Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, nyilván tudta, de amikor az ember 2-3 gólt lő egy meccs alatt akkor megjön az önbizalmaozsimiki írta:Jó,de Saviola se hülye,pontosan tudta akkor is,amikor Eto'o sérült volt,hogy nem lesz ő mindig sérült...Akkor meg visszaáll minden...
Hát, a biztató nyilatkozatok kb akkor születtek, amikor Etoo sérült volt és akkor kapott egy kis játéklehetőséget. Meg amúgy is, az ember véleménye, érzései, gondolatai napról napra változhatnak. Ettől függetlenül remélem igazad lesz, és marad nálunkozsimiki írta:Zozzy 5 írta:Korrekt szerződést kapott, a vezetőség most nem kereste a kiskapukat. Ez egy teljesen megfelelő szerződés egy 2.-3. számú csatárnak. Csak ugyebár, máshol kezdőként számítanának rá és többet is kapnaÉn egy olyan 40% esélyt látok arra, hogy marad.
Végig tudta,már jó ideje,hogy ennek a Barcának,Ő csereként kell,ha kell! És ezek tudatában nyilatkozott Ő is jópárszor!
Igazad van!Zozzy 5 írta:Korrekt szerződést kapott, a vezetőség most nem kereste a kiskapukat. Ez egy teljesen megfelelő szerződés egy 2.-3. számú csatárnak. Csak ugyebár, máshol kezdőként számítanának rá és többet is kapnaÉn egy olyan 40% esélyt látok arra, hogy marad.
Én örülnék neki, ha maradna, de teljesen megértem ha távozna...Tényleg többre hivatott.Zsolti írta:Szerintem ne írja alá..az ő érdekében..többre hivatott annál,hogy nállunk koptassa a padot
Azért, mert mindenki azt gondolta, hogy nem fog maradni Saviola...antiimperialista írta:Ja, észrevettem, és szúrja is a szemem... Nem tudom, minek kellett a szőke katasztrófának a 7-esgrecki írta:Mindenesetre remélem marad és visszakapja a 7es mezét...
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy Saviola Gudjohnsen korábbi Chelsea-s mezszámát, a 22-est hordja, míg fordítva az izlandi Saviola korábbi Barcás numeróját?
Ja, észrevettem, és szúrja is a szemem... Nem tudom, minek kellett a szőke katasztrófának a 7-esgrecki írta:Mindenesetre remélem marad és visszakapja a 7es mezét...
Azt egyébként megfigyeltétek, hogy Saviola Gudjohnsen korábbi Chelsea-s mezszámát, a 22-est hordja, míg fordítva az izlandi Saviola korábbi Barcás numeróját?
Szerintem inkább "örülhet" a két évnek, mert így legalább két szezon után továbbállhat (27-8 évesen), ha végképp megunja a minden valószínűség szerint rá váró epizódszerepet...Saviola írta:Én nagyon örülnék,ha elfogadná.Szerintem megfelelő.Csak maradna..![]()
FoRcA eL PiBiTo!
Hát csak érted, Saviola most megint húzhatja a száját(jogosan) gondolván, kell is ő ide meg nem is.Game90 írta:Először írja alá azt a 2 évet. Egyébként én is jobban örülnék a 3-nakNem értem, minek kell megint variálni, elétehetnének egy 5 évre szóló kontraktust nyugodtan! De min. a 3.
Elsőnek nem tudtam miről van szó. Szobán?madmax87 írta:Megkapta szoban az új ajánlatot
Először írja alá azt a 2 évet. Egyébként én is jobban örülnék a 3-nakNem értem, minek kell megint variálni, elétehetnének egy 5 évre szóló kontraktust nyugodtan! De min. a 3.
Lécci fejtsd ki mire célzol ezzel!!!Los Banditos írta:Azért kiváncsi lennék ha ezt egy másik sztár csinálná meg akkor is ilyen megbocsájtóak lennének vele.Nekem nagyon úgytűnik hogy sokan túlságosan is elfogultak Saviolával.![]()