Bajnoki Mérkőzések 09-10
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha ez elkövetkezendő 7 meccsünket megnyerjük, akkor 100 pont fölé tudunk menni. Szép lenne 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Helyes, legalább e téren is helyre állt a világ rendje.levproff írta:Ha minden igaz, akkor kereken eggyel jobb.barcafan0911 írta:Most eggyel vagy hárommal jobb a gólkülönbségünk?
Ha minden jól megy akkor még 10 meccsünk lesz hátra a szezonból, abból 5 nagyon kemény lesz. Szóval izgalmakban nem hiány, a show folytatódik.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- albicelesteX
- A Vadász
Ennél értékesebb hogy megvertük őket kétszer is!Így esetleges pont egyenlőségnél nem a gólkülönbség fog dönteni!!!

- levproff
- Director del Fútbol
Igaz-Igaz.
Jogos.Azt nem néztem, hogy így a Madridnak is rosszabb lett 2-vel.
Jogos.Azt nem néztem, hogy így a Madridnak is rosszabb lett 2-vel.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Hárommal.levproff írta:Ha minden igaz, akkor kereken eggyel jobb.barcafan0911 írta:Most eggyel vagy hárommal jobb a gólkülönbségünk?
Nekünk: 77-19
Nekik: 83-28
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
tévedéslevproff írta:Ha minden igaz, akkor kereken eggyel jobb.barcafan0911 írta:Most eggyel vagy hárommal jobb a gólkülönbségünk?

+58 a gk-ünk (77-19) , nekik +55 (83-28)

(ugyanis a 0-2 az nekik pontosan 4-gyel "rontotta" a gk-üket

Üdv.de inkább hárommallevproff írta:
Ha minden igaz, akkor kereken eggyel jobb.

- levproff
- Director del Fútbol
Ha minden igaz, akkor kereken eggyel jobb.barcafan0911 írta:Most eggyel vagy hárommal jobb a gólkülönbségünk?

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Most eggyel vagy hárommal jobb a gólkülönbségünk?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Szóval én most itt vagyok a moziban és a Rock Táncházban bulizom!
Az Idoru koncertje még hátravan, de az igazi koncert a Bérnabeuban volt nem sokkal ezelőtt!
Az egész meccs alatt hihetetlenül feszült voltam, amit Pedrito gólja oldott kissé.
Mindkét gólunk zseniális volt, Messi tisztára játszotta magát, előtte szép labdát kapott és a befejezése is hihetetlenül higgadt volt, igazi tanár volt, Pedrito hatalmas labdát kapott, zseniálisan vette maga elé és teketória nélkül lőtte ki a bal alsót!
Azt hittem végig, hogy lesz kiállítás is, mert feszkó volt dögivel a pályán, nomeg a sárga is szépen villant Gonzales úr kezében!
Casillas megmentette a teljes megalázástól a blancokat, mivel ha Messi két ajtó-ablak helyzetét nem védi ki, akkor síri csend és hullaszag töltötte volna el a Bérnabeut!
Pellegrini állása veszélyben, lehozta a jó Marcelot, Gago sem volt sehol, de maga a Madrid sem volt sehogyan összerakva.
De jó lesz ma szavazni és hokigálára menni!!!
Visca Barca! Visca Catalunya!
K.
Az Idoru koncertje még hátravan, de az igazi koncert a Bérnabeuban volt nem sokkal ezelőtt!
Az egész meccs alatt hihetetlenül feszült voltam, amit Pedrito gólja oldott kissé.
Mindkét gólunk zseniális volt, Messi tisztára játszotta magát, előtte szép labdát kapott és a befejezése is hihetetlenül higgadt volt, igazi tanár volt, Pedrito hatalmas labdát kapott, zseniálisan vette maga elé és teketória nélkül lőtte ki a bal alsót!
Azt hittem végig, hogy lesz kiállítás is, mert feszkó volt dögivel a pályán, nomeg a sárga is szépen villant Gonzales úr kezében!
Casillas megmentette a teljes megalázástól a blancokat, mivel ha Messi két ajtó-ablak helyzetét nem védi ki, akkor síri csend és hullaszag töltötte volna el a Bérnabeut!
Pellegrini állása veszélyben, lehozta a jó Marcelot, Gago sem volt sehol, de maga a Madrid sem volt sehogyan összerakva.
De jó lesz ma szavazni és hokigálára menni!!!
Visca Barca! Visca Catalunya!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
-
- Entrenador del Barça
Gratulálok a csapatnak! örülök, hogy ilyen nagyszerű csapatot láthatunk hétről-hétre. A mai meccsen Pep nagyott húzott. Kicsit megíjedtem a kezdőcsapatot látva, de ismét bejött Pep húzása! Mindenki nagyon jól játszott: Valdes nagyokat védett, Messi egy zseni, de Xavi is olyat tud, amit más nem! Nálam is ő a meccs embere!
Ramos egy őrült. Ki kellett volna állítani!
Ez a győzelem azt is jelenti, hogy akár egy vereség bele is fér a hátralévő 7 fordulóban - feltéve ha a Madrid minden meccsét nyeri...de szerintem a tavalyi évhez hasonlóan megtörtük őket, és sok pontot fognak hullajtani!
Ramos egy őrült. Ki kellett volna állítani!
Ez a győzelem azt is jelenti, hogy akár egy vereség bele is fér a hátralévő 7 fordulóban - feltéve ha a Madrid minden meccsét nyeri...de szerintem a tavalyi évhez hasonlóan megtörtük őket, és sok pontot fognak hullajtani!
Bizonyos szempontból magabiztosabb győzelem volt a mai, mint a tavalyi 2-6. Az első tíz percben még aggódtam, de a srácok biztos labdajáratása és a szervezett védekezés hamar eloszlatta az aggodalmamat. Sajnos megint volt egy 10-15 perces időszak, amikor szétesett a középpálya, és nyomott a Reál. Véleményem szerint ez Touré jelenlétében nem történik meg. Ezt leszámítva csodálatos győzelem volt.
Hat nem gondoltam volna a meccs kezdetekor, hogy ez a felallas (ennyire) nyero lesz... nem jatszottunk kimagasloan jol, de egyszeruen ezekkel a taktikai huzasokkal nem tudott mihez kezdeni a Madrid, es ez eleg volt egy magabiztos gyozelemhez. Guardiola erdemeit mindenkepp meg kell emliteni, Pellegrinit most egyertelmuen felulmulta ezekkel a huzasokkal.
-
- Jugador d'estrella
Grat a Csapatnak!
Most már aztán el ne bukják a ligat!
Most már aztán el ne bukják a ligat!

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Megkövetem Pep-et... a Madrid ellen ez a játék volt, ami eredményre vezetett! persze a Touré-tüske bennem marad, mert nem lehet ennyire "kiközösíteni" egy olyan játékost, aki ennyi mindent letett az asztalra, akinek olyan sok mindent köszönhetünk... Xavi a meccs embere, ez kérdés nélküli, Messi meg csak a szokásos 
mindenben a Real fölé nőttünk, minden poszton megvertük ma őket, VV zseniális magabiztossággal védett egész meccsen, a védelmünk gyorsan felépített egy betonfalat a 16 vonalára, Piqué egészen egyszerűen áthatolhatatlan volt! a középpályánk ma "mellőzte a kreativitást", de ma ez nem okozott problémát, mert Xavi egymaga megteremtette Messivel a kapcsolatot, így a többiek maximálisan koncentrálhattak a védekezésre, a Real semmit se tudott ezzel kezdeni... észrevehető volt, h minden apró helyzetből rádurrantották a labdát, de ezek még ziccernek is alig nevezhető helyzetek voltak, kvázi az összes apró lehetőségüket elkapkodták, így esélyük is alig volt a gólszerzésre...
a Madrid durva játékához hozzájárult Mejuto Úr is...
összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert a Madridot a saját játékában vertük meg, ezzel azért elég nagy pofont kaptak...
SZÉP VOLT FIÚK! FORCA BARCA!

mindenben a Real fölé nőttünk, minden poszton megvertük ma őket, VV zseniális magabiztossággal védett egész meccsen, a védelmünk gyorsan felépített egy betonfalat a 16 vonalára, Piqué egészen egyszerűen áthatolhatatlan volt! a középpályánk ma "mellőzte a kreativitást", de ma ez nem okozott problémát, mert Xavi egymaga megteremtette Messivel a kapcsolatot, így a többiek maximálisan koncentrálhattak a védekezésre, a Real semmit se tudott ezzel kezdeni... észrevehető volt, h minden apró helyzetből rádurrantották a labdát, de ezek még ziccernek is alig nevezhető helyzetek voltak, kvázi az összes apró lehetőségüket elkapkodták, így esélyük is alig volt a gólszerzésre...
a Madrid durva játékához hozzájárult Mejuto Úr is...
összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert a Madridot a saját játékában vertük meg, ezzel azért elég nagy pofont kaptak...
SZÉP VOLT FIÚK! FORCA BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Vereségre, rossz eredményre számítottam. Nem pesszimizmusból, csupán nem akartam elhinni, hogy létezhet olyan, hogy egy csapat ennyire uralhatja a világ labdarúgását. Láthattuk, van ilyen. Boldog vagyok. Nem játszottunk jól, de mégis...szemernyi esélye nem volt a madridnak. Olyan veszélyesek tudtak csak lenni, mint egy életlen kés. Pep mesteri húzása megint bejött ( igaz, 1:0 után szerintem nyugodtan lehetett volna a megszokott formában felállni, de hát kit érdekel ez most?). Egyénileg nem akarok senkit kiemelni, de azért MESSIT, XAVIT, VALDEST, és PIQUÉT külön is említeni kell. Nagyot melózott Pedro is, ma nem csak a gólja miatt tetszett a teljesítménye. A többiekkel is elégedettek lehetünk. 2:0, és lehetett volna akár ez is kiütés, okosan, higgadtan hoztuk a derbit. Most már kezünkben a döntés, a 3 pont azt jelenti, egy zakó belefér! Ha 6 meccset nyerünk a hétből, bajnokok vagyunk!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Gratulálok a csapatnak, hatalmasat játszottak.
Olyan boldog vagyok. most megmutattuk hogy ki a jobb.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Végül is elég sima győzelem volt.
Nem volt túl jó játék egyik részről sem, elég pontatlan volt mindkét fél. Jókor rúgtuk meg a góljainkat, a Real szerencsére elpuskázta a sajátjait.
Meccs legjobbja nálam egyértelműen Xavi volt, hatalmas labdákat osztott, nem rajta múlott hogy nem rúgtunk többet.
Hátul Piquét és Váldes emelném még ki, nagyot játszottak ők is. Remélem Gabi sérülése nem komoly.
Innentől már csak tőlünk függ a bajnokság kimenetele.

Nem volt túl jó játék egyik részről sem, elég pontatlan volt mindkét fél. Jókor rúgtuk meg a góljainkat, a Real szerencsére elpuskázta a sajátjait.
Meccs legjobbja nálam egyértelműen Xavi volt, hatalmas labdákat osztott, nem rajta múlott hogy nem rúgtunk többet.

Hátul Piquét és Váldes emelném még ki, nagyot játszottak ők is. Remélem Gabi sérülése nem komoly.
Innentől már csak tőlünk függ a bajnokság kimenetele.

- levproff
- Director del Fútbol
Igen-Igen-Igen!
Majd késöbb értékelem a meccset.
Most élvezem a pillanatot!!!

Majd késöbb értékelem a meccset.
Most élvezem a pillanatot!!!

Igeeeeen!Isteni Barcelona!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Casillas tett róla,h ne legyen újabb Messi mester 3as
de azért így is jó volt Messi, de Xavi elképesztő, megint.
Pedro mezőnymelója és gólja is tetszett, Henry 20perc után ki lett volna mint a liba, ha annyit fut mint Pedrito.
nagyon nagy győzelem.
GRT!!!
FORCA BARCAAA!!!

Pedro mezőnymelója és gólja is tetszett, Henry 20perc után ki lett volna mint a liba, ha annyit fut mint Pedrito.
nagyon nagy győzelem.
GRT!!!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.