Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne türelmetlenkedj. Előfordul néha, hogy nem jön össze semmiRonaldinho 17 írta:a [auto_cenzúra]ez nagyon nem kellett 0-0....ha nyer ma a reklám akkor csak 6 pont
nem hiszem el,ilyen szarok avygunk,a végén még ........na neeeeeeee FOREVER BARCA
és HAJRÁ BETIS(megint más segítségére van szükségünk)
Boldog szülinapotChris írta:ma van a szülinapom, azt hittem a fiúk egy gólzáporos győzelmet adnak ajándékba.....................
... erre tessék.
le vagyok törve.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom pontosan, de szerintem még egész fiatal.ronaldo írta:Nem hiába játszott a fifa válogatottba. nem tudja valaki hány éves?antiimperialista írta:Kameni egy őrült! Hihetetlen nagyokat védett...
De szarok a támadók szerencsére! Ha olyan támadójuk lenne mint Eto'o Már vezetnék a bajnokságotCharlie írta:Szomorú hogy elhullajtottunk 4pontot az utolsó 2 meccsünkön,nem baj ha hullajtunk de legalább az a 4,cask 2 lett volna,na sebaj,ma mindenki szurkoljon a Betisnek,és ha nyernének akkor még jó is ez az 1 pont nekünkNa jó persze nem lehet egyfolytában a madrid vereségében bízni.
Ha kihasználnák a lehetőségeket a támadóink,tehát a helyzeteket gólra váltanák,akkor már vagy 25ponttal mennénk a bajnokságban,végülis úgy nem lenne izgalmas a vége a bajnokságnak![]()
C.
Hát ez nem jött be.Barcaforever írta:Csak nyerünk tán ma.Az Espanol kicsit kiesett abból az éveleji jóformából.
ezt aztán jól megmondtadMr. Master írta:És különben is, miért vasárnap játszunk? Sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha még pihehnetnénk egy napo a cselszkij ellen és vasárnap játszanánk, de hát erről a vezetőknek kell dönteni...gsn írta: Osasuna-Barca Szombat S2 18.00 (Élő)
UPC-n kívül van más lehetőség arra, hogy az embernek menjen a TV-jén a Sport 2? Mert engem nagyon idegesít, hogy nem nézhetek barca meccsekt, csak ritkán. És különben is, miért vasárnap játszunk? Sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha még pihehnetnénk egy napo a cselszkij ellen és vasárnap játszanánk, de hát erről a vezetőknek kell dönteni...gsn írta:TV közvetítések:
Barca-Espanyol Ma S2 22.30 (30 perces csúsztatással)
Osasuna-Barca Szombat S2 18.00 (Élő)
A texten rajta van, a billiárd helyett adják.Blasko írta:Én felmentem a SportTV honlapjára, de semmi ilyet nem találtam(vagy csak baj van szememmel).
![]()