Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca0417
Entrenador del Barça

2007.07.04. 15:50:41

inkább felejtsük el Chivut, meg romániát, meg a realt......
foglalkozzunk az igazolásokkal, mert pl. elnézegettem,a keretet, és én is azon a véleményen vagyok, hogy el kell adni guddyt, mert nem illik ide, viszont akkor lehet hogy kéne egy cserecsatár is, mert Krkic 16-17 éves, dos Santos meg sztem inkább Messi, vagy Ronnie posztján bevethető, a támadó 4-es egyszerre a pályán lesz valószínű, így a padon nem is lesz csatár. pedig ha lesz afrika kupa, akkor Eto'o se lesz. akkor gondolom 4-3-3-ban fogunk játszani, de akkor is kell vki Henry cseréjének.
szóval sztem egy rutinos, nem túl nagy fizetésű, megszerezhető és megbízható csatár még elférne a keretben, Guddy helyén persze
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.07.04. 15:38:11

fejezzétek már be ezt a hülyeséget...ha akkora magyarok vagytok menjetek,oszt foglaljátok vissza Erdélyt...de egy igazolás topicban nem erről kellene írogatni oldalakat...
ON: A Gonzalo Rodriguez gyerek szerintem is jó kis védő,de volt egy nagy sérülése,amit aszsem ellenünk szerzett tavaj,nemtom milyen állapotban lehet,meg hogy egyáltalán kiheverte-e?!
noname
Llegenda del Barça

2007.07.04. 15:30:59

Ahogy elnézem egyre nagyobb az esély arra h Chivu ne menjen sehova.Hihetetlen h milyen hamar meg lehet utálni egy embert.Egy hete még az egyik kedvenc focistám volt, most pedig :roll: Az azért dúrva h 5 milliós fizetés.A reális az a 3.5,amit mi adtunk volna neki.
OFF:Látom itt nagyon sokan látogatnak Váradra és a környékére.Margittán járt valaki :?: Az itteni értelmiségről pedig nagyon sokban igaza van Varga Tamásnak.A legjobb példa az volt, amikor a suliban az osztályok között román nyelvből volt verseny és a magyar osztályok a román osztályok nagy részét megalázták. :lol:
A Fifa egy szégyen
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.04. 15:17:12

ozsimiki írta:
varga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
Tamás!

Kb 20-25ötször voltam Nagyváradon :wink: Igaz,nincs túl közel,de különböző okok miatt voltam rengetegszer...és képzeld,teljesen egyedül... :wink: Nemcsak Nagyvárad,de a környék többsége,legalábbis rengetegen MAGYAROK,persze vannak románok is,velük nem kerestem a kapcsolatot,mert minek?, elvoltam a Magyar ismerőseimmel,konfliktusok nélkül...

én csak azt írtam,hogy egy pahaszt focista miatt nem kell általánosítani,én így gondolom,te máshogy,ennyi...

On: Militoval újjabb infó???
De, miki. Nem értjük egymást. Vagy szerinted az erélyi MAGYAR az román. Szerintem, nem. Én románokról beszéltem, nem a magyarokról.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.04. 15:13:03

varga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
Teljesen egyetertek :D 8) Es sajnos ez igy van...Meg sok roman nagyon rossz korulmenyek kozott lakik...es ami a meg szomorubb h nem is tesznek ellene ! Attol fuggetlenul vannak tiszteletre melto romanok is...VEGE AZ OFFNAK
Milito pedig sztem pont jo lesz helyette...vagy akar en nagyon birom a Gonzalo Rodriguez gyereket is..akire van elovasarlasi opcionk is !! es meg csak 23 eves...ha valaki emlekszik tavaly a Mu-Villarreal mecsre akkor ott igazan klasszis teljseitmenyt nyujtott...
Tiziano Crudeli fan :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.04. 15:08:17

Tamás!

Kb 20-25ötször voltam Nagyváradon :wink: Igaz,nincs túl közel,de különböző okok miatt voltam rengetegszer...és képzeld,teljesen egyedül... :wink: Nemcsak Nagyvárad,de a környék többsége,legalábbis rengetegen MAGYAROK,persze vannak románok is,velük nem kerestem a kapcsolatot,mert minek?, elvoltam a Magyar ismerőseimmel,konfliktusok nélkül...

én csak azt írtam,hogy egy pahaszt focista miatt nem kell általánosítani,én így gondolom,te máshogy,ennyi...

On: Militoval újjabb infó???
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.04. 15:02:06

ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.04. 15:02:02

Saviola írta:A románok csináltak nagyobb bajt is..de ez nem ide való.
Én a focistákra értettem :wink:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.07.04. 14:59:47

A románok csináltak nagyobb bajt is..de ez nem ide való.

Chivu mehet a madridba,ennyi a szintje,hülye csicska.S Tamással teljesen egyetértek abban,hogy nem az a legnagyobb baj,hogy a madridba megy,hanem a körülmények.Remélem beszopja. :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.04. 14:56:48

varga tamás írta:Gyerekek!
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román cigányról több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.
Egyetértek abban,hogy ide ne jöjjön egy ilyen,de azért 1ember miatt ne általánosíts....lehet,h van jópár hasonló honfitársa,de azért mert egy focista most ekkora gyökér volt,még ne írj ilyeneket....h a többit se veszed semmire sem :wink:

Amúgy nem csak románok csináltak már ilyet a múltban....
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.04. 14:47:27

Gyerekek!
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román ..........l több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.07.04. 14:35:35

Chivu most végleg elvágta magát nálam!Azon "veszekszik" a Real vezetőkkel,hogy ne 4.5 milla,hanem 5 milla legyen a fizetése!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: huuuu jobb h nem idejött!!!!!!!!!!
roonie
Jugador d'estrella

2007.07.04. 14:35:08

Mintha olyasmiről szólna, hogy Milito tagadja meg az ügynöke is hogy beszélt volna a Barcával meg Ferran Soriano-val meg stb ilyenek.
Meg hogy vannak még alternatívái a Barcának, Andrade, Heinze, Pepe.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.07.04. 14:20:50

Aki vágja a katalán igazán leírhatná, hogy mit ír a mundo Militoval kapcsolatban.......

THNX.

http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 65184.html

http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 64724.html
Nóbi
Capitá del Barça

2007.07.04. 13:10:27

cruyff írta:Egyébként én nem Chivura vagyok mérges (mégcsak nem is a menedzserére) ,hanem a reálra az átigazolási politikája miatt. A játékosnak a klub a munkahelye. Ti is oda mennétek, ahol több pénzt kaptok. Viszont amit a reál csinál már közel 10 éve, az vérlázító. A lentebbi felsorolásból kihagytam Robinhot. Vele is a Barca tárgyalt előszőr még a Santosnál..... ezért van az, hogy Laportáék ha meg akarnak szerezni valakit, akkor máraz átigazolási szezon legeslegelején meg kell csinálniuk a "deal"-t. Különben, ha sokat tökölnek, a reál azonnal ráigér. Ha módunk lesz rá, remélem megtorpedózzuk Fabregas madridba igazolását.... (Állítólag anno a Barca azzal a feltétellel engedte el az arsenalhoz, hogy ha onnan spanyolhonba igazolna vissza, de más klubhoz, akkor az csakis a Barca engedélyével történhet. ) Margitnak pedig nagyon fáj rá a foga állítólag.....
mivel elengedték Henryt, Fabregast nem fogják. legalábbis idén biztosan nem. jövőre vagy azután meg már jöhet ide is, Deco öregedni fog :D
ezek után az már mellékes, hogy a kis katalán sosem menne a realba 8)
cruyff
Entrenador del Barça

2007.07.04. 13:04:45

Egyébként én nem Chivura vagyok mérges (mégcsak nem is a menedzserére) ,hanem a reálra az átigazolási politikája miatt. A játékosnak a klub a munkahelye. Ti is oda mennétek, ahol több pénzt kaptok. Viszont amit a reál csinál már közel 10 éve, az vérlázító. A lentebbi felsorolásból kihagytam Robinhot. Vele is a Barca tárgyalt előszőr még a Santosnál..... ezért van az, hogy Laportáék ha meg akarnak szerezni valakit, akkor máraz átigazolási szezon legeslegelején meg kell csinálniuk a "deal"-t. Különben, ha sokat tökölnek, a reál azonnal ráigér. Ha módunk lesz rá, remélem megtorpedózzuk Fabregas madridba igazolását.... (Állítólag anno a Barca azzal a feltétellel engedte el az arsenalhoz, hogy ha onnan spanyolhonba igazolna vissza, de más klubhoz, akkor az csakis a Barca engedélyével történhet. ) Margitnak pedig nagyon fáj rá a foga állítólag.....
VISCA EL BARCA!
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.04. 12:58:49

najo!
mostmár azért viszább az agarakkal! a topic tele van szitkokkal, legyen ebből ennyi elég!!!
Fluwy
Barça B

2007.07.04. 12:58:00

SZtem bele kéne vonni Oleguert a Milito üzletbe azzal nagyon jol járnánk. Mert Militoért 20M kicsit sok, Oleguer meg világklasszis 3M biztos ér. :D:D
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.04. 12:55:06

Szakacs írta:Azert erdemes megemliteni h az edesanyja magyar...
Végén a Fradiba igazol! :lol:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
cruyff
Entrenador del Barça

2007.07.04. 12:54:09

Egyébként tényleg lehet, hogy jobban járnánk Militoval. Ha most valaki azt mondaná nekem, hogy Chivu vagy Milito, nem biztos, hogy a román mellett döntenék. Milito is nagyon technikás és szerintem a fejjátéka jobb mint Chivué. :idea:
VISCA EL BARCA!
barcaftcfan
Jugador d'estrella

2007.07.04. 12:46:49

Most vagyok előszőr gépközelben, mármint vasárnap után!
Olvasom itt a híreket és ez már felháborító komolyan mondom!
Akkor inkább ment volna már az Interbe!

Majd 3 hétig húzták az idegeinket a semmiért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dögöljön meg és forduljon fel az egész Real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még Chivu is elmehet a jó büdös francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ő az a játékos, aki ennyire szereti a barcát, ugye?
Most akkor megtudtuk mennyire kedvenc csapata a Barcelona!
Be is kaphatja!

A madridnál meg mocskosabb csapat nincs a világon!

Mocskos világ!
Na mindegy!
Azt hiszem, ha valamit, akkor ezt nem érdemeltük meg!
Se a csapat, se a szurkolók!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.04. 12:40:39

Mikorka Kálmán írta:Éhes román parasztgyerek. Most éppen 500 000 Euro-n szarozik...
Azert erdemes megemliteni h az edesanyja magyar...na mindegy eddig eljatszodtam a vedo szerepet..de azert rendesen magara cafol...remelem ugy h hozzank jon...es mar annyi csapathoz alairt h varjuk meg h milyen mezben fog viritani...Sztem nem sok magyar focista kulonbozne tole manapsag ha egy ilyen csapathoz igazolhatna :roll: sajnos ez az igazsag...attol meg persze h szarhazi...meg paraszt...
Tiziano Crudeli fan :!:
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.07.04. 12:32:30

Éhes .................... Most éppen 500 000 Euro-n szarozik...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.04. 11:58:14

Évi 4 millát igértünk neki...nem elég.
Ennél többet meg ne adjunk már. Menjen csak nyugodtan madridba, lesz helyette jobb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.04. 11:52:37

Nóbi írta:sztem ha a Barca megadta volna neki amit kér fizunak, már rég a mienk lenne.
de mindegy, txikiék tudják mit csinálnak, végül is nekem mindegy ki jön, csak jó legyen :D
Remélhetőleg tudják! Biztos tudnak valamit, amit mi még nem!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Lezárt