A Reváns: Barça vs Chelsea
Gudjonsen, Gallas kontra Deco, Ronaldinho --- ez lesz a kulcs! Gólokat rúgunk holnap és mindent eldönt majd!!! Éljen a bal oldalunk!!!
Forca Barca
Forca Barca
Sajnos ebben nem tudok Neked segíteni, de lesz Szentesen egy Magyar Kupa Döntő /futsal, teremfoci 4+1/ csütörtökön este 6-kor...levezetésnek ajánlom figyelmedbe...Elgázoljuk a londoniakat, aztán meg egy jó kis /mit jó, nagyon jó/ focigála Szentesen...PiknikTibi írta:Sziasztok!
Igaz kicsit későn kapok a fejemhez, és nem is nagyon voltam itt az utóbbi időben, így nem tudom, hogy volt-e róla szó, hogy Szeged/Szentes környékén lesz-e vmilyen össznépi BL meccs nézés?
Mellesleg mindenkinek ajánlom figyelmébe - www.futsal.hu
Végre van új labdakergetés, amiben naggyon jók vagyunk...
Üdv.
Pedig szerettem volna még rád sorokat pocsékolni!!!
Yah csak annyit, hogy holnap nála fogjuk nézni a meccset mindösszesen 3-an leszünk és 1 közülünk REAL-os szóval ebből gondolhatod, hogy barcadinho nem egy vadállat. DE ha nem ismered nem tudhatod.
Viszont tényleg lett volna még mondani valóm de azt nem itt és nem most.

Yah csak annyit, hogy holnap nála fogjuk nézni a meccset mindösszesen 3-an leszünk és 1 közülünk REAL-os szóval ebből gondolhatod, hogy barcadinho nem egy vadállat. DE ha nem ismered nem tudhatod.
Viszont tényleg lett volna még mondani valóm de azt nem itt és nem most.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Merx!
Nem írta,oda hogy az összes BARCÁS nevében,de példálozott az Eurobarcával,és az itt levő emberekkel is,és akik itt vannak azoknak a jelentős többsége ellenzi az ilyen megnyilvánulásokat! Ennyi!
Szerinted igaza van,többség szerint nem!
Én nem kérdőjelezem meg,hogy óriási BARCA drukker,de akkor viselkedjen úgy!
Normális hangnemben is lehet véleményt nyilvánítani!
Amúgy túl van beszélve ez az egész,hagyjuk,és foglalkozzunk a holnapi meccsel inkább!
BARCAAAAA!!!
Nem írta,oda hogy az összes BARCÁS nevében,de példálozott az Eurobarcával,és az itt levő emberekkel is,és akik itt vannak azoknak a jelentős többsége ellenzi az ilyen megnyilvánulásokat! Ennyi!
Szerinted igaza van,többség szerint nem!
Én nem kérdőjelezem meg,hogy óriási BARCA drukker,de akkor viselkedjen úgy!
Normális hangnemben is lehet véleményt nyilvánítani!
Amúgy túl van beszélve ez az egész,hagyjuk,és foglalkozzunk a holnapi meccsel inkább!
BARCAAAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki!!
Nem emlékszem, hogy barcadinho oda írta volna bárhova is, hogy az összes barca drukker nevében írta azokat amiket... ez a saját véleménye az pedig nem fog megváltozni azért mert TE vagy bárki más azt szeretné (szerintem).
A másik mi az, hogy te csak úgy eldöntöd, hogy neked vagy bárkinek is bizonyítania kellene, hogy mekkora barca-s?!
Aki ismeri tudja, aki nem az így járt.
Nem emlékszem, hogy barcadinho oda írta volna bárhova is, hogy az összes barca drukker nevében írta azokat amiket... ez a saját véleménye az pedig nem fog megváltozni azért mert TE vagy bárki más azt szeretné (szerintem).
A másik mi az, hogy te csak úgy eldöntöd, hogy neked vagy bárkinek is bizonyítania kellene, hogy mekkora barca-s?!

Aki ismeri tudja, aki nem az így járt.

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
köszi merx
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Teljesen igaza van mindenkinek,akinek nem teccik barcaldinho10 pocskondiázása,mert ezzel nemcsak saját magát,hanem minden Barca fant lejárat!
Barcaldinho,úgy bízonyítsdd be,hogy mekkora Barcás vagy,hogy bocsánatot kérsz a chelseafc.hu-n a 'hozzászólásaidért',azzal nekünk is bízonyítod,h nem így kellett volna,mert ahogy olvasom, a BARCA fanok is kivannak rád,ahogy én is,és teljes joggal!
Szerintem ez lenne a legjobb!
HAJRÁ BARCAAAAAAAAAAAA!!!
Teljesen igaza van mindenkinek,akinek nem teccik barcaldinho10 pocskondiázása,mert ezzel nemcsak saját magát,hanem minden Barca fant lejárat!
Barcaldinho,úgy bízonyítsdd be,hogy mekkora Barcás vagy,hogy bocsánatot kérsz a chelseafc.hu-n a 'hozzászólásaidért',azzal nekünk is bízonyítod,h nem így kellett volna,mert ahogy olvasom, a BARCA fanok is kivannak rád,ahogy én is,és teljes joggal!
Szerintem ez lenne a legjobb!
HAJRÁ BARCAAAAAAAAAAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hi All!!
Csak annyit, hogy sztem barcadinho-val nincs semmi gond sőőőt sztem sokkal nagyobb barca-s mint itt egyesek... ezt persze nem az "öregrókákra" értem.
Nem szoktam ilyeneket írni(aki nem hiszi ...
) DE most kénytelen vok...
Szóval ő képviseli ha úgy jobban tetszik a barca-sok radikálisabb részét ami nem baj mert annak is kell lennie vkiknek.
YAH és nagyjából egyetértek vele --bár még nem mindet olvastam el amit írt.
Csak annyit, hogy sztem barcadinho-val nincs semmi gond sőőőt sztem sokkal nagyobb barca-s mint itt egyesek... ezt persze nem az "öregrókákra" értem.

Nem szoktam ilyeneket írni(aki nem hiszi ...

Szóval ő képviseli ha úgy jobban tetszik a barca-sok radikálisabb részét ami nem baj mert annak is kell lennie vkiknek.
YAH és nagyjából egyetértek vele --bár még nem mindet olvastam el amit írt.

Barcadibho10 te mondott magad barcásnak hm ez érdekes akkor viselkedj és ne írogas hülyeségeket és ne járasál le senkit
így van töbiek
így van töbiek
Mindig sikerül időben összedrótoznunk a játékosokat!:)Vito írta:
Gallast öszedrótozzák?
és Eidur kezd középpályán? ez tuti?
ő nem annyira védekező felfogású...
Eiður Smári a lelátón volt az FA cup meccsen, így valószínüleg kezd.
Nagyon hasznos, okos és remek játékos. (nekem speckó a kedvencem, immáron 5 éve...)
ONE AND ONLY CHELSEA!!
-
- Llegenda del Barça
Barcadinho10,
tök mindegy, h mit írtak előtte ők OTT, MIVEL AZ A SAJÁT OLDALUK!
azt csinálnak és olyanokat írogatnak ott, amiket akarnak, vagy ami az ottani moderátoroknál még belefér.
Te sem szereted gondolom, ha vki egy másik oldalról idejön és elkezdi osztani az észt, tiszteletben kell tartani az ott otthon levőket!
ez vonatkozik a ruszkik oldalára és a margitéra is, sőt minden ilyen jellegű oldalra! nem fogják azt mondani, h 'okés, ez biztos csak ennek a gyereknek a véleménye', hanem az egész brigádot minősítik az ilyen megnyilvánulásokból. semmi szükség erre.
pláne, h még előttünk a meccs. majd utána kiünnepeljük magunkat, és kommentáljuk a brutálisan nagypofájú murinnyó nemrég elhangzott szövegeit. főleg, ha még tovább is jutunk.
tök mindegy, h mit írtak előtte ők OTT, MIVEL AZ A SAJÁT OLDALUK!
azt csinálnak és olyanokat írogatnak ott, amiket akarnak, vagy ami az ottani moderátoroknál még belefér.
Te sem szereted gondolom, ha vki egy másik oldalról idejön és elkezdi osztani az észt, tiszteletben kell tartani az ott otthon levőket!
ez vonatkozik a ruszkik oldalára és a margitéra is, sőt minden ilyen jellegű oldalra! nem fogják azt mondani, h 'okés, ez biztos csak ennek a gyereknek a véleménye', hanem az egész brigádot minősítik az ilyen megnyilvánulásokból. semmi szükség erre.
pláne, h még előttünk a meccs. majd utána kiünnepeljük magunkat, és kommentáljuk a brutálisan nagypofájú murinnyó nemrég elhangzott szövegeit. főleg, ha még tovább is jutunk.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Semmivel sem írtunk durvábbakat, mint mondjuk Ti, úgyhogy x volt az állás, amíg megnem jöttél...BaRcADINHO10 írta: de ha néztétek volna hogy miket írtak előtte és nektek erre nincs véleményetek mindegy.
gratuláljatok csak nyugodtan.
![]()
![]()
![]()
Amúgy, ha figyeltél volna, a legtöbb Chelsea fan elismeri a Barcát és leginkább csak Eto'o-t utáljuk a gusztustalan nyilatkozatai és köpködése miatt...
ONE AND ONLY CHELSEA!!
-
- Llegenda del Barça
vééégre, köszi!ToreAndre írta:Ja. És a kezdő valószínüleg ez lesz:
Cech - Ferreira, Carvalho, Terry, Gallas - Makelele - Lampard, Gudjohnsen - Robben, JoeCole - Crespo(vagy Drogba)
bár Josénál sosem tudni...
Gallast öszedrótozzák?
és Eidur kezd középpályán? ez tuti?
ő nem annyira védekező felfogású...

Ez tényleg borzasztó, hogyan sikerült így megszólalnod, inkább maradtál volna csöndbe - mindenki jobban járt volna.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Figyelj már ide te nagyonsötét'! Az még hagyján lenne, hogy lejáratod magad, senkit nem érdekel, de ezzel amit csináltál a normális Barca drukkereket is lejáratod, az Eurobarcáról nem is beszélve!! Ez pedig neharagudjmár' de ránk is tartozik... Gondolkodj már, mit hisznek most ezek a CFC drukkerek? Hogy minden felhasználó ekkora shrekkfej az Eurobarcán... Köszi szépen, remélem bekussolsz egy darabig...BaRcADINHO10 írta:bocsi , de nem a ti nevetekbe írtam a cselszki honlapjára hanem a saját nevemben és nem a barca drukkereket járattam le sztem esetleg magamat ami viszont nem nagyon érdekel.
és én azt írtam oda amit gondoltam mer felháborított nagyon, de ha néztétek volna hogy miket írtak előtte és nektek erre nincs véleményetek mindegy.
![]()
![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2006.02.21. 13:32:29-kor.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
bocsi , de nem a ti nevetekbe írtam a cselszki honlapjára hanem a saját nevemben és nem a barca drukkereket járattam le sztem esetleg magamat ami viszont nem nagyon érdekel.
és én azt írtam oda amit gondoltam mer felháborított nagyon, de ha néztétek volna hogy miket írtak előtte és nektek erre nincs véleményetek mindegy.

- hölör
- Jugador del Barça
ég a pofámon a bőr 
BaRcADINHO10 már megbocsáss, de ha be akarsz szólni a cfc honlapon akkor kicsit kulturáltabban, mert ezzel magadat és mindannyiunkat lejáratod ott.
Hogfy a párharcról is szóljon valami, szerintem holnap 2-1 oda, aztán a visszavágón 3-1 (esetleg 2-0) ide

BaRcADINHO10 már megbocsáss, de ha be akarsz szólni a cfc honlapon akkor kicsit kulturáltabban, mert ezzel magadat és mindannyiunkat lejáratod ott.
Hogfy a párharcról is szóljon valami, szerintem holnap 2-1 oda, aztán a visszavágón 3-1 (esetleg 2-0) ide
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hölör 2006.02.21. 13:24:18-kor.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Amit a rendkívül találó nevü BaRcADINHO10 nevü barátotok írt, egyszerűen gusztustalan és örülök neki, hogy Ti is így látjátok. Nem szabadna ennyire eldurvulnia a dolgoknak köztünk.
Nem szeretjük egymást, de azért ez már túlzás volt.
Tisztes helytállást kívánok!
Ja. És a kezdő valószínüleg ez lesz:
Cech - Ferreira, Carvalho, Terry, Gallas - Makelele - Lampard, Gudjohnsen - Robben, JoeCole - Crespo(vagy Drogba)
Nem szeretjük egymást, de azért ez már túlzás volt.
Tisztes helytállást kívánok!
Ja. És a kezdő valószínüleg ez lesz:
ONE AND ONLY CHELSEA!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
"szeretnék gratulalni ahhoz, hogy sikerult lejaratnod az orosz forumon a barcelona-szimpatizánsokat.BaRcADINHO10 írta:majd ha van időtök látogassatok el a cselszki honlapjára www.chelseafc.hu
nagyon szánalmasok
már írtam nekik egy pár dolgot, lehet bunkó stílusban![]()
![]()
de ha ti is megnézitek, hát felháborító
nem vagy kulonb mint azok a "szurkolok" (orosz, real..) akik idejárnak pocskondiazni.
gratulálok, de télleg. ugyes vagy." copyright: Visca el Barca
Nekem is ez a véleményem, gratz.

- visca el barca
- Presidente del Barça
szeretnék gratulalni ahhoz, hogy sikerult lejaratnod az orosz forumon a barcelona-szimpatizánsokat.BaRcADINHO10 írta:majd ha van időtök látogassatok el a cselszki honlapjára www.chelseafc.hu
nagyon szánalmasok
már írtam nekik egy pár dolgot, lehet bunkó stílusban![]()
![]()
de ha ti is megnézitek, hát felháborító
nem vagy kulonb mint azok a "szurkolok" (orosz, real..) akik idejárnak pocskondiazni.
gratulálok, de télleg. ugyes vagy.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nem voltam bunkóbb sztem mint ők.nézd meg ők miket írtak az enyém előtt.engem ez felháborított és nagyon ideges lettem.
- Subinho
- Director del Fútbol
hát télleg elég bunkó stílusban irogattad!!!!!!! sztem nem kell odaállni és felvenni a kesztyűt, majd a pályán eldől minden és továbbmegy a jobbik csapat...
szerdán valószínű még örülni fognak a ruszkik, mert tuti kapunk 1-2 gólt, de majd ami a Nou Camp-ban vár rájuk. Remélem egy 4-es!!!
szerdán valószínű még örülni fognak a ruszkik, mert tuti kapunk 1-2 gólt, de majd ami a Nou Camp-ban vár rájuk. Remélem egy 4-es!!!