Barça Igazolások 2008-09
http://www.videa.hu/videok/sport/cristi ... QyoD1yqgob ezt nézze meg mindenki c.ronaldo van benne valmi elképesztő láttam már freestyle videot de azér ez sem gyenge... nézzétek meg!
-
- Entrenador del Barça
faithnomore.. .fel akarsz idegesiteni? nehez felfogni h fabragas onszantabol es ingyen ment at az arsanalhoz.. mert mi meg nem kinalhattunk neki profi szerzodest...semmit sem tehetett a barca... istenem honnan jonnek ezek a nagy barca drukkerek???????
Nem az 5 milla volt olyan sok hiszen az a Barcának szinte semmi. Mellesleg Piqué eladása szerintem jót tett neki, tapasztalatot szerzett.faithnomore írta:Piqué esetében is annyit, hogy visszavásároltuk 5 milláért, pedig itt is "játszhatott" volna és lehet több lehetőséget is kapott volna, valamint lehet hogy az az 5 milla egy másik játékos vételénél sokat jelenthetne
Van igazság abban amit írtál. Az viszont nem igaz hogy vesznek pár embert hogy bő legyen a keret. Ez nem igaz, posztra igazolnak eddig mindenkire szükség volt akiket vettünk, és nem csak a bő keret miatt ahogy mondtad.xbalix írta:Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt?![]()
Az árak szerintem is túl magasak.
-
- Jugador del Barça
Fabrégas-ért nem kapott a Barca egy centet sem anno... és nem eladták, hanem nem tehettek semmit az ellen, hogy elmenjen INGYEN!!faithnomore írta:az is baj, hogy megint pocsékolunk, mint pl. Fabregas vayg Piqué esetében régebben. ugye fabrégast már kb 40-50 milláért igazolnák le nagy klubok, pedig barca nevelése révén ugyanitt válhatott volna sztárrá, de inkább eladtuk olcsón....
Piqué esetében is annyit, hogy visszavásároltuk 5 milláért, pedig itt is "játszhatott" volna és lehet több lehetőséget is kapott volna, valamint lehet hogy az az 5 milla egy másik játékos vételénél sokat jelenthetne

"Hála" az idióta spanyol szabályoknak...
csak gondoltam leírom

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
-
- Jugador d'estrella
Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt? Confused Sad
Ezzel az a baj, hogy akkor még a kiscsapatoktól simán el lehetett hozni a jó játékosokat, sőt a kiscsapatokban jobban megmutatkoztak a jó játékosok! Sőt a kiscsapatok el tudtak érni valamit a nemzetközi porondon... Mára vannak Abramovicsok és más nagy befektetők akik hozzászoktatták a kiscssapatokat a nagypénzhez... Például amikor le akartak valakit igazolni és a kiscsapat azt mondta nem... Akkor olyxan összegeket mondtak maiket nem lehet visszautasítani, még csak nem is alkudoztak... Így a kiscsapat mit mond? Hát megéri, ha kitartóan nemet mondok mindenkinek előbb utóbb úgyis megfizetik amit kérek... Például anno Arsene Wenger sem akart 15-öt fizetni Hlebért a Stuttgartnak... ÚŐk azonban addig nyomták amíg kifizette... A kiscsapatok ezt csinálják a nagyokkal... Mint tudjuk a Barcelona nagy csapat sőt 2006-ban a legjobb volt így megnövekedett a státusza ezért aztán mindenki húzza föl az árakat.... Pláne, ha látják, hogy meg kell újulnunk tehát sürgős az igazolás.. Például amikor tavaly a Real 8 embert vett akkor ők is fizettek mint a katonatiszt... (Pepe 30 misi..) Most annyira nem sürgős nekik ezért a kicsik is visszafogottabb árakat kérnek (bár még mindig nem keveset...). Nekünk most sürgős és ezt is megfizettetik velünk...

-
- Barça B
Lehet igazuk van azoknak akik sokalják akár keita kár cáceres árát, de azt is figyelembe kell venni, hogy megváltozott a foci világa, eddig is a pénzről szólt az egész, de mostanában, teljes mértékben...
A kiscsapatok szeretnének nyerészkedni, és azt mondom igazuk van
Ha olyan csapatoknak mint a Barcelona nincs eszük arra hogy akár a Francia, akár a dél-amerikai bajnokságokból hozzanak tehetségeket, akkor csengessenek...Véleményem szerint a Barcelona túlságosan elkényelmesedett a játékos piacon, ellenpélda erre az MU most is vmi 18 éves fiatal gyereket szereztek meg. A Barca sajna a nevéből akar megélni, és hát ez nem naon fog menni. Ennek a felfogásnak előbb utóbb az a vége hogy akár milyen játékosért a Barcának mélyen zsebbe kell nyúlni.
Én egyébként örülök Cácáresnek és Keitaának, életerős sikerre éhes játékosok, nem pedig holmi sztárocskák, akiknek ha 1 hétig padozni kell habzik a szája.Elégedett vagyok az igazolásokkal hajrá Guardiola.
Az Internél sztem nagy kiárusítás lesz megszerezhetnénk Cruz-t vagy Crespo-t cseretatárnak
A kiscsapatok szeretnének nyerészkedni, és azt mondom igazuk van

Ha olyan csapatoknak mint a Barcelona nincs eszük arra hogy akár a Francia, akár a dél-amerikai bajnokságokból hozzanak tehetségeket, akkor csengessenek...Véleményem szerint a Barcelona túlságosan elkényelmesedett a játékos piacon, ellenpélda erre az MU most is vmi 18 éves fiatal gyereket szereztek meg. A Barca sajna a nevéből akar megélni, és hát ez nem naon fog menni. Ennek a felfogásnak előbb utóbb az a vége hogy akár milyen játékosért a Barcának mélyen zsebbe kell nyúlni.
Én egyébként örülök Cácáresnek és Keitaának, életerős sikerre éhes játékosok, nem pedig holmi sztárocskák, akiknek ha 1 hétig padozni kell habzik a szája.Elégedett vagyok az igazolásokkal hajrá Guardiola.
Az Internél sztem nagy kiárusítás lesz megszerezhetnénk Cruz-t vagy Crespo-t cseretatárnak
- visca el barca
- Presidente del Barça
Sokunknak ne Caceressel, mint játékossal van baj, hanem az árával. 17 millió euró teljes pénzkidobás egy abszolút noname játékosért. Garay se több se kevesebb jatéktudásban, csak talán őt 10-ért el lehetett volna hozni. Caceres nagyjából Piqué szint (17 nem egyenlő 5 millával)edeinho írta:Én azon gondolkoztam hogy miért szidják ennyien Cacarest?
Abból a 17 millióból, garantálom neked, hogy egy 3X olyan jó védőt lehetett volna venni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- xbalix
- Jugador d'estrella
Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt?

Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt?

- faithnomore
- Entrenador del Barça
az is baj, hogy megint pocsékolunk, mint pl. Fabregas vayg Piqué esetében régebben. ugye fabrégast már kb 40-50 milláért igazolnák le nagy klubok, pedig barca nevelése révén ugyanitt válhatott volna sztárrá, de inkább eladtuk olcsón....
Piqué esetében is annyit, hogy visszavásároltuk 5 milláért, pedig itt is "játszhatott" volna és lehet több lehetőséget is kapott volna, valamint lehet hogy az az 5 milla egy másik játékos vételénél sokat jelenthetne
Már miért Guardiola a nevetséges ember??? Még nem is láttuk játszani az "új"Gomezinho írta:Zeus ezt a igazi BArcelona drukker dolgot szerintem hagyjuk! Teljesen elvagyok kenődve Guardiola miatt meg az eddigi igazolásaink miatt is! Ekkora összegek ilyen játékosokért! Nevetséges ember! Érted ez itt a baj!
csapatot!Szerintem ilyenkor nem ő a nevetséges...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2008.06.03. 17:01:06-kor.
Azt azért nézzük, hogy egy ilyen idény után csak az fog ide jönni, aki tényleg barcás akar lenni és ez nem baj. Ne számoljunk sztáresővel, még két évvel ezelőtt talán, vagy mint ahogy volt is tavaly, aztán mi lett belőle. Várjuk ki a végét, mind az igazolásoknak, mind az eljövendő idénynek. Dobálóztok itt nagy nevekkel, de kell a francnak egy világválogatott, csapatot szeretnék nem sok nagy nevet. Nem nyilatkozom Cáceresről, nem láttam csak kétszer játszani, ebből nem vonnék le következtetést, de emberek azt azért higyjük el, nem véletlenül vannak ott a csapat nagy emberei ahol vannak és a 2 évvel ezelőtti forma illetve bajnoki cím és BL nekik is köszönhető. Ilyen a szurkoló, ha valami nem jól megy, lincshangulat van, majd aztán hálálkodik, hogy köszönjük Rijkaard így meg úgy. Ha egy év múlva ilyen igazolásokkal bajnok lesz a csapat, meg menetel a BLben is akkor majd megnyugszik a hangulat. Erre nincs ugyan túl sok esély, de ideje lenne már hosszú távra tervezni és ténylegesen csapatot építeni. A nevek önmagukban nem hoznak eredményt. Hleb jelenleg jobb és hasznosabb játékos mint Deco. Alvesnél pedig kevés jobb jobb bekk van.
igazd van a racingban játszott elnéztem. de ettől még nem lett a szememben egy Rio Ferdinánd hanem egy ugyanolyan ismeretlen védő mint Cacares, akit csak azért ismertem meg mert le akarjuk igazolni. Amúgy ha gólerős védő kell akkor ott van Dani Alves, meg nem hiszem hogy egy ilyen támadószekció mellett nekünk gólerős középhátvédek kellenének?!djtrack írta: leaglágg tudnád h GARAY hol játszott!! nem ugyanaz a szint a kettő amit mutatott a bajnokságban! GARAY gólerősebb is.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Zeus ezt a igazi BArcelona drukker dolgot szerintem hagyjuk! Teljesen elvagyok kenődve Guardiola miatt meg az eddigi igazolásaink miatt is! Ekkora összegek ilyen játékosokért! Nevetséges ember! Érted ez itt a baj! 

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- djtrack
- Capitá del Barça
leaglágg tudnád h GARAY hol játszott!! nem ugyanaz a szint a kettő amit mutatott a bajnokságban! GARAY gólerősebb is.edeinho írta:Én azon gondolkoztam hogy miért szidják ennyien Cacarest? ő is most a recrében játszott ( ha jól tudom) ugyanúgy mint Garay. Sztem a két játékos egy szint,csak most hogy elvitte az orrunk elől a Madrid Garayt ő hirtelen a világ egyik legjobb középsővédője lett. Érdekes....
Hlebbel is sokaknak baja van nem tudom hogy miért... Arsenalban játszott és jól játszott! az Arsenal ugyanazt a játékrendszert játszotta mint a Barca kb és ott a Hleb-Fabregas-Flamini hármas volt a meghatározó. Ebből az elöbbi 2 szervezte a játékot, méghozzá elég jól. Mindenki maga ítélje meg hogy ebből mennyi Fabregas része és mennyi Hlebé, de sztem Fabregas kb annyit teljesített mint Hleb. Csak ugye nem mindegy hogy egy 21 éves gyerek csinálta azt amit vagy egy 27 éves érett játékos.
Én bízom abban hogy Hleb beválik, mert igen is jó játékos és tud annyit mint Deco!
Nem tudom miért kell fikázni Cacerest! Szerintem nagyon nagy védő! Ráadásul a Barca vezetői nem hülyék! Tavaly is mindenki hogy fel volt háborodva, hogy YAYA TOURE!!! MIÉRT!!?? Aztán meg Ő nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt az egész idényben!
Visca Barca!
Visca Barca!
Én azon gondolkoztam hogy miért szidják ennyien Cacarest? ő is most a recrében játszott ( ha jól tudom) ugyanúgy mint Garay. Sztem a két játékos egy szint,csak most hogy elvitte az orrunk elől a Madrid Garayt ő hirtelen a világ egyik legjobb középsővédője lett. Érdekes....
Hlebbel is sokaknak baja van nem tudom hogy miért... Arsenalban játszott és jól játszott! az Arsenal ugyanazt a játékrendszert játszotta mint a Barca kb és ott a Hleb-Fabregas-Flamini hármas volt a meghatározó. Ebből az elöbbi 2 szervezte a játékot, méghozzá elég jól. Mindenki maga ítélje meg hogy ebből mennyi Fabregas része és mennyi Hlebé, de sztem Fabregas kb annyit teljesített mint Hleb. Csak ugye nem mindegy hogy egy 21 éves gyerek csinálta azt amit vagy egy 27 éves érett játékos.
Én bízom abban hogy Hleb beválik, mert igen is jó játékos és tud annyit mint Deco!
meg Zambrottát eladni kevesebbért, mint amennyiért megvettük...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Xavinho te Barca drukkre vagy
vagy csak egy kiritikus aki csak azt tudja mondani hogy ez nem jó az nem jó ez miért így va nez miért úgy van.
Ember próbálj meg egy kicsit pozitívan hozzálni a dolgokhoz oké
Hleb-ben sajnos egyet kell értenem veled mert szerinte nem akkor duranás mit aminek mutatják, Piqué meg szerintem egy jó védő csak még fiatal és nagyon jó karriert futhat be (ő lehet szerinetm Puyol utódja) és még jó hogy most vettük meg mielőtt még valaki elvitt volan előlünk és az ára meg egyáltalán nem volt vészes ennyit simán megért szerintem
Alves arról meg nem tehetünk hogy ilyen drága élklubbok álnak érte sorban és az egyik legjobb jobhátvéd a világon! (bár azért egy kicsit még mindíg sok érte ennyi pénz
)
Keita meg keita megérte az ártát ennyi ehez nincs mit hozzáfűzni

Ember próbálj meg egy kicsit pozitívan hozzálni a dolgokhoz oké

Hleb-ben sajnos egyet kell értenem veled mert szerinte nem akkor duranás mit aminek mutatják, Piqué meg szerintem egy jó védő csak még fiatal és nagyon jó karriert futhat be (ő lehet szerinetm Puyol utódja) és még jó hogy most vettük meg mielőtt még valaki elvitt volan előlünk és az ára meg egyáltalán nem volt vészes ennyit simán megért szerintem

Alves arról meg nem tehetünk hogy ilyen drága élklubbok álnak érte sorban és az egyik legjobb jobhátvéd a világon! (bár azért egy kicsit még mindíg sok érte ennyi pénz

Keita meg keita megérte az ártát ennyi ehez nincs mit hozzáfűzni

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Szerintem az ilyen ember aki azt akarja, hogy megbukjon az edző és úgymond rosszul szerepeljen a Barca nem is igazi drukkere a csapatnakGomezinho írta:G-Jay írta:Na sziasztok!
Hát elszállt a csikó kicsit Laportáékkal.
Keita meg Caceres meg ilyenekért euró tízmilliókat kiadni? Caceres? Egy favágó, technikátlan, éretlen(!) srác. Emlékszünk még Garayra? Ennyit erről...
Keita cserének ok.
Trezeguet nem kell, ez világos mint a nap. Bojantól ne vegye el a lehetőséget sztem, középre ugyis ott van Eto'o és Henry is még.
Ha Eto'o elmegy (hülyeség eladni ez banalitás, de amennyiben Ő nem akar maradni, akkor hát nem tudunk mit tenni), akkor Benzema már szóba jöhet (ellenkező esetben nem dobom érte hanyatt magam), bár Villa-nak sokkal jobban örülnék, bár ez csak személyes megfontolásból.
Silva nem rossz, fejlődik is majd sokat még, talán ő lehet a legjobb igazolásunk.
Alves kész focista, jól járunk vele ha lecsapunk rá.
Hleb Deco helyére? Melyik vicces könyvben olvasták ezt? Kitépen a hajam ha ő jön "sztár" irányítónak.
Csak nem értem minek szórni a lét a padra súlyos milliók formájában, mért nem a kezdőt erősítjük rögtön de mánjellegge?
Hirtelen ennyi jut eszembe, még irom ha van vmi.
G.
Teljesen egyet értek veled! Ez már kezd átcsapni ilyen Diogo meg Pablo Garcia igazolásokba mint a MAdridban! Katasztrófa erre csak ennyit lehet mondani! Ilyen bal*szt mint ez az Urug játékos is! A nevét nm irom le annyit nemér hogy ideírjam! Ezek meg megveszik, befürdünk vele és remélem Guardiolával is meg mindennel mert ez már szégyen és felháborító! Na ezért kellett Guardiola??? Bravo!
Cáceresről meg csak annyit, ha egy favágó miért állt sorba érte több nagy csapat is?
- djtrack
- Capitá del Barça
Gomezinho írta:G-Jay írta:Na sziasztok!
Hát elszállt a csikó kicsit Laportáékkal.
Keita meg Caceres meg ilyenekért euró tízmilliókat kiadni? Caceres? Egy favágó, technikátlan, éretlen(!) srác. Emlékszünk még Garayra? Ennyit erről...
Keita cserének ok.
Trezeguet nem kell, ez világos mint a nap. Bojantól ne vegye el a lehetőséget sztem, középre ugyis ott van Eto'o és Henry is még.
Ha Eto'o elmegy (hülyeség eladni ez banalitás, de amennyiben Ő nem akar maradni, akkor hát nem tudunk mit tenni), akkor Benzema már szóba jöhet (ellenkező esetben nem dobom érte hanyatt magam), bár Villa-nak sokkal jobban örülnék, bár ez csak személyes megfontolásból.
Silva nem rossz, fejlődik is majd sokat még, talán ő lehet a legjobb igazolásunk.
Alves kész focista, jól járunk vele ha lecsapunk rá.
Hleb Deco helyére? Melyik vicces könyvben olvasták ezt? Kitépen a hajam ha ő jön "sztár" irányítónak.
Csak nem értem minek szórni a lét a padra súlyos milliók formájában, mért nem a kezdőt erősítjük rögtön de mánjellegge?
Hirtelen ennyi jut eszembe, még irom ha van vmi.
G.
Teljesen egyet értek veled! Ez már kezd átcsapni ilyen Diogo meg Pablo Garcia igazolásokba mint a MAdridban! Katasztrófa erre csak ennyit lehet mondani! Ilyen bal*szt mint ez az Urug játékos is! A nevét nm irom le annyit nemér hogy ideírjam! Ezek meg megveszik, befürdünk vele és remélem Guardiolával is meg mindennel mert ez már szégyen és felháborító! Na ezért kellett Guardiola??? Bravo!
arról nem is beszélve h klasszis játékosok helyett hozunk tőtelékeket!! hát grat érte!! tutira h elmegy R10 magára fog találni aztán mki csak sírja vissza Decoról nem is beszélve köztudottan fürtöcskével nem jött ki jól ezért nem jétszatta annyira. Etóról ne is beszéljünk ha őt is elengedjük akkor ki marad ittt? hozunk helyette egy francia csodagyereket és mi van ha 40 misiért vagy többért befürdünk vele? agyjuk el jövőre fillérekért? akárhogy nézem bukta lesz ez az év csak az átigazolási politikénkat nézve akinek örül h jön az Alves meg a Pique gyerek mert emelkedik a magasságunk és fizikálisan erős csak a Puyol keménységét kell átvenni és nagyon jó akár világklasszis védővé nőheti ki magát.remélem sokat tanult a Rio bácsi illetve a Vidic kettőstől. de ez a Cecares gyerek,na rá se mondok semmit.hát grat h olyan embert veszünk aki jó teljesítményt nyújtott egy olyan csapatban ahol 60 vagy 70 gólt kaptak nem is tudom pontosan.lényegtelen.azért mert volt pár jó megmozdulása nem azt jelenti h megüti a barca szintet!! na mind1. Keita? hát nem tudom én jobban örültem volna Poulsennek.tőteléknek tökéletes lesz. arról nem is beszélve amikor az edzőkérdés volt na ne is mondjak semmit h kit neveztek ki,de remélem kellemesen fogok csalódni benne!!!! ha jön Silva meg egy épkézlőb irányító akkor talán elfogadható lesz a csapatunk csak könyörgöm ne a fehérorosz gyereket!!!! akkor inkább maradjon DECO!!!
Teljesen egyetértek Xavinho.