Te. Akik viszont látták a tavalyi Zaragoza védelmét, azok azt mondják korrekt a gyerek.Zsolti írta:Cáceressel semmi probléma nincs....Csak az a baj,hogy má megvettük Piquét,akit szerintem nem kellett volna..nem tartom egy nagy durranásnak..

Te. Akik viszont látták a tavalyi Zaragoza védelmét, azok azt mondják korrekt a gyerek.Zsolti írta:Cáceressel semmi probléma nincs....Csak az a baj,hogy má megvettük Piquét,akit szerintem nem kellett volna..nem tartom egy nagy durranásnak..
Kis betüvel is megértjük.Laza írta:SZERINTEM NAGYON NAGY ERŐSITÉS LENNE CÁCERES...NÉZTEM YOUTUBE-ON VIDEOKAT OLYAN MINT EGY "KIS MATERAZZI"
szerintem valamivel pótolni akarják hogy elúszott Garay...Fernando írta:Cáceres leigazolásának nemlátom a logikáját. Miért nem egy tapasztaltabb 27-28 éves védőt veszünk? Pl a Rangersben játszó Cuellárt?
Azért "oktatom" ki, mert én jobban szeretném ha a fórum nem egy rakás szemétdomb lenne, pár - írásuk alapján - 14éves srác játszótere, hanem egy normális "vitaterep". Ahova mindenki leírja a véleményét, normálisan, nem idehányva egy - két értelmetlen sort, amit győzzünk kibogozni.Bányász írta: És miért Neked kell kioktatnod őt arról,h hogyan fórumozzon?
Cáceres jó igazolás lenne de nem 20ért csak 15ért ha látnak benne fantáziát?
Tehát Te nem látsz benne fantáziát?Vagy nem tudod ki Ő/mien játékos?
Akkor honnan tudod,h 15ért már jó lenne?
H őszinte legyek én nem ismerem őt nem tudok róla semmit.
És így mivel nem ismerem nem is alkotok véleményt,de látatlanba azt mondom rengeteg érte mind a 20 mind a 15 millió euró.
És miért Neked kell kioktatnod őt arról,h hogyan fórumozzon?depth írta:Az a véleményem, h mint ahogy írta a modi, használd a szerkeszt gombot, ne írj egymás után kettő hozzászólást. Tényleg szedd össze a mondanivalód és írd le egyben, normálisan, tagoltan, írásjelekkel.Alberto10 írta:Amúgy Cáceresről mi a véleményetek?? sztem tökéletes lenne ráadásul ő meg Piqué veheti majd át a kiöregedő védők helyét pár év múlva ( kb.5)
Ne ismételgesd oldalonként ugyanazt.
De, h ne legyen OFF:
Caceres jó igazolás lenne, de nem 20millióért. Maximum(!) 15millió, ha tényleg látnak benne valamit. Ha Milito helyére vesszük a kezdőbe, amíg sérült, akkor én inkább egy tapasztaltabb védő után néznék. Egyszer volt róla szó valamelyik bulvároldalon, de nekem tetszett az ötlet. Juan a Romából. De bízok a vezetőségben, h ismerik jól Caceres játékát, ha már hajlandóak ennyit kifizetni érte.
Az a véleményem, h mint ahogy írta a modi, használd a szerkeszt gombot, ne írj egymás után kettő hozzászólást. Tényleg szedd össze a mondanivalód és írd le egyben, normálisan, tagoltan, írásjelekkel.Alberto10 írta:Amúgy Cáceresről mi a véleményetek?? sztem tökéletes lenne ráadásul ő meg Piqué veheti majd át a kiöregedő védők helyét pár év múlva ( kb.5)
Szerintem ez a cél. Mert Puyol Marquez Milito már nem valami fiatalok és Piqué 21 Caceres 20. Egyikőjük már akár 1-2 év múlva is alap kezdő lehet. Én örülnék/örülök mindkettejüknek.Alberto10 írta:Amúgy Cáceresről mi a véleményetek?? sztem tökéletes lenne ráadásul ő meg Piqué veheti majd át a kiöregedő védők helyét pár év múlva ( kb.5)
komolyan mondom, a madridista színvonala egyre lejjebb csúszik. Nem arról van itt szó, hogy a mi igazolásainkról már már többet írnak, vagy hogy minden teljesen hiteltelen forrást is felhasználnak, hanem egész egyszerűen olvasni nem tudnak.socio66 írta:Martin Cáceres 20 milláért a miénk. by madridista.hu...
tudom,tudom hogy madridista,de azért az már jelent valamit ha ilyen konkrétan hozza a hírt több oldal is. Már csak az árat kéne lefaragni picit,mert ez sokLaporta,cselekedj!