Én (is) jobban örülnék ha a két David maradna Valenciába és majd a pályán a "bosszantanák" a madridot....az nekünk is jó lehet,mert nem szeretném ha jővőre is csak mi lennénk a Real ellenfele ,Puyol ugyis leszedi Villa-t ellenünk ahogy szokta ,viszont a blanco védelem.... ??
Kapu :Valdes remélem marad nála csak Casillas,Chech,Buffon az aki egyértelműen jobb a többi zsákba macska,lutri....
Védelem : úgy tűnik vagy így vagy úgy (Filipe,Zhirkov) de megoldódik...
Középpálya :itt már érdekesebb a történet, nem sok név merült fel se in se output...pedig nagyon fontos lenne ide egy minőségi erősítés(ez a legerősebb szekció európa szerte ami miatt elől sem volt gond a gól lövés,ezt kell kondiban tartani...) a megfelelő rotálás/tehermentesítés miatt... Xavi,Iniesta,Toure,Busquets mellé Hleb/Gudi/Keita? helyett !Én nem bánnám ha jönne Mascherano ,de a legjobb opció az lenne ha Pep megcsörgetné végre Fabregas-t (Toni helyett) !Szerintem az Arsenallal előbb megegyeznénk(35-40 milla alatt) mint a Pool-lal.
Támadósor :itt se könnyű kiigazódni ,szélső viszont kell ez nem kérdés , Ribery-t nem adják,Silva szóba sem került,Robinho drága ,kb. eddig ennyi !Csatárkérdést meg nem is értem ?Eto'o-t csak Ibra,Torres, és Henry tudná pótólni a rangadókon is illetve megújítani még Benzema ,aki még megérné közép-hosszú távon!Villa,Forlan,Aguero,Toni visszalépés lenne szerintem ! Ahogy elnézem az igazolási politikánkat a problémám az h akármi is lesz a kamerunival az lehetetlen h a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon!Ha csak nem nyúlunk mélyebben a zsebünkbe...
Miközben a középpályánk az ami a legmeghatározóbb(ami miatt(is) igazán jobbak voltunk mindenkinél,Xavi pl még most is melózik) ha ott nem frissítünk megfelelően álldogállhat akár milyen csatár elől...kevés lesz !
Megj.: Mennyivel egyszerűbb lenne most a képlet ha anno megvesszük Arshavint !

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco