HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.07. 11:38:41

Fecooo írta:Hogy én mennyire dühös vagyok a portugálokra :evil: :evil: :x :x :x
ekkora mákot, h addig hosszabbítanak, míg be nem találnak, NEM HISZEM EL! :x
ráadásul, ha igaz, akkor az albánok nem kaptak meg egy tizit...
hihetetlen, ha emiatt a mákos gól miatt fognak kijutni végül a kárunkra...
mondjuk, ha ez kellett ahhoz, h ne rúgják ki a csodatevő Queiroz-t, akkor nem baj :D
Az elejét nem láttam, de kommentátor azt mondta a Portigálok sem kaptak meg egy 11-st.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.06. 23:20:42

most mutatták a sport2-n , h Bogdani buktatásánál nem adtak tizit.... tiszta büntető volt... :x :x :x
hisztirinya meg végig reklamálja a meccset.... :evil:
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.06. 23:11:08

Nyugi. Kijuthatnak, de VB-t soha a büdös életben nem fognak nyerni. Soha.
Miért? Mert csak korszakonként van egy kiemelkedő játékosuk. Volt egy Figo most van egy CR7. Nem akarom Deco-t megsérteni de ő már nem ér semmit. Van az a kérdés állandóan hogy ki a jobb Pelé vagy Maradona?
Ez a kérdés egy afféle melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás dolog.
Pelé a football szimbóluma több mint 1000 gólt lőtt. 3-szoros világbajnok.
Nem lehet kérdéses ki a jobb. Csak hogy Maradonának van egy nagyon igazságos és átgondolandó érve. "Én egyedül nyertem világbajnokságot."
És ez igaz Pelénes ott volt Garrincha,Rivellino,Jarzinho,Didi stb.
Na és Maradonának ki segített? Senki. Na ez egy kicsit off de a lényeg az hogy ezzel arra akartam célozni hogy a Portugál csapatnak nincs elég klasszisa. És ma már egyszemélyes csapattal lehetetlen nyerni VB-t.
Szóval a csapatszellem tekintetében messze jobbak vagyunk a Portugáloknál.
Nem tudom de valami miatt nem igazán félek a szeptemberi meccstől.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.06. 23:08:34

Én alapból gyűlölöm a portugálokat, ma este sincs ez másképpen... Bruno Alves, hogy szakadjon a nyakadba egy dézsányi f*s! :evil:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.06. 23:03:27

Hogy én mennyire dühös vagyok a portugálokra :evil: :evil: :x :x :x
ekkora mákot, h addig hosszabbítanak, míg be nem találnak, NEM HISZEM EL! :x
ráadásul, ha igaz, akkor az albánok nem kaptak meg egy tizit...
hihetetlen, ha emiatt a mákos gól miatt fognak kijutni végül a kárunkra...
mondjuk, ha ez kellett ahhoz, h ne rúgják ki a csodatevő Queiroz-t, akkor nem baj :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.29. 21:36:57

danko94 írta: Majd a felelet után benyomott egy ilyet: ,,Öreg vagyok már, sok döntőn túl vagyok, de ilyen unalmasat még nm láttam..."- gondoltam magamba maradj inkább a nyolcaddöntőknél, azok izgibbek!!! :
Én meg is mondtam volna neki :D :D .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.29. 21:33:22

Elég tré,hogy tanároknál is vannak ilyenek.
Nekem jobb tapasztalatom volt ma.
Földrajztanárom Barca drukker... :)

Döntőről meg annyit,hogy szerintem abszolut élvezetes volt :p
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.29. 21:30:48

Ma kedvenc (madridista) spanyol tanárom jól kiba..ott velem...Eddig se csípte a búrám, de ma Barca mezben vtam suliba és hát ez őt zavarta és úgy gondolta feleltet. 4-en feleltünk, a többiektöl szavakat meg ilyeneket kérdezett, tőlem egész mondatokat kifejezéseket...Természetesen egyest kaptam mert az előző órán is én feleltem (akkor 4-esre) és így nm készültem semmit. Majd a felelet után benyomott egy ilyet: ,,Öreg vagyok már, sok döntőn túl vagyok, de ilyen unalmasat még nm láttam..."- gondoltam magamba maradj inkább a nyolcaddöntőknél, azok izgibbek!!! Am így utólag lehet h a felelés helyett annyit kellett vna modnanom: h ,,Madrid cabron....." kiv vok mit szólt volna... :evil: :evil:
GunnerB
Barça C

2009.05.20. 19:03:26

A Himnusz témához hozzászólva: hallottam én is néhány embertől Kamarilla véleményéhez hasonlót, de velük sem értettem egyet. Egyszerűen el kell fogadni, hogy sajnos a meglévő sok szép dolog mellett azért a történelmünkben több volt a rossz dolog(és Kölcsey még nem is élte meg ugye pl. a két világháborút, Trianont, a Rákosi-korszakot, 56-ot és azt azt követő eseményeket). Ugyanakkor amikor a a Himnuszt hallgatjuk mindig eszünkbe kell, hogy jusson, hogy még ennyi szenvedés után is fenn tudtunk maradni mi magyarok, ez pedig erőt kell hogy adjon. Hiába nem olyan dallamos mondjuk a mi nemzeti Himnuszunk mint mondjuk az olasz vagy az amerikai, nekünk mindenképpen a legszebb kell hogy legyen.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.20. 18:32:12

nem is tudom, én nagyon szeretem ezt a himnuszt, lehet szomorú de a mi múltunk is az. Ahányszor valahol meghallom feláll a hátamon a szőr. gyönyörű (:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.20. 18:08:44

Kamarilla írta:http://www.youtube.com/watch?v=Qc0-iLit9Rc&feature=fvsr

Nekünk mér nincs ilyen himnuszunk? :x Béne Kölcsey és Erkel összedobott sírós-rívós himnuszát kell hallanom! A sírás fog el, mikor meghallom a "gyönyörű" himnuszunkat, pedig büszkén kellene kihúznom magamat és öröm könnyeket hullatni a Szép Anyaföldemért, de e helyett hallok egy rém sz*r, lassú kornyikálást! Hogy lehetett vki olyan hülye, h Kölcsey himnuszát fogadta el nemzeti énekünknek, a kezét eltörném! :x Volt nrkünk egy dicső Árpádunk, messze földön híres Hunyadi Jánosunk, aki egymaga a kevés emberével több mint 70 évig vissza tartotta a törököt Európából!; Mátyásunk, Rákóczink, de ehelyett a török vészről kell hallanom sírós dallamokat...

Bocsi a heves reagálásért, de amikor arra gondolok, hogy magyar vagyok, engem büszkeség fog el és nem a sírás! példát vehetnénk az oroszokról, mennyi rossz dolgon átmentek már, mégis emelt fővel hallgatják a himnuszukat! Agyam eldobom...
1. a történelmi hűség kedvéért.
A magyar Nemzet eredeti "himnusza" a 'Boldogasszony Anyánk" kezdetű zsoltárének volt.

http://www.youtube.com/watch?v=yKr-MZ0g98Y

Ezt követően a XIX. század első felében, megírása után, először Vörösmarty: Szózat című versét szavalták el, énekelték el nemzeti ünnepeink alkalmával. Ez volt a magyarság "himnusza".

Majd a dualizmus idején, egyre inkább Kölcsey Himnuszát tekintették annak, majd 1903-ban hivatalosan is e mű lett Hazánk hivatalos Himnusza.

2. a véleményedet illetően.
Egyszerűen nem találok szavakat, már ne is haragudj. Nem is értem, mit akartál mondani, felfogni nem tudom. Amikor meghallom, elszorul a szívem, a szemeim könnybe lábadnak, és átérzem mindazt, amiről Kölcsey oly magasztosan, oly fennkölten írt. Számomra gyönyörűbb költemény nincs. Erkel zenéje pedig - szerintem - az egyik legszebb a himnuszok közül.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.20. 07:32:31

Akkor gondolom ez az utolsó hozzászólás is a tied, Kamarilla, a belinkelt videóban.Vagy csak ő ihletett? Mindenesetre szép.

Caesaaar007:
Hungarian anthem can hide beside it... We had a f*cking big fool poet who wrote a f*cking sad and slow anthem and when I hear this I wonder why we haven't got an anthem like this. I want to hear a victorious and exultant anthem in order to the glorious, big (before Trianon ---> it can suck me down...) Hungary!
Charlie
Öreg Harcos

2009.05.20. 03:04:11

Kamarilla, rossz olvasni amit összehordasz, az egyik legszebb Himnusz szerintem a magyar. Nem hinném, hogy pont a Himnuszunkkal járatnánk le az országot...Lehetőleg ne hasonlítsuk már pont az amerikaihoz. :roll:
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.20. 00:55:26

Perrero írta:Akkor költözz ki, vedd fel az állampolgárságot... Ha a magyar történelem egészét nézzük akkor több a rossz mint a jó.. SZERINTEM..
Szerintem is.

nem vidám,tény. és? nem csak vidám dolgok lehetnek szépek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.19. 23:48:31

Ha már Himnusz...
A magyar válogatott-meccseken végig kellene játszani és a közönségnek
nem kellene beleüvöltenie a levezetésbe az énekes strófa végén.
A Himnusz felvezetésből, az énekes részből és a levezetésből áll,
ehhez képest még itthon is hallottam csak énekelt strófával, illetve
a "Megbűnhődte már e nép a múltat 's jövendőt" visszatérésével
a végén.
Sportági szakszövetségeink sem bírtak ennyi idő után sem dűlőre
jutni arról, hogy ki milyen Himnuszt vigyen ki a világversenyeinkre.
Szerény véleményem szerint Erkel Ferenc egy verzióban írta meg
nemzeti énekünket, ehhez képest hatalmas a káosz körülötte!
Amolyan magyarosan nagy rendetlenség van körülötte, ami nekem
személy szerint borzasztóan irritáló!
Erkel Ferenc és Kölcsey Ferenc pedig forog a sírjában...
K.
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.19. 21:57:31

Kamarilla írta:És miért a zivataros századoknak kéne eszembe jutniuk? Nem hogy a dicsóséges múltról hallanánk egy szép himnuszt, ezt kell hallgatni!

Tudom mire gondolsz, de akkor is! Lejáratjuk az egész nemzetet ezzel a lassú, sírós himnusszal. Az olaszoké tök jó, németeké, oroszoké, amerikaiaké, egy rakás nemzetnek, de nekünk pont egy abszolút pesszimista ember költeményét kell énekelnünk... Ez az ami idegesítő! Szvsz...
Lehetne másmiylen is , lehet az jobb is lenne, de mivel semmi beleszólásod nincs ezért minek foglalkozol vele? ez van ezt kell szeretni vagy gyüjts ösze 50 000 aláírást. én vállalom az elsőt
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.19. 20:59:15

És miért a zivataros századoknak kéne eszembe jutniuk? Nem hogy a dicsóséges múltról hallanánk egy szép himnuszt, ezt kell hallgatni!

Tudom mire gondolsz, de akkor is! Lejáratjuk az egész nemzetet ezzel a lassú, sírós himnusszal. Az olaszoké tök jó, németeké, oroszoké, amerikaiaké, egy rakás nemzetnek, de nekünk pont egy abszolút pesszimista ember költeményét kell énekelnünk... Ez az ami idegesítő! Szvsz...
Kép
Kép
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.19. 20:53:55

http://www.youtube.com/watch?v=Qc0-iLit9Rc&feature=fvsr

Nekünk mér nincs ilyen himnuszunk? :x Béne Kölcsey és Erkel összedobott sírós-rívós himnuszát kell hallanom! A sírás fog el, mikor meghallom a "gyönyörű" himnuszunkat, pedig büszkén kellene kihúznom magamat és öröm könnyeket hullatni a Szép Anyaföldemért, de e helyett hallok egy rém sz*r, lassú kornyikálást! Hogy lehetett vki olyan hülye, h Kölcsey himnuszát fogadta el nemzeti énekünknek, a kezét eltörném! :x Volt nrkünk egy dicső Árpádunk, messze földön híres Hunyadi Jánosunk, aki egymaga a kevés emberével több mint 70 évig vissza tartotta a törököt Európából!; Mátyásunk, Rákóczink, de ehelyett a török vészről kell hallanom sírós dallamokat...

Bocsi a heves reagálásért, de amikor arra gondolok, hogy magyar vagyok, engem büszkeség fog el és nem a sírás! példát vehetnénk az oroszokról, mennyi rossz dolgon átmentek már, mégis emelt fővel hallgatják a himnuszukat! Agyam eldobom...
Kép
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.05.19. 12:52:12

kennyke04 írta:rohadt életbe rakják be vizsgaidőszak közepére a ***** államvizsgát... :evil: [-o<
Azért ez meglehetős szemétség a tanintézet részéről, így akkor sem tudsz rendesen felkészülni, ha közben végig tanultál... :(
Am más választásod nincsen, ha már egyszer ez a helyzet, h nyomod ezerrel... :wink:
A csapat sikerei inkább dobjanak fel, és adjanak erőt - ők is hajtanak ám a céljaikért! :wink: 8) :D
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Krojf

2009.05.19. 12:10:58

Forcabarca8 írta:asszem megcseszik a számat :? 3 hónapja lejárt a személyim, és csak most vettem észre! ajjaj... amúgyis az okmányirodát utálom az egyik legjobban magyar honban, így meg külön élvezet lesz az ott eltöltött 4-5 óra :evil:
Ha már személyit kell csináltatnod, akkor nézz utána a többi hiányaidnak
is!
Semmid ne hiányozzon ha bármit is intézned kell!
Legyél minden okmányod tekintetében nyugodt!
Ez a többiekre is vonatkozik!
Ne legyetek trehányak!
K.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.18. 20:33:47

asszem megcseszik a számat :? 3 hónapja lejárt a személyim, és csak most vettem észre! ajjaj... amúgyis az okmányirodát utálom az egyik legjobban magyar honban, így meg külön élvezet lesz az ott eltöltött 4-5 óra :evil:
Kép
Krojf

2009.05.18. 19:46:02

kennyke04 írta:rohadt életbe rakják be vizsgaidőszak közepére a ***** államvizsgát... :evil: elég szomorú dolog h tankönyvek ki-be csukásával tudom csak ünnepelni a sikerét a csapatnak, de h még erre a [auto_cenzúra] se tudtam felkészülni rendesen mert többi vizsgát is le kell tudni vhogy :evil: egy nyamvat kis 2-st plssss [-o<
Ezt úgy hívják, hogy áldozat.
Ezen minden olyan embertársad átesett, aki vinni akarja valamire
az életben.
Most ezt kell meghoznod a saját magad igencsak jólfelfogott érdekében,
ráadásul kellő koncentrációval és alapossággal.
Csak saját magadnak tanulsz, ráadásul a megszerzett tudásod lesz az
alapja a megélhetésednek, leendő családod anyagi biztonságának.
Ez most a legfontosabb az életedben, ami jogosan szorítja háttérbe
még a Barcát is!
Most a tanulással törődj, vizsgázz le a legjobb tudásod szerint, aztán
ha megnyugtatóan sikerült, akkor nyugodt lelkiismerettel ünnepelheted
a CSAPAT sikereit!
Ne keseredj el, hanem cselekedj! A Barca magáért dolgozott sikeresen,
Te is kövessed Őket!
Sok sikert kíván Neked a Te Krojf komád.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.18. 06:43:04

rohadt életbe rakják be vizsgaidőszak közepére a ***** államvizsgát... :evil: elég szomorú dolog h tankönyvek ki-be csukásával tudom csak ünnepelni a sikerét a csapatnak, de h még erre a [auto_cenzúra] se tudtam felkészülni rendesen mert többi vizsgát is le kell tudni vhogy :evil: egy nyamvat kis 2-st plssss [-o<
Lezárt