gergo9 írta:Pep azt mondta hogy Touréra fog számítani középső védőként a jövőben is , szval ebben az esetben jó opció Masch. De itt van még Keita,Bus is teljesen fölöslges 4vkp egy csapatban.
Nem tudom, hogy Keitát miért kell vkp-nak számítani, amikor kb. 4x vagy 5x játszott vkp poszton idén.
A legtöbbször Xavi vagy Ini mellett játszott a középpályán, (sőt volt úgy, hogy egy párszor bal oldali támadó poszton vetette be Pep, amikor Ini sérült volt) ezekből a pozíciókból lőtte/fejelte a góljait. Ezt már tavaly nyáron kijelentette Guardiola, hogy Keitára bal oldali középpályásként számít és nem vkp-nak, jó hogy ott is tud játszani. Sőt ha megnézzük, még Busquets is sokat játszott a középpálya közepén, úgy hogy mögötte volt Touré, de ő nagyobbrészt azért vkp-ként szerepelt.
Szóval számoljunk csak... (én már ideszámolom, hogy Guddy és Hleb távozik)
Lesz akkor kettő-három vkp-nk: Touré, Mascherano + Busquets (akit szerintem ez esetben egyel feljebb játszatna Pep)
és 3 kp-nk: Xavi, Iniesta, Keita + Busquets?
Sőt még a kp-ra Thiago is feljöhet, mivel Keita és Touré is távol lesz az ANK-n.
Akkor maradna Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago középpálya, és az se biztos, hogy ennyivel megússzuk a sérüléseket, mint idén a kp-n. És akkor még ahogy te is mondtad, Touréra fog még a jövőben is középső védőként számítani.
Szóval szerintem nem lenne hülyeség Masche megszerzése...

mellesleg ő is egy ááálllat, kb. olyan mint Touré csak fehérben.
Robinho te meg gyere töki! Itt újra varázsolhatsz! Állítólag most már elsőbbséget is élvez a leigazolása!