Hát ez nem valami ütős védelem. Tartom magam aholz hogy Sylvinho nem Barca szintű játékos.nem is értem miért nem Gio-t játszattatja a mester.azért az 1 pont megvan.remélem Madrid kikap és akkor 4 meccs lesz a fórunk.
Szerintem nem olyan jo ez a 3-3. Hazai pályán ,10 ellen megkellett volna nyernunk. Szerintem nem lehet arra sem fogni ,hogy 2en hiányoztak. Nélkuluk is nyerni kell akárki ellen. Nem szabad abba a hibába esnunk hogy ha valaki hiányzik a kezdo 11bol akkor már nem is tudunk nyerni.
Én meg edzésen voltam, azt minden 10edik percben kikéretőztem WCre, azt telon néztem az eredményt! Edzés végén meg látom 3-1-ről 3-3 hát kiabáltam egy nagyot! Este feltétlen megnézem!
A real ellen mindent fel kéne tenni mer ha ott nyerünk 100% hogy megvan a bajnokság!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2005.04.03. 19:33:52-kor.
62:12 GOAL - Zoltan Gera
West Brom 1 - Everton 0
Headed goal by Zoltan Gera (West Brom) (bottom-right of goal) from right side of penalty area (6 yards).West Brom 1-0 Everton. Assist (cross) by Jonathan Greening (West Brom) from left wing.
3-3 emberelonyben..hááát
Bár lehet minden más ha itt van Puyol és Márquez Szerencsére a margit ellen ott lexnek mind2en...de sajnos DECO nem De azért elpiccsantjuk oket
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025