varga tamás írta:ozsimiki: voltál Romániában? Én, igen. Egy nagyvárad melletti kis faluba mentünk autóval ismerősökhöz. Nagyváradon egy buszmegállónál megálltunk, hogy a városon belül merre is kell lekanyarodni, hogy a Tóti nevű községbe vezető útra érjünk. Nem sokon múlott, hogy mindannyiunkat ki nem rángattak az autóból, és el nem rabolták azt. Még szerencse, hogy az autó gyorsabb volt, mint a románok. És ez nem általánosítás. Ha egy normális, európai értelemben vett román kultúrembert tudsz mondani, gratulálok. Romániában az értelmiség 99,9%-a magyar, székely, szász, sváb, ill. egyéb németajkú származású. Olvass utána.
Tamás!
Kb 20-25ötször voltam Nagyváradon

Igaz,nincs túl közel,de különböző okok miatt voltam rengetegszer...és képzeld,teljesen egyedül...

Nemcsak Nagyvárad,de a környék többsége,legalábbis rengetegen MAGYAROK,persze vannak románok is,velük nem kerestem a kapcsolatot,mert minek?, elvoltam a Magyar ismerőseimmel,konfliktusok nélkül...
én csak azt írtam,hogy egy pahaszt focista miatt nem kell általánosítani,én így gondolom,te máshogy,ennyi...
On: Militoval újjabb infó???