOS foci volt, akkor... No comment...![]()
A másik meg - most nem azért de gondold végig. Felsoroltad az első 45(!!!) perc történéseit...![]()
![]()
![]()
REAL MADRID C. DE F.
-
amit most csinál a Real azt még egy Osasuna is megcsinál.Mi volt.Cselezett nem nagy ügy.És ollózott.

in to exile
-
- Capitá del Barça
Én bernabeuba megyek szeptemberbe... ugy volt h megyek de rokonok lemondták, kárpótlásul visznek bernabeuba... sztem én járok jobban...Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....

REAL MADRID C. DE F.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
honnan tudod, h nem egy laptoppal és egy mobillal nyomja a B középből?Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Colin, tudod, jól h bírlak, de ez egy neveccccséges kijelentés volt részedről. Az egész..
Hát ha Neked ez LÁTVÁNYOS foci volt, akkor... No comment...
A másik meg - most nem azért de gondold végig. Felsoroltad az első 45(!!!) perc történéseit...

Hát ha Neked ez LÁTVÁNYOS foci volt, akkor... No comment...

A másik meg - most nem azért de gondold végig. Felsoroltad az első 45(!!!) perc történéseit...