Hunter91 írta:Charlie írta:Nyugodt légkör uralkodott a klub házatáján amíg meg nem választották, azóta kész káosz van. Nem tudom mi fog kisülni ebből.
C.
Egyet értek veled. Már Pep sem tudja mit akar :S
Ez így nagyon nem lesz jó.
Nekem erről teljesen más a véleményem...már mitől lett volna nyugodt légkör??? Amióta Guardiola az edző minden átigazolási szezon kész kabaré, valamint gazdaságilag és sportszakmailag valamint erkölcsileg is kész káosz a "mester" teljesítménye....
Txiki mindig is egy báb volt Laporta kezében, ha hagyták tárgyalni akkor csak áron alul adtuk vagy áron felül vettünk...
Laporta...Tetszik vagy nem a 6 kupa után neki is lehúzták a redőnyt, szó nélkül teljesítette Guardiola eszemet kéréseit, iszonyat pénzeket elköltve fölöslegesen...Ami nem mellesleg Laportának is jól jött, mert valljuk be utolsó évében leginkább a jövőbeli politikai karrier érdekében marketingcélokra használta az FC Barcelonát a reklámigazolásokkal (növelve népszerűségét) valamint irdatlan költekezéssel (mutatván hogy rendberakta anyagilag is a klubot) összekötve a kellemest a hasznossal, gondolván majd az utána következő elnök megoldja az egyébként áthidalható problémát...
Szerintem pont jókor jött az elnökválasztás végre felemelkedett a Guardiola-féle rózsaszín köd a vezetőségből és újra reálisan kezelik a klub ügyeit....
Mert egy-két dolgot renbe kell rakni Laportáék után ez nem kétség...Ja és hogy ez a rengeteg probléma most került csak felszínre és "kész káosz van" azt nem Rosell-nek és az új vezetésnek köszönhetjük, hanem az előzőnek....
Rosell-ék csak orvosolni próbálják az elmúlt egy-két év néhány baklövését, ami anyagi téren nehéz helyzetbe sodorta a klubot ( fizetések, prémiumok és irdatlan igazolási pénzek), de azt továbbra se gondolja senki, hogy az elnök ne egyeztetett volna Guardiolával Csiga vagy más játékosok eladásáról vagy lehetséges érkezők személyéről....
Özil is nyilvánvalóan képben volt, mint Fabregas alternatíva és biztosan le lett egyeztetve Guardiolával, csak őt közben meggyőzték a fiatalok és visszatőáncolt...semmiképpen sem Rosell magánakciója volt, ilyen mélyen egy elnök sem szól bele a keret összetételébe...
Az meg hogy már Pep sem tudja mit akar....szerintem az első évét leszámítva eddig sem tudta, olyan mint egy nyeretlen kétéves (tulajdonképpen az is a szakmában és ez meg is látszik minden döntésén).
Csak még Laportáék a 6 kupa miatt hajbókolva kiszolgálták, addig Rosell szépen visszaemelte őt a realitás talajára, ami rendjén is van...
Nekem kezdetben nem volt szimpatikus Rosell, de meggyőzött hozzáértéséről, ponotsan azt csinálja amit várok tőle....és azt se felejtsük hogy a Laporta-Rijkaard éra első sikereiben is komoly szerepet játszott mint alelnök....
Az Ibra-ügy meg Guardiola sara, nem a vezetésé....kérte megkapta, ha már pedig itt van, akkor használja is...nem a klubvezetés akarja őt elpasszolni....