DM-ben, vagy játékboltokban lehet kapni?
Borotválod a lábadat, fested a szemedet, meg ilyenek?Victor_Valdes írta:Ez annyira [auto_cenzúra]...Andrisveres írta:Cristiano csak metroszexuális :
http://forladiesbyladies.com/wp-content ... shorts.JPG
"A metroszexuális kifejezést egy évtizede írták le először, amikor az Amerikában és Nyugat-Európában megjelenő férfimagazinok ábrázolta férfitípussal kezdtek foglalkozni. Metroszexuálisnak akkor azokat a fiatal és heteroszexuális pasikat nevezték, akik nagyvárosban élnek, pénzük és szabadidejük egy részét megjelenésükre fordítják. Vagyis hajfestéket használ, szőrteleníti magát, szoláriumba jár, férfi- és női magazinokat olvas, divatos ruhákat visel, konditeremben edz, szakmájában sikeres"![]()
Szeretek öltözködni amíg bírja a pénztárca...metroszexuális vagyok?
Ez annyira [auto_cenzúra]...Andrisveres írta:Cristiano csak metroszexuális :
http://forladiesbyladies.com/wp-content ... shorts.JPG
"A metroszexuális kifejezést egy évtizede írták le először, amikor az Amerikában és Nyugat-Európában megjelenő férfimagazinok ábrázolta férfitípussal kezdtek foglalkozni. Metroszexuálisnak akkor azokat a fiatal és heteroszexuális pasikat nevezték, akik nagyvárosban élnek, pénzük és szabadidejük egy részét megjelenésükre fordítják. Vagyis hajfestéket használ, szőrteleníti magát, szoláriumba jár, férfi- és női magazinokat olvas, divatos ruhákat visel, konditeremben edz, szakmájában sikeres"
van belőle számítógépes játék,annak "army men" a neve. próbáld megcsababarca írta:http://retronom.hu/files/images/retro%20048.preview.jpg
Ezeknek mi a nevük? ilyen dobozban is lehetett régen venni,rengeteg volt benne.
miért ne lehetne igazi? nem egyszerre csaptak le, csak egy képen vannak. itt a video, amin sorban jelennek meg:Kalap1988 írta:Nem lehet, hogy ez csak egy photoshoppos kamu? Nekem nagyon úgy tűnik...Forcabarca8 írta:51 villám csapott le Athénra
ez milyen már?![]()
de én szívesen lettem volna ott, gyönyörű...
Műanyag ólomkatonák.csababarca írta:http://retronom.hu/files/images/retro%20048.preview.jpg
Ezeknek mi a nevük? ilyen dobozban is lehetett régen venni,rengeteg volt benne.
Nem lehet, hogy ez csak egy photoshoppos kamu? Nekem nagyon úgy tűnik...Forcabarca8 írta:51 villám csapott le Athénra
ez milyen már?![]()
de én szívesen lettem volna ott, gyönyörű...
igazad is van, meg nem is:)Fecooo írta:davi10, ne haragudj meg, de 1-2 hete még azt se tudtad, h mi a seed, és mégis "nmagos" akarsz lenni? kezdjél kicsiben... mindenki kicsi oldalon kezdi torrentes pályafutását, nekem pl több, mint egy évig tartott, míg bejutottam egy nagy oldalra... tanulj meg rendesen torrentezni előbb...davi10 írta:Az nCore-on tényleg szünetel a meghívás ? És ha igen akkor meddig ? Mert nekem is kéne egy meghívó, persze csak ha fölös... ( pü )
Nem haragszom, de akkor egyedül csináltam, mert valamit le akartam szedni a bátyámnak ( szülinapja volt ) , de azóta sok dolgot elmagyarázott, úgyhogy azért annyira nem vagyok hülye....Fecooo írta:
davi10, ne haragudj meg, de 1-2 hete még azt se tudtad, h mi a seed, és mégis "nmagos" akarsz lenni? kezdjél kicsiben... mindenki kicsi oldalon kezdi torrentes pályafutását, nekem pl több, mint egy évig tartott, míg bejutottam egy nagy oldalra... tanulj meg rendesen torrentezni előbb...
Miért?Fecooo írta:
davi10, ne haragudj meg, de 1-2 hete még azt se tudtad, h mi a seed, és mégis "nmagos" akarsz lenni? kezdjél kicsiben... mindenki kicsi oldalon kezdi torrentes pályafutását, nekem pl több, mint egy évig tartott, míg bejutottam egy nagy oldalra... tanulj meg rendesen torrentezni előbb...
davi10, ne haragudj meg, de 1-2 hete még azt se tudtad, h mi a seed, és mégis "nmagos" akarsz lenni? kezdjél kicsiben... mindenki kicsi oldalon kezdi torrentes pályafutását, nekem pl több, mint egy évig tartott, míg bejutottam egy nagy oldalra... tanulj meg rendesen torrentezni előbb...davi10 írta:Az nCore-on tényleg szünetel a meghívás ? És ha igen akkor meddig ? Mert nekem is kéne egy meghívó, persze csak ha fölös... ( pü )
daffy írta:sziasztok
sehol nem találtam utazás topicot,ahol útiélményeket lehetne írni,ezért ide írom.(pedig jó ötletnek gondolom az ilyen jellegű topic nyitását)
.
Igen, talán nekem is. Mindenesetre pl a paraguayi lányban nagyon tetszik az arca, kicsit Salma Hayekes (aki nekem mint nő örök kedvenc) és sokkal természetesebb ( ne értsetek félre, nem úgy értem a természetest, mintha a többi lánynak "csinált" arca lenne, hanem köznapibb szépség. És azok az arcok engem sokkal inkább vonzanak, mint a picit érdekes, egzotikus arcok ( na ez az ízlések és pofonok része, illetve persze egzotikusban is van nagyon sok hihetetlen szép és vonzó arcú nő)S.Agüero írta:Arca nekem spanyol...Kalap1988 írta:Sztem a többiben is van szilikon csak nem olyan képet csináltak, nem hiszem, hogy ezt dönt.. Az arc pedig mindenkinek ízlések és pofonok. Nekem arcra mindegyik leányzó tetszik, bár talán a holland kevésbé. A többinek kifejezetten szép arca van.![]()
Arca nekem spanyol...Kalap1988 írta:Sztem a többiben is van szilikon csak nem olyan képet csináltak, nem hiszem, hogy ezt dönt.. Az arc pedig mindenkinek ízlések és pofonok. Nekem arcra mindegyik leányzó tetszik, bár talán a holland kevésbé. A többinek kifejezetten szép arca van.
Hát nehéz a választás, mindenesetre a paraguayi lányról a legjobb a fotó:D, aki mellesleg el van eresztve elég rendesen:D Csak a jó kép miatt rá szavazok:DS.Agüero írta:http://www.origo.hu/foci-vb-2010/201007 ... a-tet.html Melyik a legjobb?![]()
Paraguay, Spanyol nem rossz.