Slither írta:Az első gólt Zambrotta miatt kaptuk. Amúgy meg én többet várok tőle. Támadásokat sokkal jobban is tudja támogatni.
lionelmessi19 írta:első részre: Puyol fogta az emberét keményen, Edmilka pedig a szélről jövő emberrel harcolt! Aki ált és lemaradt, az Zambrotta volt
naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
az első gólnál szabályosan odatotyogott a pálcikaember Angulohoz, felvette 3-4 méterre és várta, hogy melyik lába mellett, mennyivel megy el a labda. így nem lehet! -becenterezni 30 fokos szögből a labdát??? könyörgöm ezt már kölyköknek is megtanítják a salakon.
Oleguer?! egy csőd, egy tehetségtelen balf.sz. igaza van varga tamásnak és Rhynnek, ő arra jó, hogy gyerekeket ijesztgessen a szakállával.
és nehogy azzal gyertek, hogy "aránylag jól játszott", mert ő olyat nem tud.
ha szerencsénk van, akkor észrevehetetlen, ha nincs akkor lefejelik, megkerülik, lefutják.
amelyik csapat ennyire offenzíven játszik, ott olyan embereknek kell játszani a védelemben, akik stabilitást adnak, akik klasszisok, akik oda állnak ahova kell, akik akkor váltanak amikor kell. ilyenek: Puyol, Thuram, Zambrotta és Marquez, de rá a középpályán van szükség, mert ott is két balfék van eredetileg.
megsúgom, hogy Zambrottának és Puyolnak köze nem volt az első gólhoz. -az veszett fejsze nyele volt, ha mákja van bele tud lépni, de egy épp visszazáró védelemben, a visszafutó Zambrotta és Puyol nem tudja "szemben" felvenni a berobbanó támadót, így tudott zavartalanul gólt szerezni a berobbanó csatár. ezt a labdát egyszerűen nem adhatta volna be Angulo.
a tegnapi nap kiderült, amíg ez a két ember adja a védelem gerincét, addig
csak az a kérdés, hogy mennyit kapunk és amíg ilyen könnyű gólokat kapunk, addig ne várjunk csodát egy rossz formában lévő és hiányos támadóalakzattól
ami csapatszinten zavar: miért kell végigalibizni az első félidőt, miért kell megvárni, míg gólt szerez az ellenfél?
és bizony régóta Deco sem hozza azt, amit kellene, visont Xavi egyre jobb játékának örülök. nyáron frissíteni kell elöl is, és az észszerű az lenne, ha a nagyok közül Deconak intenénk búcsút.
ADIOS