Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről azért beszélgetnék veled! Vegyél már föl msn-re kérlek!!!varga tamás írta:Azért Bush és eközé a fasiszta, szadista, aljas, szemétláda közé ne tegyünk egyenlőségjelet. Ilyen sikelgruber-féle állatnek meg sem szabadott volna születni, az anyjából amikor kijött, agyon kellett volna b...ni egy 10kilós kalapáccsal.Asys írta:Nem is voltak hülyék!Tim írta:Ha követjük ezt a 60 millió ember logikát,akkor oda lyukadunk ki hogy,Hitler is jóember volt mert akik támogatták azok csak nem voltak hülyék..pedig ők is voltak pár millióan.Oké ez csúsztatás volt,de akkor együnk például tehénlepényt,mert egymillió légy nem tévedhet
Azért Bush és eközé a fasiszta, szadista, aljas, szemétláda közé ne tegyünk egyenlőségjelet. Ilyen sikelgruber-féle állatnek meg sem szabadott volna születni, az anyjából amikor kijött, agyon kellett volna b...ni egy 10kilós kalapáccsal.Asys írta:Nem is voltak hülyék!Tim írta:Ha követjük ezt a 60 millió ember logikát,akkor oda lyukadunk ki hogy,Hitler is jóember volt mert akik támogatták azok csak nem voltak hülyék..pedig ők is voltak pár millióan.Oké ez csúsztatás volt,de akkor együnk például tehénlepényt,mert egymillió légy nem tévedhet
Nem is voltak hülyék!Tim írta:Ha követjük ezt a 60 millió ember logikát,akkor oda lyukadunk ki hogy,Hitler is jóember volt mert akik támogatták azok csak nem voltak hülyék..pedig ők is voltak pár millióan.Oké ez csúsztatás volt,de akkor együnk például tehénlepényt,mert egymillió légy nem tévedhet
Sajnálom de manapság nem 60.6 millió ember van átverve hanem körülbelül az emberiség közel kétharmada!varga tamás írta:Azért 60.6 millió ember nem tévedhet. Vagy mind szellemi fogyatékos volt, aki rászavazott?Asys írta:nekem mind1 hogy hívjuk írhattam volna: szenderüljön örök álomra az egész bandája vagy mást is nem azon van a hangsúly!
A lényeg Bush és csapata közel annyit ártottak a világnak mint anno Rosewelt-ék!
jó politikus igen szerintem is jól csinálja a dolgát elismerem a bűöket is lehet jól csinálni... ! de nem hiszem hogy a értelmes emberek tapsolnának neki!
Azért 60.6 millió ember nem tévedhet. Vagy mind szellemi fogyatékos volt, aki rászavazott?Asys írta:nekem mind1 hogy hívjuk írhattam volna: szenderüljön örök álomra az egész bandája vagy mást is nem azon van a hangsúly!
A lényeg Bush és csapata közel annyit ártottak a világnak mint anno Rosewelt-ék!
jó politikus igen szerintem is jól csinálja a dolgát elismerem a bűöket is lehet jól csinálni... ! de nem hiszem hogy a értelmes emberek tapsolnának neki!
Ó, igen. Bush-t le kéne lőni a klikkjével együtt. Már ne haragudj, de az ilyen vad és rövidlátó gondolkodás vezetett el a világon számtalan vérontáshoz, puccshoz. A világ civilizáltabbik felén ez a gondolkodásmód avítt, és a történelem szemétdombjára való.Asys írta:Durva ami itt folyik!![]()
Varga Tamás: Bush-t majd igazolja a történelem!
Melyik történelem??? Bush-t úgy ahogy van lekéne lőni a klikkjével együtt akkora bűnöket követtek el a világ és az amerikai néppel szemben hogy ép ésszel fel se lehet fogni lehet e ilyen gonoszság a Földön!![]()
Ami a választásokat illeti semmi különbség nincs republikánus és demokrata között...![]()
az Egyházakhoz és valláshoz: Egy nagyon bölcs ember azt mondta "Csak addig kellenek papok és egyházak amíg hit nélküli emberek vannak a világon!" és ez így igaz nem kell egyház nem kell pap nem kell vallás ha van hited és Isten benned rejlik a szívedben elmédben lakozik!
Isten pedig nem más mint a civilizációk ERKÖLCSE!!! (legyen az indiai, muszlim,kínai, keleti vagy nyugati keresztény)
Na ezzel van a legnagyobb baj, az Egyház mindenbe belepofázik, közben hazugsággal eteti a földi halandót, akinkek valamiben hinniük kell/hinni akarnak, mert könyebb azt beadni, hogy Isten így meg Isten úgy. SZÁNALMASvarga tamás írta: 2. a keresztény Dél és Közép utálja, vagy hogy drasztikusabb legyek, gyűlöli Clintonnét. Márpedig a keresztény Amerika támogatása nélkül ma nem lehet elnökválasztást nyerni - meg kell szerezni a templom támogatását
Gondolom a Fahrenheit 9/11-re gondolsz. Hát, az a filmkészítés szégyene volt, és kellő módon hozzájárult Bush újraválasztásához.kovinho írta:Hát igen, aki látta azt a dokesz filmet, - nem jut eszembe a neve - az nem biztos hogy annyira szeretné Busht.barca99 írta:Azért ez nem biztos.varga tamás írta:úgy, hogy kétszer megválasztották.
Az kétségtelen, hogy manapság már alig van olyan ország, aki ne szennyezne. Nem is ezt mondtam. De aki aláírta, annak valamilyen szinten csökkenteni kellet a szén-dioxid kibocsájtást. Nem hiszem, hogy csak úgy unalmukba meghoztak már egy ilyen rendeletet, amit mindneki kedvére szeg meg. Nem ettől az egyezménytől kell várni a megváltást, de Bush meg sem kockáztatta, mert féltette az írháját. Ha tényleg annyira nem lenne ereje, akkor Bush is bátran aláírja.varga tamás írta:Zozzy!
Nem gondolom, hogy minden rossznak George Walker Bush az okozója a világban. Jelenleg ő a világ elsőszámú hatalmának a vezetője, azaz a világ vezetője - úgy, hogy kétszer megválasztották. Persze, vannak hibái, én viszont nem látom olyan sötétnek, olyan rossznak, sőt. Sok kérdésben egyet értek Vele, Kyoto esetében is - mert az nem Szentírás, az nem biztos, hogy üdvözítő. India is aláírta, és szerinted ők nem szennyezik az Indiai-óceánt, a Gangeszt, a környezetet? Dehogynem. Nem az USA a környezet legnagyobb szennyezője, hanem a harmadik világ fejlődő, feltörekvő országai, ahol kezdetlegesek, fejletlenek a technológiák, ahol a lepusztult felszereléseket, gyárakat üzemeltetik. Mert nem az a probléma, ha Alaszka hófödte vidékén kőolaj-vezetéket építenek, hanem, ha nem tartják be a környezetvédelem szigorú előírásait.
Ja, és Bush-t lehet szeretni, lehet utálni, de azért nem mocskos. Biztos vagyok benn, hogy a történelem őt fogja igazolni.
Hát igen, aki látta azt a dokesz filmet, - nem jut eszembe a neve - az nem biztos hogy annyira szeretné Busht.barca99 írta:Azért ez nem biztos.varga tamás írta:úgy, hogy kétszer megválasztották.
Azért ez nem biztos.varga tamás írta:úgy, hogy kétszer megválasztották.
Ez így van Tamás, az egész emberiség a felelős, nem csak a kormányok. De a kormányban néhány embernek könnyebb lenne radikális változtatások elrendelni, minthogy az országok több milliós lakossága egyszerre kezdjen el nemszemetelni, vagy beledobni a csikket a kukába. A lakosság erre úgyis képtelen, mindenki azt szajkózza, hogy rajtam, 1 emberen úgyse múlik semmi. Na ez itt a baj, és ezért nem lépünk egyről a kettőre. A kormányok -gondolok itt most pl. az amerikaira - viszont már annyival nagyban segíthetnének, hogy aláírják azokat a rendeleteket, amik ezen próbálnak segíteni. Aláírta ez a mocskos Bush a Kyotói egyezményt? Nem. Mert ugyebár akkor a nagyvállalatokat és a lakosságot veszteségek érik, és hopp, már nem Bush a világ (papíron) elsőszámú embere. Erről szónak szerintem a dolgok, és az ilyen férgek miatt fogunk a végén megdögleni, és sajnos a világ vezető pozícióit már ezek az emberek töltik be. Olyan pedig nincs, hogy ne legyen egy határ. A környezet haldoklik, csak a propagandának eddig sikerült elhitetnie, hogy eddig se volt, ezután se lesz semmi. Ilyen nincs, a kérdés, meddig élősködhet még az emberiség...varga tamás írta:Van benne igazság, de az igazságnak, csakúgy, mint az éremnek - két oldala van. Ilyen, és ehhez hasonló vészjósló jelentéseket már százszor leírtak, és még mindig itt vagyunk. A Föld és a természet erősebb az emberiségnél, mindig ő emelkedik felül. Én nem látom ennyire tragikusnak a dolgot. És még valami: sok múlik rajtunk egyszerű embereken is - pl. az utcákat, terekt ellepi a szemét, a csikk, a felborított kukák bűze, ezekért is a kormányok a felelősek? Nem. Amíg, mi egyszerű állampolgárok b....nk az egészre, amíg erdeinkbe burogatjuk a háztartási, építkezési hulladékot, amíg a műanyag flakonokat nem a köztereken levő szemetesekbe, hanem mellé dobáljuk, addig ne mutogassunk másra, vagy a kormányra.Zozzy 5 írta:Tudom, hogy lerágott csont már, de mégis újra és újra megdöbbentő, hogy
itt tartunk . Ezeket olvasva szégyellem, hogy az emberi fajba tartozok.
Egyre gyakrabban merül fel bennem a kérdés, lehet-e még majd nekem gyerekem...
Ez egyértelműen a fogyasztói társadalmak hibája!! ami szánalamasan undorító!!Zozzy 5 írta:Tudom, hogy lerágott csont már, de mégis újra és újra megdöbbentő, hogy
Van benne igazság, de az igazságnak, csakúgy, mint az éremnek - két oldala van. Ilyen, és ehhez hasonló vészjósló jelentéseket már százszor leírtak, és még mindig itt vagyunk. A Föld és a természet erősebb az emberiségnél, mindig ő emelkedik felül. Én nem látom ennyire tragikusnak a dolgot. És még valami: sok múlik rajtunk egyszerű embereken is - pl. az utcákat, terekt ellepi a szemét, a csikk, a felborított kukák bűze, ezekért is a kormányok a felelősek? Nem. Amíg, mi egyszerű állampolgárok b....nk az egészre, amíg erdeinkbe burogatjuk a háztartási, építkezési hulladékot, amíg a műanyag flakonokat nem a köztereken levő szemetesekbe, hanem mellé dobáljuk, addig ne mutogassunk másra, vagy a kormányra.Zozzy 5 írta:Tudom, hogy lerágott csont már, de mégis újra és újra megdöbbentő, hogy
Ez brutálisZozzy 5 írta:Tudom, hogy lerágott csont már, de mégis újra és újra megdöbbentő, hogy