Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel csak az a gond,hogy 1csoportban nem lehet 2azonos nemzetbeli csapatRonal.10 írta:Nem baj az![]()
most már azon szurkoljunk hogy egy Barca,Milan,Real csoportba kerüljön.. de legfökép Barca legyen benne és akkor itt játszanának nem messze..
Ha nm szívózott volna a bilzetem? akkor azt is odaírtam volna? h :"őszinte grat nekik!"Drigo írta:Ezt nem, de amit az utóbbi időben nyújtanak az Uefa kupában, szerintem simán megérdemlik,tavaly nem véletlenül volt Bukaresti házi negyeddöntő...Elég, ha megnézed a román válogatott és a megyar "botlábfc" közötti különbséget.Mr. Master írta:Azt tutdtátok, h jövőre a román bajnok főtáblás lesz a BLben?
Ezt nem, de amit az utóbbi időben nyújtanak az Uefa kupában, szerintem simán megérdemlik,tavaly nem véletlenül volt Bukaresti házi negyeddöntő...Elég, ha megnézed a román válogatott és a megyar "botlábfc" közötti különbséget.Mr. Master írta:Azt tutdtátok, h jövőre a román bajnok főtáblás lesz a BLben?
Pedig pont most volt egy cikk a KS-ben, hogy milyen jók voltak a Kelet-Európai csapatok a szocializmus idején bezzeg most..., na hát erre tessék!Igaz még messze vannak a a BL (illetve anno még BEK-et és KEK-et nyertek) illetve Uefa kupa győzelmektől, de mindent az elején kell kezdeni.Charlie írta:Jók a keleti nagycsapatok,lásd: Moszkva, Kiev, Donyeck.
Szófia bejut a Bl-be, akkor befalcolok, hogy tud egy ilyen csapat odakerülni!? - és a Chievo kárára sajnos.
Hambrurgnak szurkolok, a legszimpatikusabb csapat Németországból, meg az egyetlen ott aki képes megszorítani a Bayernt. Tavaly is oda/vissza verték őket legnagyobb örömömre.
C.
nem kotekedni akarokrhynn írta:UEFA elődöntőben 3-0ra verték a Middlesborough-t. Odaáig szinte veretlenek voltak.Barrano írta:Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucurestidickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetőenaz Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&![]()
![]()
na jó....
UEFA elődöntőben 3-0ra verték a Middlesborough-t. Odaáig szinte veretlenek voltak.Barrano írta:Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucurestidickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetőenaz Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&![]()
![]()
na jó....
itv1 adta. (londoni közszolgálati), meg ma a Pool meccset is.ozsimiki írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a ma esti D.Zagreb-Arsenal meccset adja-e valami tv-csatorna?
Köszi
Game90 írta:Szurkolok a magyar csapatoknak, hogy végre valami jó eredmény összejöjjön nekik. Csak ebben az évben nagyon ratyik vagyunk. Ne legyen igazam, de a Fehérvár is kifog esni. Gondolom egyik csatorna sem adja