Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.10. 11:43:08

Ronal.10 írta:Nem baj az :lol:
most már azon szurkoljunk hogy egy Barca,Milan,Real csoportba kerüljön.. de legfökép Barca legyen benne és akkor itt játszanának nem messze.. :wink:
Ezzel csak az a gond,hogy 1csoportban nem lehet 2azonos nemzetbeli csapat :!: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2006.08.10. 11:17:30

A keleti csapatot tényleg jók. Nagy részük tovább is fog jutni. A valencia elképesztőt égett. Azért egy spanyol harmadik ezt nem engedheti meg magának.A Milan remélem kiesik. :twisted: Egy valóságos pokol várja őket, ráadásul a Red Starnak elég erős kerete van(Zigic...). A Liverpool remélem kiesik :twisted: Az Osasuna pedig remélem továbbjut. Nekem szimpatikus csapat mindkettő, de ha a Hamburg jut tovább, akkor nem fognak tudni két helyre koncenrtálni. Itt remélem az Osasuna jut tovább, Németországban pedig majd a Hamburg szivatja a Bayernt.
Leginkább a románok erősödtek meg mostanában. A Steaua kb. tovább is jut(a kedvenc román csapatom 8) ), a Rapidnak is elég jók maz esélyei az UEFA-kupában, a Dinamo sztem kiesik, de attól még nekik is erős csapatuk van.
A Fifa egy szégyen
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.08.10. 11:10:18

Nem baj az :lol:
most már azon szurkoljunk hogy egy Barca,Milan,Real csoportba kerüljön.. de legfökép Barca legyen benne és akkor itt játszanának nem messze.. :wink:
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.08.10. 11:00:15

Drigo írta:
Mr. Master írta:Azt tutdtátok, h jövőre a román bajnok főtáblás lesz a BLben?
Ezt nem, de amit az utóbbi időben nyújtanak az Uefa kupában, szerintem simán megérdemlik,tavaly nem véletlenül volt Bukaresti házi negyeddöntő...Elég, ha megnézed a román válogatott és a megyar "botlábfc" közötti különbséget.
Ha nm szívózott volna a bilzetem? akkor azt is odaírtam volna? h :"őszinte grat nekik!"
de most megteszem egy régiúj billentyűzettel:
ŐSZINTE GRAT NEKIK!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.10. 10:51:21

Mr. Master írta:Azt tutdtátok, h jövőre a román bajnok főtáblás lesz a BLben?
Ezt nem, de amit az utóbbi időben nyújtanak az Uefa kupában, szerintem simán megérdemlik,tavaly nem véletlenül volt Bukaresti házi negyeddöntő...Elég, ha megnézed a román válogatott és a megyar "botlábfc" közötti különbséget.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.08.10. 10:40:44

Azt tutdtátok, h jövőre a román bajnok főtáblás lesz a BLben? Mi meg szívunk 4-0-ra egy vaduztól...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.10. 10:15:58

A Liverpoolt anno még a felkészülési meccsen azt hiszem a Mainz oktatta 5-0ra,ott van Szabics is.

Az előttem szólókkal egyetértve,remélem a Hamburg kiveri az Osasunát,és majd évköben leelőzi a Bayernt,remélem ezt teszi a Werder is :)
Nagyon szeretném,hogy a Milannak ne legyen elég ez a sovány 1-0,de ezeket ismerve,sajnos elég lesz,vagy bemákolnak 1 gólt,és eldől,vagy 0-0,de ne legyen igazam :!: :twisted:
Ajax most már így bent van a csoportkörben,külön öröm számomra,márcsak Huntelaar miatt is,nagyon bírom azt a gyereket,és óriási tehetség,vagy már lehet több is...

Galata,Dinamo Kiev,CSKA bent van szintén,talán egyik túléli a csoportkört,ha több akkor azért meglepődők,(szerintem Dinamo éli túl,elmúlt években rendre elég jók) Valencia No Comment,essenek ki :!:
Liverpool-nak meg elég nehéz lesz szerintem a re meccs :!:
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.10. 10:03:25

A tegnapi Liverpool meccs:

Tisztán látszott, hogy a csapatot megviselte a múlt heti 3 vereség 2 svájci (1-0 2-0) és 1 német (vmi középcsapat 5-0), nem voltak fejben tiszták. Kicsit felforgatva játszottak, Bellamy kezdő volt.

A mérkőzés első része unalmasan telt, rendszerint a Maccabi támadott. A kommentátorok is csodálkoztak, hogy a remek izraeli kapusnak nem sok dolga akadt, egy-két pool villanás.
Aztán jött a csodálatos gól. Kicsit visszavettek az izraeliek, Bellami szinte az első értelmes lövéséből hatalmas gólt lőtt. Riise is lőhetett volna utána, de nem sikerült. Ekkor megint kiegyenlített volt a játék, nem igazán álltak be védekezni, viszont az izraeli Rajczi Péter hasonmás nagyon durván szimulált, 2 (vagy akár 3, ma már ez is megeshet) sárgát simán kaphatott volna.
Aztán behozták Marc Gonzálezt, akit már tavaly nyáron leigazoltak, első meccsét azonban most játszhatta, mert nem kapott munkavállalási engedélyt, ezért Spanyolországban (talán a R. Sociedadban) játszott. Rendkívül gyors, első labdaérintése gól, felrobban a stadion, vége a meccsnek.

Mindent összevetve meglehetősen unalmas volt.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
PCsabi
aka Game90

2006.08.10. 02:06:16

Lesznek itt még jó meccsek az tuti.
A Chievónak nagyon szurkolok, hogy valahogy jussanak tovább. Hamburg-Osasuna necces lesz, de remélem a németek nyernek. Valenciáról meg nem is tudok mit írni :D A Milan meg essen ki :twisted:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.08.09. 23:30:08

Azért tudjátok ám ki van a Salzburg kispadján... Mattheus és Trapattoni... 8)

De még így is szép lenne ha kivernék a Valenkiát...
:roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.09. 23:17:51

Charlie írta:Jók a keleti nagycsapatok,lásd: Moszkva, Kiev, Donyeck.

Szófia bejut a Bl-be, akkor befalcolok, hogy tud egy ilyen csapat odakerülni!? - és a Chievo kárára sajnos.

Hambrurgnak szurkolok, a legszimpatikusabb csapat Németországból, meg az egyetlen ott aki képes megszorítani a Bayernt. Tavaly is oda/vissza verték őket legnagyobb örömömre.
C.
Pedig pont most volt egy cikk a KS-ben, hogy milyen jók voltak a Kelet-Európai csapatok a szocializmus idején bezzeg most..., na hát erre tessék!Igaz még messze vannak a a BL (illetve anno még BEK-et és KEK-et nyertek) illetve Uefa kupa győzelmektől, de mindent az elején kell kezdeni.
A Hamburgnak én is szorítok, de még nincsenek azon a szinten (szerintem!), hogy megelőzzék a Bayernt, de az ő segítségükkel, ha megverik kétszer a Bayernt megint, a Werder beelőzheti a bajorokat.
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.09. 23:04:47

Jók a keleti nagycsapatok,lásd: Moszkva, Kiev, Donyeck.

Szófia bejut a Bl-be, akkor befalcolok, hogy tud egy ilyen csapat odakerülni!? - és a Chievo kárára sajnos.

Hambrurgnak szurkolok, a legszimpatikusabb csapat Németországból, meg az egyetlen ott aki képes megszorítani a Bayernt. Tavaly is oda/vissza verték őket legnagyobb örömömre.Salzburgon se kell meglepődni nagyon erős keretük van.

Liverpool meg...ahogy sikerültek a felkészülési meccseik...szerencsétlen bagázs.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.09. 22:50:57

BL slejtező 3.kör mai eredmények:

FT CSKA Moscow (Rus) 3 - 0 Ruzomberok (Slk)

FT Dynamo Kyiv (Ukr) 3 - 1 Fenerbahce (Tur)

FT Lille (Fra) 3 - 0 Rabotnicki

FT Shakhtar Donetsk (Ukr) 1 - 0 Legia Warsaw (Pol)

FT Galatasaray (Tur) 5 - 2 Mlada Boleslav

FT Levski Sofia (Bul) 2 - 0 Chievo (Ita)

FT Liberec (Cze) 0 - 0 Spartak Mosc. (Rus)

FT FC Copenh'gen (Den) 1 - 2 Ajax Amsterd. (Hol)

FT Hamburger SV 0 - 0 Osasuna

FT Standard Liege (Bel) 2 - 2 Steaua B'rest (Rom)

FT AC Milan (Ita) 1 - 0 Red Star Belg. (S&M)

FT Hearts 1 - 2 AEK Athens (Gre)

FT SV Salzburg 1 - 0 Valencia (Spa)

Részeredmény: Liverpool - Maccabi Haifa 1-1 87.percben már a 90. na igazából már vége van és nyert a Pool, a 88.percben lőtt góllal, csak megint okos a Livescore

forrás:livescore.com

Kommentár:
A Lille és a Galata elég simán nyert, de a Moszkva is simán fog továbbjutni. Dynamo ilyen arányú győzelme számomra meglepő. A Chievo úgy néz ki nem tud élni, ha nem is Isten, de az olasz sport döntőbizottság adta eséllyel. Az ajaxos Huntelar kettőt vágott, jól bekezdett, igaz a Moszkvában Olic is kettőt lőtt a Kiyvben Rincon a Galatában Turan a Standardban, pedig Rapic.A Hamburgnak így nehéz dolga lesz idegenben, de pozitívum, hogy nem kaptak gólt.A Milan saját magával cssztt ki 1-0ával elutazni Belgrádban, hát ami ott vár rájuk az maga a POKOL!Szegény Hearts: vezettek aztán 66. perctől emberhátrányban játszottak a 2 gólt pedig a 89 és a 90.percben kapták ráadásul a második öngól volt... így valószínüleg kiesnek.A Valencia pedig JÓL BEÉGETT.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2006.08.09. 23:14:20-kor.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.08.09. 21:51:42

Maccabi vezet Liverpoolban!!! :wink:

Nah már 1-1...de akkor is necces még
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.09. 21:44:48

Még jó, hogy nem jutott tovább a Debrecen a Lille sima 3ast vágott a legyőzhetetlen Rabotnickinak.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.08.09. 20:00:53

rhynn írta:
Barrano írta:
dickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetően :D az Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&
Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucuresti :shock: :?:
na jó....
UEFA elődöntőben 3-0ra verték a Middlesborough-t. Odaáig szinte veretlenek voltak.
nem kotekedni akarok :) de aki az elodontobe a Middlesborough-t 3-0 vertek az nem a Rapid volt hanem a Steaua :) es nem mindegy :) mivel a Steaua az uefa elodonto mellet meg bajnok is lett mig a rapid csak a harmadik helyen vegzett ! szal egy roman harmadik aki kiesett a negyeddontoben a steaua ellen a 10.dik :) remelem erthetoen fogalmaztam mert nem erossegem :) udv mindenkinek
Tiziano Crudeli fan :!:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.09. 19:37:22

Arsenal 3-0-ra kitömte a Zagrabot. A "mi" Fabregasunk vágott 2 gólt..... no comment.

A Debrecent kiverő Rabotnicki meg egész jól áll Lille-ben... a 2. félidő közepén kapta meg az 1. gólját öngólból... Lille-Rabotnicki 1-0 (eddig)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.09. 13:13:38

Kösz rhynn!

Meg nemcsak a pénz,hanem maga Reyes se akar ott maradni,úgymeg (ráadásul ha ennyi pénzért el lehet adni) tényleg felesleges megtartani szerintem!
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.09. 13:13:08

Barrano írta:
dickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetően :D az Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&
Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucuresti :shock: :?:
na jó....
UEFA elődöntőben 3-0ra verték a Middlesborough-t. Odaáig szinte veretlenek voltak.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.09. 13:11:24

ozsimiki írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a ma esti D.Zagreb-Arsenal meccset adja-e valami tv-csatorna?
Köszi
itv1 adta. (londoni közszolgálati), meg ma a Pool meccset is.
Jó volt, nekem nagyon tetszett. Bár mindenki ki volt akadva, hogy még a kezdőbe is jelezve volt, úgy is írták ki, hogy Reyes játszik, nem is értették a kommentátorok, mi van. Állítólag Mijatovics szólt Deannek, hogy pihentesse, mert növelik az ajánlatot (jelenleg 20m euro), utána Dean, a klubigazgató, szólt Wengernek, aki nem örült, de hát ennyi pénzt nehéz visszautasítani.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.09. 13:09:07

Game90 írta:Szurkolok a magyar csapatoknak, hogy végre valami jó eredmény összejöjjön nekik. Csak ebben az évben nagyon ratyik vagyunk. Ne legyen igazam, de a Fehérvár is kifog esni. Gondolom egyik csatorna sem adja :twisted:

Valahol olvastam, hogy dunatévé adja legalább az első meccset, aztán ha nem 10-0 akkor a másodikat is.
Rhynnblog:
PCsabi
aka Game90

2006.08.09. 10:43:46

Szurkolok a magyar csapatoknak, hogy végre valami jó eredmény összejöjjön nekik. Csak ebben az évben nagyon ratyik vagyunk. Ne legyen igazam, de a Fehérvár is kifog esni. Gondolom egyik csatorna sem adja :twisted:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.08.09. 10:31:13

Gyertek ki minél többen holnap az egyetlen talpon maradt magyar csalapt, a FEHÉRVÁR UEFA-kupa meccsére, nekem már megvan a jegyem. :wink:
PCsabi
aka Game90

2006.08.09. 10:31:08

És sajnos Reyes nem játszott :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.09. 10:25:07

Tegnapi D.Zagreb-Arsenal meccsen a fiatalok jól nyomták :!:
Fabregas 2-őt vágott,+Van Persie is eredményes volt :!:

Lehet Fabregasnak még jobb idénye lessz mint a tavalyi... :)
Kép
Lezárt