Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hmmm...a Manchester United brazil hátvéddel erősítené meg a hátsó alakzatát.
A kiszemelt az idei Konföderációs Kupa egyik legnagyobb felfedezettje, a Sao Paulónál futballozó Cicinho, aki ráadásul olasz nagyapján keresztül EU-útlevéllel is rendelkezik.
Cicinho érkezése Gary Neville kispadra szorulását is okozhatja, aki az elmúlt évtizedben a Manchester United egyik legbiztosabb tagja volt.
Cicinhót egyébként a Milan és a Juventus is szeretné megszerezni, az ára várhatóan 8 millió font lesz.
Oliveirának van EU-s útlevele?
szerezzük meg az öccsét!még csak 17 asszem!a West ham-ban játszik!hátha ilyen jó lesz ő is!Enrique írta:Azé ne legyél ennyire fogalmatlan...Kitfisto írta:De nem a Barcában!![]()
Puyollal ketten ÁTHATOLHATATLAN kettőst alkotnának.
Nem fog jönni Gallas de örültem vóna neki.Bodi írta:Én nagyon el tudnám képzelni Gallast Barca mezben.Nagyon jó erősítés lenne,és a Chelsea-t is gyengítenénk kicsit,bár ott van védő dögivel!Szerintem egyértelmű,hogy nem lesz kezdő Londonban,Terry és Carvallho előtte van a rangsorban!Kár,hogy nem jön hozzánk.
De 1 jóval olcsóbb Gallassal is ÁTHATOLHATATLAN kettős lenne.Nem?Enrique írta:Azé ne legyél ennyire fogalmatlan...Kitfisto írta:De nem a Barcában!![]()
Puyollal ketten ÁTHATOLHATATLAN kettőst alkotnának.
Fene drága egy gyerek ez a Rió, de azért megéri a pénzét..Vito írta:Rio Ferdinándi hosszabított na, csak van az a pénz...
100%Maxi írta: És ez mennyire biztos
A Besiktasban folytatja pályafutását Kleberson, a Manchester United brazil labdarúgója. A dél-amerikai középpályás három évre szóló szerződést kötött a török klubbal, amely nem kívánta nyilvánosságra hozni az üzlet anyagi részleteit.
de ez most télleg, kölcsönbe megy torinóbaOrdog írta:Az ilyen irományoknak a fele kamu! Amit már megláttok vmelyik sportoldalon, azt le is írjátok! Erre jó példa pl a "PiresMorminho írta:MiguelJuventus
Róla is lemondhatunkGalatasaray".