Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Fiúk, eddig én ellene voltam.
Igazából nem tul igazságos, h egy meccs alatt megfodul a dolog, de!
Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni, ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...
Hiába van az, h ego, önző, stb..
De végig hajt, győzelemre tör, nagyon ügyes, gólerős, ha pl. nincs bef. csatár (ahogy mostanság nálunk...).
Szerintem rá kell gyúrni a dologra, és megpróbálni elcsábítani!
Nyáron akkor is le kell váltani! Nem fog már megújulni. Én más játékrendszerbemennék át (4-4-1-1-be) é akkor nem is hiányozna.lionelmessi19 írta:Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!Cooltiszo írta:Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
pó-tol-ha-tat-lan!
Ezt mondjuk nem tudhatjuk, de nekem is ez az érzésem, amilyen unott pofával ül ott mindig, vissza kell hozni Henket a 2.edző posztra, ha hajlnadó! Nagy fizetést neki, jó szerződést, stb. vhogy vissza kell édesgetni!Slither írta:Pontosan, mert Neesken a semminél is kevesebbet segít.gejzy10 írta:sza tényleg ránférne egy kis vérfrissítés!! és itt elsősorban kiegészítő emberekre gondolok!!!Rijkardot se marasztalnám...de legalábbis egy okos segítő elkélne mellé!
Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!Cooltiszo írta:Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
Pontosan, mert Neesken a semminél is kevesebbet segít.gejzy10 írta:sza tényleg ránférne egy kis vérfrissítés!! és itt elsősorban kiegészítő emberekre gondolok!!!Rijkardot se marasztalnám...de legalábbis egy okos segítő elkélne mellé!
Nézd, sztem Deco nem pótolható!pé írta:Deco kb. egy éve nem képes olyan szintű játékot nyújtani amit elvárnánk tőle. Minden elismerésem azért amit a klubért tett, de most ő csapat egyik kerékkötője! Azt hiszem Iniesta megfelelően tudná pótolni, sőt ma már szerintem sokkal jobb teljesitményre képes mint ő!
Itt az igazság... ide kell hozni kérdés te hova raknád be?lionelmessi19 írta:Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...
Az első gólt Zambrotta miatt kaptuk. Amúgy meg én többet várok tőle. Támadásokat sokkal jobban is tudja támogatni.Szakacs írta:Mert mindenki szidezert en elszeretnem mondani h nekem nagyon tetszett Zambrotta jateka
nagyon hatarozottan es agressziven vedekezett !!! Amire nagy szukseg a Pool ellen...Valdes-t is birtam...Messi hozta a magaet
es a tobbiben naggyabol egyetertek lionelmessi19el
DE mar 2 eve a valencia oda vissza ver minket
szoval annyira ne stresszeljunk
![]()
FORCA BARCA![]()
![]()
![]()
Én asszem értem. Le is írtam délelőtt, én is ezt tettem volna, hiszen az elmúlt meccseken Saviola sem nyujtot jobbat, és pool ellen meg jobb lett volna ha ő játszott volna, de ehhez ma vmit csinálni is kellett volna.el fuero írta:Hogy Riijkardot is kritizáljam, nem értem mért nem Savigólt hozta be?!
De se baj, lesz ez még jobb is....
Nem volt az teljesen nyújott láb, sőt...labdára ment...Rumig írta:Valóban nyújtott lábbal csúszott oda, de ő legalább nem talált el senkit. Amúgy meg sztem kifejezetten aktív volt!pé írta:amit ma művelt, nekem kicsit sok volt. Ilyen senkiházi, felelőtlen játékost.....
Nem tudom mit láttál, de sztem fos volt Deco. Annyi eladott labdája volt, minit ahány jó pasza. Semmit nem mutatott.lionelmessi19 írta:Barátom, hülyeségeket beszélsz.
Deco amig fenn volt az egyik legjobb volt, és hogy ha belémrúgnak, akkor én is így reagálnék!!!