Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos ebben nem tudok Neked segíteni, de lesz Szentesen egy Magyar Kupa Döntő /futsal, teremfoci 4+1/ csütörtökön este 6-kor...levezetésnek ajánlom figyelmedbe...Elgázoljuk a londoniakat, aztán meg egy jó kis /mit jó, nagyon jó/ focigála Szentesen...PiknikTibi írta:Sziasztok!
Igaz kicsit későn kapok a fejemhez, és nem is nagyon voltam itt az utóbbi időben, így nem tudom, hogy volt-e róla szó, hogy Szeged/Szentes környékén lesz-e vmilyen össznépi BL meccs nézés?
Mindig sikerül időben összedrótoznunk a játékosokat!:)Vito írta:
Gallast öszedrótozzák?
és Eidur kezd középpályán? ez tuti?
ő nem annyira védekező felfogású...
Semmivel sem írtunk durvábbakat, mint mondjuk Ti, úgyhogy x volt az állás, amíg megnem jöttél...BaRcADINHO10 írta: de ha néztétek volna hogy miket írtak előtte és nektek erre nincs véleményetek mindegy.
gratuláljatok csak nyugodtan.
![]()
![]()
![]()
vééégre, köszi!ToreAndre írta:Ja. És a kezdő valószínüleg ez lesz:
Cech - Ferreira, Carvalho, Terry, Gallas - Makelele - Lampard, Gudjohnsen - Robben, JoeCole - Crespo(vagy Drogba)
bár Josénál sosem tudni...
Figyelj már ide te nagyonsötét'! Az még hagyján lenne, hogy lejáratod magad, senkit nem érdekel, de ezzel amit csináltál a normális Barca drukkereket is lejáratod, az Eurobarcáról nem is beszélve!! Ez pedig neharagudjmár' de ránk is tartozik... Gondolkodj már, mit hisznek most ezek a CFC drukkerek? Hogy minden felhasználó ekkora shrekkfej az Eurobarcán... Köszi szépen, remélem bekussolsz egy darabig...BaRcADINHO10 írta:bocsi , de nem a ti nevetekbe írtam a cselszki honlapjára hanem a saját nevemben és nem a barca drukkereket járattam le sztem esetleg magamat ami viszont nem nagyon érdekel.
és én azt írtam oda amit gondoltam mer felháborított nagyon, de ha néztétek volna hogy miket írtak előtte és nektek erre nincs véleményetek mindegy.
gratuláljatok csak nyugodtan.
![]()
![]()
![]()
"szeretnék gratulalni ahhoz, hogy sikerult lejaratnod az orosz forumon a barcelona-szimpatizánsokat.BaRcADINHO10 írta:majd ha van időtök látogassatok el a cselszki honlapjára www.chelseafc.hu
nagyon szánalmasok
már írtam nekik egy pár dolgot, lehet bunkó stílusban![]()
![]()
de ha ti is megnézitek, hát felháborító
szeretnék gratulalni ahhoz, hogy sikerult lejaratnod az orosz forumon a barcelona-szimpatizánsokat.BaRcADINHO10 írta:majd ha van időtök látogassatok el a cselszki honlapjára www.chelseafc.hu
nagyon szánalmasok
már írtam nekik egy pár dolgot, lehet bunkó stílusban![]()
![]()
de ha ti is megnézitek, hát felháborító