Egykori és jelenlegi magyar játékosok
-
- Director del Fútbol
Még nem hivatalos a Fulham, tavaly nyáron is leírták, hogy Gerzson a Boroé, aztán mégse lett semmi a dologból.
HA tényleg oda megy, akkor szerintem jaj, mert elég sanszos, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni, bár jól csengő neveket dobtak be, mint lehetséges igazolásokat: Cissé, Saha, Evra pl.
Ha Gera stabil kezdő lesz, és igazolnak még, akkor akár jól is sülhet el a dolog, de jelenleg nagyon szkeptikus vagyok...
HA tényleg oda megy, akkor szerintem jaj, mert elég sanszos, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni, bár jól csengő neveket dobtak be, mint lehetséges igazolásokat: Cissé, Saha, Evra pl.
Ha Gera stabil kezdő lesz, és igazolnak még, akkor akár jól is sülhet el a dolog, de jelenleg nagyon szkeptikus vagyok...
19
Hát érdekes választás...igen, valszeg jövőre is a kiesés ellen fognak küzdeni, míg az Everton az első 4-be kívánkozik...meglátjuk!
Remélem lesz vmi interjú vele, én nagyon nem örülök, hogy odament. Vagy úgy van vele, hogy úgyis több van már mögötte, mint előtte, inkább a biztos anyagit választja, mert azzal jár jól? Mert volt szó a Banficáról meg az Evertonról, de olvastam egy cikket, miszerint a Fulham kínálja a legnagyobb fizetést.
Azt hittem ennél jobb képességű csapatba kerül. Ahol a kiesés ellen küzdenek, ott nehéz lesz kiemelkedni.
Azt hittem ennél jobb képességű csapatba kerül. Ahol a kiesés ellen küzdenek, ott nehéz lesz kiemelkedni.

-
- Jugador del Barça
Ahhoz képest, hogy itt angol stabil középcsapatokat, meg egy spanyol nemzetközi kupás csapatot emlegettek ahhoz képest ez nem nagy előrelépés
na mindegy, sok sikert neki!!

na mindegy, sok sikert neki!!
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már mindenhol fenn van. Hát nem tudom, hogy a legjobb döntést hozta e. Az biztos, hogy jobb mint a WBA, de mégse egy Everton.
Mindenesetre sok sikert. Itt legalább stabil kezdő lehet.
Mindenesetre sok sikert. Itt legalább stabil kezdő lehet.
- Titinho
- Director del Fútbol
Gera a Fulhamben folytatja a pályafutását
A West Brom hivatalos oldalán jelentette ki, hogy elhagyja az Albiont és a Fulham csapatához szerződik. 2004 óta szolgálta a birminghami klubot ahol 155 mérkőzésen 25 gólt szerzett, ezeken a meccseken 39x lépett pályára csereként.
http://www.wba.premiumtv.co.uk/page/New ... 49,00.html
Sok sikert a Premier League-ben Gera!!!
(egy Evertonnal jobban járt volna, dehát ő tudja.
)

A West Brom hivatalos oldalán jelentette ki, hogy elhagyja az Albiont és a Fulham csapatához szerződik. 2004 óta szolgálta a birminghami klubot ahol 155 mérkőzésen 25 gólt szerzett, ezeken a meccseken 39x lépett pályára csereként.
http://www.wba.premiumtv.co.uk/page/New ... 49,00.html
Sok sikert a Premier League-ben Gera!!!
(egy Evertonnal jobban járt volna, dehát ő tudja.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Babos... Tényleg. Őt is ismerem.depth írta:Én kipróbálnám, h Babos mit tud. A hollandoknál jól védett.Csak a Barca! írta: Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.De ő se kéne a nemzeti 11be. Na de akkor ki?

Marci védelmében azért annyit hozzátennék, hogy hiányzik belőle a meccsrutin. Nem játszott az utóbbi időbe rendszeresen és ez meg is látszott nagyon a válogatottbeli teljesítményén. Ha egy olyan csapatba kerülhetne, ahol rendszeres játéklehetőséget kapna, hogy meg legyen a meccsrutin, akkor lehet ügyesebb lenne a válogatottban is.
Én kipróbálnám, h Babos mit tud. A hollandoknál jól védett.Csak a Barca! írta: Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.De ő se kéne a nemzeti 11be. Na de akkor ki?
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerinted kinek kéne? Megmondom őszintén nem nagyon ismerem a magyar kapusokat. A magyar bajnokikat nem is nézem. Királyt még ismerem.visca el barca írta:amugy én abszolút kutyaütőnek tartom, a válogatottban sem tudom mért ő véd...

- bati1989
- Jugador del Barça
Jogos!Én is így vagyok vele!Bár azt nem tudom megmondani h kinek kéne helyette védeni!Kötelesről sokan mondják, hogy nagyon jó de én még nem láttam védeni!Balajcza számomra nem meggyőző!A törökök ellen potyát kapó Balogh János sem..!visca el barca írta:a 71-szeres válogatott Sörensen, meg a néhai 3. számú angol kapus, Taylor mellett biztos sok esélye lesz
amugy én abszolút kutyaütőnek tartom, a válogatottban sem tudom mért ő véd...

- visca el barca
- Presidente del Barça
a 71-szeres válogatott Sörensen, meg a néhai 3. számú angol kapus, Taylor mellett biztos sok esélye lesz 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- bati1989
- Jugador del Barça
Fülöp Mártont a horvátok ellen figyelte meg az Aston Villa
A triballfootball.com internetes oldal értesülései szerint az Aston Villa vezető játékosmegfigyelője, Ian-Storey Moore és kapusedzője, Seamus McDonagh Magyarországon, a horvátok elleni barátságos meccsen figyelte a válogatott kapust, Fülöp Mártont.
Amint arról korábban már beszámoltunk Fülöp Márton, a magyar válogatott elsőszámú kapusa nyáron szeretné elhagyni jelenlegi klubját, a Sunderlandet, mert olyan együttesben kíván védeni, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat.
A hálóőr több csapattal is tárgyalásban áll, akik közül az egyik érdeklődő a Premier League-ben hatodik helyen végzett Aston Villa.
Erről a tribatfootball.com nevű internetes portál számolt be, melynek információi szerint a magyar válogatott horvátok elleni mérkőzését a kapus miatt a helyszínen tekintette meg az Aston Villa ezető játékosmegfigyelője, Ian-Storey Moore és kapusedzője, Seamus McDonagh.
Martin O’Neill csapatának 2006 novemberében Király Gábor személyében már volt magyar kapusa, de a Manchester United ellen hatalmas potyagólt kapó futballistára aligha emlékeznek vissza szívesen az Aston Villa szurkolói (egyhónapos kölcsönszerződése lejártával nem is tartottak tovább igényt Királyra…).
Hogy a horvátok ellen nagyot hibázó Fülöpről milyen véleményt alakítottak ki az Aston Villa képviselői, azt nem tudni, de ha ez a mérkőzés alapján döntenek a leigazolásáról, akkor nem biztos, hogy létrejön az üzlet…
Fülöpnek az Aston Villán kívül is van élvonalbeli kérője, méghozzá a Premier League-be tavasszal feljutó Stoke City, így a kapusnak akkor is van esélye arra, hogy Angliában folytassa pályafutását, ha a birminghami klub vezetőit nem győzte meg szerződtetéséről.
forrás:nso.hu
A triballfootball.com internetes oldal értesülései szerint az Aston Villa vezető játékosmegfigyelője, Ian-Storey Moore és kapusedzője, Seamus McDonagh Magyarországon, a horvátok elleni barátságos meccsen figyelte a válogatott kapust, Fülöp Mártont.
Amint arról korábban már beszámoltunk Fülöp Márton, a magyar válogatott elsőszámú kapusa nyáron szeretné elhagyni jelenlegi klubját, a Sunderlandet, mert olyan együttesben kíván védeni, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat.
A hálóőr több csapattal is tárgyalásban áll, akik közül az egyik érdeklődő a Premier League-ben hatodik helyen végzett Aston Villa.
Erről a tribatfootball.com nevű internetes portál számolt be, melynek információi szerint a magyar válogatott horvátok elleni mérkőzését a kapus miatt a helyszínen tekintette meg az Aston Villa ezető játékosmegfigyelője, Ian-Storey Moore és kapusedzője, Seamus McDonagh.
Martin O’Neill csapatának 2006 novemberében Király Gábor személyében már volt magyar kapusa, de a Manchester United ellen hatalmas potyagólt kapó futballistára aligha emlékeznek vissza szívesen az Aston Villa szurkolói (egyhónapos kölcsönszerződése lejártával nem is tartottak tovább igényt Királyra…).
Hogy a horvátok ellen nagyot hibázó Fülöpről milyen véleményt alakítottak ki az Aston Villa képviselői, azt nem tudni, de ha ez a mérkőzés alapján döntenek a leigazolásáról, akkor nem biztos, hogy létrejön az üzlet…
Fülöpnek az Aston Villán kívül is van élvonalbeli kérője, méghozzá a Premier League-be tavasszal feljutó Stoke City, így a kapusnak akkor is van esélye arra, hogy Angliában folytassa pályafutását, ha a birminghami klub vezetőit nem győzte meg szerződtetéséről.
forrás:nso.hu

-
- Director del Fútbol
Igen, ismerem személyesen, és múlt szombaton találkoztunk is, meg együtt néztük a magyar-hovátot. Elvileg még összefutunk egyszer, mielőtt visszamegy Kijevbe. Csak annyit mondott, hogy szeretne elmenni, de azt vettem észre rajta, hogy lehetnek már konkrét kérők is, csak nem akar róla beszélni...fcbarcelonazsombi írta:Antiimperialista te ismered személyesen ?? Én igen de már rég nem beszéltem vele.
19
Én úgy tudom a Dinamo tartalékban nyomta, nem is rosszul és bajnok is lett az tartalékcsapattal (ála Némethék Liverpoolban).
-
- Capitá del Barça
Antiimperialista te ismered személyesen ?? Én igen de már rég nem beszéltem vele.
-
- Director del Fútbol
Igen, de szerencsére már egészséges, és jó hangulatban vanVito írta:állítólag sokáig sérült volt, de Ati majd bővebben tájékoztat..

19
-
- Director del Fútbol
Annyit tudok, hogy szeretne elmenni (valamerre nyugatra) Kijevből, de egyelőre nincs semmi konkrétum. Mivel van még jócskán hátra a szerződéséből, simán beleszólhat a Dinamo is...
19
-
- Llegenda del Barça
állítólag sokáig sérült volt, de Ati majd bővebben tájékoztat..fcbarcelonazsombi írta:Farkas Balázsról van valami hír?? Nem hallani semmit mostanába. Antiimperialista te tudsz valamit róla??
-
- Capitá del Barça
Farkas Balázsról van valami hír?? Nem hallani semmit mostanába. Antiimperialista te tudsz valamit róla??
-
- Director del Fútbol
Meglepően sokat játszott eleinte Tőzsér "jólállahajam" Danika az AEK-ben, az utóbbi időben azonban már nem nagyon jutott szóhoz. Kívánom neki, hogy végre bizonyítsa be, hogy nem az a ratyifiú, akinek sokan tartják. Az adottságai megvannak, jó lenne végre profiként gondolkodnia és viselkednie! Hajrá!
Most úgy tűnik, hogy Gerzson a Fulhambe megy... Ez elég nagy hülyeség lenne, ha annyira a kiesés ellen akar harcolni, maradhatna a WBA-ban is. Persze ez még nem 100%, remélem, csak kacsa, ennél jobb helyre is kerülhetne!
Nagyon izgat, mi lesz Huszti és Farkas Balázs sorsa...
Most úgy tűnik, hogy Gerzson a Fulhambe megy... Ez elég nagy hülyeség lenne, ha annyira a kiesés ellen akar harcolni, maradhatna a WBA-ban is. Persze ez még nem 100%, remélem, csak kacsa, ennél jobb helyre is kerülhetne!
Nagyon izgat, mi lesz Huszti és Farkas Balázs sorsa...
19
- gyaliraul
- Barça B
- Kapcsolat:
Még a béelben is.Lesy írta:Játszott ő egyáltalán Athénban?fUtBoLiStA írta:Az AEK Athénból a belga bajnokságban 10. helyen végzett Genkhez szerződött a magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel, ahol lesz egy magyar csapattársa Tóth Balázs személyében.

madridista.
-
- Capitá del Barça
Játszott ő egyáltalán Athénban?fUtBoLiStA írta:Az AEK Athénból a belga bajnokságban 10. helyen végzett Genkhez szerződött a magyar válogatott középpályása, Tőzsér Dániel, ahol lesz egy magyar csapattársa Tóth Balázs személyében.