A Barcelona-nak nem igazán kell igazolnai szerintem. Esetleg 3 helyre gondolnéknagy igazolást.
Ha Valdéz körüli "herce-hurca" tényleg igaz, hogy ilyen nagyképű lett akkor helyette tényleg hozni kell 1 új kapust, pl. Kameni vagy Sergio Asenjo tényleg jó választás lenne (am Asenjot a Fifába mindig leigazolom xD), a másik a bal védő poszt amin Abidal hm hogy is fogalmazzak, nagyon gyenge volt, én inkább Sylvinho-t játszattam volna ott (Bl döntőn látszott is hogy remek a pali), ide Filipe-t gondolnám, fiatal meg olcsó is. A 3.dik poszt pedig a bal csatár Henry helye. Kezd öregecske lenni, nem biztos, hogy fog még 1 szezont így bírni a francia. Bal csatárnak betenném Eto'o-t, középre meg Ibrahimovicsot, de sztem 80% hogy nem jön el, akkor pedig mindenképpen meg kell szerezni David Silvát. Ő játszaná a bal szélt, Iniesta pedig a bal csatárt, meccs közbe meg cserélgetnének.
Am Valdéz-t imádom, sztem az egyik legjobb kapus a világon, mikor kell kivédi az ellenfél szemét is.
Az én álom kezdőm ez lenne a Barcánál:
------------------------------ Kameni ------------------------
---- Dani Alves ------- Piqué -------- Puyol --- Filipe -----
---------------------------- Yaya Touré ---------------------
----Messi-------------------- Xavi ------------------Silva----
-------------- Ibrahimovics(Eto'o) --------Iniesta ----------
Kispad: Pinto, Milito, Marquez, Abidal, Henrique, Victor Sanchéz, Keita, Sergio Busquets, Pedrito, Henry, Robinho, lehet h.lyének gondoltok, de a padra megpróbálnám megszerezni Nasrit meg Yestet. Balottellit is megpróbálnám, de azért nem írtam a padra mert őt semmi pénzért nem adná az Inter.
Bojant, Cácerest meg Asenjot kölcsön adnám valami uefa kupában induló csapatnak, nem az Újpestre gondoltam

Ja és ha Milito teljesen felépülne akkor Henriquet is visszaadnám a Leverkusenbe edződni meg 1 félévet/évet.
Eladnám Valdézt(ismét mondom, csak akkor ha tényleg ilyen m.jom), Jorquerat, Hlebet, Gudjohnsent, meg sajna eladták már Sylvinhot.
Így gondolom a köv. szezont