Hát ez nem valami ütős védelem. Tartom magam aholz hogy Sylvinho nem Barca szintű játékos.nem is értem miért nem Gio-t játszattatja a mester.azért az 1 pont megvan.remélem Madrid kikap és akkor 4 meccs lesz a fórunk.
Szerintem nem olyan jo ez a 3-3. Hazai pályán ,10 ellen megkellett volna nyernunk. Szerintem nem lehet arra sem fogni ,hogy 2en hiányoztak. Nélkuluk is nyerni kell akárki ellen. Nem szabad abba a hibába esnunk hogy ha valaki hiányzik a kezdo 11bol akkor már nem is tudunk nyerni.
Én meg edzésen voltam, azt minden 10edik percben kikéretőztem WCre, azt telon néztem az eredményt! Edzés végén meg látom 3-1-ről 3-3 hát kiabáltam egy nagyot! Este feltétlen megnézem!
A real ellen mindent fel kéne tenni mer ha ott nyerünk 100% hogy megvan a bajnokság!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2005.04.03. 19:33:52-kor.
62:12 GOAL - Zoltan Gera
West Brom 1 - Everton 0
Headed goal by Zoltan Gera (West Brom) (bottom-right of goal) from right side of penalty area (6 yards).West Brom 1-0 Everton. Assist (cross) by Jonathan Greening (West Brom) from left wing.
3-3 emberelonyben..hááát
Bár lehet minden más ha itt van Puyol és Márquez Szerencsére a margit ellen ott lexnek mind2en...de sajnos DECO nem De azért elpiccsantjuk oket
Az FC Barcelona elkötelezettsége a fiatalok mellett kiemelkedő: ebben az idényben 16 18 éves vagy annál fiatalabb játékos lépett pályára kezdőként a sorozatban. Eddig az Ajax tartotta a csúcsot (15, 1994/95). pic.twitter.com/vK3vfoJrbY
— EuroBarça (@eurobarcahu) March 7, 2025
✨ @ChampionsLeague Round of 16 ✨
➡️ First leg
⚽ Benfica vs Barça
Wednesday, March 5
⌚️ 9:00 PM CET
️ Estádio da Luz
⬅️ Return leg
⚽ Barça vs Benfica
Tuesday, March 11
⌚️ 6:45 PM CET
️ Estadi Olímpic pic.twitter.com/YVzUmyIyxQ