Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én még ne is hallotam, de ez a szörnyű igazság!Vito írta:értelek Maxi, de Sir Alex mondta meg a frankót, miszerint:
"meg kell várnunk egy igazolás előtt, hogy mit lép rá a Chelsea. 10milliót érő focisták ára duplázódott meg a Chelsea miatt"
Vettek három olyan játékost kb. 60 misiért fontban akik padozni fognak!Essien,Diarra,Wright-Phillips!Vito írta:ez a 2c&#^^#} cselszki mexerezte Essient is!![]()
![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20050815alyon.html
most már nagyon elegem van az oroszból!![]()
és ennek tetejébe még tegnap a legeslegutolsó percben rúgtak gólt!
remélem idén semmit sem nyernek az összeharácsolt, vagyont érő játékosaiknak köszönhetően!!!
nem fakadnék sírva!Boixos írta:mi lenne, ha mégsem tudnának megállapodni? mi lenne, ha nemsokára nem a che pólójában fényképezkedne a ronaldinhóval, hanem barca-mezben?
az Arsenal együttese rövidesen megkezdi a szerződés hosszabbítási tárgyalásokat Thierry Henryval, a nemrégiben kinevezett új csapatkapitánnyal. A londoniaknál már hét esztendeje szereplő támadó jelenlegi megállapodásából még két év maradt, de Arsene Wenger szeretné Henryt továbbra is a keretben tudni, ezért egy jobb feltételeket tartalmazó megállapodást tesz majd le elé az asztalra.
A francia csatár már korábban kifejezte szándékát, hogy szeretne továbbra is a fővárosiaknál szerepelni.
Azért a Mallorcában nem volt rossz.... Csak a Barçánál nem volt szerencséje...Enrique írta:Ez a Dani gyerek a világ bénája. Sose szerettem..
De Dani is játszott a Barcában, vagy ez nem az a DaniBoixos írta:dani (espanyol)olimpiakosz
nah, mégsem jött össze a Rivaldo, Saviola páros.
Es a Romában az uj igazolások is játszotakBoixos írta:egyelőre nem akkora zsuga még a vieira-emerson brigád, a héten a Romából De Rossi és Aquilani lenyomta őket.
Hát eddig nem erősítettek sokat tavalyhoz képest,de remélem,hogy megszorítják a Chelsea-t!Vito írta:...és hadd mondjam el, sztem a MU idén naon jó lesz.
nagy ellenfele lesz a cselszkinek az biztos!