Barça Igazolások 2007-08
- barca0417
- Entrenador del Barça
inkább felejtsük el Chivut, meg romániát, meg a realt......
foglalkozzunk az igazolásokkal, mert pl. elnézegettem,a keretet, és én is azon a véleményen vagyok, hogy el kell adni guddyt, mert nem illik ide, viszont akkor lehet hogy kéne egy cserecsatár is, mert Krkic 16-17 éves, dos Santos meg sztem inkább Messi, vagy Ronnie posztján bevethető, a támadó 4-es egyszerre a pályán lesz valószínű, így a padon nem is lesz csatár. pedig ha lesz afrika kupa, akkor Eto'o se lesz. akkor gondolom 4-3-3-ban fogunk játszani, de akkor is kell vki Henry cseréjének.
szóval sztem egy rutinos, nem túl nagy fizetésű, megszerezhető és megbízható csatár még elférne a keretben, Guddy helyén persze
foglalkozzunk az igazolásokkal, mert pl. elnézegettem,a keretet, és én is azon a véleményen vagyok, hogy el kell adni guddyt, mert nem illik ide, viszont akkor lehet hogy kéne egy cserecsatár is, mert Krkic 16-17 éves, dos Santos meg sztem inkább Messi, vagy Ronnie posztján bevethető, a támadó 4-es egyszerre a pályán lesz valószínű, így a padon nem is lesz csatár. pedig ha lesz afrika kupa, akkor Eto'o se lesz. akkor gondolom 4-3-3-ban fogunk játszani, de akkor is kell vki Henry cseréjének.
szóval sztem egy rutinos, nem túl nagy fizetésű, megszerezhető és megbízható csatár még elférne a keretben, Guddy helyén persze

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
fejezzétek már be ezt a hülyeséget...ha akkora magyarok vagytok menjetek,oszt foglaljátok vissza Erdélyt...de egy igazolás topicban nem erről kellene írogatni oldalakat...
ON: A Gonzalo Rodriguez gyerek szerintem is jó kis védő,de volt egy nagy sérülése,amit aszsem ellenünk szerzett tavaj,nemtom milyen állapotban lehet,meg hogy egyáltalán kiheverte-e?!
ON: A Gonzalo Rodriguez gyerek szerintem is jó kis védő,de volt egy nagy sérülése,amit aszsem ellenünk szerzett tavaj,nemtom milyen állapotban lehet,meg hogy egyáltalán kiheverte-e?!
- noname
- Llegenda del Barça
Ahogy elnézem egyre nagyobb az esély arra h Chivu ne menjen sehova.Hihetetlen h milyen hamar meg lehet utálni egy embert.Egy hete még az egyik kedvenc focistám volt, most pedig
Az azért dúrva h 5 milliós fizetés.A reális az a 3.5,amit mi adtunk volna neki.
OFF:Látom itt nagyon sokan látogatnak Váradra és a környékére.Margittán járt valaki
Az itteni értelmiségről pedig nagyon sokban igaza van Varga Tamásnak.A legjobb példa az volt, amikor a suliban az osztályok között román nyelvből volt verseny és a magyar osztályok a román osztályok nagy részét megalázták. 

OFF:Látom itt nagyon sokan látogatnak Váradra és a környékére.Margittán járt valaki

A Fifa egy szégyen
-
- Az Eurobarca Anonymusa
De, miki. Nem értjük egymást. Vagy szerinted az erélyi MAGYAR az román. Szerintem, nem. Én románokról beszéltem, nem a magyarokról.ozsimiki írta:Tamás!varga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
Kb 20-25ötször voltam NagyváradonIgaz,nincs túl közel,de különböző okok miatt voltam rengetegszer...és képzeld,teljesen egyedül...
Nemcsak Nagyvárad,de a környék többsége,legalábbis rengetegen MAGYAROK,persze vannak románok is,velük nem kerestem a kapcsolatot,mert minek?, elvoltam a Magyar ismerőseimmel,konfliktusok nélkül...
én csak azt írtam,hogy egy pahaszt focista miatt nem kell általánosítani,én így gondolom,te máshogy,ennyi...
On: Militoval újjabb infó???
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen egyetertekvarga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.

Milito pedig sztem pont jo lesz helyette...vagy akar en nagyon birom a Gonzalo Rodriguez gyereket is..akire van elovasarlasi opcionk is !! es meg csak 23 eves...ha valaki emlekszik tavaly a Mu-Villarreal mecsre akkor ott igazan klasszis teljseitmenyt nyujtott...
Tiziano Crudeli fan 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás!varga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
Kb 20-25ötször voltam Nagyváradon

én csak azt írtam,hogy egy pahaszt focista miatt nem kell általánosítani,én így gondolom,te máshogy,ennyi...
On: Militoval újjabb infó???

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én a focistákra értettemSaviola írta:A románok csináltak nagyobb bajt is..de ez nem ide való.

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A románok csináltak nagyobb bajt is..de ez nem ide való.
Chivu mehet a madridba,ennyi a szintje,hülye csicska.S Tamással teljesen egyetértek abban,hogy nem az a legnagyobb baj,hogy a madridba megy,hanem a körülmények.Remélem beszopja.
Chivu mehet a madridba,ennyi a szintje,hülye csicska.S Tamással teljesen egyetértek abban,hogy nem az a legnagyobb baj,hogy a madridba megy,hanem a körülmények.Remélem beszopja.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek abban,hogy ide ne jöjjön egy ilyen,de azért 1ember miatt ne általánosíts....lehet,h van jópár hasonló honfitársa,de azért mert egy focista most ekkora gyökér volt,még ne írj ilyeneket....h a többit se veszed semmire semvarga tamás írta:Gyerekek!
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román cigányról több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.

Amúgy nem csak románok csináltak már ilyet a múltban....

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Gyerekek!
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román ..........l több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román ..........l több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.
Chivu most végleg elvágta magát nálam!Azon "veszekszik" a Real vezetőkkel,hogy ne 4.5 milla,hanem 5 milla legyen a fizetése!!!!!!
huuuu jobb h nem idejött!!!!!!!!!!

Mintha olyasmiről szólna, hogy Milito tagadja meg az ügynöke is hogy beszélt volna a Barcával meg Ferran Soriano-val meg stb ilyenek.
Meg hogy vannak még alternatívái a Barcának, Andrade, Heinze, Pepe.
Meg hogy vannak még alternatívái a Barcának, Andrade, Heinze, Pepe.
Aki vágja a katalán igazán leírhatná, hogy mit ír a mundo Militoval kapcsolatban.......
THNX.
http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 65184.html
http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 64724.html
THNX.
http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 65184.html
http://www.elmundodeportivo.es/20070704 ... 64724.html
- Nóbi
- Capitá del Barça
mivel elengedték Henryt, Fabregast nem fogják. legalábbis idén biztosan nem. jövőre vagy azután meg már jöhet ide is, Deco öregedni fogcruyff írta:Egyébként én nem Chivura vagyok mérges (mégcsak nem is a menedzserére) ,hanem a reálra az átigazolási politikája miatt. A játékosnak a klub a munkahelye. Ti is oda mennétek, ahol több pénzt kaptok. Viszont amit a reál csinál már közel 10 éve, az vérlázító. A lentebbi felsorolásból kihagytam Robinhot. Vele is a Barca tárgyalt előszőr még a Santosnál..... ezért van az, hogy Laportáék ha meg akarnak szerezni valakit, akkor máraz átigazolási szezon legeslegelején meg kell csinálniuk a "deal"-t. Különben, ha sokat tökölnek, a reál azonnal ráigér. Ha módunk lesz rá, remélem megtorpedózzuk Fabregas madridba igazolását.... (Állítólag anno a Barca azzal a feltétellel engedte el az arsenalhoz, hogy ha onnan spanyolhonba igazolna vissza, de más klubhoz, akkor az csakis a Barca engedélyével történhet. ) Margitnak pedig nagyon fáj rá a foga állítólag.....

ezek után az már mellékes, hogy a kis katalán sosem menne a realba

-
- Entrenador del Barça
Egyébként én nem Chivura vagyok mérges (mégcsak nem is a menedzserére) ,hanem a reálra az átigazolási politikája miatt. A játékosnak a klub a munkahelye. Ti is oda mennétek, ahol több pénzt kaptok. Viszont amit a reál csinál már közel 10 éve, az vérlázító. A lentebbi felsorolásból kihagytam Robinhot. Vele is a Barca tárgyalt előszőr még a Santosnál..... ezért van az, hogy Laportáék ha meg akarnak szerezni valakit, akkor máraz átigazolási szezon legeslegelején meg kell csinálniuk a "deal"-t. Különben, ha sokat tökölnek, a reál azonnal ráigér. Ha módunk lesz rá, remélem megtorpedózzuk Fabregas madridba igazolását.... (Állítólag anno a Barca azzal a feltétellel engedte el az arsenalhoz, hogy ha onnan spanyolhonba igazolna vissza, de más klubhoz, akkor az csakis a Barca engedélyével történhet. ) Margitnak pedig nagyon fáj rá a foga állítólag.....
VISCA EL BARCA!
SZtem bele kéne vonni Oleguert a Milito üzletbe azzal nagyon jol járnánk. Mert Militoért 20M kicsit sok, Oleguer meg világklasszis 3M biztos ér.
:D

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Végén a Fradiba igazol!Szakacs írta:Azert erdemes megemliteni h az edesanyja magyar...

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Entrenador del Barça
Egyébként tényleg lehet, hogy jobban járnánk Militoval. Ha most valaki azt mondaná nekem, hogy Chivu vagy Milito, nem biztos, hogy a román mellett döntenék. Milito is nagyon technikás és szerintem a fejjátéka jobb mint Chivué. 

VISCA EL BARCA!
-
- Jugador d'estrella
Most vagyok előszőr gépközelben, mármint vasárnap után!
Olvasom itt a híreket és ez már felháborító komolyan mondom!
Akkor inkább ment volna már az Interbe!
Majd 3 hétig húzták az idegeinket a semmiért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dögöljön meg és forduljon fel az egész Real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még Chivu is elmehet a jó büdös francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő az a játékos, aki ennyire szereti a barcát, ugye?
Most akkor megtudtuk mennyire kedvenc csapata a Barcelona!
Be is kaphatja!
A madridnál meg mocskosabb csapat nincs a világon!
Mocskos világ!
Na mindegy!
Azt hiszem, ha valamit, akkor ezt nem érdemeltük meg!
Se a csapat, se a szurkolók!
Olvasom itt a híreket és ez már felháborító komolyan mondom!
Akkor inkább ment volna már az Interbe!
Majd 3 hétig húzták az idegeinket a semmiért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dögöljön meg és forduljon fel az egész Real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még Chivu is elmehet a jó büdös francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő az a játékos, aki ennyire szereti a barcát, ugye?
Most akkor megtudtuk mennyire kedvenc csapata a Barcelona!
Be is kaphatja!
A madridnál meg mocskosabb csapat nincs a világon!
Mocskos világ!
Na mindegy!
Azt hiszem, ha valamit, akkor ezt nem érdemeltük meg!
Se a csapat, se a szurkolók!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azert erdemes megemliteni h az edesanyja magyar...na mindegy eddig eljatszodtam a vedo szerepet..de azert rendesen magara cafol...remelem ugy h hozzank jon...es mar annyi csapathoz alairt h varjuk meg h milyen mezben fog viritani...Sztem nem sok magyar focista kulonbozne tole manapsag ha egy ilyen csapathoz igazolhatnaMikorka Kálmán írta:Éhes román parasztgyerek. Most éppen 500 000 Euro-n szarozik...

Tiziano Crudeli fan 

-
- Barça B
Éhes .................... Most éppen 500 000 Euro-n szarozik...
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Remélhetőleg tudják! Biztos tudnak valamit, amit mi még nem!Nóbi írta:sztem ha a Barca megadta volna neki amit kér fizunak, már rég a mienk lenne.
de mindegy, txikiék tudják mit csinálnak, végül is nekem mindegy ki jön, csak jó legyen
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)