Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 11:09:07

FCB_gábor írta:
Vito írta: naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
Szerintem teljesen mindegy ki játszik hátul amíg csak 4 játékos védekezik 3-4 támadóval szemben. A többi játékosunk egyszerűen nem megy hátra segíteni. A velencia 7-8 emberrel is védekezett a 3-4 támadónk ellen, mi csak 4-en az ő 3-4 támadójukkal szemben. Ezt így nem lehet!
Nem tudom Eto'o futott e Barca pályafutása alatt annyiszor lesre, mint az izlandi és a nyúl szokott fejenként 2-3 meccsen.
kontra játék bizony mindig lesz, még akkor is, ha az egyik csapatot a pályán Barcanak hívják. nem futhat hátra olyankor mind a 10 ember, tehát a védelemnek kell megoldani a szitut. egyébként 4 védő ment 2 Valenciaival :!:
amíg zavartalanul beadogatják a labdát oldalról, addig ne csodálkozzunk semmin.
és minnél többször nézem Edmilka Anguloval szembeni töketlenkedését, annál mérgesebb vagyok. ilyen bagatell, amatőr hibát ritkán látok egy ilyen kétemberes kontránál.
nihill141
Barça B

2007.02.19. 11:07:00

Tényleg.....

Hol van az a Barca, ahol már a csatárok megtámadják az ellenfél tizenhatosa környékén a védőket és labdavesztésre kényszerítik őket azonnal...

Na ez hiányzik, de nagyon!!!
robag
Jugador d'estrella

2007.02.19. 11:05:13

Sziasztok! Az rendben is van hogy a valencia ismeri a játénkunkat, de mi miért nem ismerjük az ővéket? 0-0-ás félidő után vissza kellet volna állnunk, támadjon csak az ellenfél, nekünk pedig messi, saviola, deco, ronival csak a kontrát játszani! Nem hiszem el hogy képtelenek vagyunk változtatni a játékstílusunkon! És miért nem tudjuk az ellenfél kontráit levédekezni? Minden meccsen kapunk ilyen gólt. Ja, és 70 % -os labdabirtoklásnál miért nem rugunk kapura? Mindig meg egy csel, passz. Ilyen rúgótchnikával rendelkező csapat miért nem próbálkozik átlövéssel?
Egysíkú a játékunk. Minden csapat ismer már minket! Rijkaard! találj már ki valamit! :cry:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.19. 11:04:14

Nem kell ennyire lesarkítani, mivel alig volt hátra a meccsből és égtünk két góllal, ezért fordult elő, hogy senki nem ért vissza védekezni. Mert agyatlanul támadtunk... ja, és persze Deco sem volt már, tehát még egy ember kiesett a kp-ról, Edmilsont meg lecserélte Rijkaard! De miért Giulyre??? Ezt magyarázzátok már meg nekem?????? Tudom, a széleken kellett operálni, de ha 60 percig Iniesta játszott ott, akkor miért nem tölthette volna be ő ezt a szerepkört? Edmilson helyett simán Saviolat kellett volna behozni. Ja, és a Gudjohnsen Messi cserével sem voltam elégedett, még akkor sem, ha rosszul játszott Smári barátunk. Akkor hozza le akkor Edmilsont! Vagy nem tudom, igazoljunk egy edzőt Rijkaard mellé, aki mondjuk ésszerűen cserélni is képes. Mert ebből a szempontból meglehetősen defektes a hollandusunk.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.02.19. 10:56:08

Vito írta: naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
Szerintem teljesen mindegy ki játszik hátul amíg csak 4 játékos védekezik 3-4 támadóval szemben. A többi játékosunk egyszerűen nem megy hátra segíteni. A velencia 7-8 emberrel is védekezett a 3-4 támadónk ellen, mi csak 4-en az ő 3-4 támadójukkal szemben. Ezt így nem lehet!
Nem tudom Eto'o futott e Barca pályafutása alatt annyiszor lesre, mint az izlandi és a nyúl szokott fejenként 2-3 meccsen.
Kép
nihill141
Barça B

2007.02.19. 10:52:55

Vito írta:biztos vagyok benne, hogy jók leszünk szerdán!
a Kicsinek kezdenie kell és Thuramnak is, Oli pedig inkább menjen tüntetni Madridba az ETA-sokkal. mi akkor járunk a legjobban.
Emberek! Rumcájsz-ra /már elnézést, hogy az elmebeteg sportklubos szpikkert idézem :P / szükségünk van szerdán!!!
Valakinek "fejjel" is ott kell lenni hátul!
Mert ugye, hogy Carlés fejjel megveri Crouch-ot az nem valószínű...
Ellenben a gatyát biztos lerúgná róla.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.19. 10:52:22

nihill141 írta: Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?

Bár a kritikák azért valahol jogosak!
az anyam ideges úrIstetenit... heti 60-80 ezer eurorert ezeknek a jatekosoknak minden meccsen megkell szakadni
:evil:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.19. 10:47:27

Vito írta:ami csapatszinten zavar: miért kell végigalibizni az első félidőt, miért kell megvárni, míg gólt szerez az ellenfél?
és bizony régóta Deco sem hozza azt, amit kellene, visont Xavi egyre jobb játékának örülök. nyáron frissíteni kell elöl is, és az észszerű az lenne, ha a nagyok közül Deconak intenénk búcsút.
Ezzel egyetértek. Sajnos amellett, hogy alibizik, nagyon nagy a pofája, bajok vannak a viselkedésével, tegnap is feleslegesen állíttatta ki magát.
Nem sírnék, ha elmenne. Ott van Iniesta a helyére.
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 10:40:20

biztos vagyok benne, hogy jók leszünk szerdán!
a Kicsinek kezdenie kell és Thuramnak is, Oli pedig inkább menjen tüntetni Madridba az ETA-sokkal. mi akkor járunk a legjobban.
nihill141
Barça B

2007.02.19. 10:36:15

Akkor lesz jogos a felvetésed, ha szerdán remek játékkal nyerünk a Pool ellen![/quote]

ÁMEN!!!!!!!!! :P :P :P
El Payaso
Capitá del Barça

2007.02.19. 10:31:17

nihill141 írta:
visca el barca írta:már beirtam a frank topicjaba de beteszem ide is:

"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"

akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).

egyre kevéséb érzem a mesteren h képes lenne vmit is ujitani.

mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?

Akkor lesz jogos a felvetésed, ha szerdán remek játékkal nyerünk a Pool ellen!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
nihill141
Barça B

2007.02.19. 10:30:06

visca el barca írta:már beirtam a frank topicjaba de beteszem ide is:

"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"

akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).

Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?

visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.19. 10:27:29

már beirtam a frank topicjaba de beteszem ide is:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.19. 10:11:28

Slither írta:Az első gólt Zambrotta miatt kaptuk. Amúgy meg én többet várok tőle. Támadásokat sokkal jobban is tudja támogatni.
lionelmessi19 írta:első részre: Puyol fogta az emberét keményen, Edmilka pedig a szélről jövő emberrel harcolt! Aki ált és lemaradt, az Zambrotta volt :wink:
naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
az első gólnál szabályosan odatotyogott a pálcikaember Angulohoz, felvette 3-4 méterre és várta, hogy melyik lába mellett, mennyivel megy el a labda. így nem lehet! -becenterezni 30 fokos szögből a labdát??? könyörgöm ezt már kölyköknek is megtanítják a salakon.
Oleguer?! egy csőd, egy tehetségtelen balf.sz. igaza van varga tamásnak és Rhynnek, ő arra jó, hogy gyerekeket ijesztgessen a szakállával.
és nehogy azzal gyertek, hogy "aránylag jól játszott", mert ő olyat nem tud.
ha szerencsénk van, akkor észrevehetetlen, ha nincs akkor lefejelik, megkerülik, lefutják.
amelyik csapat ennyire offenzíven játszik, ott olyan embereknek kell játszani a védelemben, akik stabilitást adnak, akik klasszisok, akik oda állnak ahova kell, akik akkor váltanak amikor kell. ilyenek: Puyol, Thuram, Zambrotta és Marquez, de rá a középpályán van szükség, mert ott is két balfék van eredetileg.
megsúgom, hogy Zambrottának és Puyolnak köze nem volt az első gólhoz. -az veszett fejsze nyele volt, ha mákja van bele tud lépni, de egy épp visszazáró védelemben, a visszafutó Zambrotta és Puyol nem tudja "szemben" felvenni a berobbanó támadót, így tudott zavartalanul gólt szerezni a berobbanó csatár. ezt a labdát egyszerűen nem adhatta volna be Angulo.

a tegnapi nap kiderült, amíg ez a két ember adja a védelem gerincét, addig
csak az a kérdés, hogy mennyit kapunk és amíg ilyen könnyű gólokat kapunk, addig ne várjunk csodát egy rossz formában lévő és hiányos támadóalakzattól :( :evil:

ami csapatszinten zavar: miért kell végigalibizni az első félidőt, miért kell megvárni, míg gólt szerez az ellenfél?
és bizony régóta Deco sem hozza azt, amit kellene, visont Xavi egyre jobb játékának örülök. nyáron frissíteni kell elöl is, és az észszerű az lenne, ha a nagyok közül Deconak intenénk búcsút.

Kép Kép
ADIOS
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.02.19. 12:18:09-kor.
El Payaso
Capitá del Barça

2007.02.19. 10:08:10

Sztem egyébként nem kell aggódnunk a ligával kapcsolatban, mert ezek a csapatok akik közvetlenül mögöttünk vannak, az úgymond kicsik ellen nem tudják hozni a kötelező győzelmeket. Nézzétek meg a Valenciát, akik csak azok a csapatok ellen képesek nyerni, akik támadólag lépnek fel, így ők tudnak kontrázni. Nézzük meg mi van akkor ha nekik kell támadni! Azért egy ilyen csapat ne legyen már spanyol bajnok...
Ez vonatkozik a Sevillára és a Madridra is...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.19. 08:18:34

sokszor elmondtam már, hogy a barca jelenlegi játékával az a gond, h nem olyan szervezett, mint az utóbbi években. ezt persze mindenki tudja, így nem mondtam nagy dolgot! mintha visszaforgott volna az idó 2-3 évet...
a taktika reikard és neeskens hibája! mivel ezzel nem voltak gondok az elmúlt években, amikor henk volt a csapat másod edzője, egyértelmű neeskens rossz munkája! nem azt mondom, hogy rossz szakemnber, csak valószínű olyat akar a csapatra erőltetni, amit ezek a srácok nem tudnak!
a másik pedig: ha edmilsonnal gondok voltak a kp-n, akkor miért került hátra, amikor reikard évek óta nem játszatta ott???
az egyetlen pozitívum messi játéka volt!!! hihetetlen ez a srác!!!
a szezon végén komolyan el kellesz gondolkodni néhány játékos cseréjén!!!!!
haze71
Entrenador del Barça

2007.02.19. 08:02:11

Los Banditos írta:Egy nagy kicsit örülök a vereségnek,a Liverpoo ellen nem fogunk kimenni nagy arccal,és még épp időben jött ez a vereség hogy észbekapjunk nem vagyunk legyőzhetetlenek.

Legközelebb jobb lesz,nagyon remélem!
Mi az hogy legyőzhetetlenek? LAssan már nyerni sem tudunk!
haze71
Entrenador del Barça

2007.02.19. 07:52:07

Drága örök elégedettjeim! Még mindíg vezetjük a tabellát! Elégedettek vagytok a tegnapi nappal?????
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.19. 06:36:34

Egy nagy kicsit örülök a vereségnek,a Liverpoo ellen nem fogunk kimenni nagy arccal,és még épp időben jött ez a vereség hogy észbekapjunk nem vagyunk legyőzhetetlenek.

Legközelebb jobb lesz,nagyon remélem!
in to exile
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.19. 00:52:28

Szóval nem fogtam bíróra, se az ellen focijára. Egyszerűen azt mondtam hogy undorító futballt láthattunk, idióta bíróval. Spanyolországban vagyunk, a bírókhoz elég ennyi kommentár.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.19. 00:47:51

Ugyan, lehet a másik csapat bunkerfocijára meg a bíróra fogni, de ettől még dolgozik a csapatnál egy szakmai stáb, akiknek az lenne a feladata, hogy az ilyen szituációkat megoldják, dolgozzanak ki valamilyen taktikát az ilyen focit játszó csapatok ellen.

A bíróról még annyit, hogy ha Ronaldinhót kiállítja azért a könyöklésért, egy szavunk sem lehetett volna.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.19. 00:12:21

Két hét múlva már csak úgy is a bajnokság marad!Ezzel a szemetgyönyörködtető inteligens játékkal sokra nem megyünk csak haza jól elverve!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.18. 23:33:21

Ya...

Kifelejtettem a bírói ténykedést. Nincs rendben minden a bíró fejében, amikor a 10. sárgát adja, akkor, amikor épp kiírják, hogy a 18. lefújt szabálytalanság történt a mérkőzésen.

A másik dolog, amit furcsállottam, hogy 2. sárga Marcehenánál az nem piros?

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ellenünk fújt a bíró, csak nálunk szórta a lapokat, a Valenciánál 4 ugyanolyan lábrúgásért, amiért Barcás lapot kapott, ott még a sípja is néma maradt négyből három esetnél.

Ha ez rendszeres lesz a mérkőzéseinken, aztán más mérkőzéseken, akkor a Messi felépítésű emberek karrierje nagy veszélyben. Meg mindenkié, ha ennyire engedik a „csontzenét”.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
kisfagyos
Barça C

2007.02.18. 23:25:59

akárki akármit mond ha szerdáig nem csinálnak valamit a játékosok magukkal akkor olyan zakót kapnak a liverpool-tól hogy szegény valdesnak törni fogja a hátát a háló és ez nem vicc ezzel a játékkal nem mennek egy jó ncsapattal semmire se, az a lényeg hogy ha nem játsza nak jól olyan tömést kapnak hogy még a fogorvosok is irigykedni fognak.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.18. 23:23:38

Hát ez szánalmas volt, főleg 1-2 játékosunk viselkedése.

Kicsit luxus, hogy abban a csapatban, amelyben idén csak ketten tudnak gólt lőni, az év egyik legfontosabb meccsén ebből a kettőből csak az egyik játszik.

Rijkaardnak mennie kell!

Azután meg, hogy Eto'o megúszta a hatalmas hülyeségét büntetés nélkül, nem is lehet elvárni, hogy morálisan rendben legyen a társaság.
Lezárt