Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.02.18. 21:25:33

engem az egészben csak az a két hülye gól idegesít....wááá...frissíteni kéne a padot is...giuly,ezqu,gudhi nem sokat tudnak hozzátenni...jah és saviola mért ül a padon...ez számomra hihetetlen..

egy sima meccset vesztettünk el szerintem...mert a félidő végig miénk volt...csak nem alakítottunk ki helyzetet...nézzétek meg ronnie egyszer eltalálta a kapu---->>>GÓL..
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.18. 21:25:21

lionelmessi19 írta:Fiúk, eddig én ellene voltam.
Igazából nem tul igazságos, h egy meccs alatt megfodul a dolog, de!

Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni, ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...

Hiába van az, h ego, önző, stb..
De végig hajt, győzelemre tör, nagyon ügyes, gólerős, ha pl. nincs bef. csatár (ahogy mostanság nálunk...).

Szerintem rá kell gyúrni a dologra, és megpróbálni elcsábítani!

Ronaldinho szted nem hajtott ma???
Egyébként semmivel nem gólerősebb,mint Ronaldinho!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.18. 21:24:32

lionelmessi19 írta:
Cooltiszo írta:Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!

pó-tol-ha-tat-lan! :)
Nyáron akkor is le kell váltani! Nem fog már megújulni. Én más játékrendszerbemennék át (4-4-1-1-be) é akkor nem is hiányozna.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.02.18. 21:24:29

azért segít neeskens, ő hozza a jegyzetfüzetet, általában toll is van nála, szal nem haszontalan fazon.
sztem arról van szó, amit cruyff is mondott a pár nappal ezelőtti elemzésében. kifutotta magát ez a brigád, kellenek a frissítések, h az eddigi eredmények tovább folytatódjanak. több hónapos sz.ar játék már nem pillanatnyi hullámvölgy, ezt be kell látni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kluivert55
Barça B

2007.02.18. 21:23:45

[/quote]Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!

pó-tol-ha-tat-lan! :)[/quote]
Csatlakozom,lionelmessi19-hez! Nekem is nagy kedvenceim és utálom ezeket a hülye kritikákat! Ezeket inkább tartsátok magatokba épp elég, hogy kikaptunk nem kell egyből világvégét csinálni az ügyből!
Egyébként meg a Valenciára nézve szégyen a produkciójuk (kivéve, hogy győztek), nem tudom mit szólnátok ha hazai pályán 30 %-ban birtokolnánk a labdát! Én biztos nem sokáig nézném élvezettel! Emlékszem egy pár éve éppen az Interrel játszottak a Bl-ben és még Benitez volt az eddzőjük. Ilyesmi meccs után (kiestek) azt nyilatkozta, hogy MEGÖLIK A FUTBALLT!!! Na nekem ez volt az érzésem a mai meccs után!
Forca BARCA!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.02.18. 21:23:33

Emberek ne kezdjünk ki egyes játékosokat mert értelmetlen- nem képességbeli gondok vannak. Ha jól emlészem tavaj velük mindent besöpörtünk. A csapat nem müködik jól. Hát az elsö kapott gólnál 5 álló embert számoltam össze, a másodiknál négyet. Most akkor mi van?
Nem sok golhelyzetünk volt de egész közelről hagyott ki Xavi, Gudy helyzeteket. Most akkor hogy legyen győzelem, ha se elől se hátul nem megy. Várom Etoo jöttét, de nem hiszem, hogy jobbak leszünk. Lehetnek még szép meccsek, de ez a csapat tul jutott a csucson.
Fecó
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.18. 21:23:05

Hagyjátok már békén Ronaldinhot!!!
Mindig minden az ő hibája???
Ő hajtott a legjobban,a végén,amikor végre volt elöl egy társa,ketten próbálták átvinni az egész védelmen a labdát,csak az 5-6-odik emberben fennakadtak.Senki nem volt képes csatlakozni hozzájuk elöl,nem is volt csatárunk,még csak indítani se tudtak senkit.

A védelem jó nagy nulla,de a támadósorral nem lesz gond sztem,ha visszajön Eto'o!Messi meg mostantól kezdjen mindig!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:23:03

Slither írta:
gejzy10 írta:sza tényleg ránférne egy kis vérfrissítés!! és itt elsősorban kiegészítő emberekre gondolok!!!Rijkardot se marasztalnám...de legalábbis egy okos segítő elkélne mellé! :oops:
Pontosan, mert Neesken a semminél is kevesebbet segít.
Ezt mondjuk nem tudhatjuk, de nekem is ez az érzésem, amilyen unott pofával ül ott mindig, vissza kell hozni Henket a 2.edző posztra, ha hajlnadó! Nagy fizetést neki, jó szerződést, stb. vhogy vissza kell édesgetni!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:21:55

Cooltiszo írta:Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!

pó-tol-ha-tat-lan! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.18. 21:20:51

gejzy10 írta:sza tényleg ránférne egy kis vérfrissítés!! és itt elsősorban kiegészítő emberekre gondolok!!!Rijkardot se marasztalnám...de legalábbis egy okos segítő elkélne mellé! :oops:
Pontosan, mert Neesken a semminél is kevesebbet segít.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:19:31

pé írta:Deco kb. egy éve nem képes olyan szintű játékot nyújtani amit elvárnánk tőle. Minden elismerésem azért amit a klubért tett, de most ő csapat egyik kerékkötője! Azt hiszem Iniesta megfelelően tudná pótolni, sőt ma már szerintem sokkal jobb teljesitményre képes mint ő!
Nézd, sztem Deco nem pótolható!
Egész más munkája van neki, mint Iniestának, vagy Xavinak!

És sztem igen is jól játszott, sokat védekezett!!! És nem is volt sok rossz passza, nem tom már ki írta...
Igen is jól játszott...már egy ideje nem volt a legjobb soha, most sem, de nem volt rossz...
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.02.18. 21:19:06

Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
lionel19

2007.02.18. 21:18:39

lionelmessi19 írta:Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...
Itt az igazság... ide kell hozni kérdés te hova raknád be?
gejzy10
Jugador del Barça

2007.02.18. 21:18:07

sza tényleg ránférne egy kis vérfrissítés!! és itt elsősorban kiegészítő emberekre gondolok!!!Rijkardot se marasztalnám...de legalábbis egy okos segítő elkélne mellé! :oops:
Kluivert55
Barça B

2007.02.18. 21:18:05

Csatlakozom,lionelmessi19-hez! Nekem is nagy kedvenceim és utálom ezeket a hülye kritikákat! Ezeket inkább tartsátok magatokba épp elég, hogy kikaptunk nem kell egyből világvégét csinálni az ügyből!
Egyébként meg a Valenciára nézve szégyen a produkciójuk (kivéve, hogy győztek), nem tudom mit szólnátok ha hazai pályán 30 %-ban birtokolnánk a labdát! Én biztos nem sokáig nézném élvezettel! Emlékszem egy pár éve éppen az Interrel játszottak a Bl-ben és még Benitez volt az eddzőjük. Ilyesmi meccs után (kiestek) azt nyilatkozta, hogy MEGÖLIK A FUTBALLT!!! Na nekem ez volt az érzésem a mai meccs után!
Forca BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kluivert55 2007.02.18. 21:19:23-kor.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:17:39

Fiúk, eddig én ellene voltam.
Igazából nem tul igazságos, h egy meccs alatt megfodul a dolog, de!

Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni, ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...

Hiába van az, h ego, önző, stb..
De végig hajt, győzelemre tör, nagyon ügyes, gólerős, ha pl. nincs bef. csatár (ahogy mostanság nálunk...).

Szerintem rá kell gyúrni a dologra, és megpróbálni elcsábítani!
- József Attila
Barça C

2007.02.18. 21:17:21

Deco kb. egy éve nem képes olyan szintű játékot nyújtani amit elvárnánk tőle. Minden elismerésem azért amit a klubért tett, de most ő csapat egyik kerékkötője! Azt hiszem Iniesta megfelelően tudná pótolni, sőt ma már szerintem sokkal jobb teljesitményre képes mint ő!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.18. 21:16:32

Szakacs írta:Mert mindenki szid :) ezert en elszeretnem mondani h nekem nagyon tetszett Zambrotta jateka :) nagyon hatarozottan es agressziven vedekezett !!! Amire nagy szukseg a Pool ellen...Valdes-t is birtam...Messi hozta a magaet :D es a tobbiben naggyabol egyetertek lionelmessi19el :) DE mar 2 eve a valencia oda vissza ver minket :) szoval annyira ne stresszeljunk :)
FORCA BARCA :!: :!: :!: 8)
Az első gólt Zambrotta miatt kaptuk. Amúgy meg én többet várok tőle. Támadásokat sokkal jobban is tudja támogatni.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.02.18. 21:16:03

Ezúton is gratulálnék Rijkaardnak a Valencia elleni meccsünkhöz (is). Fantasztikus, ahogy Eto'o-t ilyen tökéletesen visszaépítette a csapatba az igazán fontos meccsekre! Fantasztikus. Ámbár tulajdonképpen nem is lenne rá szükségünk, hiszen itt van nekünk centerben Gudjohnsen, Saviola... akik csak úgy vagdossák a gólokat és egymás után nyerik nekünk a meccseket. Teljesen nyugodt vagyok a Liverpool elleni meccsünk előtt, hiszen Rijkaard mester gondoskodott róla az Osasuna elleni 5 perccel, hogy Eto'o, csapatunk legeredményesebb góllövője és legveszélyesebb játékosa már biztosan ne küszködjék meccshiánnyal mikor majd berakja a pool ellen! Egyszóval gratula. Most is, amilyen fantasztikus érzékkel nyúlt a cserékhez a Valencia ellen,.... Egyszerűen bámulatos. Elképesztő volt a mester meglátása, amikor lehozta centerből Gudjohnsent, de nem centert (Saviola) hozott be a helyére, hanem szélsőket (Messi, Guily). Igy a centerposzt teljesen megszűnt létezni, de legalább ügyesen körbe tudtuk adogatni a Valencia védelmét. Ráadásul klasszikus csatár nélkül is gólt lehet rúgni, lásd Dinho szabadrúgását. Marquez középpályára való felhozatala és Edmilson centervédőként való alkalmazása szintén teljes siker, hiszen így a Valencia csak minden második kontrájából tudott volna gólt rúgni. Szóval tényleg, le a kalappal! Rijkaard nagy edző!
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:15:00

el fuero írta:Hogy Riijkardot is kritizáljam, nem értem mért nem Savigólt hozta be?!

De se baj, lesz ez még jobb is.... :(
Én asszem értem. Le is írtam délelőtt, én is ezt tettem volna, hiszen az elmúlt meccseken Saviola sem nyujtot jobbat, és pool ellen meg jobb lett volna ha ő játszott volna, de ehhez ma vmit csinálni is kellett volna.
szal én is őt kezdettem volna a bl miatt, de most már belátom h hibáztam volna...

Azt nem értem mondjuk h mért nem lehetett behozni...
- József Attila
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.18. 21:13:48

Mert mindenki szid :) ezert en elszeretnem mondani h nekem nagyon tetszett Zambrotta jateka :) nagyon hatarozottan es agressziven vedekezett !!! Amire nagy szukseg a Pool ellen...Valdes-t is birtam...Messi hozta a magaet :D es a tobbiben naggyabol egyetertek lionelmessi19el :) DE mar 2 eve a valencia oda vissza ver minket :) szoval annyira ne stresszeljunk :)
FORCA BARCA :!: :!: :!: 8)
Tiziano Crudeli fan :!:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.02.18. 21:12:59

Ronaldinho mit csinált ma? Mert hogy egy jó passza nem volt, amivel továbbment a támadás nemvolt, egy valamirevaló jó csel nem volt, nem lőtt. Szedje össze magát, mert ebből én nem kérek.
Lőtt egy szabigólt, de ettől még kb. 20 támadásunk halt el rajta. Messin is haltak el támadások, de ő legalább átvitte 3-4 emberen előtte.
Guddy, Giuly, vicc, minek írjam le mindig hogy szarok? És miért is ne lehetne leigazolni C.ronit? A valenciának hogy sikerül hogy a keretben van Morientes, Vicente, VIlla, Angulo, Joaquin, Silva, és így legalább van cseréjük. Mert a mienink nem cserék.
Edmilka is fantasztikus volt. Végkielégítést neki.
Decot nemtom miért állították ki, de hogy érdemit ő se tett hozzá az biztos, legalábbis ha csinált vmi jót, akkor utána eladta 2x a labdát. Ez se teljesítmény.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.18. 21:12:46

Rumig írta:
pé írta:amit ma művelt, nekem kicsit sok volt. Ilyen senkiházi, felelőtlen játékost.....
Valóban nyújtott lábbal csúszott oda, de ő legalább nem talált el senkit. Amúgy meg sztem kifejezetten aktív volt!
Nem volt az teljesen nyújott láb, sőt...labdára ment...

Amit nem láthattunk a lassításokban, azért ment sztem a piros...amikor odarúgott a földön fekvő deconak albelda, az utáni reakció volt a pirosat érő...megjegyzem teljesen megértem Decot, kicsit lehetne profibb mentalitása, de akkor is....jól játszott 1ébként.
- József Attila
el fuero
Entrenador del Barça

2007.02.18. 21:12:22

Emberek, komolyan mondom sírnom kellett a játékunkon és a játékosokon. Oleguer nem tud passzolni, nem tud beadni, 1 értelmes megmozdulása sincs. Deco csak teng-leng a pályán, nem tudom mi baja lehet. Gudy 26-szor volt lesen és helyzetbe se került. Edmilka 1 fos....
Hogy Riijkardot is kritizáljam, nem értem mért nem Savigólt hozta be?!

De se baj, lesz ez még jobb is.... :(
Forza Lazio!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.02.18. 21:12:16

lionelmessi19 írta:Barátom, hülyeségeket beszélsz.
Deco amig fenn volt az egyik legjobb volt, és hogy ha belémrúgnak, akkor én is így reagálnék!!!
Nem tudom mit láttál, de sztem fos volt Deco. Annyi eladott labdája volt, minit ahány jó pasza. Semmit nem mutatott.
Lezárt