Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az elejét nem láttam, de kommentátor azt mondta a Portigálok sem kaptak meg egy 11-st.Fecooo írta:Hogy én mennyire dühös vagyok a portugálokra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ekkora mákot, h addig hosszabbítanak, míg be nem találnak, NEM HISZEM EL!![]()
ráadásul, ha igaz, akkor az albánok nem kaptak meg egy tizit...
hihetetlen, ha emiatt a mákos gól miatt fognak kijutni végül a kárunkra...
mondjuk, ha ez kellett ahhoz, h ne rúgják ki a csodatevő Queiroz-t, akkor nem baj
Én meg is mondtam volna nekidanko94 írta: Majd a felelet után benyomott egy ilyet: ,,Öreg vagyok már, sok döntőn túl vagyok, de ilyen unalmasat még nm láttam..."- gondoltam magamba maradj inkább a nyolcaddöntőknél, azok izgibbek!!! :
1. a történelmi hűség kedvéért.Kamarilla írta:http://www.youtube.com/watch?v=Qc0-iLit9Rc&feature=fvsr
Nekünk mér nincs ilyen himnuszunk?Béne Kölcsey és Erkel összedobott sírós-rívós himnuszát kell hallanom! A sírás fog el, mikor meghallom a "gyönyörű" himnuszunkat, pedig büszkén kellene kihúznom magamat és öröm könnyeket hullatni a Szép Anyaföldemért, de e helyett hallok egy rém sz*r, lassú kornyikálást! Hogy lehetett vki olyan hülye, h Kölcsey himnuszát fogadta el nemzeti énekünknek, a kezét eltörném!
Volt nrkünk egy dicső Árpádunk, messze földön híres Hunyadi Jánosunk, aki egymaga a kevés emberével több mint 70 évig vissza tartotta a törököt Európából!; Mátyásunk, Rákóczink, de ehelyett a török vészről kell hallanom sírós dallamokat...
Bocsi a heves reagálásért, de amikor arra gondolok, hogy magyar vagyok, engem büszkeség fog el és nem a sírás! példát vehetnénk az oroszokról, mennyi rossz dolgon átmentek már, mégis emelt fővel hallgatják a himnuszukat! Agyam eldobom...
Szerintem is.Perrero írta:Akkor költözz ki, vedd fel az állampolgárságot... Ha a magyar történelem egészét nézzük akkor több a rossz mint a jó.. SZERINTEM..
Lehetne másmiylen is , lehet az jobb is lenne, de mivel semmi beleszólásod nincs ezért minek foglalkozol vele? ez van ezt kell szeretni vagy gyüjts ösze 50 000 aláírást. én vállalom az elsőtKamarilla írta:És miért a zivataros századoknak kéne eszembe jutniuk? Nem hogy a dicsóséges múltról hallanánk egy szép himnuszt, ezt kell hallgatni!
Tudom mire gondolsz, de akkor is! Lejáratjuk az egész nemzetet ezzel a lassú, sírós himnusszal. Az olaszoké tök jó, németeké, oroszoké, amerikaiaké, egy rakás nemzetnek, de nekünk pont egy abszolút pesszimista ember költeményét kell énekelnünk... Ez az ami idegesítő! Szvsz...
Azért ez meglehetős szemétség a tanintézet részéről, így akkor sem tudsz rendesen felkészülni, ha közben végig tanultál...kennyke04 írta:rohadt életbe rakják be vizsgaidőszak közepére a ***** államvizsgát...![]()
Ha már személyit kell csináltatnod, akkor nézz utána a többi hiányaidnakForcabarca8 írta:asszem megcseszik a számat3 hónapja lejárt a személyim, és csak most vettem észre! ajjaj... amúgyis az okmányirodát utálom az egyik legjobban magyar honban, így meg külön élvezet lesz az ott eltöltött 4-5 óra
Ezt úgy hívják, hogy áldozat.kennyke04 írta:rohadt életbe rakják be vizsgaidőszak közepére a ***** államvizsgát...elég szomorú dolog h tankönyvek ki-be csukásával tudom csak ünnepelni a sikerét a csapatnak, de h még erre a [auto_cenzúra] se tudtam felkészülni rendesen mert többi vizsgát is le kell tudni vhogy
egy nyamvat kis 2-st plssss