Bajnoki Mérkőzések #2
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ne türelmetlenkedj. Előfordul néha, hogy nem jön össze semmiRonaldinho 17 írta:a [auto_cenzúra]ez nagyon nem kellett 0-0....ha nyer ma a reklám akkor csak 6 pont
nem hiszem el,ilyen szarok avygunk,a végén még ........na neeeeeeee FOREVER BARCA
és HAJRÁ BETIS(megint más segítségére van szükségünk)
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Boldog szülinapotChris írta:ma van a szülinapom, azt hittem a fiúk egy gólzáporos győzelmet adnak ajándékba.....................
... erre tessék.
le vagyok törve.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Forca Barça!
-
- Entrenador del Barça

és HAJRÁ BETIS(megint más segítségére van szükségünk)
Most töltötte be februárban a 21-et, de ő volt a kameruni olimpiai bajnok csapat kapusa mindössze 16 évesen. Már akkor lehetett tudni, h. jó kapus lesz.
-
- Director del Fútbol
Nem tudom pontosan, de szerintem még egész fiatal.ronaldo írta:Nem hiába játszott a fifa válogatottba. nem tudja valaki hány éves?antiimperialista írta:Kameni egy őrült! Hihetetlen nagyokat védett...
-
- Director del Fútbol
Kameni egy őrült! Hihetetlen nagyokat védett...
De szarok a támadók szerencsére! Ha olyan támadójuk lenne mint Eto'o Már vezetnék a bajnokságotCharlie írta:Szomorú hogy elhullajtottunk 4pontot az utolsó 2 meccsünkön,nem baj ha hullajtunk de legalább az a 4,cask 2 lett volna,na sebaj,ma mindenki szurkoljon a Betisnek,és ha nyernének akkor még jó is ez az 1 pont nekünkNa jó persze nem lehet egyfolytában a madrid vereségében bízni.
Ha kihasználnák a lehetőségeket a támadóink,tehát a helyzeteket gólra váltanák,akkor már vagy 25ponttal mennénk a bajnokságban,végülis úgy nem lenne izgalmas a vége a bajnokságnak![]()
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Szomorú hogy elhullajtottunk 4pontot az utolsó 2 meccsünkön,nem baj ha hullajtunk de legalább az a 4,cask 2 lett volna,na sebaj,ma mindenki szurkoljon a Betisnek,és ha nyernének akkor még jó is ez az 1 pont nekünk
Na jó persze nem lehet egyfolytában a madrid vereségében bízni.
Ha kihasználnák a lehetőségeket a támadóink,tehát a helyzeteket gólra váltanák,akkor már vagy 25ponttal mennénk a bajnokságban,végülis úgy nem lenne izgalmas a vége a bajnokságnak
C.

Ha kihasználnák a lehetőségeket a támadóink,tehát a helyzeteket gólra váltanák,akkor már vagy 25ponttal mennénk a bajnokságban,végülis úgy nem lenne izgalmas a vége a bajnokságnak

C.
-
- Director del Fútbol
Hát mikor a minap azt írtam, hogy ha nyerünk az Espanyol, és az Ossasuna ellen, illetve a Real bukik legalább 1-et, akkor már szinte tutti bajnokok vagyunk, akkor még álmomban sem gondoltam volna, hogy a fiúk egy igen kiábrándító játékkal képtelenek lesznek gólt lőni, és nyerni a Nou Camp-ban a nem túl acélos Espanyol ellen!?... Lesújtó! Persze tudom a helyzeteink megvoltak, DE AZ A KAMENI... Áááááá, az egy jó kapus a fene egye meg!
Nincs mentség, be kell lőni a helyzeteinket!
No mindegy, ezen is túl vagyunk, nem szabad szomorkodni, előre kell nézni, menni-menni tovább, és győzni!!! Az Ossasuna ellen már nem engedhetünk meg ilyen játékot magunknak, és jól mondja itt az egyik előttem szóló, hogy óriási hiba lenne mindig abban bízni, hogy a Real is bukja a meccseit, mint mi?!....
Persze nem mondom: örülnék, ha ma a Betis móresre tanítaná a blankókat!!!

No mindegy, ezen is túl vagyunk, nem szabad szomorkodni, előre kell nézni, menni-menni tovább, és győzni!!! Az Ossasuna ellen már nem engedhetünk meg ilyen játékot magunknak, és jól mondja itt az egyik előttem szóló, hogy óriási hiba lenne mindig abban bízni, hogy a Real is bukja a meccseit, mint mi?!....

Persze nem mondom: örülnék, ha ma a Betis móresre tanítaná a blankókat!!!

"Més Cuen un Club"
Ronaldinho szerintem most is hozta a formáját, egyszerűen nem csinál semmit, abból meg nem lehet megélni, hogy minden meccsen bedob ké-három parádés megmozdulást, ami persze az ellen kapujára egyáltalán nem veszélyes. Rijkaard meg miért küldte ki szélre Oleguer, egyszerűen szörnyű volt a jobb oldalon, még jó, hogy felébredt az edzőnk a második félidőre. Maxi meg persze, hogy nem tudott semmit sem csinálni, ha egyszer nem kapott labdát, Xavi és Deco is rosszul játszottak, szóval ez így kevés, valóban csúnya lenne mindig a királyi gárda vereségében bízni.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát ez nem jött be.Barcaforever írta:Csak nyerünk tán ma.Az Espanol kicsit kiesett abból az éveleji jóformából.

Már megint nem jött össze semmi.
Az Osasuna ellen már nyerni kell, mert nem bízhatunk mindig a Real vereségeiben.

2 naon veszélyes játékosuk van: az 1ik term. Tamudo, a másik Maxi(term, az espanolos).
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Csak nyerünk tán ma.Az Espanol kicsit kiesett abból az éveleji jóformából. 

-
- Entrenador del Barça
Na király hogy adják az Osasuna elleni meccset(nehéz lesz) de az Espanyol és az Osasuna ellen is nyerni kell,a mai meccs nagyon későn van,holnap suli
FORCA BARCA NYERNI KELL,a real meg nem nyer a Betis ellen

FORCA BARCA NYERNI KELL,a real meg nem nyer a Betis ellen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
ooops....
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezt aztán jól megmondtadMr. Master írta:És különben is, miért vasárnap játszunk? Sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha még pihehnetnénk egy napo a cselszkij ellen és vasárnap játszanánk, de hát erről a vezetőknek kell dönteni...gsn írta: Osasuna-Barca Szombat S2 18.00 (Élő)

ott van, h szombaton játszunk

- Mr. Master
- Director del Fútbol
UPC-n kívül van más lehetőség arra, hogy az embernek menjen a TV-jén a Sport 2? Mert engem nagyon idegesít, hogy nem nézhetek barca meccsekt, csak ritkán. És különben is, miért vasárnap játszunk? Sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha még pihehnetnénk egy napo a cselszkij ellen és vasárnap játszanánk, de hát erről a vezetőknek kell dönteni...gsn írta:TV közvetítések:
Barca-Espanyol Ma S2 22.30 (30 perces csúsztatással)
Osasuna-Barca Szombat S2 18.00 (Élő)
------------------ pisti.blog.hu --------------------
A texten rajta van, a billiárd helyett adják.Blasko írta:Én felmentem a SportTV honlapjára, de semmi ilyet nem találtam(vagy csak baj van szememmel).
![]()