Nem, én nem ezt írtam. Malouda erősebb Vicenténél, de a spanyol jobb focista.matyi02 írta:Mert Vicente erősebb Maloudánál

Nem, én nem ezt írtam. Malouda erősebb Vicenténél, de a spanyol jobb focista.matyi02 írta:Mert Vicente erősebb Maloudánál
Vicente szerintem közel sem állná meg itt a helyét.BlauGranaGroc írta: Én még mindig azon agyalok, hogy Vicente jó lenne nekünk. Hamár kell balra valaki, aki lehetőleg megszerezhető, olcsó és Silva szinten nyomja akkor t tudom mondani. Tudja ugyanazt, mint fiatalabb csapattársa, de lényegesen könnyebb lenne megszerezni és minden bizonnyal jóval olcsóbb is.
Persze tudom, ő egyáltalán szóba sem került velünk.
Gyengébb is a többinél.matyi02 írta:Most jut eszembe még 1szélső akiről tavaly volt már szó... Nem más mint Malouda![]()
![]()
Neki szerintem nem is lenne olyan borsos ára mint a többi szélsőnek! 20-25milla környékén lehet az ára.
Jorquera jó pár évig megtette 2. számú kapusnak, most is elég lenne.Varatrix írta:Ha nem hosszabbítanak, és elmegy Valdez.
Aligha fogunk egy kapussal kezdeni a szezont.
Oier egyenlőre használhatatlan. Jorquera meg olyan mint ha nem is lenne.
Tehát ha nem hosszabbít jön valaki.
De szerintem marad, csak hetek kérdése az új szerződés.
Ha nem hosszabbítanak, és elmegy Valdez.BlauGranaGroc írta:Pinto van olyan jó, mint Victor. Kapust sem kell gazolni, legalábbis nem sürgős.
Pinto van olyan jó, mint Victor. Kapust sem kell gazolni, legalábbis nem sürgős.Valdés1 írta:KIT AKRNÁTOK KAPUSNAK??![]()
REINÁT???? TÖBBI SEMIVELSE JOBB MIND vALDÉS.. AMUGYMEG REINÁT MIÉRT VENNÉNK VISSZA?
![]()
HISZ ELADTUK NEM??
HAMEG ANNYIRA KAPUS KEL AKKOR VEGYÜNK VALAMI NORMÁLISAT.. NE OYLAT AMINEK NEVE NINCS
Lehet, hogy igazad van de pont ő róla képzeltem volna hogyha egyszer lenyilatkozza hogy ide akar jönni akkor nem változik két héten belül a világ ilyen nagyot. De szerintem belőle se lesz semmi. Silváról még nem tárgyaltunk, meg lehetne próbálni.LG írta:Jaj már, hagyjátok márt ezt, h ki hova akar menni. Ne legyetek naivak. A profi futballban a játékos oda m1, ahol többet ajánlanak neki. Vannak kivételek, de már 1re kevesebb. Ha Ribery a RM m1, az nem Zidane miatt lesz, meg nem is mert jobban szereti a Madridot, hanem a zs miatt. Ennyi.
Fernando írta:Eddig még a Barcába akart jönni...matyi25 írta:Közben már sok helyen olvasom hogy Ribéry Realos akar lenni. Szimpatikus jó játékos de nem tudja hova megy. Úgy látszik neki imponáló a sok nagy üzlet. Kár pedig még nyilatkozta tavasszal , hogy szívesen futtbalozna itt. Mi változott azóta??
Eddig még a Barcába akart jönni...matyi25 írta:Közben már sok helyen olvasom hogy Ribéry Realos akar lenni. Szimpatikus jó játékos de nem tudja hova megy. Úgy látszik neki imponáló a sok nagy üzlet. Kár pedig még nyilatkozta tavasszal , hogy szívesen futtbalozna itt. Mi változott azóta??
Hát én akkor sem esnék kétségbe,ha keretbővítés címén csak a fiatalok közül hoznának fel egy-két játékost.Pedrot is megnézném mire képes,ha több lehetőséget kap.Illetve,ha mindenképp igazolunk akkor az a két szélsővédő lenne,ugye Dani cseréje és esetleg egy Abival versenyképes balszélső.Bár én kicsit elfogult vagyok a spanyolokkal és a sajátnevelésekkel kapcsolatban,de ha már mindenképp bővebb keretet akarunk,akkor nálam ez a nyerő.Ha mindenképp igazolni akarunk,akkor nálam Silva a tuti befutó,persze nem mindenáron.matyi25 írta:Egyre jobban az az érzésem, hogy a Pep által bejelentett keretbővítés elmarad. Egyrészt a szélsők: Ribéry( szinte elérhetetlen, túl sokat kérnek) Silva(róla még szó se volt, talán nem tetszik a vezetésnek) , Robinho (nem adná el a City olyan áron ahogy szeretnénk). Középre Villa,Ibrahimovic szerintem nem jönnek. Maximum Felipe szerezhető meg meg a másik hátvéd.És ki is fulladt a keretbővítés. Nem azt akarom ezzel kihozni, hogy ez rossz lenne, csak azt hogy bizony 40 millió alatt nem nagyon veszünk senkit. És szegény Pepnek nem igen lesz bővebb keretje, maximum a Barca Atleticből.
Az sem biztos, h rossz. Van ott pár játékos, akikre igencsak kivácsi lennénk. Bár Pep Rijkaardal ellentétben nem dobja be a nagyon fiatal játékosokat a mély vizbe, inkább a 20-21 éves játékosokat épiti be, pl. Busquets.És szegény Pepnek nem igen lesz bővebb keretje, maximum a Barca Atleticből.
Hát már Arsa lassan 28. Robinho meg 25. Ha egyszer valakit elhozunk az Arsenalból akkor az Nasri legyen.(persze mit csináljunk majd vele azt nem tudom)matyi02 írta:Hát igen... Mert a szélre aki most barcanak szóba jöhet: Ribéry (maha drága) Silva (Valencia ragaszkodik) Robinho (nemtudok róla semmit.) Látjátok Arsavin... Arsenal enyhén jól járt vele... tavaly picit jobban akarjuk most nem lenne ilyen baj...
én azt mondom,, hogy Hleb/Guddy plusz 30-35 misi, és a miénk. sztem ez még egész jó ajánlat is lenne a részünkről, mert így mindenki jól járnaLG írta:Közel 40-ért vették, és nem hinném, h olcsóbban adnák, sőt...
+ gondolom a fizetése sem lenne alacsony, szóval ő is nagyon drága lenne.
Silva ugyanigy. Nagyon ugy néz ki, h a Valencia nem igazán akarja eladni, vagy csak nagyon drágán.
Még Ribery tűnt megszerezhetőnek, de hát most már ő sem nagyon, a Bayern sem akarja elvesziteni a legjobbját.
Én ugy gondolom, nem létfontosságú egy szélső érkezése, és ha nem tudunk reális áron venni embert, akkor felejtős.
Ez a reális ár pl. Riberyért 40-45 M euró, ez fölé nem szabad menni. Silvaért meg Robinhoért én 30-nál nem adnék többet.