Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő meg Gera lennének ketten a Ronaldinho-Kaka páros kicsibenBoixos írta:az ottó a legjobb gyerek!
Itt a egy hülye szóvicc volt. Vincze ottó a nagyobbikKitfisto írta:Nem tudom az elöbb ki mondta de jól mondta.
"Itt Magyarországon szinte mindenki nyalja a reál seggét" ez így van!Ez a nem is tudom hogy hívják kommenátor elég idegesítő.Az 1. mondta hogy sok lúd disznót győz mert Vicze Ottóék elszerezték a labdát egy szép csellel.Mire a másik.Vincze volt a Disznó.
11Colin írta:Ja mondjuk kispályán a magad 12 vagy már 13?
Minden játékos megcsinálja.Ha kapok egy jó labdát simán megy az ollózás szerintem mindenkinek.A cselezés meg nem egy egyedi dolog.Az a futball tudáshoz tartozik.minden focistának tudni kell cselezni.Akár kis cseleket akár nagyokatColin írta:És hány csinálja meg 1 meccsen? Mikor láttál te ilyet h a kapust elfekteti aztán beadja ollózásra Webotól pl? hmm? hány MERI megcsinálni?Kitfisto írta:amit most csinál a Real azt még egy Osasuna is megcsinál.Mi volt.Cselezett nem nagy ügy.És ollózott.
Azt minden jó játékos megcsinálja.Még akár egy Webo vagy 1 Tevenet is
Persze, belátom, de Ronaldinho melyik meccsen nem sarkazgat? Xavi és Deco megRonaldinho mikor nem ad olyan ütempasszokat mint most Helguera? De azért Gravesenre visszatérve, tényleg nem volt szándékos, de azért látszik, h milyen játékos: ha már arra jár egy ellenfél, eltöri az orrát. Ja és az utolsó aláírásként elnézést kérek az összes moditól a piramis miatt. Meg Collintól is, ha esetleg megbántanám vmivel.Colin írta:Csak neked válaszolok mert a másik 2 hsz nem ér sokat... szóval: Lehet h nem játszunk szépen de Luxával nagyon jók az eredményeink, és ilyenkor igyekszünk maximálisan kiszolgálni a közönséget... Mert szted nem játszik látványos focit? olló, sarok, cselek, meg minden. Ja! És remélema zt belátjátok h Böőr-nél nem volt szándékos.Mr. Master írta:igen, erre Colin minden ellenségeskedés nélkül csak azt tudom mondani, h nekünk nem kell egy Puskás Fenec Válogatott, h a közönséget tudjuk szórakoztatni. Mi tétmeccseken is látványosan játszunk. Sokkal látványosabban, mint ahogyan ti játszotok egy gálameccsen, ha nem haragszol meg.Colin írta:Kitfisto! na figyelj! láttad mit művel Zidane? megáll a kapus előtt cselezget, beadja középra Raul meg ollőzik... Mi LÁTVÁNYOS focit játszunk... Zidane 2 büntető abból 1 bement, a másikat pedig látványosan kiakarta pókhálózni a bal felsőt... Szóval mi szórakoztatjuk a közönséget..
tudod,én mindíg magamból indulok ki,és nekem szünetben ilyenre nem lenne időm!én ott tolonganék a büfénél a sörömért szünetben!Mr. Master írta:honnan tudod, h nem egy laptoppal és egy mobillal nyomja a B középből?Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....
amugy meg:hogyhogy te nem mentél meccsre?![]()
És hány csinálja meg 1 meccsen? Mikor láttál te ilyet h a kapust elfekteti aztán beadja ollózásra Webotól pl? hmm? hány MERI megcsinálni?Kitfisto írta:amit most csinál a Real azt még egy Osasuna is megcsinál.Mi volt.Cselezett nem nagy ügy.És ollózott.
Azt minden jó játékos megcsinálja.Még akár egy Webo vagy 1 Tevenet is
Már nem azért de látszik h a real abszolut nem veszi komolyan a meccset... Mert mit csinálnak? hátrapasszolgatnak, fárasztják a magyarokat... néha 1-1 szép megmozdulás... de ha csak félgőzzel nyomnák sztem akkor is mgasan vernénk a magyarokat...Enrique írta:Colin, tudod, jól h bírlak, de ez egy neveccccséges kijelentés volt részedről. Az egész..![]()
Hát ha Neked ez LÁTVÁNYOS foci volt, akkor... No comment...![]()
A másik meg - most nem azért de gondold végig. Felsoroltad az első 45(!!!) perc történéseit...![]()
![]()
![]()
Én bernabeuba megyek szeptemberbe... ugy volt h megyek de rokonok lemondták, kárpótlásul visznek bernabeuba... sztem én járok jobban...Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....
honnan tudod, h nem egy laptoppal és egy mobillal nyomja a B középből?Zsolti írta:há' most nem azért,de mi sokkla látványosabban játszottunk tavaj!ezzel sztem teis egyet értesz....